- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #29.041
ağlicim bananeeeeeeeeeeeeeeeeeee laelaelaelaelae
aprilimmmmmmm baharımmmmmmmmmmm
askerine mi kavuşuyo
yoksam yarın son gün mü
yidik be gülüm askerliği
gittiği zamanı hatırlıyom balım.
geçti gitti bitti.
en son ayrılığınız olsun
bi ömür mutlu olun
sevdanız hergün büyüsün.
gözbebekleriniz gülsün hep.
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
mutlu aşkları çok seviyorum çok olumunekankayizsmile
evet nisanımm kavusuyor artık bittttttiiiiiiiiiiiiiii :sm_cool:
kızlaaaaaaaaaarrrrrdelikafadulden delikafadulden delikafadulden
ölmek istiyorummafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumbenmafoldumben ne zalak bir insanım ben allahımmafoldumben mafoldumben
yanlışlıkla tüm mesajlarımı sildimakannehir:1shok: mafoldumben en son akitram msj atmıştı,onu okumadan önce okuduğum 2 tane mesajı siliyim dedim..silmez olaydım...daha okumadağım 15 msj,artı:nişanlımın okuyup benim okuyamadığım mesajlar vardımafoldumbenkimlerin yolladığını bile göremedim ya:çok üzgünüm:
çok ciddiyim inanılmaz sinirim bozuldu..
bana mesaj atan bütün arkadaşlarım,kusura bakmayın..inanın şu an çok bitik durumdayım!!mümkünse tekrar yazın..
nası üzüldüm gece gece ya:çok üzgünüm:
allahın denyosu ya:roflol:sırnaşık şey sırnaşık şey Deliii...:lepi:
Beni ceyarlı rüyada mı gördün sempatiksalakcinni
Öyleyse bizi gerçekten güzel şeyler bekliyodur kankam aklinialirimsmile sempatiksalakcinni
Şaka bi yana
İnşallah be aşkom, :Saruboceq: siz de en kısa zamanda düzeninizi kurun bitanem, olumunekankayizsmile çokkk gücel olacak her bi şey hihoyyyt
aklinialirimsmilebuarada camur maskesi tarifide vermiş yaaa çalışkan kankam sırnaşık şey
askerlik yedik seni be:lepi:evet nisanımm kavusuyor artık bittttttiiiiiiiiiiiiiii :sm_cool:
şu anki üzüntümü valla anlatamam be kanka:çok üzgünüm:Naaaptın kanka yaaaaaaaaa :mymeka: :roflol:
Ben sadece 1 tane attıydım o da
oklavalı bişidi sadece sempatiksalakcinni
pek konulu değildi yani :roflol:
Benim şimdi son attığımı sildin mi kanka?
tanrıca bıldırcını yoklamalarda hep yoksun
vericem sıfırı
askerlik yedik seni be:lepi:
aprilim kavuşuyo yarine,varmı ötesi:içelim:
bu arada megodan haber varmı?oda yedi askerliği diyinde çifte kavrulıyım:dance:
Aşkom benim şafak mego'dan 3 gün fazlaydı ama bizim teknik bir hesap değişikliği oldu
ben Megomun 1 gün önüne geçtim kaydirigubbakcemile3
Yani benim 15 dakka sora doğan güneş, delikafadulden
Onun ertesi gün :lepi: :lepi: :lepi:
ahahhahaha:roflol: :roflol: çok iyi:roflol: :roflol: :roflol:
2 tane çok sevdiğim insan,sevdalılarına kavuşuyo:hooray:varmı bizden mutlusu:1hug:
kankam,topiği açmama son 10 dakika o zaman:jeyyar:
en son sen yazmıştın:çok üzgünüm:bi seni gördüm..diğerlerini görmedim bile kimler attı:çok üzgünüm:yaaaa sildinmi okdr msjı :roflol: nası yapabildün yaaaa :roflol:
neyse üzülme kankitom tekrar atarlar :)
nisanım bi havai fişek attırıyım mı en güzelinden
:kedi: Ayy denyolindaya bağlicam şimdi delikafadulden
Rumeli TV yi açıp iki oynasam mı ne hihoyyyt sempatiksalakcinni
Ayrıca,
Dr. Meltem Hanım, hoşgeldiniz topiğimize... :kedi: vereliniortak
nisanım bi havai fişek attırıyım mı en güzelinden
tohtormu gemiş..hani nirde:1ninca:
bende diyorum 4 kişi var aşşada,ikiside editör..n,ye 3 kişi okuyo konuyu..meğer 2 ayrı üye sandığım kişi tek bir üyeymiş:smiley-cool:
oyna kankam oyna:roflol:bibertom olsa bende 2 roman döktürürdüm onlasositosositosahi o nerde:1ninca:
hoooooooooooooooooooooooo
oyy cokta mütevazi bizimkiiiiiiiii boshayallersmile Şeniz:kedi: Sen bilin kanka, masraf olmasın:1no2:
doktormu gelmiş yaav :1ninca:en son sen yazmıştın:çok üzgünüm:bi seni gördüm..diğerlerini görmedim bile kimler attı:çok üzgünüm:
valla üzülücem kanka:çok üzgünüm:hemde her kk girişimde o hazin olayı hatırlayıp kederlenicem:a015:
tohtormu gelmiş..hani nirde:1ninca:
bende diyorum 4 kişi var aşşada,ikiside editör..niye 3 kişi okuyo konuyu..meğer 2 ayrı üye sandığım kişi tek bir üyeymiş:smiley-cool:
oyna kankam oyna:roflol:bibertom olsa bende 2 roman döktürürdüm onlasositosositosahi o nerde:1ninca:
hoooooooooooooooooooooooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?