Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
bu topiği açtığımdan beri çoğu kişi neden blog açmıyorsun?diye sordu..bende açmıyacağımı ve bloğumun kk olduğunu söyledim:lepi:bloglarda herşey paylaşılıyor,burasıda tanrıçanın mekanıbende yaptığım yemekleri paylaşıcam şimdi:kedi:
makyaj makyaj nereye kadar ahhhhhh:dilcikar::smiley-cool:
kadın için ne varsa tanrıçanın topiğinde:hooray::roflol::jeyyar:​
NOT:resimleri tabakta çekemeden bitti!cokacimcoookbunları bir daha çekemem,ne olur ne olmaz diye servisten önce çekmiştimgamyoncuiremsuözensiz bir sunum oldu o yüzden..eski tariflerimi bilenler bilir ben sunuma özen gösteririm çünkü:kedi:

canlar,geçen nişanlım ve ailesi geldi,bende hamaratlığımı konuştırıyım diyerek zeytinyağlı yaptım:lepi:
ayıptır söylemesi elimde lezzetlidir hani:roflol:ay bana bi haller oldu kendimi övüp duruyorum bu ara:roflol: :roflol:
tabi dolmalarıma herkeş bayıldı:1closedeyes:şimdi size püflerimi vericem:1ninca:
ben dolma harcına dometes koymuyorum:tomato:
domatesi tencerenin dibine doğruyorum..kabuklarınıda soyuyorum,kabuklarınıda koyuyorum,dolmaları tencereye yerleştirdikten sonra üzerinede aynı işlemi yapıyorum
dolmanın içine işliyo domates suyucokacimcoook

(bu şekilde domatesleri yerleştirin)
harca fıstık ve üzüm mutlaka koyarım..şekeri bol koyarım..baharat olarak karabiber(kulakların çınlasın kanka:roflol:)nane koyarım...
veee bolca yağ dökerim'ki yağlı yağlı olsun,konserve gibi yeşil yeşilcokacimcoook

böreğide ister peynirli,ister kıymalı yada başka çeşitli yapın,kafanıza görezemuszemussadece muska şeklinde yapıyoruzhihoyyytsigara böreğinden daha güzel oluyor görsellik olarak
ama en biçimsizini çekmişim bende:roflol:
sorusu olan varsa buyursun

masallah kuzuma bee döktürmüş resmen tanrıcam seni cok özledim kokonammm benimmm
gel bi şulap ver bakimmm Şeniz Şeniz

nikom gidiyonmu kızzzz delikafadulden
ay nolucak tasınıcakmısınız napcennnn

he sibelcana özendim habire doğuruyom havamı da atıyom :CüvCüv:
var mı benim gibi ben 2 çocukluyum, kolaysa siz de yapın :CüvCüv: -tatlicadiarzu-
maskeyi ılık suyla yaptım kankam zemuszemus büle büle karıştırdım zemuszemus
ciğerimi biliyon di mi :kedi: iyi halt ediyon :mymeka: sürüprüzü kaçtı mı yani kankaa senağlama ühüüü hırrrkkk senağlama
şu mesajdan sonra kontrol ettim benimkiler nasıl diye ahah hahhaaaaaaaaaaaaa :roflol::roflol::roflol::roflol: test sonucunu bildiriyorum patronum anam benim dizlerimi kremle ovulmuş gibi doğurmuş laelaelaelaelae :roflol::roflol::roflol:beni anaaam kremli doğurmuş a canım beni anaaam sositososito :roflol: uf çenem düştü yine ya :mymeka: napalım motor suğudu 1,5 aydır :a015: :sm_confused: :roflol::roflol::roflol::roflol:geldiğine pişman etmek istiyorum, düştün kk nikosunun diline süprizzzzz :tomato: :roflol::roflol::roflol::roflol:
sana 1 tomitiz yetmez :tomato: :tomato: döktür bakalım cokacimcoook :icecream:

annemin hedayesi:kedi:

nazar boncuklu bilenklik:lepi:kıroluk yapıp sizlerlede paylaşıyorum

bu tarz bileklikleri çok seviyorum..özellikle beyaz birşey giyildiğinde kendini çok güzel belli ediyor:icecream:
vallaha mı yakışıyo :icecream: inanmam :sm_confused: gözümle görmeden inanmam gamyoncuiremsufena halde fotom geldi guclubacismile
demek senin aney çilekeşşş :a015: fedakarrrrrr :a015: :roflol: gülmekten geberiyorummmmmmm :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

nolii burda basıldınızzzzz !!!!!!!!! delikafadulden
ohaoldumsmile ohaoldumsmile eyvahedigeldismile sempatiksalakcinni
baskın basanındır akitram,dişi güzelliğim:jeyyar:

masallah kuzuma bee döktürmüş resmen tanrıcam seni cok özledim kokonammm benimmm
gel bi şulap ver bakimmm Şeniz Şeniz

nikom gidiyonmu kızzzz delikafadulden
ay nolucak tasınıcakmısınız napcennnn

ben özlemedim sanki:mymeka:geeelkaydirigubbakcemile Şeniz
bende seni tükürüklüsünden öpiyim yaklaşkaydirigubbakcemilekaçma kızz:roflol: Şeniz
nikokadınım o benim,gidemez bi yere

Son düzenleme:

bu tarz bileklikleri çok seviyorum..özellikle beyaz birşey giyildiğinde kendini çok güzel belli ediyor:icecream:

Güle güle kullan bebeğimm..

