Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
eprilem gıymatlım çok teşekkürler sevdiceğim incecik elbise çok rahat ama yürürken bacaklarımın arasına toplanıp oradan hurraaa yukarı sıyrılıyor ya:))

bu elbiseyi giyince pek yürümücen beklicen öle olduğun yerde:)

Ula bi de cüvcüv yapmış yaa eyvahedigeldismile
Alla mahafaza kanke, etmeyin şeytan doldurur
sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
Kanka herüf seni kaşına gözüne almıyo heralde boy boy cüvcüv vercenki...:CüvCüv: kaydirigubbakcemile3
Hem sonra onu şeytan diil sen dolduruyonlaelaelaelaelae
Ula bişiden habarın yoğ bide evlencem deyi tutturuyonsırnaşık şey

Allam bu karı beni öldürecek mandaklı bile kokoş yaa sade sıradan bişiyin yok mu kızım seninsempatiksalakcinni
Maskelerin de hep otantik hacı

Bayıldım laa bak bak bitmiyon hey maaşallaahh
Görmeyeli daha bi zayıflamışın sen gülümkaydirigubbakcemile5

Bu arada çok geçmiş olsun bitanesi kıyamam sana ama en azından kökten çözüm olmuş acıcak geçince geççeksempatiksalakcinni

Jel eyelinerınlan sunumunu beklioz

şunun güzelliğine yaaaaa :asigim:
elbisenin deseni ne kdr güzel öyle sade ve şık zemuszemus
arzum nirde o mekan :jeyyar:

Helecanlandım laa keşkem bolerasız çekseydin:jeyyar:
Hoşbulduk meleem valla bi geldiniz gözümüz gönlümüz açıldı heaa
Haydee yeni sunumlar bekliyoruk elbiseyi geç gari aklinialirimsmile

üffff fıstık fıstıkkkkk bayılıyorum bu kıza cok göresim geldiiiii boshayallersmile

islom mavişim hoşgeldin nerelerde kaldın boshayallersmile

üffff fıstık fıstıkkkkk bayılıyorum bu kıza cok göresim geldiiiii boshayallersmile

Akitom ben de özledim meeleğim sizleri ya gözümden uyku akıyodu ama dayanamadım geldim.
Anamlan elbisemi dikmeye başladık ondan yoktum ama size sölemicemkaydirigubbakcemile3

Daha annat hele erzum sora nolii aklinialirimsmile sempatiksalakcinni
Artık evde sunumda giyersin balum, yürüyüşe çıkarsınız evin bilimum odalarını
:roflol:

Bu arada ciddi manada zayıflamışsın yavrum sen yaa :asigim:
maşallah cicik gibi olmuşsun ballı lokma tadlum
:lepi:

sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
Ben kızan istemim kanke...:umursamaz:
Hem kaşıma gözüme alıyo tebii benneyaptımki
ya ne :dilcikar:
alla allaaa...
benim bildiğim herşey yannışmış tanrım, çok hayallerim kırıldı şuanda...
mafoldumben

Ahh kankam ahh yaanış üğretmişler saa tabi
Bu iş burdan olmucek tee allam vakit de yoğ ne ara anatcam ben sana başına gelcekleriohaoldumsmile

asıl size bak bak doyulmuyor gız manken kılıklım benim. az daha verdim sanırsam islom bakalım irade ile devam. sporsuz yapıyom 3 aydır. ondan çok ağır gidiyom kankim. düğüne yetiştirecem kendimi:))

şunun güzelliğine yaaaaa :asigim:
elbisenin deseni ne kdr güzel öyle sade ve şık zemuszemus
arzum nirde o mekan :jeyyar:

sen gel hele ben seni götürürüm en güzelinden bebem. senden önce tosbaam gelecek ama benim şu kahrolası işlerim bitmiyor bi türlü yaaa çok siirleniyom bazen

Helecanlandım laa keşkem bolerasız çekseydin:jeyyar:
Hoşbulduk meleem valla bi geldiniz gözümüz gönlümüz açıldı heaa
Haydee yeni sunumlar bekliyoruk elbiseyi geç gari aklinialirimsmile

jartiyer aldım bi de onu da gösterem mi geçen haftaki sunumumda kullandımaklinialirimsmile:roflol:

ooyyyy saçını okşadığımm ben de seni görmek istiyom sefkilim yaaa

Harbici acayip fit olmuşun arzum ama dolgunluğunu kaybetme aman diyimaklinialirimsmile

