• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
hee söle:delphin:bide bi zahmet selamımı söyle:jeyyar:
canım valla k.kalma:umursamaz:sen makyajın 'm' sinden anlamıyosun..cesaretin olsa yarışmaya katılsaydında görseydik:dilcikar:sna neden yorum yapıyımki tatlım aaaa-tatlicadiarzu-:roflol:

hiiiiiiiiiii ömrümmm:asigim:
kuurban olıyım seni verene:asigim:içim açıldı nur yüzlüm..allah razı olsun:asigim:
topiğe bereket getirdin,ne zamandır bu garılar abdes almadan geliyo kırıcam kafalarını:roflol:melekler doldu içeri ohh ohhhihoyyyt hihoyyyt

nur yüzlüm,ben hatta diyorumki hep,topikçek(sende dahil)buluşsak bi gün..ama tam takım..işte o zamanki makarayı düşünemiyorum :roflol: :roflol: ama benim cabbar faktörü varken,telde bile görüşemez iken:gitme:hayallerde avunuyorummafoldumben
çay kahve vardı sahurda,ama resim bulup ekliyene kadar sahur yaptım:roflol:
şimdide eklemiyim oruçlu millet:kedi:iftardan sonra bekliyorum çaya:kahve: aklinialirimsmile

bendee bendeee hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt bayılırım nazar boncuğunahihoyyyt hihoyyyt
bende uyanır uyanmaz kk,ya giriyorum:smiley-cool:cabbarı bile aramadan:roflol:

oyyy kıymetli pırlanta çiçeeemŞeniz(nası oluyosa)
ne ince garısın la:jeyyar:neler düşünüyo..yalnız şunu düşündüm,ben yazana kadar belki dolpin ebru gelip selam kızlar diyip gidermiş :roflol: :roflol:
ay hemen yazıyorum durunndelikafadulden

:roflol: :roflol: :roflol:
özete bak:))hoşgeldin ve güle güle kanka:mymeka: :roflol:
ben sağa özelden yazdım özeti:delphin:dün munemiz teftişe geldi saolsun:)anamız ağladıda accuk:)dün acayip güldüm ya:roflol: :roflol: mune ayrıca çok tatlı:1hug:..kanka niko garısı günlükte benlen maytap geçiyo:smiley-cool:
mini gitmicek bebem(işallah)kafasını dinleyip gelicek ben,m bebeğimmafoldumben
bizde seni çok seviyoruz dağ çileğimŞeniz

yazsaydın ayburum aşkolsun ya:)onur ettiniz şımarttınız:)hemen yazıyımda bitsin bu stres:)
niko sekreteryam herşey bilir allah için:1closedeyes:kimin kankasıbayanssulusmile(aybur+tanrıça):jeyyar:

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
okudun dimi manyaa:roflol: nazom bana gönderme yapıyo deli garı :roflol: :roflol: :roflol:
özledim tabiii:1hug:özlemezmiyim,ama sık gelmiyosun:enbuyukkk:olmuyo nazomkaydirigubbakcemile
benim koca başıma kaldı diyo ahahahaha koptum:roflol: :roflol:

kııııızzzz yırtarrrıımm ağzınıııı gözünüüüü allamaa :mymeka:
m'sinden anlamıyoruumm dimeekk lülülülülülü ulaaa açtırtmaa ağzımııı

anlamıyoruum ÇAKTIRMAA başkalrndan otlanıp koyuyorm resimlerii yihahha sempatiksalakcinni

ince gacıyım daaa kimse anlamıyorr incelikteee hıhlıyorumm size sadecee :dilcikar:
Arzuşşş bozduuu işiii 30000 yorumaa direkk damladııı aşk olsun arzuuşş annem lülülülülülü

nazo gelinim çok teşekkürler bebemo senin süpersoniklğiinn

30.000 . mesacı yazmak bana nasip oldu leennnnn çok sevinçlyim kurdele getirdim yanımda keseceeemm

bu arada bugün ders çalışacam canlar gelemeyebilirim yarışma topiğine de göz kulak neyim olursuuz (şşşii tanrıça saa sölüyom ayrıcaa:)))

ara vediğimde gelecem öperim gerdanlardan
al bakalım kuzu sana mehteranda getirdim oyle kuru kuru kurdele kesmek olmaz
okulacilislari%20074.jpg

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
okudun dimi manyaa:roflol: nazom bana gönderme yapıyo deli garı :roflol: :roflol: :roflol:
özledim tabiii:1hug:özlemezmiyim,ama sık gelmiyosun:enbuyukkk:olmuyo nazomkaydirigubbakcemile
benim koca başıma kaldı diyo ahahahaha koptum:roflol: :roflol:

okudum okudum çatlak yaa göndere göndere bitiremedi göndermeleri
:roflol::roflol:
tamam kuzum kızma yaa daha sık geleyım seni mi kıracam yaa üzülürüm sornaaŞeniz
vallahada kaldı nedem herifimi o kadar dersanelere gönderdim paralar döktüm ama ıııhh olmadı-tatlicadiarzu-

Tünaydın gücel hatunlarımmm alkisalkisalkis
Tanrıçam Şeniz
çok geçmişe gidemedim kukucanlarım ama şutarafagitti

erzumun makkaşı boshayallersmile

et sütyen dalgası
sempatiksalakcinni
islonun sapukluğu aklinialirimsmile

nikomun günlüğüne koptum :1:

ahahhahaha :roflol: :roflol: :roflol:

girmeye vaktim olmuyor bebelerim hepinizi çok seviyum...:a015:

