- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #29.601
uyy öylemi insllh iyi sonuclarla gelir kankitom yarebbi şükür :Saruboceq: sempatiksalakcinni
ulaaa uçtunuzz muu topic bana mı kaldııı
kuzen nerdesin sen ya:mymeka:özledik be şerbetlimŞenizyarışmamız hayırlı olsun tüm kk alemine:lepi:çiçekler yarışma koşuşturmacası ve kendi işlerimden gelemiyomü
tanrıçam adım atmış topiğine
sen geldin topik şenlendi çiçek açtı kadınım offff
kanka bi rahat vermiyo sana şu ecnebiler yahuÇok üzgünüm çoookkültür başkentim benimhihoyyytbebeklerim hepinizi öpüorm ve ben de kaçıorm , bi giremedim adam gibi yaa :çok üzgünüm:, bu sefer cezayirlilere çevirmenlik yapacağımdelikafadulden
anamm:1shok:de hele,nerde bu yer tospikcan?:hulya:minişimmmmmmmmm sen o esteyi kan teleye almıştın ?
ben perşembe elca diye bi yer var oraya gidicem
estee lancome mac ürünlerinin satıldıgı bi yer
arada güzel fiyat farkı varsa ve ürün varsa orda alcamda :)
mac farlar 7 tl miş :)
elyın:asigim:kankacım,bende bunun morunu kullandım,bayıldığım bi kokudur,doğru karar,güle güle kullan minimŞeniztanrıçammm kankaaaa biber dolması en en en sevdiğim yemektir yaaacokacimcoooksabah öğlen akşam yesem bıkmam cokacimcoook ben de hep domatesle pişiririm , biraz da salçalı severimmmmmm aaaaaaaaa cokacimcoookdelikafaduldenanan çok iyi yapmış nazar boncuklu almakta kanka , malum :1closedeyes:
parfimimi değiştim sonundasempatiksalakcinni
eau de toilette aldım bu sefer bayanssulusmile çok sevdim bunu, bi tane daha var almak istediğim , onu da alim nefesim koksun açlıktan :smiley-cool:
lülülülülülü lülülülülülüKızlaaaaaaaaaaaarrr turkbayragi
dedikodu:jeyyar: :roflol:nabıyonuz gücellerrrr :smiley-cool:
gel hele yanıma sen
yeni cıbı cıbı yaptım ula nirden aldın mis kokumu şanslı hatunsun allama... aklinialirimsmile sempatiksalakcinni
hadi dilek dile akitim:roflol:hoşgeldinolumunekankayizsmilebende damladım şapırada
tamam ula öpüşme seansını gapaduk sempatiksalakcinni
dua seansımız başlamıştırBenden de iyilik be kankam...boshayallersmile
Yarın için sevdalum bir iş görüşmesine gitti şehir dışına...
Umarım iyi olur işalla pismilla...:Saruboceq: sempatiksalakcinni
toptan uçtuk göksemaya göksum:smiley-cool:ramazanın hürmetinesempatiksalakcinniulaaa uçtunuzz muu topic bana mı kaldııı
topiğimin popüleritesi düştümü demek istiyosun sen he??sen ne demek istiyosun heee:mymeka:ben mağrada doğdum,beni sizler buralara getirdiniz,benim 40 tane akrabam varsenağlamaiçime ibraam tatlıses kaçtıfisfisfisvauvvv 8 kullanıcı hemi de 2 tanesi misafir aklinialirimsmile uzun zamandır ilk defa böyle bir hit yapıyoruz sayın seyirciler aklinialirimsmile
gitmeyin bi yereee bi an uyudunuz sandıııımmm sempatiksalakcinni
dua seansımız başlamıştır
allam,april kankamın sevdalısı işallah yarın çok sevinir,ve gönlüne göre olan bu işe başlar..nolur allam nolur..pismillah allam dinimiz amin:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: sempatiksalakcinni
herkeş güzel enerji yollasın lan..yolarım
toptan uçtuk göksemaya göksum:smiley-cool:ramazanın hürmetinesempatiksalakcinni
topiğimin popüleritesi düştümü demek istiyosun sen he??sen ne demek istiyosun heee:mymeka:ben mağrada doğdum,beni sizler buralara getirdiniz,benim 40 tane akrabam varsenağlamaiçime ibraam tatlıses kaçtıfisfisfis
her dakka ekşın isitiyosun ama olmazki:1closedeyes:bak resim eklerim kafamı bozmayın ula
nikoo resim eklicem diyimde misafiri gör:roflol:
hadi dilek dile akitim:roflol:hoşgeldinolumunekankayizsmile
dua seansımız başlamıştır
allam,april kankamın sevdalısı işallah yarın çok sevinir,ve gönlüne göre olan bu işe başlar..nolur allam nolur..pismillah allam dinimiz amin:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: sempatiksalakcinni
herkeş güzel enerji yollasın lan..yolarım
tanrıcam balım
elca kozmetik diye aratıp buluyom adresi bilmiyomda
maslak civarında
hahah benim gibi gitceği yerin adresini bilmeyen varmıdır yahu
manyak bi tospikcanım ben..
