- 7 Ağustos 2007
- 5.967
- 1.319
- 173
- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #29.321
aşkıımmm iyiyim napim ya sıcaklarla boğuşuyorum
sen nasılsın bidenem
yıne çok güzel olmuşsun kızzz
bayıldım vallaaa
Ablammm Şeniz hoşbulduk kaçtım kaçaklık yaptım biliyom suçumu ne deseniz haklısınızeyvahedigeldismile İyi miyim değil miyim ben de bilmiyorumbenneyaptımkihoşgeldin bibberimm Şeniz neredesin kaçak :mymeka: bir de utanmadan okuyup çıkıyordum diyor :mymeka:
ne var ne yok anlat bakalım kaydirigubbakcemile iyi misin bilmiyorumkismile
korkma biberim :teselli: ben varken babbar sana hiç bişi yapamaz kötükedihüso tanrıçam yuvana dön bebeğimohaoldumsmile :gitme:
Kankaaaaaaaa Şeniz olumunekankayizsmilegüzeller güzeli kankalarımopuyorumnanaktan
nişanlım ve ailesi bizdeydi,onları yolcu edip hemen size yazmak için koştum
sizi çok ihmal ettim biliyorumbilmiyorumkismileama inanın girmeye fırsat bulamıyorum:çok üzgünüm:
biberimi gördüm yukarda,öpüyorum onu en kocamanındanŞeniznikom sekreteryamda burda:jeyyarnuda en yalap şalapındanŞeniz
april kankam ne alemde aceba:jeyyar:
tatlıgacımŞenizonuda öpüyorum ve geçmiş doğum günü mübarek olsun:lepi:gacı abla demeyin şu gacıya,sinir oluyorum:roflol:çıtırım benim osositososito
ilarzum kuzişim ne alemde..onunda gözlerinden hasretle öperimhihoyyyt
minim tatilde..yerim onu vanilyalı dondurmam:icecream:
akitram net bağlattı çok sevindimhihoyyytminikim ,halaycı başım:teyteynunda kulaklarından öperim:sm_cool:
sonracımazemuszemusyemek kıraliçası nazomŞenizceylom,burcum,tembelim, kankam islom ,ebrucum,ve ve ve patim:hooray:atladıklarım varsa kusura bakmayınbenneyaptımki
aaa göksum var:mymeka:baloncuğumopuyorumnanaktan
herkeze selam olsun:a015:
biliyosunuz mesajları okuyamadım..yanlışlıkla silince:çok üzgünümyüzden herkezden çok çok özür dilerim...
bir gün özel olarak sadece geçmişi okuyacağım..zannetmeyinki okumıyağımkaydirigubbakcemile
beni sorarsanız ben çok çok iyiyim:asigim:hepiniz aklımdasınız ve kalbim her daim sizlerle bunu bilin..
sizi seviyorum ve en kısa zamanda bol bol görüşmek üzere diyerek tekrar kaçıyorum:a015:
iyi geceler bitanelerim
İslom Şeniz nasıl güzel olmuşsun kız maşallahhBibertom nerelerdesin sen canözümolumunekankayizsmile
Kaybolma bi daha yaa:gitme:
maibeyaz günaydın yerimseniben
tanrıcam gelmiş gitmiş yaaa gel artık yaaa :umursamaz:
bende cok pis tribe girioruummm ve girdim :umursamaz:
biberto sana da küsicim kanka az kaldı online oluosun ugramıyosun öylemi :umursamaz:
güzeller güzeli kankalarımopuyorumnanaktan
nişanlım ve ailesi bizdeydi,onları yolcu edip hemen size yazmak için koştum
sizi çok ihmal ettim biliyorumbilmiyorumkismileama inanın girmeye fırsat bulamıyorum:çok üzgünüm:
biberimi gördüm yukarda,öpüyorum onu en kocamanındanŞeniznikom sekreteryamda burda:jeyyarnuda en yalap şalapındanŞeniz
april kankam ne alemde aceba:jeyyar:
tatlıgacımŞenizonuda öpüyorum ve geçmiş doğum günü mübarek olsun:lepi:gacı abla demeyin şu gacıya,sinir oluyorum:roflol:çıtırım benim osositososito
ilarzum kuzişim ne alemde..onunda gözlerinden hasretle öperimhihoyyyt
minim tatilde..yerim onu vanilyalı dondurmam:icecream:
akitram net bağlattı çok sevindimhihoyyytminikim ,halaycı başım:teyteynunda kulaklarından öperim:sm_cool:
sonracımazemuszemusyemek kıraliçası nazomŞenizceylom,burcum,tembelim, kankam islom ,ebrucum,ve ve ve patim:hooray:atladıklarım varsa kusura bakmayınbenneyaptımki
aaa göksum var:mymeka:baloncuğumopuyorumnanaktan
herkeze selam olsun:a015:
biliyosunuz mesajları okuyamadım..yanlışlıkla silince:çok üzgünümyüzden herkezden çok çok özür dilerim...
