- 1 Aralık 2008
- 7.128
- 17
- 158
- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #29.081
Kanka herüf seni kaşına gözüne almıyo heralde boy boy cüvcüv vercenki...:CüvCüv: kaydirigubbakcemile3Ula bi de cüvcüv yapmış yaa eyvahedigeldismile
Alla mahafaza kanke, etmeyin şeytan doldurur sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
Allam bu karı beni öldürecek mandaklı bile kokoş yaa sade sıradan bişiyin yok mu kızım seninsempatiksalakcinniPOROS SALYANGOZ ÖZLÜ ÇAMUR MASKESİtoros dağlarının eteklerinden gelen poros-tatlicadiarzu-
...tabiki toroston moroston gelmiyorgamyoncuiremsuama bu gördüğünüz 3.5 liralık maske gerçekten bir harika..
tek kullanımlık maskeleri çok severim bilirsiniz.çok pratik oluyolar..hemde çeşit çeşitzemuszemus
şimdi bu maskenin yapılışına bakalım dostlarolumunekankayizsmile
maskemiz kil kıvamında gördüğünüz üzre...
biraz su ile çamur kıvamına getiriyoruz..kopkoyu bir renk olucak zaten:hulya:
maskeyi 20 dakika kadar tuttum..çok memnun kaldım..aynı marka olmak zorunda değil,aynı içeriğe sahip,farklı markalardan maske görürseniz alın deneyin derimvereliniortak
işiniz bittikten sonra benim yaptığım gibi,maskenin ağzını mandalla kapatır saklarsanız,diğer kullanıma kadar düzenli bir şekilde dökmeden ve bozulmadan saklamış olursunuzyerimseniben
Bayıldım laa bak bak bitmiyon hey maaşallaahhcanikolar çok teşenkürler:)))
az da gece gece elbüse şov yapem:) dedim kardeşim işbaşındaykene
bunu bizim burda ünlü markalara dikim yapan bi mağaza var duymuşsunuzdur belki nik, marks&spenser, esprit, mudo nun falan malları çok fena uygun
bunu da o mağazadan aldım 15 tele bu
cep telden çektim makinanın pili bitmiş aslında daha güzel duruyor elbüse
bunu da ali askerdeyken istanbula gittiğimde mavinin fabrika satış meğazasından 20 teleye aldıydım. giyemiyordum bi bolerom olmadığından ötrü.
geçen hafta sonu bakırköyden bu boleroyu 20 teleye alınca giyebilme fırsatım oldu. fakat hala dışarıda giyemedim. çünkü gezmeye gidemedim. aile toplantılarıylan geçiştiriyoz:))) ilk gezmeye gidişimde giycem. elbise normalde mor fakat telefonun çekimden dolayı mavimtrak çıkmış. islomun makine gibi:))) islom hoşgeldin bu aarada aşşadan gördüm
bolero çok yamuk çıkmış düz hali bu
üffff fıstık fıstıkkkkk bayılıyorum bu kıza cok göresim geldiiiii boshayallersmile
islom mavişim hoşgeldin nerelerde kaldın boshayallersmile
eprilem gıymatlım çok teşekkürler sevdiceğim incecik elbise çok rahat ama yürürken bacaklarımın arasına toplanıp oradan hurraaa yukarı sıyrılıyor ya:))
bu elbiseyi giyince pek yürümücen beklicen öle olduğun yerde:)
Kanka herüf seni kaşına gözüne almıyo heralde boy boy cüvcüv vercenki...:CüvCüv: kaydirigubbakcemile3
Hem sonra onu şeytan diil sen dolduruyonlaelaelaelaelae
Ula bişiden habarın yoğ bide evlencem deyi tutturuyonsırnaşık şey
Daha annat hele erzum sora nolii aklinialirimsmile sempatiksalakcinni
Artık evde sunumda giyersin balum, yürüyüşe çıkarsınız evin bilimum odalarını :roflol:
Bu arada ciddi manada zayıflamışsın yavrum sen yaa :asigim:
maşallah cicik gibi olmuşsun ballı lokma tadlum :lepi:
sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
Ben kızan istemim kanke...:umursamaz:
Hem kaşıma gözüme alıyo tebii benneyaptımki
ya ne :dilcikar:
alla allaaa...
