- 7 Ağustos 2007
- 5.967
- 1.319
- 173
- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #29.221
benim bacaklar sürekli mor zate
eccüg cimcirsem bi yere çarpsam morari alıştım yane
:)
yarın işyerinden arkadaşın düğünü var
aceba gitsem mi gitmesem mi
sevmiyorum düğünleri ya
deli yaa kukuleta :roflol:sırnaşık şeyAkitim çok sinirliyim çokkÇok üzgünüm çoook
İşkence görmüş gibi bacaklarım ya zaten serumdan dolayı kolumdaki morarıklık geçmedi henüz bide bu şahane oldu.
Çorapsız mümkün değil entari giyemem:gitme:
Buzlu şişe gezdirdim şimdi kremledim tekrar ama geçmesi zaman alacak belli:sinifsinif:
Allahtan mikini bölgemi aldırmıyom onu da yaptırsam kukuletamı koparırdı heraldesempatiksalakcinni
benim bacaklar sürekli mor zate
eccüg cimcirsem bi yere çarpsam morari alıştım yane
:)
yarın işyerinden arkadaşın düğünü var
aceba gitsem mi gitmesem mi
sevmiyorum düğünleri ya
deli yaa kukuleta :roflol:sırnaşık şey
gel ben alam gel sırnaşık şey
git tosbikim git 2 göbek at gel yavrum zemuszemus
ben burdayım
akşam ilhan irem konserine gidücüm
islom Şeniz
gene uyumuşum ya
tatlışım koymam ne giydime çünkü paçoz gidicem :)
iyi eglenceler tosbikim zemuszemusben burdayım
akşam ilhan irem konserine gidücüm
islom Şeniz
Canlarım ben şimdicik sevdiceğimleyim...:lepi:
İnanamıyoruz hala çok güzel bir şey...opuyorumnanaktan
Hepinizi öpüyorumopuyorumnanaktan
altına barnanı bas da yalınız mektup sahipsiz kaldınikomu ne güel yazmışın mektubunu ben de altına barnağımı basıyom bebitom. zayıflama muhabbetine gelince yemiyom eskisi gibi o kadar bişey var bi de burdan sölemiim sonra sölerim. rejime alışmamda etkili oldu.
islo ısırgan otlu şampuan topiklrine bakıyomuşun çok ileri gitme ben varım burda kullanan.
tresan kullandım 1 kutu, saç kremi ile beraber. güzel memnun kaldım. 2. kuruyu alıyor annemler şu an markette onun da içine çam terabendi kataacm 1 tatlı kaşığı.
akşam ben de bemiksli bepantenli karışımı yaptım saçıma, bayağıdır yapmıyordum. saçıma kat verdirdim. o karışım çok iyi gelliyor ahenkle falan halay çekyor. tosbam sen de yap bidenesim. iyi gelir yoğun güneşe mazur kalma öncesi.
bi ara saçımın fotosunu çeker koyarım islom. öptüm ben kaçtım teze
sen tutanın elinde kalıyon hayırdır sempatiksalakcinni sana moruk desem olar mı sempatiksalakcinni :roflol:Nassınız gülyüzlüleropuyorumnanaktan
Benim sinirim çok bozuk:çok üzgünüm:
Çok yorucu bir günün ardından bacaklarımı aldırmam gerekiyordu. Gittim ağdacıma pazartesi alabilirmiş kartuş bezi mi bitmiş ne :mymeka:
Benim de yarın arkadaşımın nişanı var entari giyecem aldırmam lazım mecbur yandaki tükkanı kestim gözüme girdim aldırmaya.
Allam cahil cüvelek bi kız çocuunu koymuşlar eli hiç yatkın değil ve üst sol bacağımı morarttı çok fena hemde buz getirttim hemen ama ne çare mavfetti ya denyoklava:
Eve geldim hemen yine buzladım krem manyağı yaptım bacağımı nasıl düzeltcem ben bunları yaamafoldumben Sürekli aldırıyorum ilk kez böyle bir şey oldu sinirimden ağladım annemin ve babamın tuhaf bakışları arasında:1ninca: anam gerizekalımısın sen bunun için ağlanır mı deyince daha da dellendim:sinifsinif: ne yapam ben bu morarıkları şimdik:gitme:
çatlağa bak ya üstte ne diyodu şimdi ne diyo :roflol: ananın babanın yerinde olsam ben de şaşırırım :roflol:Aldıklarımı ekliyim bari
Yemek yiyip geliom
sen bunu daha önce de demiştin, bazen burda reklamlarında 3 saatte kapınızda diyor ya, pess diyorum her gördüğümde, reklamın da bu kadarıbayanssulusmileofff kızlar çok sinirliyim yaa...
