- 7 Ağustos 2007
- 5.967
- 1.319
- 173
- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #29.101
çok teşekkürler bitaneler kimseye vermesin hakket kötümüş biraz çok edğil ama (şimdi yaptıracakları da korkutmayayım)
:roflol::roflol:
manyaksın islom:roflol:
acaba o mu indirmicek yokusam bizimki mi inmek istemicek:uhm: aklinialirimsmile a.s
haydi bu sefer gittim
Hee kanka beyin gelsin vapurdan indirmicek seni düdüğünü çala çalaaklinialirimsmile
Duygusal aşk böcüğüm benim:asigim:
:roflol::roflol:
manyaksın islom:roflol:
acaba o mu indirmicek yokusam bizimki mi inmek istemicek:uhm: aklinialirimsmile a.s
haydi bu sefer gittim
:roflol: :roflol:
Bak bide o var la hep pincem diye tutturursa bidedelikafadulden
Tatlı rüyalar ballı sütümopuyorumnanaktan
Arzuu editlemeyi unutmuşuz laa aklına soktuk şimdi valla inmez:roflol:sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
Koptum şuan yerdeyim kanka... sırnaşık şey
Sende romantizm doruklarda maşalalh yani.
Düdük te sensin ayrıca :mymeka: :roflol:
De get de get :mymeka: -tatlicadiarzu-
Dümbükler sizi. naniknanik İndili bindili gonuşmayın camiada diye kaç sefer uyarcam sizi yaa
:roflol: :roflol: :roflol: Kanka sen de beni iyice mart kedisi yaptın beh...:roflol:
O kadar da nefismize hakim oluyoz heralde...yasakkelime
herşeyin bi şeyi var. sırnaşık şey
Allah bilanı vermesin kanka:roflol:bak yaa islo gitmiş ısırganlı şampuan konusu okuyo benneyaptımki
kuzum yatalım diyom kankeee mirmirmirmir
saçını zabah yıkarsın yavrum geceden olmaz gafan üşür sinüzit olursun :1ninca:
Aman be hiç kendinden faydalandırtmıyon :dilcikar:
Şu sevinçli günümde bi hoş vakit edelim göynümüzü eğleyelim dediik aklinialirimsmile
çetin ceviz çıktı bizim islo :1ninca: ohaoldumsmile
eyi tımam mademse...boshayallersmile mirmirmirmir
Ballı uykular kuzucum, Şeniz seni çok seviyum,olumunekankayizsmile Şeniz çok öpiyum masumca Şeniz :roflol:
durun leyyyn yasakkelimeErzum hakkat ya Patişota'ya saygılar buyrunnnnnnnnn bu hususta denyocum benim....:lepi:
Biz Tanrıçamla ikimiz evleniyoz erzum çaktırma aklinialirimsmile
Hollanda'da ayarladım ben herşeyi. :asigim: Ama burada iki erkek fedai tuttum, göstermelik iki nikah edicez...
Kaptım afroditi üleyn! :lepi: hihoyyyt :içelim:
sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
Geçmiş olsun canparem, acır o şey be...:a015: :1hug:
Sütlü bisküvin olayım bi de... :içelim:
sen yokkene uslu duruyom fala aklinialirimsmile o etiket olayını neden kapattılar bilmem benim parmağım yok sempatiksalakcinni ben hiç etiket yazar mıyımnaber lan nikomum özledim gız çapkınnnaklinialirimsmile
aha kanke aha ohaoldumsmile görüyorum görüyorum ohaoldumsmile bekle bir daha diyorum dohtor bu neeeee delikafaduldendelikafadulden delikafaduldenAyıpsın Nikom ya aklinialirimsmile
1 seanslık işin var
paket program, hızlandırılmış dua ile sabaha 200 IQ seviyesinnen uyanacaksın yepyeni güne prıl pırıl :lepi:
güle güle kullan erzum sositosositosositosositogıralıçelerim benim de foto koyma zemanım gelmiş. kerdeşim pcdeykene ben de boş durmadım ağıryan toynağımla yine bişeyler yapmaya çalıştım.
bu ebaydan aldığım jel eyelinerim. buralarda biliyonuz 75 gayme civarında (Bursa da yani.)