benim bildiğim herşey yannışmış tanrım, çok hayallerim kırıldı şuanda... mafoldumben
[
Bayıldım laa bak bak bitmiyon hey maaşallaahh
Görmeyeli daha bi zayıflamışın sen gülümkaydirigubbakcemile5
Bu arada çok geçmiş olsun bitanesi kıyamam sana ama en azından kökten çözüm olmuş acıcak geçince geççeksempatiksalakcinni
Jel eyelinerınlan sunumunu beklioz
şunun güzelliğine yaaaaa :asigim:
elbisenin deseni ne kdr güzel öyle sade ve şık zemuszemus
arzum nirde o mekan :jeyyar:
Helecanlandım laa keşkem bolerasız çekseydin:jeyyar:
Hoşbulduk meleem valla bi geldiniz gözümüz gönlümüz açıldı heaa
Haydee yeni sunumlar bekliyoruk elbiseyi geç gari aklinialirimsmile
üffff fıstık fıstıkkkkk bayılıyorum bu kıza cok göresim geldiiiii boshayallersmile
islom mavişim hoşgeldin nerelerde kaldın boshayallersmile
asıl size bak bak doyulmuyor gız manken kılıklım benim. az daha verdim sanırsam islom bakalım irade ile devam. sporsuz yapıyom 3 aydır. ondan çok ağır gidiyom kankim. düğüne yetiştirecem kendimi:))
sen gel hele ben seni götürürüm en güzelinden bebem. senden önce tosbaam gelecek ama benim şu kahrolası işlerim bitmiyor bi türlü yaaa çok siirleniyom bazen
jartiyer aldım bi de onu da gösterem mi geçen haftaki sunumumda kullandımaklinialirimsmile:roflol:
ooyyyy saçını okşadığımm ben de seni görmek istiyom sefkilim yaaa
Daha annat hele erzum sora nolii aklinialirimsmile sempatiksalakcinni
Artık evde sunumda giyersin balum, yürüyüşe çıkarsınız evin bilimum odalarını :roflol:
Bu arada ciddi manada zayıflamışsın yavrum sen yaa :asigim:
maşallah cicik gibi olmuşsun ballı lokma tadlum :lepi:
:roflol::roflol::roflol:
Allah ne etmesin seni oda oda gezerik çiçeem olur:))
çok sağol bidenem gerçek mi sölüyonuz ya fark belli oluyo mu anam durdun diyo da...
bu arada kızlar yaklaşık 1 aydır bizim burda saat gece 1 den sonra bir kedi miyavlaya miyavlaya geziyor ortalıkta. ama nasıl miyavlamak, sanki birşeyler anlatmak istiyor gibi.. ağlıyor gibi, sanki bebek ağlaması gibi. geçen gece kardeşimi aşa gönderdim bi bak dedim neyi var bu kedinin. gitmiş bakmış, diyor ki abla kedi tek başına miyavlaya miyavlaya geziyor zalak alak. siyah beyaz bişey dedi. çözemedim hala. neden hergün aynı saatte miyavlamaya başlar ki acaba?
