- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #29.341
ayyyyy ne güzel yaaa tatile bakkkopuyorumnanaktanCanözlerim napıyorsunuz bakalım...bayanssulusmile
Biz sıcaklarla boğuşuyoruz...akannehir
Karadeniz kıyısı bile yanıyor çok fena...:sinifsinif:
İlk düğün süpersonik oldu. kaydirigubbakcemile5İkinci için bugün yola çıkacağız....
Bu arada gece hayatımız tam gaz...:sm_cool: tisco tisco hihoyyyt
Çok yorgunum yeminle...aklinialirimsmile
Arada çaktırmadan girip okuyorum sizi.sempatiksalakcinni bir misafir görürseniz el sallayın he mi ?
ahaaa bi tatil kaçkını daha sempatiksalakcinnianaaağğğ bi geldim gitmiş millet losempatiksalakcinni
hepiniziii çok çok özledim olumunekankayizsmile
tanrıçam bebeğim hoşgeldin balım , iyi olmana , mutlu olmana çok sevindim , nasıl barıştığını anlat bana hemen ohaoldumsmile
aprilitom ile eniştemi bi kaç gün yalnız bırakıyım demiştim evde baya bir oldu kaydirigubbakcemile3
ben bol bol dinlendim yüzdüm , daha çok çimdim ,
çok eğlendik , gezdik nişanlımla aklinialirimsmileailelerden ayrılınca daha çok eğlendik aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3
ve tabiki boş giden bavul dolu geldikaydirigubbakcemile3
çok şanslıyımki nişanlım adana da bir şirkete müh. olarak girdi , ayrılmayacağız delikafadulden
sonrada geldim sempatiksalakcinni
saat 20.30 dan beri burdayım,sayfalarca alıntıyı 5 kere üst üste yapıp,tam entır diyicekken,gerizekalı pc nin kapanması nasıl bir duygu bilirmisiniz!!!!!
şu an ciddi anlamda sinir krizi geçiriyorum...
allahım sen sabır ver bana!!!!
Miniiimmmmmmmmmmm hoşgeldin bebeğim çok özledim seni yaaŞenizanaaağğğ bi geldim gitmiş millet losempatiksalakcinni
tanrıçam bebeğim hoşgeldin balım , iyi olmana , mutlu olmana çok sevindim , nasıl barıştığını anlat bana hemen ohaoldumsmile
aprilitom ile eniştemi bi kaç gün yalnız bırakıyım demiştim evde baya bir oldu kaydirigubbakcemile3
çok eğlendik , gezdik nişanlımla aklinialirimsmileailelerden ayrılınca daha çok eğlendik aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3
çok şanslıyımki nişanlım adana da bir şirkete müh. olarak girdi , ayrılmayacağız delikafadulden
saat 20.30 dan beri burdayım,sayfalarca alıntıyı 5 kere üst üste yapıp,tam entır diyicekken,gerizekalı pc nin kapanması nasıl bir duygu bilirmisiniz!!!!!
şu an ciddi anlamda sinir krizi geçiriyorum...
allahım sen sabır ver bana!!!!
Teşekkür ederim karabibiriiiiim..olumunekankayizsmileGacımın doğum günü mü vardı anamm nice mutlu yıllara Allahım sevdiklerini yanından hiç ayırmasın bir ömür mutlu mesut ol inşallah Allahım hep yüzünü güldürsün doğum günün kutlu olsun Şeniz
taaaa taaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmm delikafadulden
hu huuuuuu
ivit canım uğramıyooo..Nie kimse uğramıyoo:gitme:
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr napıyosunuz kk nın en guzel kızları benı unutmadınız dımı hala canım malatyamdayım dun bulusma vardı burda harıkaydı.hepınızı cokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk özledım kocaman öpüyorum sızlerı
kızlar ankarada rossmann diye bir bakım marketi açıldı alman malı makyaj ürünleri var ve kadar komik fiyatlarki rival de loop diye bir marka farlar 4 lira , far bazı 5 lira allıklar 6 lira falan bu markayla ilgili bilgisi olan yazabilirmi nasılsır çift denetimden geçmiş kaliteli bir ürünmüş
ben buydayımhihoyyythadi eklecokacimcoookresim yükleyeceğim kimsecikler yok mafoldumben
selam kızlarrrrrrrrrr
unuturmuyuz cano,aşkolsun:1hug:kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr napıyosunuz kk nın en guzel kızları benı unutmadınız dımı hala canım malatyamdayım dun bulusma vardı burda harıkaydı.hepınızı cokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk özledım kocaman öpüyorum sızlerı
yaz şimdi kızamNie kimse uğramıyoo:gitme:
anaamm ne hoş malzemeler vaar şıkır şıkırdelikafadulden
bazlı çok hoşta alırken kozmetikçiye ne diycemfisfisfis
hiç bilmemde bu işleri
güzel dileklerin için çok teşekkür ederim meleğimŞenizanaaağğğ bi geldim gitmiş millet losempatiksalakcinni
ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz
ohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmile
canlarŞenizzemuszemus
yok serap değil,tanrıça akitim:smiley-cool:sanırım serap bu sempatiksalakcinni
yok inanmıyorum pc nin bana yaptıgı bi saka akannehir HAE
Tanrıçam bırak şu geçmişi yaw az muhabbet edelim olumunekankayizsmile
Peki şimdik neree kayboldun canısı:gitme:
hu huuuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?