Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
secret:lepi:
kitap arayışında olan arkadaşlar hiç düşünmeden bunu alsınlar..pozitif düşünmek kadar güzel bir şey yok:asigim:
bundan sonra herkez olumlu olucak anlaştıkmı:lepi:​

bilmeyenler için azcık değiniyim
bu kitap,roman,hikaye,biyografi vs..değildir..kişisel gelişim kitabıdır ve pozitif düşüncenin gücünü anlatıyor..sözü şöyle bitiricem mevlana hz.lerinin güzel bir sözü ile:1closedeyes:
ey insanoğlu,sen düşünceden ibaretsin,geri kalanın et ve kemiksin

ulan herkez aynı anda bişeyler ekledi:roflol:miriana ve göksu,hemen inceliyorumhihoyyyt
akitra kanka keşke başka bişey isteseydin allahtankaydirigubbakcemile3

ulan herkez aynı anda bişeyler ekledi:roflol:miriana ve göksu,hemen inceliyorumhihoyyyt
akitra kanka keşke başka bişey isteseydin allahtankaydirigubbakcemile3
bende ona bakıyorum haa
döküşün dedim resmen döküldüüüü kaydirigubbakcemile3
dilek saatindeyim durun kaydirigubbakcemile3

cok dogru demiş mevlana :1closedeyes:
aklımda bulunsun tatlım görürsem alırım insllh biten bişeydir boshayallersmile

Allahım ben nerelere gideyim akannehirakannehir kesinlikle müthiş :1shok: tam istediğim gibi senağlama hani bana hani bana senağlama kesinlikle yapmam lazım yoksa bi yerim şişer
ah akşamın bu saatinde bana bunu yapmıcaktın mafoldumben :umursamaz: ah boğazında kalmasın cabbar ağa :çok üzgünüm: nasıl da lüpür lüpür götürmüştür dolmaları :a015:
o börekleri galeta ununa mı buladın patron
masallah kuzuma bee döktürmüş resmen tanrıcam seni cok özledim kokonammm benimmm
gel bi şulap ver bakimmm Şeniz Şeniz

nikom gidiyonmu kızzzz delikafadulden
ay nolucak tasınıcakmısınız napcennnn
5 sene sonra gideceğim inşaallah sositososito daha burdaymışız şimdilik akitom Şeniz

Siz Alço abinizle tanıştınız mı bakm

eniştemihihoyyyt
özendim vallahaboshayallersmile
bizim buralarda komşuluk yok:mymeka:hiç sevmiyorum oturduğum yerikötükedihüso

O zamaaan size eski makyajları suniiim bikaç tanesiniii :kedi:

COLOR][/U]http://imageshack.us

:asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim:
lolitamın güzelliğe bak yahayranım sana bebeğim
makyajında harikakaydirigubbakcemile5

miriana ilk 3 küpeyi çok yakıştırdım.son 2 tanesini yakıştırmadım..severek beğenerek almışsın,güle güle kullanzemuszemus

hea enişteee delikafadulden Sen görmedin dimi daaa aaaa çok ayıpp lmaz:

biz burda çok bağlıyız birbirimizee hiçbirşeyi esirgemeyiz... sengözlerimebaksanab komşuluklarını seviyorum :lepi:

Lolitaa didi baaa yine yaa sırnaşık şey ben saa hayran olaaam baloncuğumm :jeyyar:

ayy katıldınmı olsun olsun sen güzel şeyler yapmıssındır canikom :lepi:

nikonum olsun hayırlusu olsun yavrum :1ninca:

bensiz olur mu laa hiççç lmaz:

tesekkurler canım balıkla yandan olanı sevmemişsın hayret onlar cok cici-tatlicadiarzu-

xylaurent gloss-cecıle gloss ve golden rose parlatıcı..en baştakının kokusu harıka hedıye geldı cok hoş bı renk..pahalıdır ama.cecıle 2 tlye aldım cosmetıcadan bırkac rengı vardı bununde rengı hoş yogun..parlatıcıda cok kalın dokulu deıl guzel.

hiiiiiiiiiii:1shok:hööööööö:1shok:
ölürüm ulan demeee:1shok:anam nerden ekledim:mymeka:kurban olsunlar,yarın marketten hazırlarından al ye bak ölümü ye:smiley-cool:
valla cabbar öyle bi yuttuki:roflol: :roflol: süper zekamsüprizzzzzbak yazmayı unuttum,galete ununa buladımguclubacismile
ulan sen varya seeeen:jeyyar:çakal karlos:jeyyar:
azcık yumurta sarısı sürdüm,galete ununa buladımcokacimcoookaslında o gün paçanga böreeeğ ve amerikan salatada yaptım ama çekemedim:smiley-cool:

görsen olucaksın haklısın:smiley-cool:ama görmeden seviyosun yavyum benimolumunekankayizsmile
seviyosun dimi la:mymeka:kendi kendime gelin güvey olmıyımkaydirigubbakcemile3
hea biliyorum enişteyibenneyaptımkiulan nerden bilicem:mymeka:anlatta bilek
bayılırım komşuluk ilişkilerineboshayallersmilevarya benim tek hayalim roman maallesinde yaşamaktı biliyonuzmu:kedi:
kuştepede yada hacıhüsrevde:roflol:bunun komşuluk ilişkisi ile alakası yok,benim çingane ruhumla alakası var:smiley-cool:
zaten çingene makyajıda benim fikrim

ulaan sevmek ne kelimeee paspasınnn oliim demiştim ben saaaa :kedi:

güvey de ol üvey de ol ne olursan ol göster güzlerinii baaa sositososito
Roman mahallesi ne alaka laaa

haaaaa o yüzdeenn şu cinganeeyi sen uydurduuun sempatiksalakcinni

Demek kanında varr seniiinn kaydirigubbakcemile3 yarışmaya katılmadım de de kafanı yiyim seniinn alsanaalsanasmile

desene laann hadi deee de bakm :jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…