Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
yok be isloşum ne çevircem..:roflol: sıcaklardan fazla takılamıyom..valla bi elimde yelpaze yelleyip duruyom kendimi..

ben naaptım biliyon mu islom.bilmiyorumkismile.denizden gelirken 1 şişe deniz suyu gettim kendimebilmiyorumkismileohaoldumsmile..buzluğa koydum,bir de spreyli şişeye koydum arada fısfıs yapıyorum yüzüme ve sırtıma omzuma..kaydirigubbakcemile3

Gacımm uyku geldi bedenemirmirmirmir
İyi geceler cankuşlarım opuyorumnanaktan
Erkenciyim yarın Aydın'a gidiyorum ince işler var her an görümvce olabilürümmdelikafadulden

Ne akıllı gacısın ya hem de ekonomik homoekonomikussırnaşık şey
Kum da getirtseymişin keşke Şimdik küçük pet şişenin yarısını kumla doldurup kalanına duş jeli eklicekmişik onla seksü vicudumuzu ovcekmişizzemuszemus ne batık kalıyomuş ne geberik derisempatiksalakcinni

Anaa gacım sen benim düğün maceralarıma bakmamışın albüme bak Tanrıçamda baksın kaldırıciimkaydirigubbakcemile2 Tabi bi girip kaçmazsa
Vallah zıbarıyom yarına kalkamıcam yoksam:1ninca:

hehehe..kum aklıma gelmedi.senağlamananiknanik.herüfüm zaten şişeyi denizde doldururken bi tuhaf bakıyodu banakafamçokkarıştılaelaelaelaelae..heheheh..
görümcek mi olceeen:teytey::teytey:..hadi hayırlısı olsun inşallah, mübarek günlerde yareppim..:Saruboceq:

Oooo tospişcan tophanede ne ettin kuzum yaaa..
ay bu arada ist.un heryanını araplar basmış, ne iş?
rastladın mı hiç..

Taksim paso arap turist dolu ,cümbür cemaat geziyorlar..
mağazalar restorantlar heryer dolu..nooldu allam böyle diyorum..bu kadar abarmışını görmemiştim..
Türkten çok arap vardı..

sevmiyorum azizim arapları ..
sevmicemde..
bi sittirsinler gitsinler pis insanlar ..
ben yatıyom yarın sabak erken kalkcam
gene dışarda olcam :)
bugünkü kıyafetimi koydum ne giyindine
pespembeydim :)
öptüm kocaman komşim
dorukumdanda makas aldım ve kaçtım

sloganımızı unuttunmu nikokaydirigubbakcemile
hem yiyoruz,hem sürüyoruz:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…