- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #29.021
Çok güldüm yaa allah iyiliğinizi versin:roflol:
Biberto ne didin kızkaydirigubbakcemile3
Oyy topiğin kızları elden gedii:gitme:
Ay hadi inşallah meleğim tez zamanda:CüvCüv: şey yani evlenirsiniz deyim
:roflol: :roflol: kurban olurum gel yamacıma ceyarım:jeyyarlumunekankayizsmile
çok özledim seni köftehormafoldumben(hepinizi ayrı özledimde,şafağı bitiyo ya ayrı bi özelliği vardı aprilimin o yüzden:asigim:)
minim sunumlara..şey pardonbenneyaptımkitatilleremi gitti:jeyyar:minikte yok sanırım,halay başı olmuştu çoktan
duygusala bağlama armutkaydirigubbakcemile
tesadüf be ya:1closedeyes:sana özel değil:1closedeyesduygusal moddan çık diye:jeyyar:)
Çok güldüm yaa allah iyiliğinizi versin:roflol:
Biberto ne didin kızkaydirigubbakcemile3
Oyy topiğin kızları elden gedii:gitme:
Ay hadi inşallah meleğim tez zamanda:CüvCüv: şey yani evlenirsiniz deyim
yok şeytan değilde...gamyoncuiremsu:jeyyar:aman allah muhafaza-tatlicadiarzu-Ula bi de cüvcüv yapmış yaa eyvahedigeldismile
Alla mahafaza kanke, etmeyin şeytan doldurur sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
ne miniksiz halay:teytey:nede minimsiz zılgıtdelikafadulden :çok üzgünüm:Sokulayım kankaaaaa :1hug: :1hug: :1hug: :jeyyar:
Ben de çok özledim biriciğim ya...:gitme: Her gece benim süpersonik dua seansımdan yaptık gel diye ahahahha :roflol: :roflol:
miniksiz halay olur mu kanka yaa tüh. :çok üzgünüm:
Bibertom da yok zati...:a015:
Du bakalım benimkisi belli değil de aşkom, benimkinin hayalleri o yönde... kaydirigubbakcemile3
POROS SALYANGOZ ÖZLÜ ÇAMUR MASKESİtoros dağlarının eteklerinden gelen poros-tatlicadiarzu-
...tabiki toroston moroston gelmiyorgamyoncuiremsuama bu gördüğünüz 3.5 liralık maske gerçekten bir harika..
tek kullanımlık maskeleri çok severim bilirsiniz.çok pratik oluyolar..hemde çeşit çeşitzemuszemus
yok şeytan değilde...gamyoncuiremsu:jeyyar:aman allah muhafaza-tatlicadiarzu-
ne miniksiz halay:teytey:nede minimsiz zılgıtdelikafadulden :çok üzgünüm:
olmuyor işte olmuyor:çok üzgünümnlarsız olmuyor..:çok üzgünüm:idare edemem kanka idare edememkötükedihüso
demek dua seansları yaptınız hergeceCADIARZUondan rüyamda sizi gördüm bol bol:roflol:nası bir enerji yolladıysanız:jeyyar:
Tospikooom Şeniz
oooo kimin kankası be:lepi:süpersin sen kankeopuyorumnanaktanSüpermişşş aşkom :lepi: :lepi: :lepi:
Ben de geçen kendim uydurduğum bir maske eklidim burayı :kedi: :kedi:
Seni yaadettim özlemle...:gitme:
Hatta 'isyankar kadın' anneciğini de... :roflol: :roflol: sempatiksalakcinni
sempatiksalakcinni Fenasın kanka fenasın...sempatiksalakcinni
Nası rüyalar gördün kanke?
Tanrıca lülülülülülülülülülülülülülülülülülü
aklinialirimsmile aklinialirimsmileYaşasın bağrı açık kankalar konfederasyonu :lepi:
amanın msjlarımı okumus akannehirbenimki ıspanaklı olsun o zaman gözüm
niko sorma labenneyaptımki
biz küsülüykene kk'ya girmiş benimki:mymeka:özel mesajlarımı hep o okumuşdelikafaduldenama silmemiş allah ırazı ossun-tatlicadiarzu-
yeni mesajlarda var,eskileride okuyacağımohaoldumsmile-tatlicadiarzu-yaklaşık 40'a yakın mesaj okuyup cevaplıyacağımakannehir akannehir akannehir
ay cok güldüm :roflol:delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden
inteyar etmek istiyorumakannehir mafoldumben ulan ne zaman kk'dan uzak kalsam mutlaka bi değişiklik oluyo..ne şanssız bedeviyim aga ben yabenneyaptımki
puhahahaha:roflol: :roflol: :roflol:
harbiden la:roflol: :roflol:..bende şaşırdım zaten..ama o kadar üzgünmüşki garibim-tatlicadiarzu-uğraşıcak hali yokmuşmirmirmirmir lülülülülülü
enişte sizi asla benim(si)yemicek islom
hele karabiberi görücek gözü yok:roflol: :roflol: daha mesajlara bakmadım,karabibertom bana bi mesaj atmış,bu barışınca böyle diyo:
cabbar-tatlicadiarzu-: 'o karabiber varyakötükedihüso.....diye bi kükredi:roflol:
ben:asigim: : 'ne ne neeee karabibermi:1shok: :roflol: :roflol: :roflol: '
sanki ayşe fatma diyo adam:)karabiber:roflol:acayip komiğime gitti o an:roflol:
canım çok pis ağlamak çekiyo
ben bu gece uyurkene acılı hayaller koyarım zemuszemus
aprilim hayırolsun vallaboshayallersmilekk nın pembi sayfasını gördüm bol bol-tatlicadiarzu-zaten başka bişey göremem:smiley-cool:sizin yazıları okuyorum tanrıça nerdesin laaa ...gibilerden kelimeler yazıp kötü kedi hüsolarla beni topa tutuyodunuzkötükedihüso bide oklava vardı bol bolklava: :roflol:
birde seni gördüm:jeyyar:sadece şunu söyliyim..(rüya karışıktı hatırlıyamıyorum net)enerjisi yüksek bi rüya idi..çok güzel bi gelicek seni ve nişanlını bekliyo bebeğimhihoyyyt:Saruboceq:
canım çok pis ağlamak çekiyo
ben bu gece uyurkene acılı hayaller koyarım zemuszemus
Akitommm bağrına kurban hoşgelmişin balım Şeniz Şeniz Şeniz
kimse engelleyemez ağlicimmmmmmmmmmmm
çok canım çektiaklinialirimsmile
bırakmaaaaam aklinialirimsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?