- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #29.881
yuuuuuhhhhh çüüüüssssss günde 2 magnum mu :1shok::1shok:eceline susamış kelebeğim:mymeka:kıyamam gel acıdımı:teselli:
senin magnumla işin ne..şekerin var senin bebem..bari yarısını yeseydin,yarısını anne ne verseydin:teselli:
sen magnumları götür,sonra zayıflıyalım de
şaka maka bende 2 magnum götürüyorum günde:2: :2:
noldi kız yelloz anlatta rahatlayak
paylaşılan sevünç çoğalır, paylaşılan üzünç azalırmış bebem
way annasını kız nerden buluyon sen bunları yaw
valla okurken tüylerim tiken tiken oldu meleemm
çok teşekkür ederim gız yirim burnunu ısırırım seninnnnn
göksuuuu blemiorm yaniiii , başım da kel değil emmeeeeee mafoldumben
aman ne bilim arzuabla , havadan filan herlade , bu hesabımı kapatmayı bile düşünmüor değilim , bi huzursuzluk var sürekli üstümde :2:
paii paiii anacım sanada:roflol:aklinialirimsmile
kolay gelsin tospikimŞenizgece bekliyürükgelirken tatlıgacı gacısını da getir.özledik hatunukaydirigubbakcemile
bu hesap derken kk danmı bahsediyosun minim:1shok:kötükedihüsoöyle bişey yapamassın bakmam yüzüne bidahamafoldumben
hayırdır bal kabağım neye bozuksun?anlatta rahatla melemolumunekankayizsmile
bu garı niyeti bozdueyvahedigeldismile eyvahedigeldismile
dün gelmişmi benim biriciğimŞeniz
dün canım sıkkındır,kk girmedim gece bitanem,ben evde pineklemekle meşkulum-tatlicadiarzu-ve bu durumdan muzdaribim..kendimi işe yaramaz hissetmeye başladım!
tünaydın minik kankamŞenizanlatıyosun hemen nolmuş canıma benimolumunekankayizsmile
:roflol: :roflol:
zenginsin tabidağıtırsın çifte kavrulmuşları bizde adağımız olunca anca eyüp sultanda kesme şeker dağıtalımboshayallersmile
kuzen yatarak çalışma,mayışır kalır uyursun hep..zaten sıcak hava-tatlicadiarzu-akıl fikir bide zihin açıklığı diliyorum allahtan senin için gül reçelimŞeniz
öyle kolay değel göksu hanım
biraz savaş vericeksin,bana kendini kanıtlıcaksın felan-tatlicadiarzu-yok öyle 3 kuruşa beş köfte:umursamaz:
resimleri bekiyoruzekleme bak noluyo klava:
tospik içim gitti beboshayallersmilekeşke bende sizle olsam:gitme:özendim bi yer,m şişicek yalıyımda şişmesin:icecream:
eceline susamış kelebeğim:mymeka:kıyamam gel acıdımı:teselli:
senin magnumla işin ne..şekerin var senin bebem..bari yarısını yeseydin,yarısını anne ne verseydin:teselli:
sen magnumları götür,sonra zayıflıyalım de
şaka maka bende 2 magnum götürüyorum günde:2: :2:
selaaaam.opuyorumnanaktan. accık uğrıyım didim di..nabersiniz kızlar.
sıcakta pc başında duramıyorum nefesim daralıyo , öffffff..boshayallersmile
geceleri gelemiyom:1closedeyes: artıkın bebişim göksu..kociş ramazan münasebetiyle evde,mesaileri yok şimdilik.:hulya:.
kendimi ona hizmete adadım..çaydı meyveydi filan:hulya:..geyşa ruhum abardı..
Kankam bu ara sürekli bu duygu içerisindeyim pçikolocim bozuldu resmendün gelmişmi benim biriciğimŞeniz
dün canım sıkkındır,kk girmedim gece bitanem,ben evde pineklemekle meşkulum-tatlicadiarzu-ve bu durumdan muzdaribim..kendimi işe yaramaz hissetmeye başladım!
merhaba gacılar nassınız bakalım
Allah bitsinde su meret insllh lokumlarda bize kalsın sempatiksalakcinnigel yanıma geel gel gel gel yanıma heeyyyyyy heeyy heeyy:))))
kız gksu ben de istiim şiirr bi şiiri haketmiyom mu la o kadar çarpıştım omuz omuza hatunlarılanalsanaalsanasmilekaydirigubbakcemile
kokolindalar dün ders çalışacam diye otur pc başına tembelimle yazıştıktan sonra
ay yatarak okuyim ay bacaam şöle dursun derken uyuyakalmışım ya 9 çubukta çok siir oldum kendime bi mok çalılamadım yaaa
bıktım şu tezde
adağım olsun sitede lokum dağıtacamcokacimcoook
minikom arada olur öyle seylergöksuuuu blemiorm yaniiii , başım da kel değil emmeeeeee mafoldumben
aman ne bilim arzuabla , havadan filan herlade , bu hesabımı kapatmayı bile düşünmüor değilim , bi huzursuzluk var sürekli üstümde :2:
[/B]OLOR="Purple"]Kankam bu ara sürekli bu duygu içerisindeyim pçikolocim bozuldu resmen
Meezun olalı daha 1 ay oluyor ama ben yıpranmaya başladım.:1no2:
Sürekli bi iş görüşmesi çıkıyor ama benim gönlüme yatan bişey çıkmıyor 5 yıl okumuşum eften püften işlerle kendimi daha baştan tüketmek istemiyorum.:umursamaz:
Ayrıcana hem bana hem savdalıma aynı anda uyan bi iş çıkmadı hayla:gitme: Bana uyan ona uymuyo of off:sinifsinif:
Minimm asyalı seksü kankam noldun sen böle yavrukuşum:teselli:
Bak alişgo da dizinin dibinde:asigim:
İşe de başladı gelsin ayakkbılar gitsin entarilersempatiksalakcinni
Şaka bi yana bu havalar insanın bütün enerjisini alıp götürüyor.
Dün sevdiceğimi depresifliğimle boğdum allam ağlıcam kendimi kescem şimdi ne bu hali dedi:mymeka:
Bak ne ruh hallerindeyim ama gelip burda dalga yapıom sizlerle ve asla geçmez aklımdan burayı terketmek. Sizler olmasanı, KK olmasa hepten kafayı yirdim heralde. Baz:1no2:gelip bakıyorum yazacak enerjim bile olmuyor ama sizin yazdıklarınızı okuyunca kafayı dağıtıyorum iyi geliyor bana
Sakın sen de üyeliğimi sildircem etcem deme bide sen üzme beni yaasenağlama al işte ağlattın beni şimdik mutlu ol taam mı senağlama[/COLOR][/I][/B]
iyiyiz tatlım seni sormalııaklinialirimsmile
bende iyiyim bidenem yemek yapıp duruyorum cokacimcoook
ayyy yemek deddiiiiii cokacimcoook
ne var iftaraaaaaaaaaaaa sempatiksalakcinni
çok acıktımm yaa beeeeeeeeenn
tavuk ızgara
pilav
salata var canım
ayrıcanada poğaça hamurundan minik pizzalar yaptım
birde fırında salçalı kurabiyeler pişiyor
ama bende pişiyorum tabi
islooo akitooo Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?