Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
yuuuuuhhhhh çüüüüssssss günde 2 magnum mu :1shok::1shok:
bari beni de çağırsaydın beraber götürürdük 2 magnumu :mymeka: hatta üstüne de 1 kutu daha cokacimcoook

kanka sezonun ilk dondurmasıysı benim yemşken bomba etkisi yapsın dedim kaydirigubbakcemile3
bebeğim öle somut bişey yok ufak tefek şeler birikir ya öle oldu biraz, sırf sizi merak ederim diye gidemiyorum mafoldumben

makyajı herkez tarafından fazlası ile beğenilen kim kardashian'ın makyajını ele almak istiyorum..
ben fazlası ile beğeniyorum..iri gözler,kalın kavisli kaşlar,dolgun dudaklar..bir makyaj için ideal özellikleraklinialirimsmile
göz makyajını çok beğeniyorum ve başarılı buluyorum..şimdi sizlere bir kaç resim ekliyorum,resmi inceleyin,sonra kendinizde deneyinaklinialirimsmilegeçin aynanın karşısına,sevdiğiniz bir müzik açın,tütsünüzü yakın,yada hoşunuza giden bir oda kokusu varsa onu sakın,keyifli keyifli yapın makyajınızımakyajı paylaşmak isteyen olursa topiğimiz 7/24 açık:smiley-cool:​

ben makyajsızda çok beğeniyorum

sarışın halini sevmedim ben:umursamaz:
eveeeet..şimdi gelelim bu makyajı nasıl yapabilirizezemuszemus
öncelikle bol rimel,bol siyah kalem şart..alt ve üst kirpik diplerinizi iyice doldurunki boşluk kalmasın..ayrıca kalemi dağıtmamızda gerekicek buğulu görünüm elde etmek için..fırça yada kulak temizleme çıbıhları ile halledebilirsiniz(kadında çare tükenmez,fırçası olmayan varsa pamuku çubuklarla yapsın)smokey diye tabir ettğimiz-tatlicadiarzu-dumanlı göz makyajı olmazsa olmaz..bunun için göz kapağına gölgelendirme uyguluyoruz..marifet pahalı fırçalarda değil maharette..bu makyajı yapmak için mac yada sephoradan uçuk fiyatlarda fırçalarınız olması gerekmiyo-tatlicadiarzu-
far renginiz size kalmış.keyfinizin kahyası sizsiniz
dudaklara gelince,iddalı renkler kullanmayın..mordur,fuşyadır kırmızıdır bol parlatıcıdır..göz makyajına dikkat çekiyorsanız bırakın millet gözlere odaklansın..soft renkler kullanın..onuda nude diye tabir ettiğimiz-tatlicadiarzu-doğal renklerden seçersek daha hoş olur..hadi aynaya bakınaklinialirimsmile
öneriler benden uygulama sizdenkolay gelsinbayanssulusmile​

buynumuu ısıycaaakk şuna baakk benneyaptımki

tiken tiken ettim demek tüyleriniii bendee ülee olduumm yasakkelime arzuuşşş gidiceek diee :gitme:

göksuuuu blemiorm yaniiii , başım da kel değil emmeeeeee mafoldumben

aman ne bilim arzuabla , havadan filan herlade , bu hesabımı kapatmayı bile düşünmüor değilim , bi huzursuzluk var sürekli üstümde :2:

oooyyyhhkk kel deeelsinn kuuşumm :kedi:

Çekirdeeek çıtlayaan papağanımm sositososito

bu savaşııı nasıl vericiiiizz kaydirigubbakcemile2 nelereee göğüss geriiciiizz eyvahedigeldismile
söyle bakiiimm sengözlerimebaksanab

3 kuruşaa 5 köfteyiiii almak nasılmışş göstercem ben sanaaa :bbo:

selaaaam.opuyorumnanaktan. accık uğrıyım didim di..nabersiniz kızlar.
sıcakta pc başında duramıyorum nefesim daralıyo , öffffff..boshayallersmile

geceleri gelemiyom:1closedeyes: artıkın bebişim göksu..kociş ramazan münasebetiyle evde,mesaileri yok şimdilik.:hulya:.
kendimi ona hizmete adadım..çaydı meyveydi filan:hulya:..geyşa ruhum abardı..