Birde şeyi paylaşayım dedim.
hep ağlayıp sızladım bu topikte
hiç şikayet etmediniz ne gadan olumsuzsun diye hep sabır dediniz ya
sizinle paylaşayım dedim.
bu tospik hayatını sevmeye başladı ..
gene yeniden gün doğsun istiyorum
ideallerimi hayallerimi geri istiyorum
bi süre sonra hırsımada kavusucam
ve hatta tekrar hayata aşık olucam
seviyom sizleri
şimdiiiizemuszemus
hayırlı geceye girmiş bulunmaktayız:Saruboceq:şükür bu ramazanıda gördüksüprizzzzz
kankeler dua seansı yapalım cidden:smiley-cool:herkez duasını yazsın,güzel enerji dolup taşalımhihoyyyt hihoyyyt :sm_cool: :sm_cool:
allah'ım..inşallah yarın eniştemizin(aprilin nişanlısı)iş görüşmesi olumlu geçer:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
allah'ım...akitram bu sene okulunda çok başarılı olsun..minik kankamda:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
allah'ım....tatlıgacım,nikoncanım ve burcu nun yavrularını her türlü kötülükten koru..benim yiğenlerimide..eşleri ile çok mutlu olsunlar yuvalarında:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
allah'ım..tembeltospamız üzerinden şu negatifi atsın ve hayata daha pozitif baksın,hayatının aşkını bulsun..aşksızlara aşk nasip et rabbim:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
nişanlı olan kızlarımıza(ben mesela:roflol:)hayırlı ve aşk dolu ömür boyu süren güzel bir evlilik hayatı nasip et(april,pati,ilarzu, göksu,akitra,mini,hevin,gizem,minik karabiber,ceylo)
sevenler kavuşsun:asigim:,ayrılar barışsın,hihoyyytevladı olmayanlara evlat:CüvCüv:,borcu olanlara ödeme kolaylığıgamyoncuiremsu,dertli kullarına devaboshayallersmile,hasta kullarına şifalar nasip et rabbimbayanssulusmile..
herkezin duası kabul olsunopuyorumnanaktan
hadi sıra sizdehihoyyyt
ekşn yedircem ben sanaaa yutturcam bidee her dk kuduruk ol diee delikafadulden
Kafanı bozabilsek keşkee de resme göz atabilseeek ama nerdeeeeeeeeee
Cabbar ağa damlar sonra topic 'e cıx cıxx :Saruboceq:
son zamanlardaki favorimhihoyyyt
yalnız alıcak iseniz kozmetikçilerden alın,marketlerde 5 tl civarı,ama kozmetikçilerde 2,750 taş çatlasın 3 lira..2 tl neden fazla veresinizkaydirigubbakcemile5
sağol balım benim ..tospik:)
bak bakalım senin yazını okumadan nasıl bir dua yazmışım sana:)...buraya yazmıyorum diye,yada gelmediğim zamanlar sanmayınki unutuyorum sizi..her biriniz için her zaman dua ediyorum..
inan senin için bile o kadar dua edip güzel enerji yolladımki:)inşallah hep böyle mutlu ol bitanemŞeniz
bu arada anladım evet bulurum orayı:mymeka:tospikim tembelim,insan öğrenmezmi gidiceği yeri çatlak seni:roflol:
bol bol stok yap,7 tl mac far buldun ye,dayak buldun kaçsempatiksalakcinni
Süpersin tospikimmm :lepi:
işte budur olumunekankayizsmile Şeniz
allaaaaaaaaaah akannehir
isloyu unuttun kanka tepemize pincek şindicik eyvahedigeldismile
amin dinimiz amin işallaaaaaa :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?