- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #29.501
he sibelcana özendim habire doğuruyom havamı da atıyom :CüvCüv:Ne dalga yapıon nan hapımlaalsanaalsanasmile Sen gibim doğurup doğurup duriim laa:CüvCüv:
Hiç sevmiom onu yaa pembiş pembiş sevimli bişi yapmışlar bide ama beni heç çekmio:umursamaz:
Sen de daya sırtını evladım devletezemuszemus
Tez zamanda yoluna koyun herbişeyiolumunekankayizsmile
ciğerimi biliyon di mi :kedi: iyi halt ediyon :mymeka: sürüprüzü kaçtı mı yani kankaa senağlama ühüüü hırrrkkk senağlamagelir işallah bebem...kanka şu ibram saraçoğlunun soğan suyu kürünü denesene:1ninca:
yemin ederim biliyodum bunu diyiceğini:))daha msj'ını gördümmm,dedimki şeribandan sonra gülizar diyip bu şarkıyı yazıcak:roflol: :roflol: :roflol:
ulan ciğerini biliyorum şerepsiz:roflol:
kanka sert değiller allah için:1closedeyes::smiley-cool:ama olsun sürüp önlem alıyorum fenamı:icecream:
hem sert olanlar varsa,onlara öneri yapıyorumboshayallersmile
gülizarımla uğraşmayın,namusum o benimsempatiksalakcinni
vallaha mı yakışıyo :icecream: inanmam :sm_confused: gözümle görmeden inanmam gamyoncuiremsufena halde fotom geldi guclubacismile
ohaoldumsmile ohaoldumsmile eyvahedigeldismile sempatiksalakcinninolii burda basıldınızzzzz !!!!!!!!! delikafadulden
masallah kuzuma bee döktürmüş resmen tanrıcam seni cok özledim kokonammm benimmm
gel bi şulap ver bakimmm Şeniz Şeniz
nikom gidiyonmu kızzzz delikafadulden
ay nolucak tasınıcakmısınız napcennnn
ooo süperhihoyyyt
yarını merakla bekliyor olucam:jeyyar:başarılar dilerim ateşli çingenemŞeniz
ciğerimi biliyon di mi :kedi: iyi halt ediyon :mymeka: sürüprüzü kaçtı mı yani kankaa senağlama ühüüü hırrrkkk senağlama
şu mesajdan sonra kontrol ettim benimkiler nasıl diye ahah hahhaaaaaaaaaaaaa :roflol::roflol::roflol::roflol: test sonucunu bildiriyorum patronumanam benim dizlerimi kremle ovulmuş gibi doğurmuş laelaelaelaelae :roflol::roflol::roflol:beni anaaam kremli doğurmuş a canım beni anaaam sositososito :roflol: uf çenem düştü yine ya :mymeka: napalım motor suğudu 1,5 aydır :a015: :sm_confused: :roflol::roflol::roflol::roflol:geldiğine pişman etmek istiyorum, düştün kk nikosunun diline süprizzzzz :tomato: :roflol::roflol::roflol::roflol:
sana 1 tomitiz yetmez :tomato: :tomato: döktür bakalım cokacimcoook :icecream:
vallaha mı yakışıyo :icecream: inanmam :sm_confused: gözümle görmeden inanmam gamyoncuiremsufena halde fotom geldi guclubacismile
demek senin aney çilekeşşş :a015: fedakarrrrrr :a015: :roflol: gülmekten geberiyorummmmmmm :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
uyyy cok şık vallaaa
ohaoldumsmile ohaoldumsmile eyvahedigeldismile sempatiksalakcinni
baskın basanındır akitram,dişi güzelliğim:jeyyar:
ben özlemedim sanki:mymeka:geeelkaydirigubbakcemile Şeniz
bende seni tükürüklüsünden öpiyim yaklaşkaydirigubbakcemilekaçma kızz:roflol: Şeniz
nikokadınım o benim,gidemez bi yere
Keyifler nasıl kızlaaaaaaaarrr :hulya:
Güle güle kullan bebeğimm..
Ben de çok severim nazar boncuğunuu ve beyaz için söylediklerinde de çok hakLısın alkisalkisalkis
hamdolsunsempatiksalakcinni
yahu çiçeğim,gelirken 2 makyaj fotosu getirseydin ya peşimize,gözümüz göynümüz bayram edeydikaydirigubbakcemile2
saol kirpiği ok'umŞeniz
dimi göksum,beyazla ayrı bir hoş oli:asigim:
uyyy cok şık vallaaa
en tükürüklüsünden öptü kız yaa sempatiksalakcinni olumunekankayizsmile
nikonum napcek bir anlatsın merak ettim :jeyyar:
sizi burda görmek cok güzel yaaaa
gel bak bir elimde nikonum var haalaaaaa
ötekinde kayıplara karısan tanrıcaaaaa sempatiksalakcinni
Gksu hoşgeldin tatlım iyiyiz niko cay demledi fakat servis yok halenn :umursamaz:
gel sende soluklan
nerelere gittin sökülkaydirigubbakcemile
eveet baloncuğumm süper oLiii :jeyyar:
Yeni yapmadık açıkcasıı eskiler kaafiysee ekLimm sırnaşık şey
Dışardan geldiimm ohh pöfürr pööfüürr esiyoo valla :1closedeyes:
haydi ekle bakim foto bakasım var boshayallersmile
nerelere gittin sökülkaydirigubbakcemile
offff cabbarımı özledim bendekötükedihüsoişleri bitsin artık kavuşalım beeekötükedihüso
benimdeboshayallersmile
harbi yaa millet napsın bir yaz aksamı pc de dimi :1closedeyes:affım yoktur çiğerüm
seni görmek hiç güzel değel akit cadısılülülülülülühepinizi ayrı özledim deliler:1hug:
minik bacı'da arazi oldu yabilmiyorumkismile
tatlıgacım bu gece yok:1ninca:
kızlar yaz şimdi,yazın milletin pc başında işi neboshayallersmilekış gelsin eskisi gibi toplaşırız işallah:asigim:
:asigim:teşekkür ederim ayrıca bebeğimŞeniz
kim o hemen tanısalım :smiley-cool:ahh ahh pek de tembel görünmüyoo ama bizim hatunlarr :hulya:
vardır sebebiii gelince sorarızz
Hoşbuldumm Akitm :jeyyar: Siz Alço abinizle tanıştınız mı bakm
benimdeboshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?