Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
benim bacaklar sürekli mor zate
eccüg cimcirsem bi yere çarpsam morari alıştım yane
:)
yarın işyerinden arkadaşın düğünü var
aceba gitsem mi gitmesem mi
sevmiyorum düğünleri ya

Tospikom öle böle değil ya feci morarttı denyokötükedihüso
Benim de yarın arkadaşımın nişanı var hem de sokakta akannehir
Ne ka gereksiz geliyor bana ya düğün olsa hade tamam nişanın sokakta yapılması baa çok abes geliibilmiyorumkismile
Gitcem gibi şimdilik ama bi görüküp kaçarım zaten

deli yaa kukuleta :roflol:sırnaşık şey
gel ben alam gel sırnaşık şey
benim bacaklar sürekli mor zate
eccüg cimcirsem bi yere çarpsam morari alıştım yane
:)
yarın işyerinden arkadaşın düğünü var
aceba gitsem mi gitmesem mi
sevmiyorum düğünleri ya

git tosbikim git 2 göbek at gel yavrum zemuszemus

offf kızlar çok sinirliyim yaa...
geçen hafta vimjodan sipariş vermiştim... 1 hafta göndermediler... telefon açtım istediğim far yokmuş onu bekliyolarmış ben de olanları gönderin dedim... perşembe gönderdiler... yurtiçi kargoyla göndermişler... dün gelmiş güya kargo evde yok diye geri dönmüş oysaki ben evdeydim hiç bi yere gittmedim geceye kadar gece çıktık dışarı eşimle o saatte mi geldiniz diyorum yok mesai sasatlerinde gelmişlerdir diyo adam... bi de zaten telefon ihbarlı gelmiş adrese teslim değil diyo ama biz ona rağmen getirdik evinize diyor... nasıl sinir oldum yaa şimdi de getiremeyiz şubeden alın diyor..
ben gelemem şubeye diyorum yapacak bişey yok getiremeyiz diyor... çok sinir oldum yaaa...
daha öncede hiç bi kargoyu zamanında getirmediniz zaten 15 gün konyada gezdirdiklerini biliyorum ben kargoyu bir sürü şikayet dilekcem var bakın dedim bi siz yapıyosunuz dedim bağırdım kapattım... vimjoyu aradım dedim neden telefon ihbarlı gönderiyosunuz kız dedi biz adrese teslim gönderdik... kargonuzun bu gün elinize geçmesi için elimizden geleni yapıcaz dedi bu saat oldu hala yok kargo...
offf offf sinir oluyorum bu yurtiçi kargoya daha 1 işini adam gibi beceremedi....

Canlarım ben şimdicik sevdiceğimleyim...:lepi:
İnanamıyoruz hala çok güzel bir şey...opuyorumnanaktan

Hepinizi öpüyorum
opuyorumnanaktan

nisanımmmmmm ne güzel Allah nazarlardan saklasın tatlımm
o arada girmiş bize haber veriyor yaaa Şeniz

Hepinizi öpüyorum
opuyorumnanaktan

Kankam şimdikten özledim seni yaa:gitme:
Ama senin adına çok mutluyum kuzucum.
Sevdiceğine selamlar.
Allahım hiç ayırması sizi.Şeniz

altına barnanı bas da yalınız mektup sahipsiz kaldı ne gelen var ne gelen
sahibi gelesiye kadar uzar gider bu mektup :mymeka:
incelmenin sırrını merak ettim nolur söyle kızaklinialirimsmile bak tüpçü müpçü gibi bişeyse kalsın he Çok üzgünüm çoook
sen tutanın elinde kalıyon hayırdır sempatiksalakcinni sana moruk desem olar mı sempatiksalakcinni :roflol:
şimdi nasıl bacağın islom bi uff diyim geçsin aklinialirimsmile uuuuufff aklinialirimsmile :jeyyar:
Aldıklarımı ekliyim bari
Yemek yiyip geliom
çatlağa bak ya üstte ne diyodu şimdi ne diyo :roflol: ananın babanın yerinde olsam ben de şaşırırım :roflol:
bacağım moruk diyo ağlıyo, öte yandan annee ne güzel cicler aldım baak diyordur :roflol::roflol:
yalnız ojenin rengine bayıldım ha aklinialirimsmile ne var orda bi sevabına deseydin bayanssulusmile far, oje ve maskara mı var kaydirigubbakcemile3 maskaran ne marka isloo aklinialirimsmile
sen bunu daha önce de demiştin, bazen burda reklamlarında 3 saatte kapınızda diyor ya, pess diyorum her gördüğümde, reklamın da bu kadarıbayanssulusmile
eskiden burda da kargo böyle olurdu, bir kere kaçırdım mı peşine düşerdin ohaoldumsmile
artık eline ulaşmıştır heralde :bbo: aldıklarını buraya da ekle biz de görelim sempatiksalakcinni

Hepinizi öpüyorumopuyorumnanaktan
maşallah aprilim benim ya :asigim: hep böyle olun bitanem Şeniz
bir ömür boyu sunumlu geçinin işalla innatayna dinimiz amin :jeyyar: :icecream: kaydirigubbakcemile3

iyi geceler herkeseee...

yok canım kargoyu defalarca aradım telefon ihbarlı gönderilmiş adrese teslim değil diyo getiremeyiz diyo...ulen ben olsam benim çenemi okadar çekene kadar çoktan özel araçla getirmiştim...kaydirigubbakcemile3
malesef kargo yarın geri dönüyor...benim gidip alma ihtimalim yok çünkü... ben kargoyu kaçırmadım evden dışarı adımımı atmadım... yalan söylüyolar... kargo gelip dönmüş olsa kapıya kağıt yapıştırıyolar... daha önce bi kaç kez gelip döndü çünkü...

yurtiçi kargo yine sınıfta kaldı... inanırmısın belki 10 dan fazla şikayet dilekçem var ama ilgilenmiyolar hiç...

inanmıyorum ya akannehir bu nasıl bir şube böyle alsanaalsanasmile
e kargo bir daha yola çıksa aynı şey olacak :2:
onlar çeneye alıştı demek ki böyle yapıyorlar kaydirigubbakcemile3

Hepinizi öpüyorum
opuyorumnanaktan

ayyy ne kadar güzel bi duygu... son ayrılığınız olsun rabbim bidaha ayırmasın inşallah...

biliyo musunuz benim eşim de gitmedi daha... aralıkda gidecek allahın izniyle.. senağlama

inanmıyorum ya akannehir bu nasıl bir şube böyle alsanaalsanasmile
e kargo bir daha yola çıksa aynı şey olacak :2:
onlar çeneye alıştı demek ki böyle yapıyorlar kaydirigubbakcemile3

valla ben vimjoyla konuştum kargoyu buraya getirmiyolar kargo geri dönerse iptal edelim diye...
dün için biz kargonuzun bu gün elinizde olması için elimizden geleni yapacağız size geri dönüş yapıcaz dediler.. ama dönmediler...zaten hevesim de kaçtı istemiyorum artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…