Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
muzlusu daha güzel olur yerkene öyle karar verdim :dance: ama muzlu+çikolatalı pudingle de güzel olur öyle de deniyim cokacimcoook
hadi git zıbar islo patron yok bu gece de :mymeka:
april de yeni çantasıynan uyuyorduraklinialirimsmile ben olsam ablaynan uyurdum sositososito kaydirigubbakcemile3

eskiden max factor pudra almıştım koyu olmuştu en açık rengi... beyu duydum ama hiç kullanmadım... nası memnun msn? akıp lekeli bi görüntü olmuo di mi? yaa göz altı için kapatıcı kullanıyorum zaten ama burnumun başlangıç yeriyle alnımın olduğu yer var yaa gözlerimin yan tarafı ayy çok saçma bi tarif oldu ama oralar bööle sanki damarlarım belli oluyormuş gibi yeşil böyle rengi... kapatıcı mı sürmeliyim? bende dert bitmez ki yaa... mafoldumben

Benim uyuz ayşoda tatile denk gelebilir çok korkuyorum çok
evet tatile geliyo
geçiktirici kullansam mı?
kullanan var mı arkadaşlar
napıcam ben ya mafoldumben

şimci bunu ayşo gelmeden kullancam
tatil dönüşüne kadar devam etcem
kesince ayşo gelcek öyle mi ?

lolitam bence kullanma çünkü şişkinlik yapıyor tampon en iyisi. eğer 40 gün 40 gece sürmüyorsa tabi:))

sefkilim ne zaman gidecen tatile ne zaman dönecen

sanırsam sen bana tatilden sonra gelebilecen çünkü ayaa sakat olduğundan gezemicez diye bu hafta ses etmedim. haftaya da ali gelcek. daha hiç gelmedi mayıstan beri anamları görecek.sonraki hafta burdayım. sen ne zaman gelecen bidenesi?

herkese günaydınlarrrrr...

günaydın gül çiçeğim

ben de buralardayım az tezime yoğunlaşacağım sefkililerim

nikomu ne güel yazmışın mektubunu ben de altına barnağımı basıyom bebitom. zayıflama muhabbetine gelince yemiyom eskisi gibi o kadar bişey var bi de burdan sölemiim sonra sölerim. rejime alışmamda etkili oldu.

islo ısırgan otlu şampuan topiklrine bakıyomuşun çok ileri gitme ben varım burda kullanan.

tresan kullandım 1 kutu, saç kremi ile beraber. güzel memnun kaldım. 2. kuruyu alıyor annemler şu an markette onun da içine çam terabendi kataacm 1 tatlı kaşığı.

akşam ben de bemiksli bepantenli karışımı yaptım saçıma, bayağıdır yapmıyordum. saçıma kat verdirdim. o karışım çok iyi gelliyor ahenkle falan halay çekyor. tosbam sen de yap bidenesim. iyi gelir yoğun güneşe mazur kalma öncesi.

bi ara saçımın fotosunu çeker koyarım islom. öptüm ben kaçtım teze

meleeeeeeeemmmmmmm
8 de gidicem yani hafta alinin geldiği hafta
sonraki hafta döncem
ondan sonra sana gelürüm
ramazana denk gelü sorun olar mı ?

april de yeni çantasıynan uyuyorduraklinialirimsmile ben olsam ablaynan uyurdum sositososito kaydirigubbakcemile3

Ayy kanka ablam delirtti beni gece zati guclubacismile
Sıccakk çok sıcaak akannehir uyuyamıyomuş ula akşam serindi be mis gibi. kaydirigubbakcemile2
Denyo, sabahın köründe kalktı dolapların gapaklarını çarptırdı ben de onu çarpıcaktım az kaldı...Çok üzgünüm çoook
Ama çantayı benim yeni sandaletlere uydurmuş cadı kafa. Gücel oldu ha. :lepi:

Sabahtan beri bavul yapıyom nefret ettim eşyadan kankalarım...benneyaptımki
Neyse sığdık sonunda.gamyoncuiremsu

Bir de sevdalım an itibarıyle hihoyyyt
ASKER DEĞİLLLLLLL
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt :lepi:

meleeeeeeeemmmmmmm
8 de gidicem yani hafta alinin geldiği hafta
sonraki hafta döncem
ondan sonra sana gelürüm
ramazana denk gelü sorun olar mı ?

Heç piroblem olmaz meleem

benim pek o taraklarda bezim yoh şu an içinsempatiksalakcinni

kıızzz ayyyy ne güzel bi duygudur o yaaa

asker olmadığını bilmek falan geliyor lan geliyor işte bitti askerlik bittiiiiiiiiiiiiiiiii

