- Konu Sahibi __TanRIcA__
- #29.981
canlarım acil çıkıyorum sahr edip gelicem
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bebem,ben emily'in her tonda kalemlerini kullanıyorum ve memnunum gülom..yarın sana resimlerini bulıyımda ekliyim kara gözlümkaydirigubbakcemile5kızlar arzuyada sordumm emme ben goze surme olarak surulebılen turkuaz mavı yada yesıl tonlarında kalem arıom ışıl ışıl kalıcı olsun..cecıleler nedense bılegıme suruluo gozaltıma surene dek canım cıkıo goz ıcıne zate hıc suurulmuo oysa ne guzel renklerı varmı bldgnz?
BENDE yatıyorum ıyı gecelerrr
zebani :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
canolar kardeşim geldi (zebani) ben gittim kusura kalmayın yarın görüşürük sefkilierim:))
oh be sonunda foto ekledim ya rahat uyuyacam:lepi:
harbiden ilsom ya..gel alnından öpecem..ne kadar doğru bir yorum olumunekankayizsmileBunca hengamenin içinde bir de makkaj yapmış kıyamam
Özlemişim kaşını gözünü harikasınboshayallersmile
yat bacım yatŞeniz iyi yorulduk,ama tükkanı mühürletmedik :hooray: yarın tükkanı besmele ile açın,ne zamandır bi tersliktir gidiyo,abdessiz girenmi var ne :smiley-cool:Bana da müsaade şekerler çok yoruldum bu gecekafamçokkarıştı
Arzum hadi yatalımaklinialirimsmile
niko toplamasın ortalığı bak noluyotee islomm öptüm güzeller çok teşekkür ederim güzel yazılarınız için ve müdireye karşı resil etmediğiniz için
niko topla nen ortalığı çok yorgunuz biz....
ben geldim davulcu gecti az önce yaa bnm bişeyler yemem lazım sanki![]()
ben o 11 numerolu garıya hastayım ama biliyimisinzemuszemus aklinialirimsmile
anne olmak istemiremmafoldumben sempatiksalakcinni
teyzedeee ohaoldumsmile ayşooo:gitme:
boşıcak herifler en sonunda bizi söylim benkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
kahkahalarla gülüyorum şu an:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: offfff ateş bastı yemin ederim..geberdimmmm :roflol: :roflol: :roflol: allam sen ne komik bi garısın ya :roflol: :roflol:
kızlar üşenmeyinde benim günlüğe yazdığım yazıyı okuyun allah aşkına:roflol: sonra nikomun bu yazısını okuyun :roflol: :roflol: :roflol: her kelimesine geberdim adiiii :roflol:
he gülom sen bunu diyinkaydirigubbakcemile5
çıkaramadım bi an:)ooo şaklı garısın allamaaklinialirimsmile anladın sen:smiley-cool:
anam süper bişey bu kuzen..tam benlik :lepi:
bana taş atıyo cadı :roflol: :roflol: :roflol: kafam yarıldı nikooo delikafadulden
yazamıcayak kadar kötüyüm şu an :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: geberdiğim an yeminle...allahta seni güldürsün..şerepsiz ya :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
puhahahahahahahah uç uç nikocum:roflol: :roflol: patron sana makyaj neyin yapacak zemuszemus
nazar duası:Saruboceq:
hepinize tek tek nazar boncuğu yolluyom
tanrıçam tükkanı besmeleyle açın dedi bende tam teşkilatlı kalkan yaptım size:enbuyukkk::1hug:
gebericem gülmekten :roflol: :roflol: :roflol: iptalim..üst
oyyyy ayburum gelmişşş :roflol: :roflol: bitanem hoşgeldin sefalar getirdin opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan alıntıları okurken yine koptum ve şu anda iptalim :roflol: :roflol: senin bu niko kankan ve arzu karısı öldürdü beni:))))
her zaman gel be:roflol:beğim,çay kayfe servisimiz bilem var,ama pc donduğu için geç ekliyebilirm:))))
