Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
miriana 2 lirayamı aldın cecileyiakannehir
anam bozuk felan olmasın,normal fiyatlarını biliyosundur,neredeyse bedavaya vermişler!!
ifsen lorenin rengine bayıldımhihoyyyt
şeftali rengi:hulya:
he bebem beğenmedim onlarısempatiksalakcinniilk 3 ü yakıştırdım

yok canım 3 rengı var ındırımde sepete koymuslar cosmetıca kız bozuk felan deıl cok guzel cecıle cok guzel bır gloss cıkardı kalıcı ve yogun ışıl ışıl ondan bnları tuketmeye çalışıolar..o ihsan loren abının rengı açık şeftalı ıle uçuk pembe arası bı renk tek kat parlatıcı gbı oluo cıft kat ole bı renk sempatiksalakcinni

kafanı yiyim diyo pskopata bak yasırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey niko koptum geeel:roflol: :roflol: :roflol:
lan bu göksuda bizim gibi kamil diyim bak:roflol:akıllı gelmez bu topiğe:roflol:
ulan allahın delisi,resim ekliyo olsam bu topik benim fotolarımla dolar taşardı:smiley-cool:
kaşımı gözümü her bir uzvumu eklerdim:)
ama cabbar faktörünü bilmiyosun senfisfisfisadam kk üye olmama bile ayar oluyo,hiç hoşlanmaz böyle şeylerden kendileri:smiley-cool:
bende onu kızdırmamak adına uslu duruyorum:)
yoksa katılmayı deli gibi isterdim emin olŞeniz
olum estafurullah deli:roflol: :roflol: :roflol:
senin kadar güzel gözlerim yokkiboshayallersmile
göksu,seviyorum lan seni:1hug:deli kız:roflol:

ulaaaaaayyn o cabbara sülee Alçoo formüllerimi uygulatmasın banaaa sempatiksalakcinni

ciğerini kuşbaşı doğrayıpp dalağıyla haşladığımm pareeemm delikafadulden

baa üzelden bi fotoo günder dee güzümmm günlüümm bayram etsiiin azıcık daa bişeyck istemem beaa :jeyyar:

bu seferlik cabbar için susuyoruumm ama bi daha büle yaparsaa :1ninca:

İliklerini çıkarır kemiklerinee ilik diyee kablo sokarıımm vereliniortak

HAdiii bakiiiim yolaaa gelinn uleeeeyynn delikafadulden

anlıyorum göksu:teselli::roflol: :roflol:
he bu arada,cabbar boş vakitlerinde topiği okuyo bilgine:roflol:
havada bulut,resim işini unut:çok üzgünüm:bu yüzden ayrılma noktasına varıcak kadar kavga ettik,istemiyo resim yollamamı,ve en sonki kavgamızdan beri resim yollamıyorum bitanem:a015:
yoksa seni kırmak istemem:teselli:

bu yaptığım emeğe saygısızlıkkk :enbuyukkk:

tamam kız detaylı detaylı yazıcam yarın konunaaa kaydirigubbakcemile5

dimeh iylesempatiksalakcinni yazmayan :enbuyukkk: ses vermeyen nekadar takıpcım var cıksın ortaya :lepi:

TANRIÇA gız yımehlerın neguzel domates olayını nıneme dedım has garıymış didi hihoyyyt

annemin hedayesi:kedi:
nazar boncuklu bilenklik:lepi:kıroluk yapıp sizlerlede paylaşıyorum

bu tarz bileklikleri çok seviyorum..özellikle beyaz birşey giyildiğinde kendini çok güzel belli ediyor:icecream:

offfffffffffffffffffffff delikafadulden tanrıcam bi ortak yanımız daha bileklik enn fazllaaa sevdiğim tarz nazar boncukluuuuuuu....
;Bugün düğüne gittim nazar boncuklu bilekliğimi taktım :asigim:
Yine böyle bileklik alcam çoooooooooook seviyorum bayılıyorummmmmmmmm :asigim:
Güle güle kullannnn Şeniz

ulaa cabbaaarr asabımı bozdun gece gece heee sempatiksalakcinni

Kablo olayından kurtuldun dua et okuyomuşsunn

Yoksa biz seni kırmayız cabbaaaaaarr guclubacismilekızmaa haaaa alsanaalsanasmile

ula bu işten de büle sıyrıldınn gebertcem seniii şakkıdı

dimeh iylesempatiksalakcinni yazmayan :enbuyukkk: ses vermeyen nekadar takıpcım var cıksın ortaya :lepi:

TANRIÇA gız yımehlerın neguzel domates olayını nıneme dedım has garıymış didi hihoyyyt

Ses vermeyen takipçiklerrr giremiceekk bi daha arkadaşlar ses verin bencee delikafadulden

Bu arada tanrıcam ellerine sağlık
Miriana güle güle kulllan
Gksum harikasınnnn yaaa :asigim:

Yaaa ben yemek yapmaya başladım :asigim:
Emme hep tuzu çok atcam korkusuyla az atıyorum :kedi:
Az tuzlu bence çok güzel emme biizim herifte arada dalgasını geçiyiii şutarafagitti
Gafasını gırcem o olcak:dilcikar::dilcikar:

benim yemekle ilgili blog sayfam var özelden link atayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…