G
GaydiricubbatCemilem
Ziyaretçi
- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #29.781
yaa polis olmak için mi okudun 5 yıl el insaf dedim, kayın anam ile babam ve kendi annem yarım günde canından bezdirip yollamışlar kaydirigubbakcemile3 sonra da bu şirket ulaştı filan , bir kapı kapanır bir kapı açılır işte , Allah herkesin gönlüne göre versin :Saruboceq: , o devlete girebilir benim gibi yılda 5 kişi kadro açılmıyor ya , ben de kendi işimi kuracağım zaten , şimdiden canımdan bezdim alsanaalsanasmile
ben sensiz bir yere gitmem tabiki geliceksin kaydirigubbakcemile şubatta gideceğim inşallah bir iş için delikafadulden
no no no almiyim baskasın alsın tipim değilsin üstü kalsııın :umursamaz:heee kurarrım bir çeviri bürosu alırım sayfa başı 100 tl , saat başı 250 otururum aşa
bu ne yaa kpssye deli gibi çalış kpds ye deli gibi çalış kurumun kendi sınavına deli gibi çalış ne için kesin olmayan 5 kişilik kontenjan için , ben almim alsanaalsanasmile
no no no almiyim baskasın alsın tipim değilsin üstü kalsııın :umursamaz:
gel maviş gelll aklinialirimsmile
ben buralardayım ama millet dagıldı hemen :umursamaz:Nöörüyonuz akitomm:hulya:
anaaaaaaaam noluyo burdaa opuyorumnanaktan
Hoşbulduuuuuuuuuumm Akiintoşşşşş sempatiksalakcinni
ayyyyyy çok bunaltıcı bir hava varr bugn kk da :enbuyukkk:
11 kim laa merak etttim hakkateeeenn aklinialirimsmile
Kızın başına üşüştüleeer yazık yaaaa
evet dogrusun su sempatiksalakcinni
ilarzum hoşgeldin yavrukusummmm Şeniz
fena halde orası yahu :umursamaz:
eeee zirvedeki insanların durumu bu bebemm
ama şunu unutmasın 11 çıkışta akmayan ter inişte gözyaşına döner.
birinci oluyorsa kan ter içinde oluyor (oylama yönünden değil itirazlar yönünden:)))
o yüzden sefasını sürebilir eğer birinci olursa tabi:)))) oylama sürüyoooorrrr:lepi:
oyyyyy arzum lokumum ben bursada olmayacagım o vakitler
daha gelmeme 1 ya var cukulatam
tosbiki benim yerime öp sev okşa sırnaş aklinialirimsmile delikafadulden
alnından öpiyim seni gelŞenizeeee zirvedeki insanların durumu bu bebemm
ama şunu unutmasın 11 çıkışta akmayan ter inişte gözyaşına döner.
birinci oluyorsa kan ter içinde oluyor (oylama yönünden değil itirazlar yönünden:)))
o yüzden sefasını sürebilir eğer birinci olursa tabi:)))) oylama sürüyoooorrrr:lepi:
:roflol: :roflol: :roflol:Selam kukucanlar savaştan çıktım üstüm başım toz içinde saç baş dağılmış durun bi solukalanam oturam
nasınız kızlaarrrr 11 fena aldı başını gitti yaawww
minitom:roflol: :roflol: :roflol: ne güzel bir hedayebebeğim tanrıçam iyim bebeğim sen nasılsın gülüm , annem gelecek bugün çok özledim annemi odamı temizlicem süpriz olarak , genelde hediye olarak ya evi temizlerim ya odamı çok sevinir hep:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?