geceleri gelemiyom:1closedeyes: artıkın bebişim göksu..kociş ramazan münasebetiyle evde,mesaileri yok şimdilik.:hulya:.
kendimi ona hizmete adadım..çaydı meyveydi filan:hulya:..geyşa ruhum abardı..

aayyy abarann yerleerinniiiii adadıın demeeekk ( lafı başka yerlere çok pis çekerim ) :roflol:

öyle olsun bakalıımmm azad ediyoruumm seniiiii kaydirigubbakcemile3

dün gelmişmi benim biriciğimŞeniz
dün canım sıkkındır,kk girmedim gece bitanem,ben evde pineklemekle meşkulum-tatlicadiarzu-ve bu durumdan muzdaribim..kendimi işe yaramaz hissetmeye başladım!
Kankam bu ara sürekli bu duygu içerisindeyim pçikolocim bozuldu resmen
Meezun olalı daha 1 ay oluyor ama ben yıpranmaya başladım.:1no2:
Sürekli bi iş görüşmesi çıkıyor ama benim gönlüme yatan bişey çıkmıyor 5 yıl okumuşum eften püften işlerle kendimi daha baştan tüketmek istemiyorum.:umursamaz:
Ayrıcana hem bana hem savdalıma aynı anda uyan bi iş çıkmadı hayla:gitme: Bana uyan ona uymuyo of off:sinifsinif:

Minimm asyalı seksü kankam noldun sen böle yavrukuşum:teselli:
Bak alişgo da dizinin dibinde:asigim:
İşe de başladı gelsin ayakkbılar gitsin entarilersempatiksalakcinni
Şaka bi yana bu havalar insanın bütün enerjisini alıp götürüyor.
Dün sevdiceğimi depresifliğimle boğdum allam ağlıcam kendimi kescem şimdi ne bu hali dedi:mymeka:
Bak ne ruh hallerindeyim ama gelip burda dalga yapıom sizlerle ve asla geçmez aklımdan burayı terketmek. Sizler olmasanı, KK olmasa hepten kafayı yirdim heralde. Baz:1no2:gelip bakıyorum yazacak enerjim bile olmuyor ama sizin yazdıklarınızı okuyunca kafayı dağıtıyorum iyi geliyor bana
Sakın sen de üyeliğimi sildircem etcem deme bide sen üzme beni yaasenağlama al işte ağlattın beni şimdik mutlu ol taam mı senağlama

Allah bitsinde su meret insllh lokumlarda bize kalsın sempatiksalakcinni
az kaldı sabret cilekli dondurmam :icecream:

minikom arada olur öyle seyler
insanın içini bi kara bulutlar sarar ama biraz kafanı dagır gecer tatlım :2:
sildirme üyeliğini senağlama aa gitme biyere hem burda kafan dagılır bebetom bilmiyorumkismile

islom napıyosun yavrıs :hulya:

ayyy yemek deddiiiiii cokacimcoook
ne var iftaraaaaaaaaaaaa sempatiksalakcinni

çok acıktımm yaa beeeeeeeeenn

tavuk ızgara
pilav
salata var canım

ayrıcanada poğaça hamurundan minik pizzalar yaptım
birde fırında salçalı kurabiyeler pişiyor
ama bende pişiyorum tabi

tavuk ızgara
pilav
salata var canım

ayrıcanada poğaça hamurundan minik pizzalar yaptım
birde fırında salçalı kurabiyeler pişiyor
ama bende pişiyorum tabi

şeeeyy Tanrıı misafiri olarakktaann bi tabak daha koyar mısın masaya :roflol: :roflol:

sülemeee büleeeeeeeee çok açııımm çooookkk :gitme:
ellerine sağlııkkk güzelciiiiiimm Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…