- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #29.621
cabbar uyuyoaklinialirimsmileekşn yedircem ben sanaaa yutturcam bidee her dk kuduruk ol diee delikafadulden
Kafanı bozabilsek keşkee de resme göz atabilseeek ama nerdeeeeeeeeee
Cabbar ağa damlar sonra topic 'e cıx cıxx :Saruboceq:
lan o zalakta hatırlamıyokaydirigubbakcemile3sende hoşgeldin yavrum yaa özel mesajlara boguldun
yya varya su karabiberin yazdıgı mesajı acayip merak ediyorum çatliciiiiim :roflol:
kanka sormaeyvahedigeldismileyemin ederim mutfakta aklıma geldi..islooo:1shok:dedim..nası unuttum bebeğimi diyeeyvahedigeldismileallaaaaaaaaaah akannehir
isloyu unuttun kanka tepemize pincek şindicik eyvahedigeldismile
amin dinimiz amin işallaaaaaa :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
bır zabah bunun kokusuylan uyandım bıde sordum annem sıkınmış sempatiksalakcinni muthıs bır koku ben parfum sanmıştım koltuk altı şeyı cıkdı alsanaalsanasmile canım anam sevdım dıye bırakıpda gtmiş :gitme:
ana yıok aynısı deeel benımkı bu shıny
göksucan,allah kabul etsin dualarını böböğümopuyorumnanaktanamin..
ramazan boyu her gece toplaşak,dua edek:smiley-cool:güzel enerjiopuyorumnanaktan
ben sahurumu yaptımhihoyyytdaha yemem:umursamaz:
albüme gelin birazdan
yorum yapmayın silicem:mymeka:
son 5 dakika..görmeyen olursa eklemem daha:umursamaz:
Nikooooooooooooo büyük şey kaçırdınn koooçuumm aklinialirimsmile
Nikoooooooo sempatiksalakcinni laelaelaelaelae
lülülülülülülülülülülülülülülülülülü nikoya alkışşş hakkaten alkisalkisalkis sağol göksucum apritom merciNikooontoşşaa biri su veeersiinnn bu kaçırdığı karelerin üstüne iyi giddeeer bi bardak soğuk suu alkisalkisalkis
Allah rahatlık versin tospiğim Şenizson cigara
2-3 bardak su
tospik yatar sonra
yarın tospikin cigarasızlıkla imtihanı olcek
hadi bismillah
lülülülülülülülülülülülülülülülülülü nikoya alkışşş hakkaten alkisalkisalkis sağol göksucum apritom merci
gördümküneedelikafadulden delikafadulden yorum da yazdım ama sildi hatun :mymeka:daha da yorum yazmam :umursamaz: yalnız en mege şaşırdım iyi mi fisfisfis nasıl da buralardaymış meğeer
Allah rahatlık versin tospiğim Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?