Caartiyer didi sunuyimi dedi allam baa bişiler oluyor çok sıcakladımmdelikafadulden

baa bak Ali de bana diyor aşkım biz evlenemicez prosedürlerden dolayı, en iyisi çocuk yapak süreci kısaltak:roflol: :CüvCüv:

baa bak Ali de bana diyor aşkım biz evlenemicez prosedürlerden dolayı, en iyisi çocuk yapak süreci kısaltak:roflol: :CüvCüv:

Anaa benim herüf de diyo ben seni alamıyom en iyisi üstüme kal deyiibilmiyorumkismile

La bu erkeklerin hepsi aynı derlerdi de inanmazdım:mymeka:

Ahh kankam ahh yaanış üğretmişler saa tabi
Bu iş burdan olmucek tee allam vakit de yoğ ne ara anatcam ben sana başına gelcekleriohaoldumsmile

:çok üzgünüm: Vakit kısıtlı kanka. eyvahedigeldismile
Ne biliyosan annat. sırnaşık şey
Geri sayım başladı! delikafadulden

:roflol: :roflol: alıntının içine şeyetmişin afedersin erzucanım :hulya:
o kediye ne olmuş mu
ne olacak
sevdalanmış...
:roflol: sempatiksalakcinni

Yok kanka bu saatten sonra saa yapabileceğüm bişi yoğ sen Allaha emanetsinsırnaşık şey
Erin ne derse kabullencen gariaklinialirimsmile

Allam bu kankam beni öldürecek bu ka duygusal olma laa kedinin abazalığına bile aşıkane yaklaşıyokaydirigubbakcemile3

Harbici acayip fit olmuşun arzum ama dolgunluğunu kaybetme aman diyimaklinialirimsmile

Caartiyer didi sunuyimi dedi allam baa bişiler oluyor çok sıcakladımmdelikafadulden

vay anasını çok teşekkrler islom

kı az size yaklaşsam (sizin gibim olsam demiyom o hayal biliyom) yeter la.

hep hayalim bi çiroz halimi görmek boshayallersmile ama maalesef o dolgunluk gitmiyor heçbi zaman zuzum.

çiçekler barnaaam yanmaya başladı benim ben yatem ilacın etkisi tamamen geçmeden en azında uyguya dalmış olem. yarın gelirim gül reçellerim. sizi sefiyom kendinize iyi bahın sevgi dolgulu çikolatalar

Uuyy kıyamadım meleeme yat dinlen bebeğim nekahet dönemindesin dibine vursempatiksalakcinni
Allah rahatlık ve şifa versin arzumŞeniz

sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
Onu benim beyim bilir kanka...

Şuan çok duygusal bir anlarımdayım ben taam mı :asigim:
Hayat çok güzel...Vapurlar filan. boshayallersmile sempatiksalakcinni

çiçekler barnaaam yanmaya başladı benim ben yatem ilacın etkisi tamamen geçmeden en azında uyguya dalmış olem. yarın gelirim gül reçellerim. sizi sefiyom kendinize iyi bahın sevgi dolgulu çikolatalar

Yavrummmm...:1hug:
Ben de kıyamadım kuzuma...:teselli: Git yat birtanem...Çok öpüyorum bal yanaklardan
opuyorumnanaktan Şeniz

Hee kanka beyin gelsin vapurdan indirmicek seni düdüğünü çala çalaaklinialirimsmile
Duygusal aşk böcüğüm benim:asigim:

Anaa benim herüf de diyo ben seni alamıyom en iyisi üstüme kal deyiibilmiyorumkismile

La bu erkeklerin hepsi aynı derlerdi de inanmazdım:mymeka:

hep kolaya kaçıyolar la bedavdan hatun alacaklarzemuszemus

esmerim karamelim

iki yazına da alıntı yapmak istediğimde bu durum oluyo maalesef ondan yane....

altını çiziyom benimkilerin:))

kedi bence bi yakınını kaybetti, kocasını ya da (hangisini acaba)bilmiyorumkismile

Uuyy kıyamadım meleeme yat dinlen bebeğim nekahet dönemindesin dibine vursempatiksalakcinni
Allah rahatlık ve şifa versin arzumŞeniz

çok teşekkürler bitaneler kimseye vermesin hakket kötümüş biraz çok edğil ama (şimdi yaptıracakları da korkutmayayım)

Hee kanka beyin gelsin vapurdan indirmicek seni düdüğünü çala çalaaklinialirimsmile
Duygusal aşk böcüğüm benim:asigim:

:roflol::roflol:

manyaksın islom:roflol:

acaba o mu indirmicek yokusam bizimki mi inmek istemicek:uhm: aklinialirimsmile a.s

haydi bu sefer gittim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…