- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #29.641
Cancağızlarım ben kaçıyorum uykum gelidi çok...mirmirmirmir
Yarın girerim mutlaka boshayallersmile
hepinizi çok kocaman öpüyorum opuyorumnanaktan
iyi geceler gücellerrimmmm opuyorumnanaktan
Tanrıçammm aşgumŞeniz olumunekankayizsmile
amin bebem...evet dadlum edek vala herkese ulaşır inşallah dualarımız turkbayragi
yiiiihaaaaaaaaaaaaaa geliyoo footo geliyooo allamaa delikafadulden
bayram var bayram toplaşşşşııınnnnnnnnnndelikafadulden
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
tisini yapsınmı yapmasınmı karar versempatiksalakcinnikamilim benim ahahaha:roflol: :roflol: :roflol:ooo tırnaklarınaaa kupeklerrr işesiiiinn emiiii (işemesin la )
Allah'm o dudaklaaaaar neeeee üleeeeeeeeeeeeee
cabbar tabi izin vermezzz hey Allah'm sonuna kadar haklı adam yaneee
ağzımı görerek böyle bi tespit yaptığın için tebrik ederimvereliniortaksempatiksalakcinnigürdümmm arkadasıma cok benzıo agız yapın gız o sandım maşallahh
kusura bakma diyo,denyo:mymeka:Sen bunu yazana kadar ben damladımdı çoktan orayı kanka kusura kalma delikafadulden
dilim tutuldu zati burda.akannehir
bi cigara yakim.
:kedi:oh may gattttttttttttt
kuaföre yaptırdım miri..önce röfle ile sarı yaptı,ardından kumrala boyadı..geçenlerde dibim gelmişti,tekrar komple boyattım..saç rengın tam ıstedgm renk bayıldımnası yapdınnnn
Nikooooooooooooo büyük şey kaçırdınn koooçuumm aklinialirimsmile
Nikoooooooo sempatiksalakcinni laelaelaelaelae
nanikkkklülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü zemuszemus nikom gördükilaelaelaelaelae laelaelaelaelaeNikooontoşşaa biri su veeersiinnn bu kaçırdığı karelerin üstüne iyi giddeeer bi bardak soğuk suu alkisalkisalkis
son cigara
2-3 bardak su
tospik yatar sonra
yarın tospikin cigarasızlıkla imtihanı olcek
hadi bismillah
kankitomolumunekankayizsmileCancağızlarım ben kaçıyorum uykum gelidi çok...mirmirmirmir
ne sandındııılülülülülülü lülülülülülüTüh bee görmüş Niko cadısı...
ee boşuna sekreterya değil hani...sırnaşık şey
alkışşş kankama beeee :lepi: alkisalkisalkis Şeniz
oooyyyhkk Nikontoşşş görmüşşş bileeemm kaydirigubbakcemile2
iyi kii kaçırmadıııınn koooçum süprizzzzz tekrarı eşi benzeri olmaz bu karelerin valla aklinialirimsmile
ülen amma öpüşük koklaştınızCancağızlarım ben kaçıyorum uykum gelidi çok...mirmirmirmir
son fotonu görmedim ses etmedim emmeTüh bee görmüş Niko cadısı...
evvet göksum süprizzzzz Şenizoooyyyhkk Nikontoşşş görmüşşş bileeemm kaydirigubbakcemile2
iyi kii kaçırmadıııınn koooçum süprizzzzz tekrarı eşi benzeri olmaz bu karelerin valla aklinialirimsmile
nazom komserimi :çok üzgünüm: :mymeka: :mymeka:meg..canım ciğerimolumunekankayizsmileçok sevgili arkadaşım benimolumunekankayizsmileben onu unuttum dua ederken:mymeka:kızlar tekrar diyorum,unuttuklarım varsa kusura bakmasın..
