- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #29.741
11 numara a.s.
-tatlicadiarzu-çingen yarışması deli deli gidiiii baya ekşın var konseptten zıyada makkaja oy verılse daha hoş olcekk
nikontoş burdaTanrıcaaaaaaaaam Apriltoş'm İslantoşş'm Nikonntoşşşş'm Tosbaaatoş'm
Nirdesinizz bakaaaaym bu gece boş mu yoksa buralarr
ben de öyle düşündüm patronum:roflol::roflol: ay merve kıyamam sana Şenizkızzz yanlış topik allah canını almasın:roflol: :roflol: :roflol:
bencede 11:hooray:
nikontoş burdasen nasılsın hala heyecan var mı aklinialirimsmile
ben de öyle düşündüm patronum:roflol::roflol: ay merve kıyamam sana Şeniz
daha geçen günlerde burdan bir arkadaş nişanını bozacaktı herkes orda ona destek oluyor
o sırada da kızın biri topik açmıştı hamile miyim felan
sonra sen topikleri şaşır bu nişanlı kızın topiğine gel ; yok daha kızlığım bozulmadı, gibi bir yorum yaz :roflol::roflol: millet arkadaşı teselli ediyo bu gelmiş :roflol: şaka gibiydi ya :roflol::roflol::roflol:
deme yahu :roflol: vay zalak niko aprile de islom yazmıştım sonra farkettim sen tut........ :roflol::roflol::roflol: ben bir kere de islo yazacağıma isolde yazmıştım sempatiksalakcinni :roflol::roflol::roflol:
bak ne kadan seviyorum seni islom her zaman dilimdesin aklinialirimsmile sempatiksalakcinni Şeniz
Ben geldimmmŞenizTanrıcaaaaaaaaam Apriltoş'm İslantoşş'm Nikonntoşşşş'm Tosbaaatoş'm
Nirdesinizz bakaaaaym bu gece boş mu yoksa buralarr
:roflol: delikafaduldennikontoş burdasen nasılsın hala heyecan var mı aklinialirimsmile
ben de öyle düşündüm patronum:roflol::roflol: ay merve kıyamam sana Şeniz
daha geçen günlerde burdan bir arkadaş nişanını bozacaktı herkes orda ona destek oluyor
o sırada da kızın biri topik açmıştı hamile miyim felan
sonra sen topikleri şaşır bu nişanlı kızın topiğine gel ; yok daha kızlığım bozulmadı, gibi bir yorum yaz :roflol::roflol: millet arkadaşı teselli ediyo bu gelmiş :roflol: şaka gibiydi ya :roflol::roflol::roflol:
Nikomm benim ismimi dilinden düşürmiiŞeniz
Ben yoğsam albümümde takıliisırnaşık şey
Yirim seni ben anca bu kadar toparlayabilirdin bu gafı:roflol:
Ben geldimmmŞeniz
Sen var ya sennaklinialirimsmile neyseeŞeniz
:roflol: delikafadulden
İnanmıyorum yaa ben kaçırmışım o olayı ama anca bu kadar olur:roflol:
sana başarılar dilerim canım opuyorumnanaktanNikontoşş'm benimm yaaaaaaaaaaaHoşgeldin bebeğim
evet hala heycan var 1 hafta sürücek sanırım opuyorumnanaktan
gafı toparlamak gibi görünse de biliyorsun kerata sen benim gözbebeğimsin :mymeka: seviyorum seni isloNikomm benim ismimi dilinden düşürmiiŞeniz
Ben yoğsam albümümde takıliisırnaşık şey
Yirim seni ben anca bu kadar toparlayabilirdin bu gafı:roflol:
Ben geldimmmŞeniz
Sen var ya sennaklinialirimsmile neyseeŞeniz
:roflol: delikafadulden
İnanmıyorum yaa ben kaçırmışım o olayı ama anca bu kadar olur:roflol:
ahah hah hah haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :roflol::roflol: dizlerime vuruyorum şu an :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:Nikoo hapım bitti laa bu gece nolcek şimdi:1ninca:
Hadi gözün aydın:roflol:
sana başarılar dilerim canım opuyorumnanaktan
gafı toparlamak gibi görünse de biliyorsun kerata sen benim gözbebeğimsin :mymeka: seviyorum seni islo
ula bari gece islo diye sayıklamasam :1ninca: :roflol::roflol::roflol::roflol:
ahah hah hah haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :roflol::roflol: dizlerime vuruyorum şu an :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
anam vatana millete hayırlı olsun :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: :içelim::içelim: :dance::dance: :roflol::roflol::roflol:
Oyy güzel gözlü çingenemopuyorumnanaktanben varyaa beeenn lülülülülülü nolmuş kız banaaa aklinialirimsmile
Hoşgeldinnn bidaneecikkk orkideemm hihoyyyt
Keyfin nasıl bakmmm bu gece uyumak yoook sengözlerimebaksanab
Oyyy sevgü kelebeğimŞeniz Topiğin biriciği bil mukavelesana başarılar dilerim canım opuyorumnanaktan
gafı toparlamak gibi görünse de biliyorsun kerata sen benim gözbebeğimsin :mymeka: seviyorum seni islo
ula bari gece islo diye sayıklamasam :1ninca: :roflol::roflol::roflol::roflol:
ahah hah hah haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :roflol::roflol: dizlerime vuruyorum şu an :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
anam vatana millete hayırlı olsun :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: :içelim::içelim: :dance::dance: :roflol::roflol::roflol:
Mutluluktan uçtuğunuz haberlere bi topik açarsın artık:roflol:bi topik açmak istiyorum; topimizin biricik islom'u haplarını bitirdi :teytey::teytey: :teytey: :teytey: :roflol::roflol::roflol::roflol:
Anaam içerleri çok sıcak ben bahçeye kaçıom gülyüzlüleropuyorumnanaktan
İyi geceler irenkli rüyalar hepinize opuyorumnanaktan
ikinci kutu muOyy güzel gözlü çingenemopuyorumnanaktan
Çok şükür keyfim yerinde hele şu yarışma renk getirdi resmen sayenizde eğleniyoz vallakaydirigubbakcemile2
Oyyy sevgü kelebeğimŞeniz Topiğin biriciği bil mukavelesempatiksalakcinni
Mutluluktan uçtuğunuz haberlere bi topik açarsın artık:roflol:
Yalnız ayşonun akıbetine göre 2.kutuya başlayabilirim o zaman vay haline nikommdelikafadulden
Niko itiraf et artık 11 numero sensin tamam yiter gizleme:teytey:
şşşşşhh göksu sen 11 numarayı tanıyor musun :jeyyar: saçları da ne kadan güzel :jeyyar:biz uyumuyoruuz bebeğimm
ama sen uyurkenee irenki üryanlarınaa beni de kat olar mı lülülülülülü
dedikodu yapcen dimii hadi git bakalımm sırnaşık şey
ikinci kutu mu:roflol::roflol::roflol::roflol:
şşşşşhh göksu sen 11 numarayı tanıyor musun :jeyyar: saçları da ne kadan güzel :jeyyar:
islom bi de benden şüpheleniyo ben evet dicem, benim dicem, itiraf edicem sen ne diyon :jeyyar: :roflol::roflol:
Günaydın kuzucanlaropuyorumnanaktan
Gece hepiniz topikte mi sızıp kaldınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?