Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

Kuzuuucuuğumm Tatlı tatlı uyu emiii

amin bebem...
ne fotoso canım aaaaa:1closedeyesla çaktırma oküzz:mymeka: 7 maalle duydu:tomato:)

ooo tırnaklarınaaa kupeklerrr işesiiiinn emiiii (işemesin la )

Allah'm o dudaklaaaaar neeeee üleeeeeeeeeeeeee

cabbar tabi izin vermezzz hey Allah'm sonuna kadar haklı adam yaneee
tisini yapsınmı yapmasınmı karar versempatiksalakcinnikamilim benim ahahaha:roflol: :roflol: :roflol:
diyosuunnaklinialirimsmiledur la havaya giriyimbayanssulusmilesaolasın özgün yorumun için gülom:smiley-cool:Şeniz

gürdümmm arkadasıma cok benzıo agız yapın gız o sandım maşallahh
ağzımı görerek böyle bi tespit yaptığın için tebrik ederimvereliniortaksempatiksalakcinni
sanada maşalah

Sen bunu yazana kadar ben damladımdı çoktan orayı kanka kusura kalma delikafadulden
dilim tutuldu zati burda.akannehir
bi cigara yakim.
kusura bakma diyo,denyo:mymeka:
kankam güme gitmesin,okumadan silinirse diye..vardır öyle salaklıklarım kendimi biliyorum..yapmadığım şey değil:smiley-cool:
ama okudum güzel yorumlarını kankitom:asigim:teşekkür ederim 2 gözümŞenizsenin dudişlerin yanında esamesi okunmaz:1closedeyes:

oh may gattttttttttttt
:kedi:
saç rengın tam ıstedgm renk bayıldımnası yapdınnnn
kuaföre yaptırdım miri..önce röfle ile sarı yaptı,ardından kumrala boyadı..geçenlerde dibim gelmişti,tekrar komple boyattım..
seviyorum rengimihihoyyyt

Nikooooooooooooo büyük şey kaçırdınn koooçuumm aklinialirimsmile

Nikoooooooo sempatiksalakcinni laelaelaelaelae

Nikooontoşşaa biri su veeersiinnn bu kaçırdığı karelerin üstüne iyi giddeeer bi bardak soğuk suu alkisalkisalkis
nanikkkklülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü zemuszemus nikom gördükilaelaelaelaelae laelaelaelaelae
son anda yetişti ışık hızımguclubacismile

son cigara
2-3 bardak su
tospik yatar sonra
yarın tospikin cigarasızlıkla imtihanı olcek
hadi bismillah

cüğaram bitti:gitme:almayada üşendimmirmirmirmir
iradem güçlüdür,bende bağımlılık yapmıyo,zevkten içiyorum:icecream:ama çok acıkıcam ben onu biliyorumboshayallersmile
allah kabul etsin balım..güzel uykularolumunekankayizsmile

kankitomolumunekankayizsmile
güzel uykular bitanemopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Tüh bee görmüş Niko cadısı...
ee boşuna sekreterya değil hani...sırnaşık şey
alkışşş kankama beeee
:lepi: alkisalkisalkis Şeniz
ne sandındııılülülülülülü lülülülülülü
oooyyyhkk Nikontoşşş görmüşşş bileeemm kaydirigubbakcemile2

iyi kii kaçırmadıııınn koooçum süprizzzzz tekrarı eşi benzeri olmaz bu karelerin valla aklinialirimsmile

göksum abartma len:kedi::smiley-cool:ama sana bi ara başka bi kıyak yapıcam anlarsın yaaklinialirimsmile
kaşına gözüne yarana kurbanŞenizolum sizler kadar güzel değilim hep diyorum..güzel sizlersiniz bitanem..hele şu topikte bi tane çikin kankam yok:lepi:

meg..canım ciğerimolumunekankayizsmileçok sevgili arkadaşım benimolumunekankayizsmileben onu unuttum dua ederken:mymeka:kızlar tekrar diyorum,unuttuklarım varsa kusura bakmasın..
megom eşine yeni kavuşanlardan:lepi:
inşallah megim çok çok mutlu olur eşiylehihoyyyt hihoyyyt eşinin işi gücüde ras gitsinopuyorumnanaktanseviyorum megimi:asigim:
cancu bebeğide asker nişanlısına tezden kavuşsun rabbim:Saruboceq:

ülen amma öpüşük koklaştınız dikkat edin bu öpmelerin yüzünden yeni bir virüs türeteceksiniz; kanka kribi aa ne güzel uydu :dance: kk kadınlar kulübü kanka kribi delikafadulden :roflol::roflol::roflol:
alkışşş kankama beeee :lepi: alkisalkisalkis Şeniz
son fotonu görmedim ses etmedim emme bu asil hareketime bi kıyak yaparsın he :a015: senağlama hem bi bakıcam senin dudiler mi köfte patronumun mu :icecream: :roflol:
oooyyyhkk Nikontoşşş görmüşşş bileeemm kaydirigubbakcemile2

iyi kii kaçırmadıııınn koooçum süprizzzzz tekrarı eşi benzeri olmaz bu karelerin valla aklinialirimsmile
evvet göksum süprizzzzz Şeniz
kankamın eşi benzeri yok ki karesinin olsun

nazom komserimi :çok üzgünüm: :mymeka: :mymeka:

dün bahsettiğim rexona teens deodorantımı böğün gidip adımhihoyyyt
hemide 3 tl yezemuszemusmarketten 5-6 tl ye alıp kazıklanmayın,mutlaka kozmetikçiden alın..:hulya:
bu antipersperant..yani koltuk altı için.sıkınca beyaz leke bırakan cinsten..ama ben bunu öyle güzel sallıyorumki ne leke bırakıyo ne bişey:lepi:tüm vucuduma sıkıyorum valla mis gibibayanssulusmile

vazelini 2 liraya aldımboshayallersmileayaklarıma sürüyorum,üzerine çorap giyiyorum..evet bu sıcakta-tatlicadiarzu-
dudağada sürülür,bakım yapar..gece yatarken sürebilirsinizgamyoncuiremsuama yazın çekilmiyo usta:umursamaz:
bende a1001 marketten:lepi::roflol:ucuzluğun adresinden:jeyyar:1.75 kuruşa yani 2 lira bilem deeel:jeyyar:bu niveanın yan sanayisi bakım dalgasını aldım:hooray:
yalnız çok ciddiyim,niveadan daha çok beğendim yeminle..bi kere kalıntı yapmıyo dudakta,çok doğal bi renk veriyo..kokusu biraz iğrenç:smiley-cool:ama seven olabilir,ben zaten çilek kokusu sevmemfisfisfis
ekonomik bakım diyorum:lepi:

kalemleri koyduğum mor objeyi 3 liraya aldım..acayip hoşuma gitti..ışıl ışıl,kımıl kımıl:smiley-cool:
resimde pek net çıkmamış..ama sizde böyle bir obje alıp kalemlerinizi koyabilir,odanıza hoşluk katabilirsiz
:smiley-cool:

ojelerimi çok severek aldım..daha alıcaktım ama mürekkebim bitti:)
fuşya oje golden rose...92 numara
kırmızı oje alix avien...26 numara
kahve tonlarındaki oje flor mar...10 numara:lepi:
fişne çürüü flor mar...352

Kanka kribi ne la dümbük grip mi yani :roflol:
yeni uyandım olum kaam açılmadı daha mirmirmirmir fisfisfis
ama aldığım bir haberle sevindim doğrusu...:lepi: hihoyyyt
off hala uykum var anadın mı...mirmirmirmir
:sayıklayanaprilsmili: sempatiksalakcinni

son foto derken kanke?
düğünlerin fotoları henüz PC ye atılamadı çiçeğim. halledince bi ekşın yaparuk
ehehhehe

:roflol::roflol:

Süpersin tospikimmm :lepi:
işte budur
olumunekankayizsmile Şeniz

allaaaaaaaaaah akannehir
isloyu unuttun kanka tepemize pincek şindicik eyvahedigeldismile
amin dinimiz amin işallaaaaaa
:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
Kanka sen de olmasan 2 dua edenim yok topraam kurumadan unuttunuz la beni
Sevdalın işi alır gelir inşallah gülüm hadi hayırlısı bakalım:Saruboceq:
Tam küsüyodum vazcaydımsempatiksalakcinni
Allah razı olsun kanka bide iş istiyom sevabına:Saruboceq:

yorum yapmayın silicem:mymeka:
son 5 dakika..görmeyen olursa eklemem daha:umursamaz:
mafoldumben Bensiz ekşın hamafoldumben
alkışşş kankama beeee
:lepi: alkisalkisalkis Şeniz
Ne gördünüz laa çabık anatın:hulya: cokacimcoook
Bak kanka ben yokken yaparsan o ekşını hakkımı helal etmem
Cigara orucu bozmuyo dimi sakız çiğnerken iyi gidiyo yanındaşakkıdı

fişne çürü ve fuşyadan bende val..fuşya pek şeker onun ustne ben mor sim döşüuomm...

bronz olan hoşuma gaçtı ..beyaz tenlere olmuo gercı ama ben eccık bronzum artık tanrıca saç rengını sormuştum cvb verdysen gormedım

amin işalla:Saruboceq:

nan tanrıça küstüm la sana 6 aydır seni görmek istiyom hala göremedim ekşınlar ben yokken yapılyo
küstüüümmmmmm:sinifsinif:ben sana göstermiştim ama fotomu:a015:böhhhüüüüüü:gitme:tutmayın benisenağlamasenağlamasenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…