Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
sanki kulağıma bi ses fısıldıyo :1rolleyes: üzülme niko edin sana memlik alacak:delphin:
uuuç uuuuç nikocum edin sana südyen neyin alacak :sm_cool: :sm_cool: :icecream:

sen de hoşgeldin mirin sempatiksalakcinni mahkeme günün yaklaştı mı :utangac:

selam hosbldk mahkemem gecdı bıle adlı tatıl kasıma attı bıkdm gariiii bilmiyorumkismile

et sütyen ne kuzu ?

bi yaşıma daha girdim

yeni yaşımı makyaj yapark kutlayayım

ben gidiyom makyaja gelirim çiçekler

YENI-INCI-YAPISTIRICI-SILIKON-SUTYEN-8002__22963422_0.jpg

işte bu canım cok rahat bişi..60 kullanımlık falan

böyrün söz verdiğim gibim (çoktutanarzu) sözümü tutmuş bulunmanın haklı guruyunlan
gecenin bi yarısı yaptığım mkyajımı ekliim

foto makinamin pillerinin azizliğine uğradığımdan güzeli makyaj ne halde görünüyor lütfenin aldanmayın ceple çekildi

aslında nude istiyordum ama o renk farım yohumuş bu renk oldu güzellrim öperim

böyrün söz verdiğim gibim (çoktutanarzu) sözümü tutmuş bulunmanın haklı guruyunlan

foto makinamin pillerinin azizliğine uğradığımdan güzeli makyaj ne halde görünüyor lütfenin aldanmayın ceple çekildi

Hiiiiiiiiiiiiiiiiii ceplee çekilse de bişey farketmediii kiiisositososito

bunun canlııı performansınııı tahmin edebiliyoruuuuuuuummakannehir

Renkler müthişşşş sen müthişsiiiinn güceell gözlüüüü meleeekk şakkıdı

ilarzum kaşına gözüne vurulduğum süper olmuş:lepi:

oyy bebemm ben saa hayrane gülo

bişeyler anlaşılıyorsa çok sevindim balparem çok teşekkürler

Hiiiiiiiiiiiiiiiiii ceplee çekilse de bişey farketmediii kiiisositososito

bunun canlııı performansınııı tahmin edebiliyoruuuuuuuummakannehir

Renkler müthişşşş sen müthişsiiiinn güceell gözlüüüü meleeekk şakkıdı

sincabım o senin çıtırlığın güzel bakan gözlerin

dingilinden öptüğümmm

canolar kardeşim geldi (zebani) ben gittim kusura kalmayın yarın görüşürük sefkilierim:))

oh be sonunda foto ekledim ya rahat uyuyacam:lepi:

Bunca hengamenin içinde bir de makkaj yapmış kıyamam
Özlemişim kaşını gözünü harikasınboshayallersmile

aaaayy bide halaa gksuuu dio iyi miii :dilcikar:

açtırtmaaa ağzımı şimdiiii ben senii bi kaşırsaaaamm göstertiriim saaa :jeyyar:
oyy tamam gel gksum gel kaydirigubbakcemile3aklinialirimsmile

lan kuzu senin nicki bu deşifre etmiyoz seni işte bebem fena mı yaa

benim de adım ilarzu deel
akitranınkide akitra deel ama öle diyoz

göksuyum benemm
Şeniz
11 nomeroda kendi değil o aslında baska bi rakam bask bi sayı aklinialirimsmile
bakar mısınız

thibo da anam bi gün memelik görmüş olay şu

kızlar dehşey bişye anam gibi ben gibi sütyen düşmanıysanız eğer eve girer girmez ilk işiniz sütyen atmaksa eğer mutlaka deneyin.

anam denedi çok beğendi ben şu an taktım yok gibi la süper
bu ne kü nasıl yani dikişsiz sütyenlerdenmi bilmiyorumkismile

uyyyy arzum yaaa erik gözlüm ne kdr yakısmıs bu renkler sanaa aklinialirimsmile
kız gitti makyajını yaptı geldi yaaa süpersonik arzumbenimmm opuyorumnanaktan

Bana da müsaade şekerler çok yoruldum bu gecekafamçokkarıştı

Arzum hadi yatalımaklinialirimsmile

oyy bebemm ben saa hayrane gülo

bişeyler anlaşılıyorsa çok sevindim balparem çok teşekkürler

sincabım o senin çıtırlığın güzel bakan gözlerin

dingilinden öptüğümmm

canolar kardeşim geldi (zebani) ben gittim kusura kalmayın yarın görüşürük sefkilierim:))

oh be sonunda foto ekledim ya rahat uyuyacam:lepi:

ne diiidii baaa yaaa delikafadulden dingilimden öpp bundan soraaaaa :roflol:

hanimişşş sincabınn hanimişşşş sırnaşık şey

oyy tamam gel gksum gel kaydirigubbakcemile3aklinialirimsmile

11 nomeroda kendi değil o aslında baska bi rakam bask bi sayı aklinialirimsmile

bu ne kü nasıl yani dikişsiz sütyenlerdenmi bilmiyorumkismile

uyyyy arzum yaaa erik gözlüm ne kdr yakısmıs bu renkler sanaa aklinialirimsmile
kız gitti makyajını yaptı geldi yaaa süpersonik arzumbenimmm opuyorumnanaktan

ulaaaaan bırakınn şu 11 numeronun peşini artıkk

kıza illahlahh dedirttiniiizz :roflol:

tee islomm öptüm güzeller çok teşekkür ederim güzel yazılarınız için ve müdireye karşı resil etmediğiniz için

niko topla nen ortalığı çok yorgunuz biz....

kııızz 11 numarada neymişşş benneyaptımki

sen number one'sın koçuuuuuummm :1closedeyes:
ben o 11 numerolu garıya hastayım ama biliyimisinzemuszemus aklinialirimsmile
Bu gidişle biz dul kalacaz ben size diyim:roflol:
Anaa teyze oluyom lan:teytey: bi 9 ay kadar salmıyom ayşoyu sanasempatiksalakcinni
Benim ayşo ilaç bittikten 2-4 gün içinde gelmesi lazım gerekmiş 2'si gitti tık yok kaldı 2eyvahedigeldismile
Kariyer yapamadan çocuk yapcaz ya:CüvCüv:
anne olmak istemiremmafoldumben sempatiksalakcinni
teyzedeee ohaoldumsmile ayşooo:gitme:
boşıcak herifler en sonunda bizi söylim benkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

sevgili günlük
ne sevgilisi naan ağşama kadar dert dinlemekten başka bişi yapmayan zavallı günlük sempatiksalakcinni
ben zaten sağa küsüğüm :umursamaz: bi oruç nasıl gidiyo diye sormuyorsun aşkolsun :3:
evet normalde damarlarında meşrubat olmayan, gıdım aramayan ben su içinde yüzen ben :sinifsinif: meşrubat ihtiyacını su ile gideren ben sempatiksalakcinni
evet o ben :1closedeyes: akşama kadar susuzluk çekiyorum mafoldumben
ama meşrubat aramıyorum o ayrı sempatiksalakcinni hele yemek hiç aramıyom nisbet gibi olmasın sempatiksalakcinni
nisbet demişken günlük :delphin:
biri benim muş'uma gönderme mi yapıyo ne:delphin:
milletin herifi uzaktan yurt dışına geçiyo benimki anca muşa gidiyo benneyaptımki kadere bak günlük benneyaptımki
neyse bizim evde de masayı ben gurar doplaruum gamyoncuiremsu ama herifime :jeyyar: sositososito bilmem anlatabildim mi :1closedeyes:
benimkiyle ağşam tilivizyon karşısında yaptığımız dengesiz konuşmalarımızı bi görsen aklinialirimsmile
hem gavka ediyok hem..... neyse :kahve: evli olmak işte böyle bişi a.s.
bi de ben de yolda giderkene koltuk mobilya neyin bakıyom sempatiksalakcinni taşı da olsun benim neyim eksik günlük :delphin:
neyse ben de yazmaktan şimdilik sıkıldım belki yine gelirim:delphin: beni görürsen selam söyle :3:
kahkahalarla gülüyorum şu an:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: offfff ateş bastı yemin ederim..geberdimmmm :roflol: :roflol: :roflol: allam sen ne komik bi garısın ya :roflol: :roflol:
kızlar üşenmeyinde benim günlüğe yazdığım yazıyı okuyun allah aşkına:roflol: sonra nikomun bu yazısını okuyun :roflol: :roflol: :roflol: her kelimesine geberdim adiiii :roflol:

Yıldız Tilbe - Dayan Yüreğim - Video

şarkı bu işdee
demet akalındanda guzel dınlenıooo bende arabesk karıyım loo kıytı köşe slow yesılcam turku ve damar severımm:kedi:
he gülom sen bunu diyinkaydirigubbakcemile5
çıkaramadım bi an:)ooo şaklı garısın allamaaklinialirimsmile anladın sen:smiley-cool:

bakar mısınız

thibo da anam bi gün memelik görmüş olay şu

kızlar dehşey bişye anam gibi ben gibi sütyen düşmanıysanız eğer eve girer girmez ilk işiniz sütyen atmaksa eğer mutlaka deneyin.

