Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
Günaaaaaaaaaaaydınn İsLantoooşşşş'm Mavişiiiiiiimmm şakkıdı

Sen hemen kaçtııınnn büle gitmeez buu sengözlerimebaksanab

merdaneyi yiceeen az kaldıı benneyaptımki
GünaydınnkuzucummŞeniz
Aman sıcaklar bayıyo ya kndimi şaştım bi ordayım bi burda ama döğme hemen yaa geliom iştealsanaalsanasmile

günaydın bebekler opuyorumnanaktan
Minimm günaydın tatlımopuyorumnanaktan

neler konusulmus yaa okurken geberdim allahım sizi ne etmesin
basımdan eksik etmesin :roflol: :roflol: :roflol:
çingana makyajı acıldımı allahım kaçırıorum herseyi yaaaaaaaaaa delikafadulden

neler konusulmus yaa okurken geberdim allahım sizi ne etmesin
basımdan eksik etmesin :roflol: :roflol: :roflol:
çingana makyajı acıldımı allahım kaçırıorum herseyi yaaaaaaaaaa delikafadulden

Ne konuşmuşuz bea akitim Şeniz
Meemleket meselelerini konuşup dururuz:hulya:

Hemen ispitlerim şerepsizim aklinialirimsmile sempatiksalakcinni
Kankam sevdalum akşam geldi, gebermiş yorgunluktan. akannehir öğleden sonra 1 görüşme daha yaptı. pek istemediği bir işti ama o da olumlu geçmiş. ciddi ciddi onu da düşünmeye başladı bilmiyorumkismile
anam kısmetine nazar değmesin sevdalumun :lepi:
Allah herkese hayırlı işler nasip etsin dinimiz amin
:Saruboceq:

DiaSA da buluşmam ben kanka, :umursamaz: Real iyidir ferah ferah gezerik. A101 de de güzel doğal sabunlar varmış duyduğuma göre... sempatiksalakcinni

puahahhahah kanka kopardın beni sırnaşık şey sırnaşık şey
şu Sörvayvır kızlar erkekler şeysi var ya :1ninca:
ordaki Başak ta benim akraba oliy sengözlerimebaksanab şutarafagitti
çok şeker kızdır. milli senkronize yüzücü
:lepi:

aaaaaaaaaayy tospik ben de katılmak istiyom ona ama sevdalum izin vermiy hihoyyyt alkisalkisalkis

anağm sevdiceğim 77 almış kpssden akannehir herkes iftarda giriliyor artık siteye kaydirigubbakcemile

Gücelmiş kankitom efferim alişgoya...:lepi:
ben de 74 gibi bişi almışam
fisfisfis

bi topik açmak istiyorum; topimizin biricik islom'u haplarını bitirdi :teytey::teytey: :teytey: :teytey: :roflol::roflol::roflol::roflol:
zalak:roflol: :roflol: :roflol:
70 kuruş olum..lira bile değelmafoldumbenezme beni niko..allah bi yürü ya kulum derse görürsün:umursamaz:
biz zeytin eklemekle orucumuzu açalım,sen bana yemek ekleme desenağlamamalzememi var yemek yapıcakmafoldumben

puhahahahahah koptuğum an:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
günaydın bebekler opuyorumnanaktan

kankammŞeniznasılsın bebeğimolumunekankayizsmile

canlar herkes burda mı :jeyyar:

nisanım kanka valla nazar değdiricen ha tanrıca kap gel tavayı kursunu olmicak böyle :jeyyar:

tanrıcam senin ki ne iş ne yurt dısısı yahu :/

bebeğim tanrıçam iyim bebeğim sen nasılsın gülüm , annem gelecek bugün çok özledim annemi odamı temizlicem süpriz olarak , genelde hediye olarak ya evi temizlerim ya odamı çok sevinir hep:roflol:
aprilim gülüm sen söle bana iyimi 77 girermi bi yere hiç beni aydınlatmıyor bu aliş mafoldumbenkime sorayım nerelere gideyim :çok üzgünüm:

aprilim ve akitim,2 gözümün nurları çiçekleri
hoşgeldiizolumunekankayizsmile
kanka ne güzel haber bu olum:lepi:hadi maşalah supanallah dinimiz amin:Saruboceq:sempatiksalakcinni
nazarlardan korusun rabbim tütütütü
sevdalına kavuştun gözün aydın kankitomŞeniz

akitram,sevgülüm,bizim yurt dışına çıkma durumlarımız var..önce nişanlım gidicek,ardından ben kısmetse..
ordaki işleri o yürütücek bakalımboshayallersmile

akitom ziraat mezunu , bebeğim zaten gitmedi , burda özel bir şirkette işe başlayacak pazartesi günü , ayrılmadık hiç zaten ama o tutturmuş devlet işi de devlet işi alsanaalsanasmile bakalım hayırlısı artık , bi arada polis olcam diye tutturdu , annem nişanı boz deyince vazgeçti kaydirigubbakcemile3

yaaaaaaaa gidemezsiiinn hayırrrrrrrrrrrr ozaman hiç gelmezsin ben seni özlerim :gitme: gerçi çevirmenlik için y.dışına çıkmaya başlayacağım olmadı , napoli de filan buluşuruz kaydirigubbakcemile3

Bilimiyorum ki aşgum bilmiyorumkismile
Atanma hususunda hiç bir bilgim yok maalesef...
:1no2:

hoşbulduk tatlışım
yurt dısı mevzusu mu var hadi hayırlısı yavruşum
belkimde yurt dısında evleniceksiniz paris bilemedin romada boshayallersmile
dur yaa nereye bi dk hey vazgectim durun :sinifsinif:

Ne konuşmuşuz bea akitim Şeniz
Meemleket meselelerini konuşup dururuz:hulya:
tabiiii caaaanııııım

evet evet güzel bi iş bulmustu kutlamıstık burda minikom
nişanı atarsın diye cocuk vazgecmiş yahu amaaan en iyisi kendi meslegi minişim kaydirigubbakcemile3

Nikoo hapım bitti laa bu gece nolcek şimdi:1ninca:
Hadi gözün aydın:roflol:
:1ninca: :1ninca:

amanın :roflol: :roflol: :roflol:

buarada tosbik tv ye cıkacakmıss ünlü oluyor bizimkisi :teytey:
tosbikim telefonla baglanma hakkı falan varsa nikoyu yaz kaydirigubbakcemile3
ne yapar ne eder bulur o cevabı
sempatiksalakcinni

tabiiii caaaanııııım

evet evet güzel bi iş bulmustu kutlamıstık burda minikom
nişanı atarsın diye cocuk vazgecmiş yahu amaaan en iyisi kendi meslegi minişim kaydirigubbakcemile3

yaa polis olmak için mi okudun 5 yıl el insaf dedim, kayın anam ile babam ve kendi annem yarım günde canından bezdirip yollamışlar kaydirigubbakcemile3 sonra da bu şirket ulaştı filan , bir kapı kapanır bir kapı açılır işte , Allah herkesin gönlüne göre versin :Saruboceq: , o devlete girebilir benim gibi yılda 5 kişi kadro açılmıyor ya , ben de kendi işimi kuracağım zaten , şimdiden canımdan bezdim alsanaalsanasmile

yaaaaaaaa gidemezsiiinn hayırrrrrrrrrrrr ozaman hiç gelmezsin ben seni özlerim :gitme: gerçi çevirmenlik için y.dışına çıkmaya başlayacağım olmadı , napoli de filan buluşuruz kaydirigubbakcemile3[/B]

Ben de geliyim miiiiiiiğ? laelaelaelaelae :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…