Nassınız gülyüzlüleropuyorumnanaktan
Benim sinirim çok bozuk:çok üzgünüm:
Çok yorucu bir günün ardından bacaklarımı aldırmam gerekiyordu. Gittim ağdacıma pazartesi alabilirmiş kartuş bezi mi bitmiş ne :mymeka:
Benim de yarın arkadaşımın nişanı var entari giyecem aldırmam lazım mecbur yandaki tükkanı kestim gözüme girdim aldırmaya.
Allam cahil cüvelek bi kız çocuunu koymuşlar eli hiç yatkın değil ve üst sol bacağımı morarttı çok fena hemde buz getirttim hemen ama ne çare mavfetti ya denyoklava:
Eve geldim hemen yine buzladım krem manyağı yaptım bacağımı nasıl düzeltcem ben bunları yaamafoldumben Sürekli aldırıyorum ilk kez böyle bir şey oldu sinirimden ağladım annemin ve babamın tuhaf bakışları arasında:1ninca: anam gerizekalımısın sen bunun için ağlanır mı deyince daha da dellendim:sinifsinif: ne yapam ben bu morarıkları şimdik:gitme:

aprill gözün aydıınn darısı diğer tüm bekleyenlerin başınaa :dance::dance::dance:

islom kuzucum evde Lasonil diye bir ilaç varsa onu sür güzelce, morluk dağıtır o bebeğim...olumunekankayizsmile
Aldıklarını da güle güle kullan balım.
Bim de Golden Rose varmış bugün, habarım yoktu, uğramışken Colgate pilli diş fırçasıyla ruj aldım ben de...
hihoyyyt

Canlarım ben şimdicik kaçıyorum,
Bir iki gün giremeyebilirim mirak etmeyin kankalarım opuyorumnanaktan

Sabah çok erken gideceğim için erken yatmaya çalışıcam. ohaoldumsmile
Hepinizi çok seviyurum opuyorumnanaktan
İyi geceler yavru kuşlarım
olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile
Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz

Kanka bi koşu dolaba bakıp geldim yokmuş lasonil dove manyağı yaptım bacağımı geçer inşallah :gitme: ilk kez oluyor ya çok sinir oldumÇok üzgünüm çoook
Anaa ben bimi unuttum laa bekliyodum bi de cuma olmasına tüh gerçi burdakileri hemencik sömürüyolar bana bişi kalmıyor:umursamaz:
Kanka büyük gün geldi ya Allahıma şükürler olsun haydin kaasız belasız gidin gelin aşk böcüklerim :asigim:
Çok seviniyom senin adına kanka yaa tadını çıkarın bizi habarsız koyma buralarda
Seni çok seviyomŞeniz

Benim de kuzenimin henüz acemilik bitti :gitme:
Şimdi aldım haberini dağıtımda Ankara'ya çıkmış buna şükür:Saruboceq:

Ben Beyu'dan memnunum canım sadece yazın matlık vermesi için kullanıyorum kapatıcılığı nasıldır bilemicem cildimde ton farkı yok çünkübilmiyorumkismile
Parfümeriye gittiğinde onu da denemeni öneririm
Gözlerinin kenarlarındaki de morluk değil de damarlıdır canım maalesef cilt yapısı o önemseme bu kadar yav inceleme dip bucak
Çok fazla kullanma canım öyle kapatıcı falan sonuçta hepsi zararlı ne kadar iyi marklaar olsa da:1no2:

Barnağı sargılı dilberim zayım zayım zayıf kuzumsempatiksalakcinni
Tresan'ı kremiyle birlikte 3-5 şişe bitirmişimdir. Sonra içine dimethicone yani silikon katmaya başladılar soğudum:umursamaz:
Dfn Garlıya geçtim kremiyle birlikte o da güzel ikisinin de mucizevi bir etkisini görmedin nihayetinde alt tarafı şampuan bunlar
Bu ara sıkıldım yeni bir şampuan arayışı içindeyim ama illaki bitkisel içerikli olacak. Denemediğim bi otacı kaldı sanırsam.:hulya:
Sen Tresanı pek sevdin demek
Hee bide en sonki tresanıma çamterebentin kattıydım mok etti şampuanı çöpe gitti acayip bozuyor yapısını ben hiç sevmedim. Hoş benim saçık yağlı bakımları hiç sevmiyor inadına daha çok dökülüyor yapınca:gitme:
Anam bitmedi getti şu tez yavkafamçokkarıştı
Saçının fotosunu istiyom ama arzummŞeniz

yihuuuuuuuuuuu :lepi: :lepi: :lepi:
ay onlar hiçagda yapamaz yaaa klava:
tatlım gecmiş olsun olmadı fondo sür cok fena ise
üstünede corap giyersin ten renginde CADIARZU

senin safak bitti nişanlın geldi
napılıur ? susulur sempatiksalakcinni

ay onlar hiçagda yapamaz yaaa klava:
tatlım gecmiş olsun olmadı fondo sür cok fena ise
üstünede corap giyersin ten renginde CADIARZU

Akitim çok sinirliyim çokkÇok üzgünüm çoook
İşkence görmüş gibi bacaklarım ya zaten serumdan dolayı kolumdaki morarıklık geçmedi henüz bide bu şahane oldu.
Çorapsız mümkün değil entari giyemem:gitme:
Buzlu şişe gezdirdim şimdi kremledim tekrar ama geçmesi zaman alacak belli:sinifsinif:
Allahtan mikini bölgemi aldırmıyom onu da yaptırsam kukuletamı koparırdı heraldesempatiksalakcinni

benim bacaklar sürekli mor zate
eccüg cimcirsem bi yere çarpsam morari alıştım yane
:)
yarın işyerinden arkadaşın düğünü var
aceba gitsem mi gitmesem mi
sevmiyorum düğünleri ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…