ben de kıt ingilazçamlan 1 dolara bu ürünü açık arttırmaylan kazandım. ürün uzun bi süre gelmedi. ebaya şikeyet ettim sonras tekrar yollandı yenisi. geçen hafta elime ulaştı. toplam 12 tl civarına geldi bana bu ürün. çok memnunum. yarın bir makyaj eşliğinde sunumumu yapaca size jel eyelinerimin şindilik fotosu
http://urlal.com/dqqf
ya şu kilo konusuna girmeyi hiç sevmiyorum, zaten gördüğüm herkes bana zayıf geliyo bilmiyorumkismilecanikolar çok teşenkürler:)))
az da gece gece elbüse şov yapem:) dedim kardeşim işbaşındaykene
bunu bizim burda ünlü markalara dikim yapan bi mağaza var duymuşsunuzdur belki nik, marks&spenser, esprit, mudo nun falan malları çok fena uygun
bunu da o mağazadan aldım 15 tele bu
cep telden çektim makinanın pili bitmiş aslında daha güzel duruyor elbüse
bu da yakındaan
güle güle giy melekom Şenizbunu da ali askerdeyken istanbula gittiğimde mavinin fabrika satış meğazasından 20 teleye aldıydım. giyemiyordum bi bolerom olmadığından ötrü.
geçen hafta sonu bakırköyden bu boleroyu 20 teleye alınca giyebilme fırsatım oldu. fakat hala dışarıda giyemedim. çünkü gezmeye gidemedim. aile toplantılarıylan geçiştiriyoz:))) ilk gezmeye gidişimde giycem. elbise normalde mor fakat telefonun çekimden dolayı mavimtrak çıkmış. islomun makine gibi:))) islom hoşgeldin bu aarada aşşadan gördüm
bolero çok yamuk çıkmış düz hali bu
duymamış olim :mymeka:Anaa benim herüf de diyo ben seni alamıyom en iyisi üstüme kal deyiibilmiyorumkismile
La bu erkeklerin hepsi aynı derlerdi de inanmazdım:mymeka:
http://www.kadinlarkulubu.com/mutlu...prensesi-megimizde-bitirdi-askerligiiiii.html
yavrilerrrrrrrrrrrrrrrzemuszemus
Aferim edepli ollmaz:
Herkesin düdüğü öttürülmez ööle:mymeka:
Ben de sni çok seviom kankaŞeniz
En kötü günümüz böle olsun:teytey:
Taam taam coşmucam yine zıbarıyom
http://www.kadinlarkulubu.com/mutlu...prensesi-megimizde-bitirdi-askerligiiiii.html
yavrilerrrrrrrrrrrrrrrzemuszemus
durun leyyyn yasakkelime
siz evlenemezsiniz
tanrıça nikoynan beşik kertmesi oli kimseye yar etmem:roflol::roflol::roflol::roflol:
aha kanke aha ohaoldumsmile görüyorum görüyorum ohaoldumsmile bekle bir daha diyorum dohtor bu neeeee delikafaduldendelikafadulden delikafadulden
:1shok: yok olmiyi senağlama:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
meg ilen tanrıça cancuyu seviyular bu arada zemuszemus
yine bi elbise cıktı meydaneeeeAkitom ben de özledim meeleğim sizleri ya gözümden uyku akıyodu ama dayanamadım geldim.
Anamlan elbisemi dikmeye başladık ondan yoktum ama size sölemicemkaydirigubbakcemile3
:roflol: arzum yaaa yedin bitirdin beni :roflol:sen gel hele ben seni götürürüm en güzelinden bebem. senden önce tosbaam gelecek ama benim şu kahrolası işlerim bitmiyor bi türlü yaaa çok siirleniyom bazen
jartiyer aldım bi de onu da gösterem mi geçen haftaki sunumumda kullandımaklinialirimsmile:roflol:
ooyyyy saçını okşadığımm ben de seni görmek istiyom sefkilim yaaa
ımm tünaydın :kedi:Günaydın mı denir bu saatte kaydirigubbakcemile
ben dün gece ağladım
ağladım açıldım
açıldım ağladım
bi iyi geldi bi iyi geldi
Şimcik iyiyim guclubacismile
Her islonun eti yenmiyomuş dimi kanka gece dötümüm döndüm uyudum sana zabaha kadar kıpırdayamadın ya da ben sızmış olabilermi naptın baa gece çabık söleeApril;14400966]Düdüğüme karışma kanka yaa :dilcikar: sempatiksalakcinni
Sevincim var şimdik sempatiksalakcinni
Çok seviyorum seni mavişim opuyorumnanaktan
Sıkı durun anacım gelicek elbisesositosositoAkitra;14401362]yine bi elbise cıktı meydaneeee
Canlarım ben kuafüre gidiyurum
Öüyorum çokkk çok opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?