Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

aşkıımmm iyiyim napim ya sıcaklarla boğuşuyorum
sen nasılsın bidenem
yıne çok güzel olmuşsun kızzz
bayıldım vallaaa

Aynen kuzumm yaa nefes alamıyom sıcaklardan kendimi eve kapadım:1ninca:
Oyy datlu dilli fıstıkım bakan güzel gözlerine sağlıkŞeniz

Ayy şimdi tesadüfen okudum nette magnezyum eksikliği adet sancılarına neden oluyormuş boşuna mı yutuyorum ben bu hapı :1ninca: Magnezyum fakiri miyim acababilmiyorumkismile

Ablammm Şeniz hoşbulduk kaçtım kaçaklık yaptım biliyom suçumu ne deseniz haklısınızeyvahedigeldismile İyi miyim değil miyim ben de bilmiyorumbenneyaptımki
Çok tırstım yahu attığım mesajı da unuttum:roflol: koru beni nikonum:1hug:
Kankaaaaaaaa Şeniz olumunekankayizsmile
Bibertom nerelerdesin sen canözümolumunekankayizsmile
Kaybolma bi daha yaa:gitme:
İslom Şeniz nasıl güzel olmuşsun kız maşallahh burdayım artık kaçmıyorum bi yere:içelim:

Kanka küsmebilmiyorumkismile ne yapayım sizi merak ediyordum geliyordum, bakıyordum ama yazmıyordum:mymeka: :mymeka:

Nasılsınız gacılar.opuyorumnanaktan.birkaç gündür yoktum..karabibir gelmiş nerelerdeymiş bakalım o..olumunekankayizsmile

Minik ,renkli kanaryam..olumunekankayizsmile neler de dermiş öyle.opuyorumnanaktan.tatlı dillim..opuyorumnanaktan
hisler karşılıklı..

ben geldim gızlarr

kız gacıellam doom günüymüş ya

yeni yaşın kutlu ve mutlu olsun biberitom yeşil göslüm

öperim cano

Bibertomm hoşgeldin tekrardan bi daha gitme amaolumunekankayizsmile
Çok teşekkür ederim bu arada sefkilimmŞeniz

Canözlerim napıyorsunuz bakalım...bayanssulusmile
Biz sıcaklarla boğuşuyoruz...akannehir
Karadeniz kıyısı bile yanıyor çok fena...:sinifsinif:
İlk düğün süpersonik oldu. kaydirigubbakcemile5İkinci için bugün yola çıkacağız....
Bu arada gece hayatımız tam gaz...:sm_cool: tisco tisco hihoyyyt
Çok yorgunum yeminle...aklinialirimsmile
Arada çaktırmadan girip okuyorum sizi.sempatiksalakcinni bir misafir görürseniz el sallayın he mi
?

Kankamm foto çek bak dönüşte istiyoz ona göre
Misafif takılıon demek:roflol: geçen boşuna demedim zaar hissetti kankamı kim bu misafirler ileri gri konuşmiim hadi dedimsempatiksalakcinni
Ne güzel bol bol gezin acısını çıkarın hasretlik günlerinŞeniz

ben geldim gızlarr

kız gacıellam doom günüymüş ya

yeni yaşın kutlu ve mutlu olsun biberitom yeşil göslüm

öperim cano
teşekkür ederim,ay menim erzu gızım..opuyorumnanaktan
Laa bu gacının kaç tane doom günü var geçen kutladıydık ya:uhm:
kız tanrıça geç gelip gördüğünden ,yeni kutlamış,arzuşta ona istinaden kutluyor sağolsun..sizin tebrinklerinizi almıştım islom....topu topu bi dene dooom günüm var beee,senede bi kerem..10 gün oldu yaneeeboshayallersmile

ohhhh..eprıl kukucanı..eğlen, çoş cancazım..Şeniz
ne kaa güzel, 40 gün 40 gece düğün gibi...alkisalkisalkis
el sallarız sana buralardan merakta kalma..

Gacım senin de işine gelmiş kutladıydık ya demesem çaktırmıcan ha:roflol:
Oyy iyiki doğmuş meleem
Ayy benim doom günüme de az kaldı çok helecanlı:teytey:

Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz

Gacımın doğum günü mü vardı anamm nice mutlu yıllara Allahım sevdiklerini yanından hiç ayırmasın bir ömür mutlu mesut ol inşallah Allahım hep yüzünü güldürsün doğum günün kutlu olsun Şeniz

anaaağğğ bi geldim gitmiş millet losempatiksalakcinni

hepiniziii çok çok özledim olumunekankayizsmile
tanrıçam bebeğim hoşgeldin balım , iyi olmana , mutlu olmana çok sevindim , nasıl barıştığını anlat bana hemen ohaoldumsmile
aprilitom ile eniştemi bi kaç gün yalnız bırakıyım demiştim evde baya bir oldu kaydirigubbakcemile3

ben bol bol dinlendim yüzdüm , daha çok çimdim ,
çok eğlendik , gezdik nişanlımla aklinialirimsmileailelerden ayrılınca daha çok eğlendik aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3
ve tabiki boş giden bavul dolu geldikaydirigubbakcemile3
çok şanslıyımki nişanlım adana da bir şirkete müh. olarak girdi , ayrılmayacağız delikafadulden

sonrada geldim sempatiksalakcinni

saat 20.30 dan beri burdayım,sayfalarca alıntıyı 5 kere üst üste yapıp,tam entır diyicekken,gerizekalı pc nin kapanması nasıl bir duygu bilirmisiniz!!!!!
şu an ciddi anlamda sinir krizi geçiriyorum...
allahım sen sabır ver bana!!!!

ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz
ohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…