- 7 Ağustos 2007
- 5.967
- 1.319
- 173
- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #29.921
he sen dimi
geçmişini bilmesem inanacam da:))))
az cadılık yaptığını görmedim anam zehir hafiyem benim
dedektifliği de vardır bu garının hanımlar üyeleri anında zımbalar ikinci üyelik aldığında bi de suratına şakadanak söler bu kadın aha bu kadın bu mülaim kadın:roflol:
benim adım gksu deeeLtanrıcam gksu hosgeldiniz canlar opuyorumnanaktan
benim adım gksu deeeL
Göksuu bi kereem :dilcikar:
hoşbuldukk baree benneyaptımki
gksuuuu kaşınma kaşırım sempatiksalakcinni
aaaayy bide halaa gksuuu dio iyi miii :dilcikar:
açtırtmaaa ağzımı şimdiiii ben senii bi kaşırsaaaamm göstertiriim saaa :jeyyar:
Hepiciğiniz çingane olup çıktınız bee
aaaayy bide halaa gksuuu dio iyi miii :dilcikar:
açtırtmaaa ağzımı şimdiiii ben senii bi kaşırsaaaamm göstertiriim saaa :jeyyar:
lan kuzu senin nicki bu deşifre etmiyoz seni işte bebem fena mı yaa
benim de adım ilarzu deel
akitranınkide akitra deel ama öle diyoz
göksuyum benemmŞeniz
Ula dua et 11 numeroyu tanımıyorum yoksam senin adını verip hesabını kestirmez miydim onaÇok üzgünüm çoookBakk helee bakkk Akit'm burdaaa biri dahaa kaşınıyoooo :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:
lan kuzu senin nicki bu deşifre etmiyoz seni işte bebem fena mı yaa
benim de adım ilarzu deel
akitranınkide akitra deel ama öle diyoz
göksuyum benemmŞeniz
Ula dua et 11 numeroyu tanımıyorum yoksam senin adını verip hesabını kestirmez miydim onaÇok üzgünüm çoook
Benimki hakket islo amabenneyaptımki
Ayy ben mi cadılık mı bilmiyorumkismilehe sen dimi
geçmişini bilmesem inanacam da:))))
az cadılık yaptığını görmedim anam zehir hafiyem benim
dedektifliği de vardır bu garının hanımlar üyeleri anında zımbalar ikinci üyelik aldığında bi de suratına şakadanak söler bu kadın aha bu kadın bu mülaim kadın:roflol:
Anaam bunun aklına uyup dul kalıvercektim deseneeyvahedigeldismile
Avatarından belli zaten ne şirret olduğuohaoldumsmile
Tosbaaaaaaaaaaaaaaaaaa :mymeka: nirdesinnn seeenn
esemen de yoksuun yasakkelime
vaayy anasıınıııı benneyaptımki
11 numeroyuuu tanıımiiiinnn demeekk CADIARZU
Kim ulaaaan oo dağıtırımmm onuuu süleyinn o gacıyaa asaaabımı bozmasıın akşam akşam
hani 11 numara bendimvaayy anasıınıııı benneyaptımki
11 numeroyuuu tanıımiiiinnn demeekk CADIARZU
Kim ulaaaan oo dağıtırımmm onuuu süleyinn o gacıyaa asaaabımı bozmasıın akşam akşam
akitramopuyorumnanaktanhoşbulduk gülüm,sizlerde hoşgeldiniz..tanrıcam gksu hosgeldiniz canlar opuyorumnanaktan
hep kandır:umursamaz:resmi görmeden inanmam artıkmafoldumbenminiko yanağını sevdiğim saçmalama adamın asabını bozma bi yere gidemezsin yeşillendirme beni bu topukten üyelik sildirmek hem günah hem ayıp hem yasak.... ne olduysa anlat sen de rahatla bizde:))
islo la ben de kavga ettim böğün sevdieceğimlen, kavga demeyek de yontma çalışmaları vardı.
