Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
bööööüüü akannehir
erzucanımmmmmmm
Şeniz :teytey:

can eriklerim (tuzlanmış)

iyi akşamılar
öylesine bi bak dedim şoklara girdim. tanrıçam gelmiş biberitom çok sefindim. sonra da eprilimi gördüm askeri geliyomuş ohhhhh keyiflendim çok mutlu oldum.

gelin kelimelri okuyom şok oluyom tanrıça kuzi lan ne işş??

barışmıcam kesin falan :roflol: pati diyorsa doğru diyormuş o vakıt hocam. patim öperim selamlar:içelim:

eprilo kız sen de mi evlenecen kışa?

valla benden önce yiyeceniz topuğu bu gidişle ben daha gidemiyom

bu arada bugün tırnağımı yaktırdım. kestirdim ve çektirdim. çarşambaya kadar rapor alacam. burdayım zebaha kadar dans çiçeklerim:dance:

şu an uyuşturucuların etkisi geçiyor ağrılar başladı ilk günüm ya çok duramazsam kızmayın.

tanrıçamı bırakmak da istemiyom yakalamışken ama ne edek hayatımda ilk defa operasyon geçirdim tadını çıkaram naz yapam evdekilere diyom. hasta olmak güzelmiş. herkeş ilgileniyo. en çok da sütle biskuvi getirin dedim. sağolsun tizemler getirmiş.cokacimcoook

yarın da dondurmalı bi tatlı isterim diğer tizemdendelikafadulden iyi oluyor:))))

kuzi mahsus saa mesaj yazmadım. senin kociş girer diye düşünerek iyi etmişim. geçen faka basmaktan zor yırttım zati yine basmayam didim:)))

Erzum hakkat ya Patişota'ya saygılar buyrunnnnnnnnn bu hususta denyocum benim....:lepi:

Biz Tanrıçamla ikimiz evleniyoz erzum çaktırma aklinialirimsmile

Hollanda'da ayarladım ben herşeyi. :asigim: Ama burada iki erkek fedai tuttum, göstermelik iki nikah edicez...

Kaptım afroditi üleyn! :lepi: hihoyyyt :içelim:
sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
Geçmiş olsun canparem, acır o şey be...:a015: :1hug:

Sütlü bisküvin olayım bi de...
:içelim:

Zihin yaşın tutmiyi senin kanka,
Fazla sorgulama zaar sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
:roflol: :roflol: :roflol:
deme ya o kaa beraber yattık kalktık bana bulaşmamış mıdır acep senden aklinialirimsmile aklinialirimsmile sempatiksalakcinni
bana dua etsene kanka ha olur belkim :icecream: fisfisfis :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

la hollanda da toplucaya da izin veriler mi acep gız hepimiz birimiz birimiz hpimiz için olak kenetlenek kanke

senin 1 günün kaldı artık kimin ballı lokması olacan biliyoz:))

bol sunumlar eprilim tişort mişört alacana az iç çamaşırı alaydın ya alengirli a esmer şekerim

deme ya o kaa beraber yattık kalktık bana bulaşmamış mıdır acep senden aklinialirimsmile aklinialirimsmile sempatiksalakcinni
bana dua etsene kanka ha olur belkim :icecream: fisfisfis :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

naber lan nikomum özledim gız çapkınnnaklinialirimsmile

Ayıpsın Nikom ya aklinialirimsmile
1 seanslık işin var
paket program, hızlandırılmış dua ile sabaha 200 IQ seviyesinnen uyanacaksın yepyeni güne prıl pırıl :lepi:

Yok yavru kuşum henüz toplu alımlara izin çıkmadı...:roflol:
Ne bilin almadığımı ayriyetten böböğüm...
aklinialirimsmile

gösterir la insan
gerçi çerçi ben de giremedim ne zamandır koymuşsan benim zalaklığım görmemeliğim

gıralıçelerim benim de foto koyma zemanım gelmiş. kerdeşim pcdeykene ben de boş durmadım ağıryan toynağımla yine bişeyler yapmaya çalıştım.

bu ebaydan aldığım jel eyelinerim. buralarda biliyonuz 75 gayme civarında (Bursa da yani.)

ben de kıt ingilazçamlan 1 dolara bu ürünü açık arttırmaylan kazandım. ürün uzun bi süre gelmedi. ebaya şikeyet ettim sonras tekrar yollandı yenisi. geçen hafta elime ulaştı. toplam 12 tl civarına geldi bana bu ürün. çok memnunum. yarın bir makyaj eşliğinde sunumumu yapaca size jel eyelinerimin şindilik fotosu

Tanrıçam telde. gelcik :lepi:
Erzumun kardeşi PC başında...:hulya:
Benimse gözümden uyku akiyi ama sizleri bırakamıyom canlarım
mirmirmirmir hihoyyyt

Ballı kuzum arzum güle güle kullan birtanem benimmm, çok güzel diyiler bu cel eyelinerlar içün boshayallersmile

canikolar çok teşenkürler:)))

az da gece gece elbüse şov yapem:) dedim kardeşim işbaşındaykene

bunu bizim burda ünlü markalara dikim yapan bi mağaza var duymuşsunuzdur belki nik, marks&spenser, esprit, mudo nun falan malları çok fena uygun

bunu da o mağazadan aldım 15 tele bu

cep telden çektim makinanın pili bitmiş aslında daha güzel duruyor elbüse

bu da yakındaan

Erzuuuuuuuuuuuuuuu güle güle giy anam aklinialirimsmile
Elbise süpersonikmiş laaa :asigim: kaydirigubbakcemile5

Ayakçığı da sargılı kuzumun ya kıyamam...
:çok üzgünüm:

bunu da ali askerdeyken istanbula gittiğimde mavinin fabrika satış meğazasından 20 teleye aldıydım. giyemiyordum bi bolerom olmadığından ötrü.

geçen hafta sonu bakırköyden bu boleroyu 20 teleye alınca giyebilme fırsatım oldu. fakat hala dışarıda giyemedim. çünkü gezmeye gidemedim. aile toplantılarıylan geçiştiriyoz:))) ilk gezmeye gidişimde giycem. elbise normalde mor fakat telefonun çekimden dolayı mavimtrak çıkmış. islomun makine gibi:))) islom hoşgeldin bu aarada aşşadan gördüm

bolero çok yamuk çıkmış düz hali bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…