- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #29.201
muzlusu daha güzel olur yerkene öyle karar verdim :dance: ama muzlu+çikolatalı pudingle de güzel olur öyle de deniyim cokacimcoookYoğsam senin kesintisiz bu saatte burlarda ne işin varsırnaşık şey
Hadi hayırlısı nikom Allah göynünüze göre versin.
Bizde anamlan bugün çileklisini yaptık muzlu daha ggüzeldi bunu biğenmedim
Çikelatalıyı denicem afiyet olsun kuzucuklarına nikomm
Çok pratik bi tarif he
Anam erken kalkacam hala zıbarmadım taam gidiom
Şuanda Beyu'nun pudrsaını kullanıyorum çok memnunum. Maxfactor de güzel canım deneyerek al istersen dediğim gibi dışarda bak rengine
Renkli nemlendirici göz altına sürülmez heralde canım onun için gözaltı kapatıcısı kullanabilirsin.
Ben yatıyorum herkese iyi geceleropuyorumnanaktan
Nikomm maskeyle uyuyup kalma heedelikafadulden
Benim uyuz ayşoda tatile denk gelebilir çok korkuyorum çok
evet tatile geliyo
geçiktirici kullansam mı?
kullanan var mı arkadaşlar
napıcam ben ya mafoldumben
şimci bunu ayşo gelmeden kullancam
tatil dönüşüne kadar devam etcem
kesince ayşo gelcek öyle mi ?
ben haftaya cumaya kadar ne kaş ne bacak ne koltuk altı ne malum bölge ellmicem
cuma bi gircem kuaföre 10,000 km bakımı yaptırcam tatil öncesi:)
ayrıca islom bana 1 ay gidiyo malum bölge sirle aldırıyorum azalmayada başladı
herkese günaydınlarrrrr...
april de yeni çantasıynan uyuyorduraklinialirimsmile ben olsam ablaynan uyurdum sositososito kaydirigubbakcemile3
meleeeeeeeemmmmmmm
8 de gidicem yani hafta alinin geldiği hafta
sonraki hafta döncem
ondan sonra sana gelürüm
ramazana denk gelü sorun olar mı ?
Ayy kanka ablam delirtti beni gece zati guclubacismile
Sıccakk çok sıcaak akannehir uyuyamıyomuş ula akşam serindi be mis gibi. kaydirigubbakcemile2
Denyo, sabahın köründe kalktı dolapların gapaklarını çarptırdı ben de onu çarpıcaktım az kaldı...Çok üzgünüm çoook
Ama çantayı benim yeni sandaletlere uydurmuş cadı kafa.Gücel oldu ha. :lepi:
Sabahtan beri bavul yapıyom nefret ettim eşyadan kankalarım...benneyaptımki
Neyse sığdık sonunda.gamyoncuiremsu
Bir de sevdalım an itibarıyle hihoyyyt
ASKER DEĞİLLLLLLL hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt :lepi:
Ayy kanka ablam delirtti beni gece zati guclubacismile
Sıccakk çok sıcaak akannehir uyuyamıyomuş ula akşam serindi be mis gibi. kaydirigubbakcemile2
Denyo, sabahın köründe kalktı dolapların gapaklarını çarptırdı ben de onu çarpıcaktım az kaldı...Çok üzgünüm çoook
aprill gözün aydıınn darısı diğer tüm bekleyenlerin başınaa :dance::dance::dance:
islom kuzucum evde Lasonil diye bir ilaç varsa onu sür güzelce, morluk dağıtır o bebeğim...olumunekankayizsmile
Aldıklarını da güle güle kullan balım.
Bim de Golden Rose varmış bugün, habarım yoktu, uğramışken Colgate pilli diş fırçasıyla ruj aldım ben de... hihoyyyt
Ben Beyu'dan memnunum canım sadece yazın matlık vermesi için kullanıyorum kapatıcılığı nasıldır bilemicem cildimde ton farkı yok çünkübilmiyorumkismileeskiden max factor pudra almıştım koyu olmuştu en açık rengi... beyu duydum ama hiç kullanmadım... nası memnun msn? akıp lekeli bi görüntü olmuo di mi? yaa göz altı için kapatıcı kullanıyorum zaten ama burnumun başlangıç yeriyle alnımın olduğu yer var yaa gözlerimin yan tarafı ayy çok saçma bi tarif oldu ama oralar bööle sanki damarlarım belli oluyormuş gibi yeşil böyle rengi... kapatıcı mı sürmeliyim? bende dert bitmez ki yaa... mafoldumben
Barnağı sargılı dilberim zayım zayım zayıf kuzumsempatiksalakcinninikomu ne güel yazmışın mektubunu ben de altına barnağımı basıyom bebitom. zayıflama muhabbetine gelince yemiyom eskisi gibi o kadar bişey var bi de burdan sölemiim sonra sölerim. rejime alışmamda etkili oldu.
islo ısırgan otlu şampuan topiklrine bakıyomuşun çok ileri gitme ben varım burda kullanan.
tresan kullandım 1 kutu, saç kremi ile beraber. güzel memnun kaldım. 2. kuruyu alıyor annemler şu an markette onun da içine çam terabendi kataacm 1 tatlı kaşığı.
akşam ben de bemiksli bepantenli karışımı yaptım saçıma, bayağıdır yapmıyordum. saçıma kat verdirdim. o karışım çok iyi gelliyor ahenkle falan halay çekyor. tosbam sen de yap bidenesim. iyi gelir yoğun güneşe mazur kalma öncesi.
bi ara saçımın fotosunu çeker koyarım islom. öptüm ben kaçtım teze
yihuuuuuuuuuuu :lepi: :lepi: :lepi:Ayy kanka ablam delirtti beni gece zati guclubacismile
ay onlar hiçagda yapamaz yaaaNassınız gülyüzlüleropuyorumnanaktan
Benim sinirim çok bozuk:çok üzgünüm:
Çok yorucu bir günün ardından bacaklarımı aldırmam gerekiyordu. Gittim ağdacıma pazartesi alabilirmiş kartuş bezi mi bitmiş ne :mymeka:
Benim de yarın arkadaşımın nişanı var entari giyecem aldırmam lazım mecbur yandaki tükkanı kestim gözüme girdim aldırmaya.
Allam cahil cüvelek bi kız çocuunu koymuşlar eli hiç yatkın değil ve üst sol bacağımı morarttı çok fena hemde buz getirttim hemen ama ne çare mavfetti ya denyoklava:
Eve geldim hemen yine buzladım krem manyağı yaptım bacağımı nasıl düzeltcem ben bunları yaamafoldumben Sürekli aldırıyorum ilk kez böyle bir şey oldu sinirimden ağladım annemin ve babamın tuhaf bakışları arasında:1ninca: anam gerizekalımısın sen bunun için ağlanır mı deyince daha da dellendim:sinifsinif: ne yapam ben bu morarıkları şimdik:gitme:
Canlarım ben şimdicik kaçıyorum,
Bir iki gün giremeyebilirim mirak etmeyin kankalarım opuyorumnanaktan
Sabah çok erken gideceğim için erken yatmaya çalışıcam. ohaoldumsmile
Hepinizi çok seviyurum opuyorumnanaktan
İyi geceler yavru kuşlarım olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile
Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz
ay onlar hiçagda yapamaz yaaaklava:
tatlım gecmiş olsun olmadı fondo sür cok fena ise
üstünede corap giyersin ten renginde CADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?