Minim de gitmeye mi karar vermiş hayırrrrrrrrrrrr olmazzzzzzzz :umursamaz:
sakın yapma öle bişi kankaammm
olumunekankayizsmile :mymeka:

Gankaa nirdesin yaa:gitme:Dün gece çok lazımdın valla geçmişe git anarsın çingane makkajında
Ne sapukluğumu gördün olumaklinialirimsmile
Özledim seni yaaolumunekankayizsmile

göksucum flormarda bu rengi gördüm çok hoşuma gitti özel günler için süper bi renk tatlım güle güle kullan gülüm

dadlumm ama bu tek renk değill kuzuşuumm
pastelin 43'ü altta.. flormarınki üstee bideeenemm Şeniz

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

İyice dillendi bu zilli kesivercem dilini:oklava:

Cadı yaa tırnaklara bak fevkaladenin fevündeboshayallersmile

gelseneee gelseeenee kesss hadiii lülülüülülül lülülülülülü

hem cadıı diyosuun hem tırnaklara bak diyosuuunn
cadıların tırnaklarını bilmez misin sen yoğuusaam sengözlerimebaksanab

gelseneee gelseeenee kesss hadiii lülülüülülül lülülülülülü

hem cadıı diyosuun hem tırnaklara bak diyosuuunn
cadıların tırnaklarını bilmez misin sen yoğuusaam sengözlerimebaksanab

Kesüvercem o tırnaklarını arzuşun malzemelerle boyanamıcan bi daha zati:tomato:

dadlumm ama bu tek renk değill kuzuşuumm
pastelin 43'ü altta.. flormarınki üstee bideeenemm Şeniz

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

oooooiiiyyhhhkk Şeniz Can Cann Caaaann EbruCaaan :roflol:
O sizin göz güzelliğinizz efeniim buyrunnnnnnnnn

görünen köy klavuz istemezmiş datlum süper valla maşallah tekrar yane

hiiiiiiiiiii ömrümmm:asigim:
kuurban olıyım seni verene:asigim:içim açıldı nur yüzlüm..allah razı olsun:asigim:
topiğe bereket getirdin,ne zamandır bu garılar abdes almadan geliyo kırıcam kafalarını:roflol:melekler doldu içeri ohh ohhhihoyyyt hihoyyyt

nur yüzlüm,ben hatta diyorumki hep,topikçek(sende dahil)buluşsak bi gün..ama tam takım..işte o zamanki makarayı düşünemiyorum :roflol: :roflol: ama benim cabbar faktörü varken,telde bile görüşemez iken:gitme:hayallerde avunuyorummafoldumben
çay kahve vardı sahurda,ama resim bulup ekliyene kadar sahur yaptım:roflol:
şimdide eklemiyim oruçlu millet:kedi:iftardan sonra bekliyorum çaya:kahve: aklinialirimsmile

bendee bendeee hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt bayılırım nazar boncuğunahihoyyyt hihoyyyt
bende uyanır uyanmaz kk,ya giriyorum:smiley-cool:cabbarı bile aramadan:roflol:

:roflol: :roflol: :roflol:

yazsaydın ayburum aşkolsun ya:)onur ettiniz şımarttınız:)hemen yazıyımda bitsin bu stres:)
niko sekreteryam herşey bilir allah için:1closedeyes:kimin kankasıbayanssulusmile(aybur+tanrıça):jeyyar:

:
kimmiş o abdestsiz giren gacılar:oklava::oklava:
aklıma bi topic geldi hatun yazmıp her seferinde gusul gerekmi siz napıyosunuz diye
belki o gusülsüz gacı giriyodursırnaşık şey
ben arada bir okur üflerim topiği:Saruboceq:
ur yüzlüm,ben hatta diyorumki hep,topikçek(sende dahil)buluşsak bi gün..ama tam takım..işte o zamanki makarayı düşünemiyorum :roflol: :roflol: ama benim cabbar faktörü varken,telde bile görüşemez iken:gitme:hayallerde avunuyorummafoldumben
ilk cümleleri okuyunca nasıl sevindimzemuszemus bi bilsen taki cabbar faktörünü görene kadar:gitme: bellimi olur birgün cabarıkandırırız kk hatunlaryız biz hallederiz:enbuyukkk:
3001. mesaj sana nasip oldu emme
en azından ilarzumuz 3000. msjın önemini anlayıpta yazmış :lepi: ya bi slm verip kaçaydı kaydirigubbakcemile4

miç garı:mymeka:bn yazıcaktım ben ulan ben:mymeka: mafoldumben
pislik ya nasıda eğleniyo:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: ben dlopin ebruyu bekliyodum şahsen:roflol: :roflol: :roflol:
olsun yabancı değel,ben demek sen demek:smiley-cool:sen demek yine sen demekfisfisfis
bi tane gözüne yaptında,ben gerisinide bildiğim için yazdım o sözleri:1closedeyes:fırında pidem
tamamdır gözüm,karrrışmaa bende:smiley-cool:sana kolay gelsin,çalışıken uyuma kankakaydirigubbakcemile5

:çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
:a015: :a015: :a015: :a015:sen el bebek gül bebek büyük,bak..elin oğlu gelsin ağlatsınmafoldumbenpardon kızımafoldumben mafoldumben

aman Allahım yaa ne bok yedim beeeennneyvahedigeldismile

bakacam dur bi çaresine bakyim:hulya:

Back
X