Ben kızan istemim kanke...:umursamaz:
Hem kaşıma gözüme alıyo tebii benneyaptımki
ya ne :dilcikar:
alla allaaa...
benim bildiğim herşey yannışmış tanrım, çok hayallerim kırıldı şuanda... mafoldumben
baa bak Ali de bana diyor aşkım biz evlenemicez prosedürlerden dolayı, en iyisi çocuk yapak süreci kısaltak:roflol: :CüvCüv:
Ahh kankam ahh yaanış üğretmişler saa tabi
Bu iş burdan olmucek tee allam vakit de yoğ ne ara anatcam ben sana başına gelcekleriohaoldumsmile
baa bak Ali de bana diyor aşkım biz evlenemicez prosedürlerden dolayı, en iyisi çocuk yapak süreci kısaltak:roflol: :CüvCüv:
:çok üzgünüm: Vakit kısıtlı kanka. eyvahedigeldismile
Ne biliyosan annat. sırnaşık şey
Geri sayım başladı! delikafadulden
:roflol: :roflol: alıntının içine şeyetmişin afedersin erzucanım :hulya:
o kediye ne olmuş mu
ne olacak
sevdalanmış... :roflol: sempatiksalakcinni
Harbici acayip fit olmuşun arzum ama dolgunluğunu kaybetme aman diyimaklinialirimsmile
Caartiyer didi sunuyimi dedi allam baa bişiler oluyor çok sıcakladımmdelikafadulden
vay anasını çok teşekkrler islom
kı az size yaklaşsam (sizin gibim olsam demiyom o hayal biliyom) yeter la.
hep hayalim bi çiroz halimi görmek boshayallersmile ama maalesef o dolgunluk gitmiyor heçbi zaman zuzum.
çiçekler barnaaam yanmaya başladı benim ben yatem ilacın etkisi tamamen geçmeden en azında uyguya dalmış olem. yarın gelirim gül reçellerim. sizi sefiyom kendinize iyi bahın sevgi dolgulu çikolatalar
Yok kanka bu saatten sonra saa yapabileceğüm bişi yoğ sen Allaha emanetsinsırnaşık şey
Erin ne derse kabullencen gariaklinialirimsmile
Allam bu kankam beni öldürecek bu ka duygusal olma laa kedinin abazalığına bile aşıkane yaklaşıyokaydirigubbakcemile3
çiçekler barnaaam yanmaya başladı benim ben yatem ilacın etkisi tamamen geçmeden en azında uyguya dalmış olem. yarın gelirim gül reçellerim. sizi sefiyom kendinize iyi bahın sevgi dolgulu çikolatalar
Onu benim beyim bilir kanka...
Şuan çok duygusal bir anlarımdayım ben taam mı :asigim:
Hayat çok güzel...Vapurlar filan. boshayallersmile sempatiksalakcinni
Yavrummmm...:1hug:
Ben de kıyamadım kuzuma...:teselli: Git yat birtanem...Çok öpüyorum bal yanaklardan opuyorumnanaktan Şeniz
Anaa benim herüf de diyo ben seni alamıyom en iyisi üstüme kal deyiibilmiyorumkismile
La bu erkeklerin hepsi aynı derlerdi de inanmazdım:mymeka:
:çok üzgünüm: Vakit kısıtlı kanka. eyvahedigeldismile
Ne biliyosan annat. sırnaşık şey
Geri sayım başladı! delikafadulden
:roflol: :roflol: alıntının içine şeyetmişin afedersin erzucanım :hulya:
o kediye ne olmuş mu
ne olacak
sevdalanmış... :roflol: sempatiksalakcinni
Uuyy kıyamadım meleeme yat dinlen bebeğim nekahet dönemindesin dibine vursempatiksalakcinni
Allah rahatlık ve şifa versin arzumŞeniz
Onu benim beyim bilir kanka...
Şuan çok duygusal bir anlarımdayım ben taam mı :asigim:
Hayat çok güzel...Vapurlar filan. boshayallersmile sempatiksalakcinni
Yavrummmm...:1hug:
Ben de kıyamadım kuzuma...:teselli: Git yat birtanem...Çok öpüyorum bal yanaklardan opuyorumnanaktan Şeniz
Hee kanka beyin gelsin vapurdan indirmicek seni düdüğünü çala çalaaklinialirimsmile
Duygusal aşk böcüğüm benim:asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?