G
GaydiricubbatCemilem
Ziyaretçi
- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #29.761
günaydın bebekler opuyorumnanaktan
göksu:roflol::roflol::roflol: of deli ya:roflol:
:1closedeyes:
GünaydınnkuzucummŞenizGünaaaaaaaaaaaydınn İsLantoooşşşş'mMavişiiiiiiimmm şakkıdı
Sen hemen kaçtııınnn büle gitmeez buu sengözlerimebaksanab
merdaneyi yiceeen az kaldıı benneyaptımki
Minimm günaydın tatlımopuyorumnanaktangünaydın bebekler opuyorumnanaktan
neler konusulmus yaa okurken geberdim allahım sizi ne etmesin
basımdan eksik etmesin :roflol: :roflol: :roflol:
çingana makyajı acıldımı allahım kaçırıorum herseyi yaaaaaaaaaa delikafadulden
unuturmuyum seni can parem..hemen aklıma geldin hiiiii islomu yazmadım dedim,baktım april ispiyoncusu hemen deşifre etmiş beni:dilcikar:
hobaaa:teytey:
bunu dedilerse tamamdır kanka:dance:allah'ın izni ile iş eniştenin:lepi:
kız muhabbeti da:roflol: :roflol: :roflol: allah almasın seni emi :roflol: :roflol:
sen biraz daha konuşursan dia da buluşucaz haberin olsun:mymeka:bence sus ve a1001 e razı ol
makroda buluşucağımız günlerde gelicek:1closedeyes:
küçük hüsamdan bahsediyosun anladım ben:roflol:
nası sempatik namıssız demü
ben napıyım kaç gündürmafoldumben
kanka artık benimde ayrı kalmaya tahamülüm yok!!!yurt dışına giderse ne halt edicem bilmiyorum!!mafoldumben
ha bi de bişe sölücem , yeni varmısın yokmusun da ,
bizim bölümden de bi çocuk var , Ahmet adı ,
biz bölümde bu çocuğa balgam ya da sümük deriz (bir anısı var :roflol: ) ,
sonra çocuğu gördüm tv de adını da yeni öğrendim bu arada balgam die die , gerçek adını sormak aklıma gelmemişti , neyse işte , ahmet yazmışlar ya adına (doğal olarak ) dedimki kendime
''la dedim balgamın adına nie ahmet yazmışlar dedim '' ...
yani adana sıcaklarının beyin hücrelerimdeki etkisi bu yönde :1closedeyes:
yok minişim utangaçlık var serde
ilk bulunduğum ortamda çok utanırım
hoş beni tanıyan kimse inanmaz buna
bi ben inanıyom aklinialirimsmile
bloomberg tv de kelime oyununa katılcam ya haftaya ya sonraki hafta :)
öyle haber geldi bekliyok bakalım
anağm sevdiceğim 77 almış kpssden akannehir herkes iftarda giriliyor artık siteye kaydirigubbakcemile
zalak:roflol: :roflol: :roflol:bi topik açmak istiyorum; topimizin biricik islom'u haplarını bitirdi :teytey::teytey: :teytey: :teytey: :roflol::roflol::roflol::roflol:
70 kuruş olum..lira bile değelmafoldumbenezme beni niko..allah bi yürü ya kulum derse görürsün:umursamaz::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
gel barabar ağlayalım gankaasenağlama :roflol: bi ablamız bile yok bize kozmetik alsın çanta alsın:çok üzgünüm::roflol: :roflol:
neyse seni gördüm halime şükrettim yine de sırnaşık şey demek kuruş, lira bile değil :roflol::roflol::roflol:
ah senin aneyin fedakarlığını şimdi anlıyorum çilekeş tizem benim :teselli: :roflol::roflol::roflol:
dur çekme yasakkelime o dolmalar sarmalar gözümün önünden gitmiyor:mymeka:senağlamaramazan sonuna kadar sana yemek fotosu gomak yasak :mymeka:
sen bugün gelmeyince ben dedim ki patronum döktürüyodur şimdi mutfakta oh oh zemuszemus bayanssulusmile
puhahahahahah koptuğum an:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:ben de öyle düşündüm patronum:roflol::roflol: ay merve kıyamam sana Şeniz
daha geçen günlerde burdan bir arkadaş nişanını bozacaktı herkes orda ona destek oluyor
o sırada da kızın biri topik açmıştı hamile miyim felan
sonra sen topikleri şaşır bu nişanlı kızın topiğine gel ; yok daha kızlığım bozulmadı, gibi bir yorum yaz :roflol::roflol: millet arkadaşı teselli ediyo bu gelmiş :roflol: şaka gibiydi ya :roflol::roflol::roflol:
günaydın bebekler opuyorumnanaktan
bebeğim tanrıçam iyim bebeğim sen nasılsın gülüm , annem gelecek bugün çok özledim annemi odamı temizlicem süpriz olarak , genelde hediye olarak ya evi temizlerim ya odamı çok sevinir hep:roflol:
aprilim gülüm sen söle bana iyimi 77 girermi bi yere hiç beni aydınlatmıyor bu aliş mafoldumbenkime sorayım nerelere gideyim :çok üzgünüm:
tabiiii caaaanııııımNe konuşmuşuz bea akitim Şeniz
Meemleket meselelerini konuşup dururuz:hulya:
akitom ziraat mezunu , bebeğim zaten gitmedi , burda özel bir şirkette işe başlayacak pazartesi günü , ayrılmadık hiç zaten ama o tutturmuş devlet işi de devlet işi alsanaalsanasmile bakalım hayırlısı artık , bi arada polis olcam diye tutturdu , annem nişanı boz deyince vazgeçti kaydirigubbakcemile3
yaaaaaaaa gidemezsiiinn hayırrrrrrrrrrrr ozaman hiç gelmezsin ben seni özlerim :gitme: gerçi çevirmenlik için y.dışına çıkmaya başlayacağım olmadı , napoli de filan buluşuruz kaydirigubbakcemile3
:1ninca: :1ninca:Nikoo hapım bitti laa bu gece nolcek şimdi:1ninca:
Hadi gözün aydın:roflol:
nikontoş burdasen nasılsın hala heyecan var mı aklinialirimsmile
ben de öyle düşündüm patronum:roflol::roflol: ay merve kıyamam sana Şeniz
daha geçen günlerde burdan bir arkadaş nişanını bozacaktı herkes orda ona destek oluyor
o sırada da kızın biri topik açmıştı hamile miyim felan
sonra sen topikleri şaşır bu nişanlı kızın topiğine gel ; yok daha kızlığım bozulmadı, gibi bir yorum yaz :roflol::roflol: millet arkadaşı teselli ediyo bu gelmiş :roflol: şaka gibiydi ya :roflol::roflol::roflol:
tabiiii caaaanııııım
evet evet güzel bi iş bulmustu kutlamıstık burda minikom
nişanı atarsın diye cocuk vazgecmiş yahu amaaan en iyisi kendi meslegi minişim kaydirigubbakcemile3
yaaaaaaaa gidemezsiiinn hayırrrrrrrrrrrr ozaman hiç gelmezsin ben seni özlerim :gitme: gerçi çevirmenlik için y.dışına çıkmaya başlayacağım olmadı , napoli de filan buluşuruz kaydirigubbakcemile3[/B]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?