bir gün özel olarak sadece geçmişi okuyacağım..zannetmeyinki okumıyağımkaydirigubbakcemile
beni sorarsanız ben çok çok iyiyim:asigim:hepiniz aklımdasınız ve kalbim her daim sizlerle bunu bilin..
sizi seviyorum ve en kısa zamanda bol bol görüşmek üzere diyerek tekrar kaçıyorum:a015:
iyi geceler bitanelerim
ben geldim gızlarr
kız gacıellam doom günüymüş ya
yeni yaşın kutlu ve mutlu olsun biberitom yeşil göslüm
öperim cano
Canözlerim napıyorsunuz bakalım...bayanssulusmile
Biz sıcaklarla boğuşuyoruz...akannehir
Karadeniz kıyısı bile yanıyor çok fena...:sinifsinif:
İlk düğün süpersonik oldu. kaydirigubbakcemile5İkinci için bugün yola çıkacağız....
Bu arada gece hayatımız tam gaz...:sm_cool: tisco tisco hihoyyyt
Çok yorgunum yeminle...aklinialirimsmile
Arada çaktırmadan girip okuyorum sizi.sempatiksalakcinni bir misafir görürseniz el sallayın he mi ?
teşekkür ederim,ay menim erzu gızım..opuyorumnanaktanben geldim gızlarr
kız gacıellam doom günüymüş ya
yeni yaşın kutlu ve mutlu olsun biberitom yeşil göslüm
öperim cano
kız tanrıça geç gelip gördüğünden ,yeni kutlamış,arzuşta ona istinaden kutluyor sağolsun..sizin tebrinklerinizi almıştım islom....topu topu bi dene dooom günüm var beee,senede bi kerem..10 gün oldu yaneeeboshayallersmileLaa bu gacının kaç tane doom günü var geçen kutladıydık ya:uhm:
Canözlerim napıyorsunuz bakalım...bayanssulusmile
Biz sıcaklarla boğuşuyoruz...akannehir
Karadeniz kıyısı bile yanıyor çok fena...:sinifsinif:
İlk düğün süpersonik oldu. kaydirigubbakcemile5İkinci için bugün yola çıkacağız....
Bu arada gece hayatımız tam gaz...:sm_cool: tisco tisco hihoyyyt
Çok yorgunum yeminle...aklinialirimsmile
Arada çaktırmadan girip okuyorum sizi.sempatiksalakcinni bir misafir görürseniz el sallayın he mi ?
kız tanrıça geç gelip gördüğünden ,yeni kutlamış,arzuşta ona istinaden kutluyor sağolsun..sizin tebrinklerinizi almıştım islom....topu topu bi dene dooom günüm var beee,senede bi kerem..10 gün oldu yaneeeboshayallersmile
Gacım senin de işine gelmiş kutladıydık ya demesem çaktırmıcan ha:roflol:
Oyy iyiki doğmuş meleem
Ayy benim doom günüme de az kaldı çok helecanlı:teytey:
saat 20.30 dan beri burdayım,sayfalarca alıntıyı 5 kere üst üste yapıp,tam entır diyicekken,gerizekalı pc nin kapanması nasıl bir duygu bilirmisiniz!!!!!
şu an ciddi anlamda sinir krizi geçiriyorum...
allahım sen sabır ver bana!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?