geçen hafta vimjodan sipariş vermiştim... 1 hafta göndermediler... telefon açtım istediğim far yokmuş onu bekliyolarmış ben de olanları gönderin dedim... perşembe gönderdiler... yurtiçi kargoyla göndermişler... dün gelmiş güya kargo evde yok diye geri dönmüş oysaki ben evdeydim hiç bi yere gittmedim geceye kadar gece çıktık dışarı eşimle o saatte mi geldiniz diyorum yok mesai sasatlerinde gelmişlerdir diyo adam... bi de zaten telefon ihbarlı gelmiş adrese teslim değil diyo ama biz ona rağmen getirdik evinize diyor... nasıl sinir oldum yaa şimdi de getiremeyiz şubeden alın diyor..
ben gelemem şubeye diyorum yapacak bişey yok getiremeyiz diyor... çok sinir oldum yaaa...
daha öncede hiç bi kargoyu zamanında getirmediniz zaten 15 gün konyada gezdirdiklerini biliyorum ben kargoyu bir sürü şikayet dilekcem var bakın dedim bi siz yapıyosunuz dedim bağırdım kapattım... vimjoyu aradım dedim neden telefon ihbarlı gönderiyosunuz kız dedi biz adrese teslim gönderdik... kargonuzun bu gün elinize geçmesi için elimizden geleni yapıcaz dedi bu saat oldu hala yok kargo...
offf offf sinir oluyorum bu yurtiçi kargoya daha 1 işini adam gibi beceremedi....
maşallah aprilim benim ya :asigim: hep böyle olun bitanem ŞenizCanlarım ben şimdicik sevdiceğimleyim...:lepi:
altına barnanı bas da yalınız mektup sahipsiz kaldıne gelen var ne gelen
sahibi gelesiye kadar uzar gider bu mektup :mymeka:
incelmenin sırrını merak ettim nolur söyle kızaklinialirimsmile bak tüpçü müpçü gibi bişeyse kalsın he Çok üzgünüm çoook
sen tutanın elinde kalıyon hayırdır sempatiksalakcinni sana moruk desem olar mı sempatiksalakcinni :roflol:
şimdi nasıl bacağın islom bi uff diyim geçsin aklinialirimsmile uuuuufff aklinialirimsmile :jeyyar:
çatlağa bak ya üstte ne diyodu şimdi ne diyo :roflol: ananın babanın yerinde olsam ben de şaşırırım :roflol:
bacağım moruk diyo ağlıyo, öte yandan annee ne güzel cicler aldım baak diyordur :roflol::roflol:
yalnız ojenin rengine bayıldım ha aklinialirimsmile ne var orda bi sevabına deseydin bayanssulusmile far, oje ve maskara mı var kaydirigubbakcemile3 maskaran ne marka isloo aklinialirimsmile
sen bunu daha önce de demiştin, bazen burda reklamlarında 3 saatte kapınızda diyor ya, pess diyorum her gördüğümde, reklamın da bu kadarıbayanssulusmile
eskiden burda da kargo böyle olurdu, bir kere kaçırdım mı peşine düşerdin ohaoldumsmile
artık eline ulaşmıştır heralde :bbo: aldıklarını buraya da ekle biz de görelim sempatiksalakcinni
maşallah aprilim benim ya :asigim: hep böyle olun bitanem Şeniz
bir ömür boyu sunumlu geçinin işalla innatayna dinimiz amin :jeyyar: :icecream: kaydirigubbakcemile3
inanmıyorum ya akannehir bu nasıl bir şube böyle alsanaalsanasmileiyi geceler herkeseee...
yok canım kargoyu defalarca aradım telefon ihbarlı gönderilmiş adrese teslim değil diyo getiremeyiz diyo...ulen ben olsam benim çenemi okadar çekene kadar çoktan özel araçla getirmiştim...kaydirigubbakcemile3
malesef kargo yarın geri dönüyor...benim gidip alma ihtimalim yok çünkü... ben kargoyu kaçırmadım evden dışarı adımımı atmadım... yalan söylüyolar... kargo gelip dönmüş olsa kapıya kağıt yapıştırıyolar... daha önce bi kaç kez gelip döndü çünkü...
yurtiçi kargo yine sınıfta kaldı... inanırmısın belki 10 dan fazla şikayet dilekçem var ama ilgilenmiyolar hiç...
Canlarım ben şimdicik sevdiceğimleyim...:lepi:
inanmıyorum ya akannehir bu nasıl bir şube böyle alsanaalsanasmile
e kargo bir daha yola çıksa aynı şey olacak :2:
onlar çeneye alıştı demek ki böyle yapıyorlar kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?