Ben de çok severim nazar boncuğunuu ve beyaz için söylediklerinde de çok hakLısın alkisalkisalkis

ağlamaya bak zalak:roflol: :roflol: sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey ühüü hırkkk!!:smiley-cool: :smiley-cool: allah belanı vermesin:roflol: :roflol: :roflol:
kanke,fark ettinmi,ben ne kadar kendimi över oldum bu ara:roflol: :roflol:
hee aney beni kremli doğurmuş:asigim:-tatlicadiarzu-beni ne zorluklarla doğurmuş sen biliyomusunsenağlamaçilekeş anamsenağlama
pembe dolabı'da okumuş hemen:roflol:
ulan varya,allah bi senin,bide karabiberin şerrinden korusun adamıohaoldumsmile
niko fotom geldi,gidip gelicem bekle:smiley-cool:sempatiksalakcinni

uyyy cok şık vallaaa

en tükürüklüsünden öptü kız yaa sempatiksalakcinni olumunekankayizsmile
nikonum napcek bir anlatsın merak ettim :jeyyar:
sizi burda görmek cok güzel yaaaa

gel bak bir elimde nikonum var haalaaaaa
ötekinde kayıplara karısan tanrıcaaaaa sempatiksalakcinni

Keyifler nasıl kızlaaaaaaaarrr :hulya:

hamdolsunsempatiksalakcinni
yahu çiçeğim,gelirken 2 makyaj fotosu getirseydin ya peşimize,gözümüz göynümüz bayram edeydikaydirigubbakcemile2

Güle güle kullan bebeğimm..

Ben de çok severim nazar boncuğunuu ve beyaz için söylediklerinde de çok hakLısın alkisalkisalkis

saol kirpiği ok'umŞeniz
dimi göksum,beyazla ayrı bir hoş oli:asigim:

eveet baloncuğumm süper oLiii :jeyyar:

Yeni yapmadık açıkcasıı eskiler kaafiysee ekLimm sırnaşık şey

Dışardan geldiimm ohh pöfürr pööfüürr esiyoo valla :1closedeyes:

affım yoktur çiğerüm
seni görmek hiç güzel değel akit cadısılülülülülülühepinizi ayrı özledim deliler:1hug:
minik bacı'da arazi oldu yabilmiyorumkismile
tatlıgacım bu gece yok:1ninca:
kızlar yaz şimdi,yazın milletin pc başında işi neboshayallersmilekış gelsin eskisi gibi toplaşırız işallah:asigim:
:asigim:teşekkür ederim ayrıca bebeğimŞeniz

eveet baloncuğumm süper oLiii :jeyyar:

Yeni yapmadık açıkcasıı eskiler kaafiysee ekLimm sırnaşık şey

Dışardan geldiimm ohh pöfürr pööfüürr esiyoo valla :1closedeyes:
nerelere gittin sökülkaydirigubbakcemile
offff cabbarımı özledim bendekötükedihüsoişleri bitsin artık kavuşalım beeekötükedihüso

haydi ekle bakim foto bakasım var boshayallersmile

benimdeboshayallersmile

nerelere gittin sökülkaydirigubbakcemile
offff cabbarımı özledim bendekötükedihüsoişleri bitsin artık kavuşalım beeekötükedihüso

benimdeboshayallersmile

dışarda oturduk hatunlarlaaa sempatiksalakcinni

dedikoduu yaptıım azıcııkkk yihahah kötükedihüso

Sonra komşumuz mısır haşlamışşş bize de verdiii ooiiyy müthiştii

Tuuzu da eksik etmedii valaa cokacimcoook

prınces bujiden kupeler aldım..şu yandan olan s şeklındekı harıc hepsı ordan cok ucuzdu..kucuk kupe arıyordum taslı ama bunlar ındırımdeydı bende aldım ben hep zarıf kucuk kupeler takarım buyuk kupe takmıodum hadı dedım hazır yarışmada cingen olmuşken buda arada kaynasın sempatiksalakcinni altın sarısı ve dore renklerı cok sevıyorum..balık şeklınde olanda cok cici..şu 3-4 kupe ızlenımı veren kupeyıde fuardan aldım antalyada cam pıramıt bılen varsa orda muthiş bı gumuscu var urunlerı hep kuyumcu malzemesı.bıraz pahalı ıkısını 8 tl ye aldım .dıger 4 kupenın toplamı yanı hepsı 15 tlye falan geldı

Eklentiler

• $SDC17035.webp
    2 KB · Görüntüleme: 56
  • $SDC17036.webp
    3,4 KB · Görüntüleme: 54
  • $SDC17050.webp
    3 KB · Görüntüleme: 51
  • $SDC17053.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 59
  • $SDC17059.webp
    3,5 KB · Görüntüleme: 51
harbi yaa millet napsın bir yaz aksamı pc de dimi :1closedeyes:
ahh ah soguk kış gecelerinde cok ararlar ama burayı :1closedeyes:
minimden hiç ses seda yok bibertoda biyerlere yelkenmi actı ne anlamadım kayıplarda :jeyyar:

ahh ahh pek de tembel görünmüyoo ama bizim hatunlarr :hulya:

vardır sebebiii gelince sorarızz

Hoşbuldumm Akitm :jeyyar: Siz Alço abinizle tanıştınız mı bakm
kim o hemen tanısalım :smiley-cool:
benimdeboshayallersmile

döküşün milletttt boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…