mesela sen benim ne giyeceğime karışamazsın, kiminle sohbet edeceğime, nereden ne zaman döneceğime karışamazsın çünkü buna aklım yetiyor gibi falan yonvari cümleler sonucu 5 dk ayrıldık falan sonra barıştık. arada ayar gerekiyor bazen bebem erkekler unutkan mahlukatlardır:))))
dötünü yediğim danrıçam bi da yatarak uyumucam ay çalışmıcam
aklım fikrim yatmakta yaaa ama sözüm var makyaj ypacam kız böpğün 2 tane rosense far aldım siyap mavi yapam yada yavruağzı siyah falan:))))
mcamlar bizde teyzemler de onları gönderem yapacam:)))))
iftar vakti paydos ediyorum göksu garısıboshayallersmileKimselerrr kalmamışşş herkesss hobidi gırdlaaakk tıkınmayaa gitmişşş :roflol:
cokacimcoookAfiyeet olsunn hepiciğinizeee.. cokacimcoook
Hayırlıı iftarlaaarr diliyoruumm Ciğer Pareleriimm ..a.s.
vayy sexi gacıgeceleri gelemiyom:1closedeyes: artıkın bebişim göksu..kociş ramazan münasebetiyle evde,mesaileri yok şimdilik.:hulya:.
kendimi ona hizmete adadım..çaydı meyveydi filan:hulya:..geyşa ruhum abardı..
mini ile söylediklerine baştan sona katılıyorum,aynı arzuma yazdığım gibi:smiley-cool:sendemi kavga ettin lan,allah almasın seni:roflol:kızım aybaşımızmı tuttu ne..zaten benim ayşo gelmedi isyanlardayım-tatlicadiarzu-Kankam bu ara sürekli bu duygu içerisindeyim pçikolocim bozuldu resmen
Meezun olalı daha 1 ay oluyor ama ben yıpranmaya başladım.:1no2:
Sürekli bi iş görüşmesi çıkıyor ama benim gönlüme yatan bişey çıkmıyor 5 yıl okumuşum eften püften işlerle kendimi daha baştan tüketmek istemiyorum.:umursamaz:
Ayrıcana hem bana hem savdalıma aynı anda uyan bi iş çıkmadı hayla:gitme: Bana uyan ona uymuyo of off:sinifsinif:
Minimm asyalı seksü kankam noldun sen böle yavrukuşum:teselli:
Bak alişgo da dizinin dibinde:asigim:
İşe de başladı gelsin ayakkbılar gitsin entarilersempatiksalakcinni
Şaka bi yana bu havalar insanın bütün enerjisini alıp götürüyor.
Dün sevdiceğimi depresifliğimle boğdum allam ağlıcam kendimi kescem şimdi ne bu hali dedi:mymeka:
Bak ne ruh hallerindeyim ama gelip burda dalga yapıom sizlerle ve asla geçmez aklımdan burayı terketmek. Sizler olmasanı, KK olmasa hepten kafayı yirdim heralde. Baz:1no2:gelip bakıyorum yazacak enerjim bile olmuyor ama sizin yazdıklarınızı okuyunca kafayı dağıtıyorum iyi geliyor bana
Sakın sen de üyeliğimi sildircem etcem deme bide sen üzme beni yaasenağlama al işte ağlattın beni şimdik mutlu ol taam mı senağlama
nazomopuyorumnanaktanözledik be yavrum..gelmiyosun kaç gündür..nasılsun kuzum iyimisen?:hulya:merhaba gacılar nassınız bakalım
magnumumu kimseyle paylaşamam niko:enbuyukkk:cabbarla bile:dilcikar:yuuuuuhhhhh çüüüüssssss günde 2 magnum mu :1shok::1shok:
bari beni de çağırsaydın beraber götürürdük 2 magnumu :mymeka: hatta üstüne de 1 kutu dahacokacimcoook
canımsın sen benimŞenizkafanı dinle gel bitanem..seni çok özleriz arayı sakın açma:gitme:
bebeğim öle somut bişey yok ufak tefek şeler birikir ya öle oldu biraz, sırf sizi merak ederim diye gidemiyorum mafoldumben
selaaaam.opuyorumnanaktan. accık uğrıyım didim di..nabersiniz kızlar.
sıcakta pc başında duramıyorum nefesim daralıyo , öffffff..boshayallersmile
hani 11 numara bendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?