megom eşine yeni kavuşanlardan:lepi:
inşallah megim çok çok mutlu olur eşiylehihoyyyt hihoyyyt eşinin işi gücüde ras gitsinopuyorumnanaktanseviyorum megimi:asigim:
cancu bebeğide asker nişanlısına tezden kavuşsun rabbim:Saruboceq:
doru mu diyon halimeee delikafadulden zuyu ısıt geliyom sositosositonikooo:jeyyar:herkeş gitti:jeyyar:anlarsın yaaa:jeyyar:
doru mu diyon halimeee delikafadulden zuyu ısıt geliyom sositososito
ülen amma öpüşük koklaştınızdikkat edin bu öpmelerin yüzünden yeni bir virüs türeteceksiniz; kanka kribi aa ne güzel uydu :dance: kk kadınlar kulübü kanka kribi delikafadulden :roflol::roflol::roflol:
son fotonu görmedim ses etmedim emmebu asil hareketime bi kıyak yaparsın he :a015: senağlama hem bi bakıcam senin dudiler mi köfte patronumun mu :icecream: :roflol:
Kanka sen de olmasan 2 dua edenim yok topraam kurumadan unuttunuz la beniSüpersin tospikimmm :lepi:
işte budur olumunekankayizsmile Şeniz
allaaaaaaaaaah akannehir
isloyu unuttun kanka tepemize pincek şindicik eyvahedigeldismile
amin dinimiz amin işallaaaaaa :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
Tam küsüyodum vazcaydımsempatiksalakcinnikanka sormaeyvahedigeldismileyemin ederim mutfakta aklıma geldi..islooo:1shok:dedim..nası unuttum bebeğimi diyeeyvahedigeldismile
inşallah onunda ağrıları diner hap iyi gelir..sevdiğiyle bir an önce isteme nişan olaylarına girerler:lepi:
unuttuğum başka varsa kusura bakmasın:gitme:
mafoldumben Bensiz ekşın hamafoldumbenyorum yapmayın silicem:mymeka:
son 5 dakika..görmeyen olursa eklemem daha:umursamaz:
Ne gördünüz laa çabık anatın:hulya: cokacimcoookTüh bee görmüş Niko cadısı...
Bak kanka ben yokken yaparsan o ekşını hakkımı helal etmemKanka kribi ne la dümbük grip mi yani :roflol:
yeni uyandım olum kaam açılmadı daha mirmirmirmir fisfisfis
ama aldığım bir haberle sevindim doğrusu...:lepi: hihoyyyt
off hala uykum var anadın mı...mirmirmirmir
:sayıklayanaprilsmili: sempatiksalakcinni
son foto derken kanke?
düğünlerin fotoları henüz PC ye atılamadı çiçeğim. halledince bi ekşın yaparuk
ehehhehe
:roflol::roflol:
şimdiiiizemuszemus
hayırlı geceye girmiş bulunmaktayız:Saruboceq:şükür bu ramazanıda gördüksüprizzzzz
kankeler dua seansı yapalım cidden:smiley-cool:herkez duasını yazsın,güzel enerji dolup taşalımhihoyyyt hihoyyyt :sm_cool: :sm_cool:
allah'ım..inşallah yarın eniştemizin(aprilin nişanlısı)iş görüşmesi olumlu geçer:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
allah'ım...akitram bu sene okulunda çok başarılı olsun..minik kankamda:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
allah'ım....tatlıgacım,nazalpim,nikoncanım ve burcu nun yavrularını her türlü kötülükten koru..benim yiğenlerimide..eşleri ile çok mutlu olsunlar yuvalarında:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:ayrıca nazomun örtmenlik işi hayırlı olsun
allah'ım..tembeltospamız üzerinden şu negatifi atsın ve hayata daha pozitif baksın,hayatının aşkını bulsun..aşksızlara aşk nasip et rabbim:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
nişanlı olan kızlarımıza(ben mesela:roflol:)hayırlı ve aşk dolu ömür boyu süren güzel bir evlilik hayatı nasip et(april,pati,ilarzu, göksu,akitra,mini,hevin,gizem,minik karabiber,ceylo)
sevenler kavuşsun:asigim:,ayrılar barışsın,hihoyyytevladı olmayanlara evlat:CüvCüv:,borcu olanlara ödeme kolaylığıgamyoncuiremsu,dertli kullarına devaboshayallersmile,hasta kullarına şifalar nasip et rabbimbayanssulusmile..
herkezin duası kabul olsunopuyorumnanaktan
hadi sıra sizdehihoyyyt
Kepazelik sınavı açıklandı:teytey:
Ösym göçmüş tabi o ayrı:1ninca:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?