Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
şeeeyy Tanrıı misafiri olarakktaann bi tabak daha koyar mısın masaya :roflol: :roflol:

sülemeee büleeeeeeeee çok açııımm çooookkk :gitme:
ellerine sağlııkkk güzelciiiiiimm Şeniz
tabi tatlışkom ne demek
bir dünya yapıyorum sonra yedirecek insan arıyorum:hulya:
herzaman arkadaşlarıma yer var

Nazomm döktürmüş yinecokacimcoook
Ellerine sağlık bebeğimŞeniz
Kocan seni alıp yaşadı dertlerini de boşadı:teytey:

oyy sağolasın canikommŞeniz
hahaaa hakatmı diyon
kaydirigubbakcemile2

Akitom napaam sıcaklardan can sıkıntısı be yafrum sen napan:hulya:
ezanı bekliyorum sabahtan beri sempatiksalakcinni
kitap okudum film izledim ama süreyi dolduramadım isloşum sempatiksalakcinni

bende iyiyim bidenem yemek yapıp duruyorum
cokacimcoook
uyyy blogda acmıssın hayırlı olsun nazomm
neler yaptın ayyyyyy cokacimcoook

islooo akitooo Şeniz
Şeniz Şeniz
hamarat nazom nabersin..neler yapıyor marifetli ellerin te te büle..

hoşgeldin gacımm nasılsın nerelerdesin :umursamaz:

hamarat nazom nabersin..neler yapıyor marifetli ellerin te te büle..

iidir kuzum napayım vakit öldürüyorum
:kedi:
sağol akitim mersi şekerim
açtık bakalım ekliyoz yaptıkça bişiler

uuuuyyhhkk Şeniz

cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook

oyy kıyamam yaaa
Şeniz

iyidir ne olsun rapunzelim..sıcaklarla aram hiç iyi deel.:umursamaz:.kurbaaalar gibin duştan çıkmıyom..zemuszemus

Kimselerrr kalmamışşş herkesss hobidi gırdlaaakk tıkınmayaa gitmişşş :roflol:

cokacimcoookAfiyeet olsunn hepiciğinizeee.. cokacimcoook

Hayırlıı iftarlaaarr diliyoruumm Ciğer Pareleriimm ..a.s.

miniko yanağını sevdiğim saçmalama adamın asabını bozma bi yere gidemezsin yeşillendirme beni bu topukten üyelik sildirmek hem günah hem ayıp hem yasak.... ne olduysa anlat sen de rahatla bizde:))

nazom, gacıellam, akitram madam tospam, gksum ve ism,ni unuttuklarım hoşgelmiş.

gacı geyşa halini merat ettim la bigün bize de geyşa olsana bebem

akitram valla mezun olduğum gün adresini yolayana lokum önderecem yeminlen çifte kavrulmuşum.

islo la ben de kavga ettim böğün sevdieceğimlen, kavga demeyek de yontma çalışmaları vardı.

mesela sen benim ne giyeceğime karışamazsın, kiminle sohbet edeceğime, nereden ne zaman döneceğime karışamazsın çünkü buna aklım yetiyor gibi falan yonvari cümleler sonucu 5 dk ayrıldık falan sonra barıştık. arada ayar gerekiyor bazen bebem erkekler unutkan mahlukatlardır:))))

dötünü yediğim danrıçam bi da yatarak uyumucam ay çalışmıcam

aklım fikrim yatmakta yaaa ama sözüm var makyaj ypacam kız böpğün 2 tane rosense far aldım siyap mavi yapam yada yavruağzı siyah falan:))))

mcamlar bizde teyzemler de onları gönderem yapacam:)))))

Ohh esip gürlemiş meelem arzum hakket arada lazım bunlara ayar çekmek sonra hiç başa çıkılmıyor
Bizim en temel sorunumuz kıyafet ama kendi konuşuyo kendi dinliyo çaktırmayınsempatiksalakcinni
Bu ara ben işszilkten kafayı kırdığım içün itinayla arıza çıkarabilorum heç zor olmuyor valla:hulya:

Hoşbulduk ilarzum güzellik abidesimmm opuyorumnanaktan
İsom kime niye esip gürlüyon anam doğru düzgün anlaşın işte benim gibi esip gürlemeden -tatlicadiarzu-

İsom kime niye esip gürlüyon anam doğru düzgün anlaşın işte benim gibi esip gürlemeden -tatlicadiarzu-

Hee çimen gözlüm sen hiç esip gürlemzsin zati di mi çok mülayimsin az bize de öğret gıı:hulya:

arzum bebeim tezini verirsin insllh en kısa zamanda lokumlar sana helalı hoş olsun bebeimhihoyyyt

madam tosbik nerelerdesiniz hanfendi hoşgeldiniz =)

arzum bebeim tezini verirsin insllh en kısa zamanda lokumlar sana helalı hoş olsun bebeimhihoyyyt

madam tosbik nerelerdesiniz hanfendi hoşgeldiniz =)
Burlardayım fakat farklı topiklerdeyim akitram güzelim opuyorumnanaktan
Sefkilim duymasın ilk beni yazdırır kursa

Yazdırsın tabi bulmuşun benim gibi hocayı ne güzel işte hiç durma mavi göslüm bayanssulusmile

he sen dimi

geçmişini bilmesem inanacam da:))))

az cadılık yaptığını görmedim anam zehir hafiyem benim

dedektifliği de vardır bu garının hanımlar üyeleri anında zımbalar ikinci üyelik aldığında bi de suratına şakadanak söler bu kadın aha bu kadın bu mülaim kadın:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…