sefalar getirdin kır papatyamopuyorumnanaktan Şeniz
hoşbulduk tanrıçam:asigim::asigim:
senin bu nikon gacısı benide öldiriyi gülmektensırnaşık şey:roflol::roflol:
senin günlüğünün devamını yazmış tanrıçam yani evlendikten sonraki hallerini
taklitçi nikooooo:jeyyar::jeyyar::jeyyar:
ohh çay kayfede varmışmafoldumben
dert etme tanrıçam benim pcde donup kaliyi hatta bazen mefta oliyii-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
oooyyyy teşekkür ederiiizzz Nazar boncuuuna da bayıLırıımm lülülülülülü
Tünaydın kızlar zemuszemus
tünaydın göksum çoğu hala uyuyodur bende yeni uyandım ilk iş kk başına geçmek oldukaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
nazar boncuğunu bende çok severim
zaten sana koccaman bi nazar boncuğu gerek:jeyyar:sengözlerimebaksanab(annadın sen)
Oruç nerdeee hatuuunnn kafamçokkarıştı
kız şimdi değil
iftardan sonravereliniortak
enaaaaaaaam bişeyler sezdimm sankiii şakkıdı anadıımmm hatuunn sırnaşık şey
ama ben o kadan uğraşıyımm makkaj yapim siz bi yorum yapmayıın hıhh :dilcikar:
Bu aradaaa 3000. sayfadayızzz ve 30000. yorumu danrıcayaaa bırakınnn kimse yazmasııııınnn delikafadulden
:roflol::roflol: allam ya ben bu karı gibi delisini görmedimsevgili günlük
ne sevgilisi naan ağşama kadar dert dinlemekten başka bişi yapmayan zavallı günlük sempatiksalakcinni
ben zaten sağa küsüğüm :umursamaz: bi oruç nasıl gidiyo diye sormuyorsun aşkolsun
evet normalde damarlarında meşrubat olmayan, gıdım aramayan ben su içinde yüzen ben :sinifsinif: meşrubat ihtiyacını su ile gideren ben sempatiksalakcinni
evet o ben :1closedeyes: akşama kadar susuzluk çekiyorum mafoldumben
ama meşrubat aramıyorum o ayrı sempatiksalakcinni hele yemek hiç aramıyom nisbet gibi olmasın sempatiksalakcinni
nisbet demişken günlük
biri benim muş'uma gönderme mi yapıyo ne
milletin herifi uzaktan yurt dışına geçiyo benimki anca muşa gidiyo benneyaptımki kadere bak günlük benneyaptımki
neyse bizim evde de masayı ben gurar doplaruum gamyoncuiremsu ama herifime :jeyyar: sositososito bilmem anlatabildim mi :1closedeyes:
benimkiyle ağşam tilivizyon karşısında yaptığımız dengesiz konuşmalarımızı bi görsen aklinialirimsmile
hem gavka ediyok hem..... neyseevli olmak işte böyle bişi a.s.
bi de ben de yolda giderkene koltuk mobilya neyin bakıyom sempatiksalakcinni taşı da olsun benim neyim eksik günlük
neyse ben de yazmaktan şimdilik sıkıldım belki yine gelirimbeni görürsen selam söyle
![]()
![]()
böyrün söz verdiğim gibim (çoktutanarzu) sözümü tutmuş bulunmanın haklı guruyunlan
gecenin bi yarısı yaptığım mkyajımı ekliim
foto makinamin pillerinin azizliğine uğradığımdan güzeli makyaj ne halde görünüyor lütfenin aldanmayın ceple çekildi
aslında nude istiyordum ama o renk farım yohumuş bu renk oldu güzellrim öperim
hee sölevooooaaavvv demeekk hastaasınnn delikafadulden süleyelim bunu onaaa delikafadulden
laaaaaaaaaaayyynn bende makkajj yaptıım
niye profesyonel yorumlaaar gelmediiii :dilcikar:
tüsüyoruuummm nan hepinizeeeee Çok üzgünüm çoook
ahandaaa küstüüüüüüümm :dilcikar:
hiiiiiiiiiii ömrümmm:asigim:![]()
nazar duası:Saruboceq:
![]()
hepinize tek tek nazar boncuğu yolluyom
![]()
tanrıçam tükkanı besmeleyle açın dedi bende tam teşkilatlı kalkan yaptım size:enbuyukkk::1hug:
nur yüzlüm,ben hatta diyorumki hep,topikçek(sende dahil)buluşsak bi gün..ama tam takım..işte o zamanki makarayı düşünemiyorum :roflol: :roflol: ama benim cabbar faktörü varken,telde bile görüşemez iken:gitme:hayallerde avunuyorummafoldumbenhoşbulduk tanrıçam:asigim::asigim:
senin bu nikon gacısı benide öldiriyi gülmektensırnaşık şey:roflol::roflol:
senin günlüğünün devamını yazmış tanrıçam yani evlendikten sonraki hallerini
taklitçi nikooooo:jeyyar::jeyyar::jeyyar:
ohh çay kayfede varmışmafoldumben
dert etme tanrıçam benim pcde donup kaliyi hatta bazen mefta oliyii-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
bendee bendeee hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt bayılırım nazar boncuğunahihoyyyt hihoyyyt
tünaydın göksum çoğu hala uyuyodur bende yeni uyandım ilk iş kk başına geçmek oldu
nazar boncuğunu bende çok severim
zaten sana koccaman bi nazar boncuğu gerek:jeyyar:sengözlerimebaksanab(annadın sen)
Bu aradaaa 3000. sayfadayızzz ve 30000. yorumu danrıcayaaa bırakınnn kimse yazmasııııınnn delikafadulden
:roflol: :roflol: :roflol:Tünaydın gücel hatunlarımmm alkisalkisalkis
Tanrıçam
çok geçmişe gidemedim kukucanlarım ama
erzumun makkaşı
et sütyen dalgası
islonun sapukluğu
nikomun günlüğüne koptum
ahahhahaha :roflol: :roflol: :roflol:
girmeye vaktim olmuyor bebelerim hepinizi çok seviyum...:a015:
Minim de gitmeye mi karar vermiş hayırrrrrrrrrrrr olmazzzzzzzz :umursamaz:
sakın yapma öle bişi kankaammmolumunekankayizsmile :mymeka:
yazsaydın ayburum aşkolsun ya:)onur ettiniz şımarttınız:)hemen yazıyımda bitsin bu stres:)annamak için kafamı yordum amma yok annayamadım
sonunda kopya çektim nikodan
ben daha cevap yazmıyom 3000. mesaj tanrıçama kalsın
Tanrıçam benı mi özlemiş kıyamam ben onaa:asigim:
hava sıcak ya kuzum iş yerinde pc var geberiyorum
ev gelince canım açmak istemiyo bile
o yuzden fazla girmiyorum
allam ya ben bu karı gibi delisini görmedim
kız sen kocayı muşamı gönderdin benım haberim yok
benım koca bu senede basıma kaldı
bi yere giremiiii
oyyy offf amannn vooovvv vışşşşş süpersonik ve süpertoniksin canom yaaa:asigim::asigim:
emliy ben de çok methini duydum denedim süper sürümü faln ama bana alerji yaptı bebem dene öyle al elimde kaldı kalemler
ooo bi dene ggözüme anca yaptım reçelli ekmeemm yirim güzell iltifatlarına ayna tutuyom burdan bidenem
hoşgeldiin kukucan çok tişikğr ederim bebem
nazo gelinim çok teşekkürler bebem
miç garı:mymeka:bn yazıcaktım ben ulan ben:mymeka: mafoldumben
ooo bi dene ggözüme anca yaptım reçelli ekmeemm yirim güzell iltifatlarına ayna tutuyom burdan bidenem
30.000 . mesacı yazmak bana nasip oldu leennnnn çok sevinçlyim kurdele getirdim yanımda keseceeemm
bu arada bugün ders çalışacam canlar gelemeyebilirim yarışma topiğine de göz kulak neyim olursuuz (şşşii tanrıça saa sölüyom ayrıcaa:)))
ara vediğimde gelecem öperim gerdanlardan
ulaaan senin dötünee furmaaz mıyıımm seni döfmezzz myiim ben şimmmciikk
:mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka:
arzuuşşşş cadısıııı hep yorumları okuyorsunn da bu sayfadakilerii nideen okumadıınn kötükedihüso
Danrıcaaaam yazıcaktıı 30000. yorumuuuuu kötükedihüso
Seniii dayak manyaaa yapceemm bugünn görceen seeen :mymeka: