- 7 Ağustos 2007
- 5.967
- 1.319
- 173
- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #29.241
Nikoncan;14454516]altına barnanı bas da yalınız mektup sahipsiz kaldıne gelen var ne gelen
sahibi gelesiye kadar uzar gider bu mektup :mymeka:
incelmenin sırrını merak ettim nolur söyle kızaklinialirimsmile bak tüpçü müpçü gibi bişeyse kalsın he Çok üzgünüm çoook
sen tutanın elinde kalıyon hayırdır sempatiksalakcinni sana moruk desem olar mı sempatiksalakcinni :roflol:
şimdi nasıl bacağın islom bi uff diyim geçsin aklinialirimsmile uuuuufff aklinialirimsmile :jeyyar:
çatlağa bak ya üstte ne diyodu şimdi ne diyo :roflol: ananın babanın yerinde olsam ben de şaşırırım :roflol:
bacağım moruk diyo ağlıyo, öte yandan annee ne güzel cicler aldım baak diyordur :roflol::roflol:
yalnız ojenin rengine bayıldım ha aklinialirimsmile ne var orda bi sevabına deseydin bayanssulusmile far, oje ve maskara mı var kaydirigubbakcemile3 maskaran ne marka isloo aklinialirimsmile
anlıyorum seni olumunekankayizsmilevalla ben vimjoyla konuştum kargoyu buraya getirmiyolar kargo geri dönerse iptal edelim diye...
dün için biz kargonuzun bu gün elinizde olması için elimizden geleni yapacağız size geri dönüş yapıcaz dediler.. ama dönmediler...zaten hevesim de kaçtı istemiyorum artık...
tanrıçamın da var öyle maskesiben şimdi bu saatte bu maskeyi yapıcam....
http://www.kadinlarkulubu.com/evde-yapilabilen-dogal-cilt-bakimlari/162940-mermer-cilt-i231in.html
geldin mi moruum sempatiksalakcinni :tomato: ben burdayım kaç saattir sen nerdesin ha :mymeka:Nerdesin laa kaçak :tomato:
Bacağım haliyle hayla mor nikom hayır etmedim ben bu ara
Allah beterinden korusun:1ninca:
Napiim kendimi avutuyom iştesırnaşık şey
Rimel maybelline wolum express turbo bost mu ne karın ağrısı işte sadece wolum expresi daha güzeldi bunu anadım:hulya:
Far flormar tekli seri 15 numero
Oce de 111 numero bah gecenin körü dimedim kalktım yatağımdan numaralarına baktım sırf senin içünsempatiksalakcinni
Nikoo bu dk.hapı bana yaramadı herhal yüzümde yağ bezesi gibi sivilcemsi şeyler çıkıyo ne bu bölee yaa geçer mi zaarbilmiyorumkismile
geldin mi moruum sempatiksalakcinni :tomato: ben burdayım kaç saattir sen nerdesin ha :mymeka:
tamam kes cevap verme :mymeka:
ben de bu maskaranın pempe olanını aldım, şu sarı olanın pembesini mirmirmirmir
gacı zamanın da indirimdeyken uyarmamıştı almayı ihmal etmiştim şimdi kocayı onun yüzünden zarara uğrattım :mymeka:
fotosunu da çektim ama patronu bekliyorum, agam görmeden olmasgamyoncuiremsu kaydirigubbakcemile3
haptan mıdır bilemem ama stresten olmasın bilmiyorumkismilehap sana stres yaptı, bi yerlerin morardı, e deyyusuydu, ayşosuydu, deliğanlundu... sana stres mi yok fisfisfis
bende stresten ve güneşten çıkıyo hep, inşaallah sende olmaz bu meret :gitme:
herşeyi de haptan biliyonCADIARZU
bana bak :mymeka: sen bu hapı içmemek için bahane mi arıyon ha :mymeka
ne şanslı kızanlarsınız ya aneyleriniz elbise dikiyo size ne güzel bayanssulusmile gözümüze sokup durmayın anladık bizim anamız dikemiyi :mymeka: :roflol::roflol:Aneylen entarimi yaptık olumm ne atıyon hemen tomatesialsanaalsanasmile
Maybellinin rimeller gücel olii nikomm
Madem patronu beklion sahi nerde bu tanrıça karısı yine bi göstretti gitii:umursamaz: he ne diidim kiprikinde duruşunu isteriz pembiş kaplı rimelin zemuszemus
Kankam nası da bilio beni harbici şu hap benim içime hiç sinmedi alışkın değilim ölee hergün hapı yutmaya:1ninca:
Cildim yağlı belkim sıcaklar dicem ama böle içten içten yağ bezesi gibim pek çıkmazdı bende sivilceCADIARZU şu kutuyu bi bitireyim de bakcaz artık çaresine
Nikoo aprıl kankam napıyodurr şuan:jeyyar:
Çatla patırda nikoo kıskanç nikoo sempatiksalakcinnine şanslı kızanlarsınız ya aneyleriniz elbise dikiyo size ne güzel bayanssulusmile gözümüze sokup durmayın anladık bizim anamız dikemiyi :mymeka: :roflol::roflol:
o morarık bacaklan mı giyecen aneyin diktiği elbiseyi ha sempatiksalakcinnizemuszemussırnaşık şeysırnaşık şey:roflol:
patron gitti bekle ki gelsin kaydirigubbakcemile2 ne diyim acaba benim herifi tekrar askere mi göndersem belkim tezkeresine gelir topik açmaya ha ne dersin :1rolleyes: alsanaalsanasmile :roflol::roflol::roflol:
özel mesaj da atamıyok artık, gardiyan okuyoo aklinialirimsmile :umursamaz: kaydirigubbakcemile
hee demek onu diyidiin hımmm zemuszemus aman bişiyi de demeyi unut be :mymeka: kaydirigubbakcemile3
hap içine sinmedi evet ama napıcan :çok üzgünüm: bakarsın artık icabına
aslında hemen evlenip çocuk yapsan 9 ay rahatsın oh ne güzelben bilmem başka da derman :roflol::roflol::roflol:
april, ayşo, asker beraber geziyorlardır gariplerim sempatiksalakcinni :roflol::roflol::roflol:
senin aney kaynanaya rakip oldu abiye dikiyo heÇatla patırda nikoo kıskanç nikoo sempatiksalakcinni
Kıyamam anacuğum kaç gündür heba oldu dikicem diye çok inceliyor yafrum abiye ilk kez dikiyor birde baya uğraştı:hulya:
Bacağımın üst kısımlarında oldu morluk nikom mikini giyince görükür allahtan ben mutaasıp giyinirim kukuletamın 2 cm aşağısında eteğimSen onun da çaresini bulursun işin busempatiksalakcinni
Verdin gazı verdin gazı enişte banladı yine işte nolceksempatiksalakcinni inşallah dönüşü çabuk olur tanrıçamın adamı muş'a gönderdin yetmedi mi lakaydirigubbakcemile3
Nikom iyi fikir aslında hemen evlenemem ama hemen çocuk yapabilürüm bunu hiç düşünmediydim şimdiye kadar yapsaydım bitane çocuk 3'e geçmişti hay zalak islo aradan çıkarıvereydin ya şimdiye kadar
:roflol: Kankamı sefiyom ama nolur nolmaz diye benim ayşoyu saldım peşlerine anlamam ben öyle hasretlik falan ilk günden yalnız bırakamam pambık gibi kızladelikafadulden
aman ne tez geldi uykun daha otursaydın bareAnaa uykum geldimirmirmirmir
Nikoo ben yatar:a015:
Tatlı rüyalar bebekimŞeniz
:roflol: Nikoo aneye diyom bunu kayınanama diktirsem etek boyu nası olurdu acep:roflol: annem kızıyo sus nankör seni kadın hem uğraşsın hem laf et :mymeka: Bu hem damat köylü hem de dünür köylü her seferinde beni harcıyo hiç beni tuttuğunu görmedim zati:sinifsinif:senin aney kaynanaya rakip oldu abiye dikiyo hemaşallah tizeme zemuszemus
demiştir benim dünürden ne eksiğim var, o hırsla dikiyo canım benim kaydirigubbakcemile3
hep sen çektiriyon aneye :mymeka: kaynana uzun diker diye yüklendin kadına belkide kaydirigubbakcemile
güle güle giyin de üstünde görek hayırlısıynanbayanssulusmile
yetmez islom ben patronumu istiyimtanrıçam yuvana dön bebeğem
he arada çıkarıvereydin 3 deneyi başbakanın çenesinden kurtulurdun sempatiksalakcinni okulu da eben okurdu artık he:mymeka: :roflol::roflol:
april değil de benim aklım aprilimin annesinde gangaa :jeyyar: kimbilir ne şık hatun olmuştur düğünde hey maşallah bayanssulusmile
pambık biraz hafif kaçmış cillop gibi kızla delikafadulden sevenlerin arasına girme islo de get seni de görecez :mymeka: de get hapını iç yürü :mymeka: :roflol::roflol::roflol::roflol:
aman ne tez geldi uykun daha otursaydın bareyürü git zıbar hadi saat kaç oldu hala buralarda :mymeka: Şeniz
ben de gidem bi koyun sayam
Günaydın canlarım
dün akşam züperdi :)
hani iyiki gittim diyorum
ilham irem :asigim:
ayıldım tabi
c.tesi 21,00 de zülfü livaneliye gidiyorum
pazar geceside izmir'e dogru yola çıkıyorum :)
Ohh sefan olsun iyi geziyon valla
Hayat sana güzel be tospikomsositososito
Hap kullanıcan mı karar virdin mi
kullanmıcam kuzum ..
zaten 3 gün süri deniz için beklerim 3 gün nolcak
hee o bnmdir maviş zaten ugrayan yok benden baskaKim la bu hayalet:1ninca:
Akito sen misin ses var olumm korkuyom gece gece eyvahedigeldismile
zemuszemus zemuszemusGünaydın canlarım
dün akşam züperdi :)
hani iyiki gittim diyorum
ilham irem :asigim:
ayıldım tabi
c.tesi 21,00 de zülfü livaneliye gidiyorum
pazar geceside izmir'e dogru yola çıkıyorum :)
önceden 5 gündü fena kan kaybı yaşıyodum3 gün mü ne güzel ayşo sana pek musallat olmii demeksempatiksalakcinni
Kullanma tabi o zaman kuzum ya
sağol akitomhee o bnmdir maviş zaten ugrayan yok benden baska
zemuszemus zemuszemus
oyy ne güzel yaa zaten şu sınavlardan illallah etmiştin
tosbikim iyi eglenceler tatlişkom zemuszemus
hee o bnmdir maviş zaten ugrayan yok benden baska
zemuszemus zemuszemus
oyy ne güzel yaa zaten şu sınavlardan illallah etmiştin
tosbikim iyi eglenceler tatlişkom zemuszemus
sağol akitom
tatilden döndükten sonraki h.sonu yani 21-22 ağustostada bursadayım
sonraki haftada sınav açıklanıyo
açıklanana kadar moralimi yüksek tutcam sonrasında nolur bilmiyim eyvahedigeldismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?