Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
vauvvv 8 kullanıcı hemi de 2 tanesi misafir aklinialirimsmile uzun zamandır ilk defa böyle bir hit yapıyoruz sayın seyirciler aklinialirimsmile

çiçekler yarışma koşuşturmacası ve kendi işlerimden gelemiyomü
tanrıçam adım atmış topiğine

sen geldin topik şenlendi çiçek açtı kadınım offff
kuzen nerdesin sen ya:mymeka:özledik be şerbetlimŞenizyarışmamız hayırlı olsun tüm kk alemine:lepi:
bebeklerim hepinizi öpüorm ve ben de kaçıorm , bi giremedim adam gibi yaa :çok üzgünüm:, bu sefer cezayirlilere çevirmenlik yapacağımdelikafadulden
kanka bi rahat vermiyo sana şu ecnebiler yahuÇok üzgünüm çoookkültür başkentim benimhihoyyyt
bizde seni öpiyurukŞeniz

anamm:1shok:de hele,nerde bu yer tospikcan?:hulya:
elyın:asigim:kankacım,bende bunun morunu kullandım,bayıldığım bi kokudur,doğru karar,güle güle kullan minimŞeniz
ayrıca bende bayılırım biber dolmiğinecokacimcoookama sarma daha çok severimkaydirigubbakcemile3

Kızlaaaaaaaaaaaarrr turkbayragi
lülülülülülü lülülülülülü
nabıyonuz gücellerrrr :smiley-cool:
dedikodu:jeyyar: :roflol:

yeni cıbı cıbı yaptım ula nirden aldın mis kokumu şanslı hatunsun allama...
aklinialirimsmile sempatiksalakcinni
gel hele yanıma sen :CüvCüv:
bende damladım şapırada

hadi dilek dile akitim:roflol:hoşgeldinolumunekankayizsmile
tamam ula öpüşme seansını gapaduk sempatiksalakcinni

amma öpüştün la bugün:roflol:bende onu diyicektim:smiley-cool:

Benden de iyilik be kankam...boshayallersmile
Yarın için sevdalum bir iş görüşmesine gitti şehir dışına...
Umarım iyi olur işalla pismilla...
:Saruboceq: sempatiksalakcinni
dua seansımız başlamıştır
allam,april kankamın sevdalısı işallah yarın çok sevinir,ve gönlüne göre olan bu işe başlar..nolur allam nolur..pismillah allam dinimiz amin:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: sempatiksalakcinni
herkeş güzel enerji yollasın lan..yolarım

ulaaa uçtunuzz muu topic bana mı kaldııı
toptan uçtuk göksemaya göksum:smiley-cool:ramazanın hürmetinesempatiksalakcinni
vauvvv 8 kullanıcı hemi de 2 tanesi misafir aklinialirimsmile uzun zamandır ilk defa böyle bir hit yapıyoruz sayın seyirciler aklinialirimsmile
topiğimin popüleritesi düştümü demek istiyosun sen he??sen ne demek istiyosun heee:mymeka:ben mağrada doğdum,beni sizler buralara getirdiniz,benim 40 tane akrabam varsenağlamaiçime ibraam tatlıses kaçtıfisfisfis
gitmeyin bi yereee bi an uyudunuz sandıııımmm sempatiksalakcinni

her dakka ekşın isitiyosun ama olmazki:1closedeyes:bak resim eklerim kafamı bozmayın ula
nikoo resim eklicem diyimde misafiri gör:roflol:

ekşn yedircem ben sanaaa yutturcam bidee her dk kuduruk ol diee delikafadulden
Kafanı bozabilsek keşkee de resme göz atabilseeek ama nerdeeeeeeeeee

Cabbar ağa damlar sonra topic 'e cıx cıxx :Saruboceq:

tanrıcam balım
elca kozmetik diye aratıp buluyom adresi bilmiyomda
maslak civarında
hahah benim gibi gitceği yerin adresini bilmeyen varmıdır yahu
manyak bi tospikcanım ben..

Birde şeyi paylaşayım dedim.
hep ağlayıp sızladım bu topikte
hiç şikayet etmediniz ne gadan olumsuzsun diye hep sabır dediniz ya
sizinle paylaşayım dedim.
bu tospik hayatını sevmeye başladı ..
gene yeniden gün doğsun istiyorum
ideallerimi hayallerimi geri istiyorum
bi süre sonra hırsımada kavusucam
ve hatta tekrar hayata aşık olucam
seviyom sizleri

şimdiiiizemuszemus
hayırlı geceye girmiş bulunmaktayız:Saruboceq:şükür bu ramazanıda gördüksüprizzzzz
kankeler dua seansı yapalım cidden:smiley-cool:herkez duasını yazsın,güzel enerji dolup taşalımhihoyyyt hihoyyyt :sm_cool: :sm_cool:

allah'ım..inşallah yarın eniştemizin(aprilin nişanlısı)iş görüşmesi olumlu geçer:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
allah'ım...akitram bu sene okulunda çok başarılı olsun..minik kankamda:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
allah'ım....tatlıgacım,nazalpim,nikoncanım ve burcu nun yavrularını her türlü kötülükten koru..benim yiğenlerimide..eşleri ile çok mutlu olsunlar yuvalarında:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:ayrıca nazomun örtmenlik işi hayırlı olsun
allah'ım..tembeltospamız üzerinden şu negatifi atsın ve hayata daha pozitif baksın,hayatının aşkını bulsun..aşksızlara aşk nasip et rabbim:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
nişanlı olan kızlarımıza(ben mesela:roflol:)hayırlı ve aşk dolu ömür boyu süren güzel bir evlilik hayatı nasip et(april,pati,ilarzu, göksu,akitra,mini,hevin,gizem,minik karabiber,ceylo)
sevenler kavuşsun:asigim:,ayrılar barışsın,hihoyyytevladı olmayanlara evlat:CüvCüv:,borcu olanlara ödeme kolaylığıgamyoncuiremsu,dertli kullarına devaboshayallersmile,hasta kullarına şifalar nasip et rabbimbayanssulusmile..
herkezin duası kabul olsunopuyorumnanaktan

