- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #29.521
bende ona bakıyorum haaulan herkez aynı anda bişeyler ekledi:roflol:miriana ve göksu,hemen inceliyorumhihoyyyt
akitra kanka keşke başka bişey isteseydin allahtankaydirigubbakcemile3
bilmeyenler için azcık değiniyim
bu kitap,roman,hikaye,biyografi vs..değildir..kişisel gelişim kitabıdır ve pozitif düşüncenin gücünü anlatıyor..sözü şöyle bitiricem mevlana hz.lerinin güzel bir sözü ile:1closedeyes:
ey insanoğlu,sen düşünceden ibaretsin,geri kalanın et ve kemiksin
gksu canım her biri birbirinden güzel yaaa ellerine saglık sen bu işi bilion boshayallersmile
baLLiparmağımm kaydirigubbakcemile2
çok sağoll Akitm tam olarak bilmiyorum ama bilmeye çalışıyoruumm bayanssulusmile
Allahım ben nerelere gideyim akannehirakannehir kesinlikle müthiş :1shok: tam istediğim gibi senağlama hani bana hani bana senağlama kesinlikle yapmam lazım yoksa bi yerim şişerbu topiği açtığımdan beri çoğu kişi neden blog açmıyorsun?diye sordu..bende açmıyacağımı ve bloğumun kk olduğunu söyledim:lepi:bloglarda herşey paylaşılıyor,burasıda tanrıçanın mekanıbende yaptığım yemekleri paylaşıcam şimdi:kedi:
makyaj makyaj nereye kadar ahhhhhh:dilcikar::smiley-cool:NOT:resimleri tabakta çekemeden bitti!cokacimcoookbunları bir daha çekemem,ne olur ne olmaz diye servisten önce çekmiştimgamyoncuiremsuözensiz bir sunum oldu o yüzden..eski tariflerimi bilenler bilir ben sunuma özen gösteririm çünkü:kedi:
kadın için ne varsa tanrıçanın topiğinde:hooray::roflol::jeyyar:
canlar,geçen nişanlım ve ailesi geldi,bende hamaratlığımı konuştırıyım diyerek zeytinyağlı yaptım:lepi:
ayıptır söylemesi elimde lezzetlidir hani:roflol:ay bana bi haller oldu kendimi övüp duruyorum bu ara:roflol: :roflol:
tabi dolmalarıma herkeş bayıldı:1closedeyes:şimdi size püflerimi vericem:1ninca:
ben dolma harcına dometes koymuyorum:tomato:
domatesi tencerenin dibine doğruyorum..kabuklarınıda soyuyorum,kabuklarınıda koyuyorum,dolmaları tencereye yerleştirdikten sonra üzerinede aynı işlemi yapıyorum
dolmanın içine işliyo domates suyucokacimcoook
(bu şekilde domatesleri yerleştirin)
harca fıstık ve üzüm mutlaka koyarım..şekeri bol koyarım..baharat olarak karabiber(kulakların çınlasın kanka:roflol:)nane koyarım...
veee bolca yağ dökerim'ki yağlı yağlı olsun,konserve gibi yeşil yeşilcokacimcoook
böreğide ister peynirli,ister kıymalı yada başka çeşitli yapın,kafanıza görezemuszemussadece muska şeklinde yapıyoruzhihoyyytsigara böreğinden daha güzel oluyor görsellik olarak
ama en biçimsizini çekmişim bende:roflol:
sorusu olan varsa buyursun
5 sene sonra gideceğim inşaallah sositososito daha burdaymışız şimdilik akitom Şenizmasallah kuzuma bee döktürmüş resmen tanrıcam seni cok özledim kokonammm benimmm
gel bi şulap ver bakimmm Şeniz Şeniz
nikom gidiyonmu kızzzz delikafadulden
ay nolucak tasınıcakmısınız napcennnn
yok kızam gayet güzel yapa yapa daha neler cıkarırsın tatlım yaaa bayanssulusmile
Siz Alço abinizle tanıştınız mı bakm
özendim vallahaboshayallersmiledışarda oturduk hatunlarlaaa sempatiksalakcinni
dedikoduu yaptıım azıcııkkk yihahah kötükedihüso
Sonra komşumuz mısır haşlamışşş bize de verdiii ooiiyy müthiştii
Tuuzu da eksik etmedii valaa cokacimcoook
hakLısınnn Akitm bide cinganee olmaya kalktıkk iyi mi sırnaşık şey
elime yüzüme bulaştırmim de alkisalkisalkis
eniştemihihoyyyt
özendim vallahaboshayallersmile
bizim buralarda komşuluk yok:mymeka:hiç sevmiyorum oturduğum yerikötükedihüso
:asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim:
lolitamın güzelliğe bak yahayranım sana bebeğim
makyajında harikakaydirigubbakcemile5
miriana ilk 3 küpeyi çok yakıştırdım.son 2 tanesini yakıştırmadım..severek beğenerek almışsın,güle güle kullanzemuszemus
ayy katıldınmı olsun olsun sen güzel şeyler yapmıssındır canikom :lepi:
nikonum olsun hayırlusu olsun yavrum :1ninca:
Allahım ben nerelere gideyim akannehirakannehir kesinlikle müthiş :1shok: tam istediğim gibi senağlama hani bana hani bana senağlama kesinlikle yapmam lazım yoksa bi yerim şişer
ah akşamın bu saatinde bana bunu yapmıcaktın mafoldumben :umursamaz: ah boğazında kalmasın cabbar ağa :çok üzgünüm: nasıl da lüpür lüpür götürmüştür dolmaları :a015:
o börekleri galeta ununa mı buladın patron
5 sene sonra gideceğim inşaallah sositososito daha burdaymışız şimdilik akitom Şeniz
tesekurler canım kaşların kıprıklerın adamı katıl eder:icecream:
hea enişteee delikafadulden Sen görmedin dimi daaa aaaa çok ayıpplmaz:
biz burda çok bağlıyız birbirimizee hiçbirşeyi esirgemeyiz... sengözlerimebaksanab komşuluklarını seviyorum :lepi:
Lolitaa didi baaa yine yaa sırnaşık şey ben saa hayran olaaam baloncuğumm :jeyyar:
bensiz olur mu laa hiçççlmaz:
görsen olucaksın haklısın:smiley-cool:ama görmeden seviyosun yavyum benimolumunekankayizsmile
seviyosun dimi la:mymeka:kendi kendime gelin güvey olmıyımkaydirigubbakcemile3
hea biliyorum enişteyibenneyaptımkiulan nerden bilicem:mymeka:anlatta bilek
bayılırım komşuluk ilişkilerineboshayallersmilevarya benim tek hayalim roman maallesinde yaşamaktı biliyonuzmu:kedi:
kuştepede yada hacıhüsrevde:roflol:bunun komşuluk ilişkisi ile alakası yok,benim çingane ruhumla alakası var:smiley-cool:
zaten çingene makyajıda benim fikrim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?