anam denedi çok beğendi ben şu an taktım yok gibi la süper
anam süper bişey bu kuzen..tam benlik :lepi:
[/B]

cok şekersınnnn bayıldım gunlugnde dıaloguna sempatiksalakcinni
bana taş atıyo cadı :roflol: :roflol: :roflol: kafam yarıldı nikooo delikafadulden
he tabi öyle dersin bayanssulusmile kolaysa 11 numarayı bana ver :1closedeyes: sempatiksalakcinni aklinialirimsmile

patronum sen has diyince ingilizce konuşasım geliyo :roflol: haste air pe sweank :kahve:
vay be çok pis ingilizce konuşurmuşum süprizzzzz :tomato: :roflol::roflol::roflol:
yazamıcayak kadar kötüyüm şu an :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: geberdiğim an yeminle...allahta seni güldürsün..şerepsiz ya :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
sanki kulağıma bi ses fısıldıyo :1rolleyes: üzülme niko edin sana memlik alacak:delphin:
uuuç uuuuç nikocum edin sana südyen neyin alacak :sm_cool: :sm_cool: :icecream:

sen de hoşgeldin mirin sempatiksalakcinni mahkeme günün yaklaştı mı :utangac:
puhahahahahahahah uç uç nikocum kaydirigubbakcemile4 :roflol: :roflol: patron sana makyaj neyin yapacak zemuszemus

et sütyen ne kuzu ?

bi yaşıma daha girdim

yeni yaşımı makyaj yapark kutlayayım

ben gidiyom makyaja gelirim çiçekler
gebericem gülmekten :roflol: :roflol: :roflol: iptalim..üst üste yardınız beni ya :roflol: gülmekten yani :smiley-cool:

Anam ne yarışması bende yarışmaya katılcak sıfatmı kaldı :sinifsinif:
Artık değil makyaj yüzüme bilem doğru düzgün bakım neyim etmiyorum kii :1ninca:
Baksana avatara halim içler acısı mafoldumben
Kendime bi çeki düzen etmem gerek eyvahedigeldismile gerçi benim herifte istemiyo artık foto falan koymamı :gitme:
Zaten yeterince güzeller ekliyo resimleri hiç olmazsa içimiz açılıyo zemuszemus
İnsanların göz zevkini bozmamak en iyisi sempatiksalakcinni

Tamam bak geldin topiğinin başına artık halkı isyana yönlendirmicem bi daha olmasın ama topiği başı boş bırakıosun yakışmıyo kanka :olmaz:

ben avatarında dünya güzeli bi garı görüyorum:)...dersem inanma..cadılar kıraliçası:roflol: :roflol: avatarın çok güzel la,çok çikinnn:roflol: :roflol:
neler diyo kamile bak :mymeka:sen katılsan fırtınalar eser çimeninde yattığımŞeniz

YENI-INCI-YAPISTIRICI-SILIKON-SUTYEN-8002__22963422_0.jpg

işte bu canım cok rahat bişi..60 kullanımlık falan
aha buda süper miricansüprizzzzz askı derdi yok ohhhbayanssulusmile

a066.gif
a075.gif
doğru yere mi geldim burası 11 numara mı
a075.gif
yeterrrrrrrr :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: tişicem offffffffff :roflol: :roflol: :roflol:
vayy kankamın kankası benimde kankam olan tanrıçamın topişinde ne var ne yok diye giriverdim ve memiş gördümaklinialirimsmile

oyyyy ayburum gelmişşş :roflol: :roflol: bitanem hoşgeldin sefalar getirdin opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan alıntıları okurken yine koptum ve şu anda iptalim :roflol: :roflol: senin bu niko kankan ve arzu karısı öldürdü beni:))))
her zaman gel be:roflol:beğim,çay kayfe servisimiz bilem var,ama pc donduğu için geç ekliyebilirm:))))
sefalar getirdin kır papatyamopuyorumnanaktan Şeniz

kızlar arzuyada sordumm emme ben goze surme olarak surulebılen turkuaz mavı yada yesıl tonlarında kalem arıom ışıl ışıl kalıcı olsun..cecıleler nedense bılegıme suruluo gozaltıma surene dek canım cıkıo goz ıcıne zate hıc suurulmuo oysa ne guzel renklerı varmı bldgnz?

:asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim:
tekrar aşık oldum garıya :1rolleyes: :1rolleyes: :1rolleyes:
kaşına gözüne her bir zerrene..seni veren allaha şükürler olsun:nazar: :nazar: :nazar:
ulan sana bakmak allaha inanmaktır diye yılmaz erdoğanın bi şiiri varya..onu dinliyesim geldi be:nazar: :nazar:
ben o yüzün tamamını da hayal ediyorum..komple ekleseydin güzelliğinden ekrana bakamazdım heralde akannehir
makyaja bayıldımmmmmm:lepi: sen bu işin ustasısın meykapım benim Şeniz
gözümüz göynümüz şenlendi be sahur vakti :asigim: saol kuzen bu muhteşem güzelliği ilk burda paylaştığın için Şeniz

Back
X