hadi sıra sizdehihoyyyt

Son düzenleme:

sempatiksalakcinni öyleyse tamamdır bu iş hacı :lepi: :roflol:

tospik:)
bak bakalım senin yazını okumadan nasıl bir dua yazmışım sana:)...buraya yazmıyorum diye,yada gelmediğim zamanlar sanmayınki unutuyorum sizi..her biriniz için her zaman dua ediyorum..
inan senin için bile o kadar dua edip güzel enerji yolladımki:)inşallah hep böyle mutlu ol bitanemŞeniz
bu arada anladım evet bulurum orayı:mymeka:tospikim tembelim,insan öğrenmezmi gidiceği yeri çatlak seni:roflol:
bol bol stok yap,7 tl mac far buldun ye,dayak buldun kaçsempatiksalakcinni

Süpersin tospikimmm :lepi:
işte budur
olumunekankayizsmile Şeniz

allaaaaaaaaaah akannehir
isloyu unuttun kanka tepemize pincek şindicik eyvahedigeldismile
amin dinimiz amin işallaaaaaa
:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

ekşn yedircem ben sanaaa yutturcam bidee her dk kuduruk ol diee delikafadulden
Kafanı bozabilsek keşkee de resme göz atabilseeek ama nerdeeeeeeeeee

Cabbar ağa damlar sonra topic 'e cıx cıxx :Saruboceq:

göksu senin için ekşın yapıcam la bekle beni:jeyyar:şişşş kızlar çaktırmayın sesime gelin:)ama ben gelin diyince:)şimdi çıkıyorum bekleyin:jeyyar:

son zamanlardaki favorimhihoyyyt

yalnız alıcak iseniz kozmetikçilerden alın,marketlerde 5 tl civarı,ama kozmetikçilerde 2,750 taş çatlasın 3 lira..2 tl neden fazla veresinizkaydirigubbakcemile5

bır zabah bunun kokusuylan uyandım bıde sordum annem sıkınmış sempatiksalakcinni muthıs bır koku ben parfum sanmıştım koltuk altı şeyı cıkdı alsanaalsanasmile canım anam sevdım dıye bırakıpda gtmiş :gitme:

ana yıok aynısı deeel benımkı bu shıny

Son düzenleme:
Allah'm bu mübarek gecede dileyin kullarım diyorsunn.. Bizden yardımlarını esirgemiyorsunn..

Dileyin benden yeter ki diyorsunn ellerimizi açtıkk sana .. Sen geri çevirmee Rabb'm (amin )

Şuan hastane köşelerinde ölümle boğuşan milyonlarca hasta varken biz rahatça yermizde oturuyoruz.. Sen onlara şifa ver Allah'm Sen onlarıı hayata döndürr..Aillelerinii bir başına bırakma Rabb'm (amiinnn)

Babacığım yollarda direksiyon başında.. Sen ona yardımcı ol Allah'm
Bütün kazalardan belalardan koru babamıı o benim herşeyimmm yokluğuna dayanamam ALlah'm (amiiinnnn)

Burada kazandığım tüm dostlukları bana hediye olarak verdinn.. Beni mükafatlandırdın..
Sana şükürler olsun Allah'm (amiiiinnn)

Tüm kk arkadaşlarımın ne sıkıntısı varsa sen onları tez zamanda gider Allah'm..
İçlerindeki sıkıntıyı biz bilemeyiz onlar elini açtıkça sana yöneldikçe sen onları geri çevirmee Rabb'm (amiiinnnn)

Ve tüm müslümanlarııı şeytanın şerrinden koru Rabb'm .. (aminnn)

Bu mübarek gündee vatanımız için güvenliğimiz için sınırda nöbet tutan askerlerimizee sen yardım et Allah'm..

Onlara güç kuvvet verr yardımcıları ol Allah'm .. (amiiiiiiiiiiiinnn)

Bu vatanımızın bölünmesinee birliğimizin bozulmasına izin verme Allah'm (amiinnnn)

Nolursun geri çevirme dualarımızı Allah'm senden başka sığınacak kimimiz var ki..

A M İ N . (ecmain.)

turkbayragi turkbayragiNe Mutlu Türk'üm Diyeneturkbayragi turkbayragi

sağol balım benim ..
hepimiz çok mutlu olalım
benim mutluluğum için az daha zaman lazım.
ama ilk adımı attım devamı gelir.
inanmak başarmanın yarısı malum :)
valla ben son güne bırakırım hep gitcem yeri
bazen kaybolurum
yarın bi araştırırım perşembe gidicimmmm
Süpersin tospikimmm :lepi:
işte budur
olumunekankayizsmile Şeniz

allaaaaaaaaaah akannehir
isloyu unuttun kanka tepemize pincek şindicik eyvahedigeldismile
amin dinimiz amin işallaaaaaa
:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

bu aprilim bu
ölü toprağını attım devamı gelicek Allahın izniyle
ben sahurumu yapim gelcem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…