Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
ben hain ayşo gelemedi bi türlü
niye gecikti bu kadar ya
Tospiiikkkohaoldumsmile naptın laa ititraf et 2. bir Hz.Meryem vakaasımısempatiksalakcinni
Ulaaaan ben senii yimiiiim de kimiiii yiyiiiiiimmm yaauuu cokacimcoook

Ellerineee sağlııkk hayatumuunn İslo'suuu

Canımıııın yarısııııı :kedi:

Gözlerim dolduu laan :gitme:

Oyy bak ağlatcak beni ya:gitme:
Ciğerimin köşesi makyajını sildiği mendiline kurban olduğumsempatiksalakcinni

bilmiyom kine ..
önceden hep erken olurdum
son 2-3 aydır geç oluyom ..
9'da olmam lazımdı
geçen ay 12'sinde geldi ..
aha bugün oldu tık yok ..
sancısıda yok pis ayşonun..
var alengirli bişelerde çözemedim

Bu ayşo duygusaldır küsgendir geciktiriyim dedin gelmesin didin küstü işte aplası
Sıcaklar çarpmış olabilü maydonoz kaynat saplarıyla iç söktürür bi de hep stressin be bacım ben gibi takacak bişi buluyon sürekli
Ayşo özel ilgi ister yannız onu düşün istersempatiksalakcinni

Tospiiikkkohaoldumsmile naptın laa ititraf et 2. bir Hz.Meryem vakaasımısempatiksalakcinni

Oyy bak ağlatcak beni ya:gitme:
Ciğerimin köşesi makyajını sildiği mendiline kurban olduğumsempatiksalakcinni

yuuhaaaaa nerden aklınaaa geldiii kızaaaam bak resimm ekliiyciiiimm Rosense Farların aynasıındaa artık benim pozlarımı koyuyorrlaarrr kaydirigubbakcemile3

benim bu ayşoya sölicek çok şeyim varda susuyom şimcilik :)
gelir bi kaç güne herhal :)

aha daa benimm fotoluuu Rosensee farlaar kaydirigubbakcemile3

Anaaa rosense'nin yeni yüzü Gksuuu
Zati hiç sevmiyodum o pembe saçlı kızı:umursamaz:
Güzelliğine kurban oliimboshayallersmile maşallah
Du bakiim kime benzettim ben seniCADIARZU
Hee çingenelere benziyon sankimsırnaşık şey

Anamlar sitem ediyo özlüyolarmış beni-tatlicadiarzu-
Az ilgileneyim 2 pışpışlar gelirimsempatiksalakcinni

kızzz sus bakiiimm ne diooon seeen aaa
delikafadulden
çingenelere benzediğim nerdee görülmüşşş duymim bidaa :mymeka:

göksu o sen misin akannehir
ne kadar güzelsin meaşallah ya

hıı-hıı benimm cancaaazıımm

Kızlaaarr ben bu gece erken kaçıyoruuuumm
yarın 09:30 da dersaneede sınavımm var dua edinn sınıf belirleme sınavıı çünküü

Ama yarın geceee burdayııımm inş.

Hepinizee iyi gecelerrr diliyoruumm baLparmaklarıımm

kaç gündür evdeyim,çok sıkıldım:umursamaz:
bugün şöyle biiir çarşı pazar dolaşıyım dedimguclubacismileşimdi aldıklarımı ve yanında demet demet bilgi-tatlicadiarzu-vericiğimzemuszemus

fruit kicks şampuan ve saç kremi
geçenlerde canım kankam minim,bu şampuanın yeşil serisini almıştı,ve hayvanlar üzerinde deney yapılmadığını,çevreci bir şampuan olduğunu söylemişti:smiley-coolçevreciliği ben uydurdum-tatlicadiarzu-)bende bugün gittiğim kozmetikçide bu şampuanlardan gördüm...kapağını açıp kokladığımda kokusuna aşık oldum BUNUN YEŞİL SERİSİ'NE..sonra satıcı kız tüm şirinliği ile beni kandırıp,bana mavi serisini verdi..çünkü saçlarım boyalı olduğu için,daha fazla nem vericeğini söyledi..kuru ve yıpranmış saçlar için olan mavi seriyi aldım bende..bu şampuanların kırmızısı'da var..onunda muhteşem kokusu..eve gelir gelmez denedim ve onayladım:lepi:krem kullanmam normalde.yoğun bakım maskeleri kullanırım,ama kreminide aldımhihoyyyt
fiyatları 9 tl civarı bilginiz olsunkaydirigubbakcemile2

birde komilinin gül ve franbuaz kokulu,duş jelini aldımboshayallersmile oda 4 tl civarı...

buda kokusunu çok severek alıdğım mis alix deodorant bayanssulusmileharika bir kokusu var,tavsiye ederim..hafif bir kokuyerimseniben

birde flormar'ın super matte serisi 125 numara olan bu ojesini aldım..çok doğal bir rengi var..firenç içinde uygun(zaten firenci hiç bir zaman rakı beyazı ile yapmam:umursamaz: o konuyada deyinicem bir gün)

sonra aktara uğradım:hulyardanda bir iki birşey aldım tabiki hihoyyyt
nergiz yağı,kına özlü sabun,ısırgan,kırkkilit ve hatmi çiçeği otu aldım..şimdi sizlere onlarla ilgilide verdi vericem:ecrin_bebek:

nergiz yağı'nı,boynuma sürmek için aldım..bakım yapması içinaklinialirimsmileboynumuz erken kırışan,ve yaşlılığa en çok yenik düşen yerlerden..o yüzden önlem almalıyız..nergiz yağı ayrıca esans olarakta kullanılabilir.cilt bakım yağıdır..
hafifçe istediğimiz bölgeye sürersekte parfüm kokusu elde eder misler gibi kokarızbayanssulusmile
fiyatı 5 tl

doğal sabunlara ilgim vardır..kullanmadığım sabun kalmamıştır..kına özlü sabun daha önce çok görmeme rağmen almamıştım..onuda denemek istedim..
saç için daha uygundur..ayrıca egzama kaşıntı gibi rahatsızlığı olanlarda kullanabilir..ben yüzüme kullanıcam amazemuszemusdeneyip bilgi veririm..

ısırgan otu..binbir derde devadır..hem içilir,hem saç ve cilde uygulanır..bende hem saçıma,hemde cildime uygulamak için aldım...ayrıca sivilceli ciltlerede çok iyi gelir..ısırgan otunu demleyip,suyunu yüzünüze sürerseniz sivilceleri engellersiniz..

kırkkilit otu..daha önce çok anlattım..hem saç,hem cilt hem hem hem..diye uzar..kilo vermeyede yardım eder..binbir çeşit devası vardır..bunuda saçıma uygulayacağım

hatmiçiçeği otu..bunu sadece saç için öneriyorum..ısırgan+kırkkilit ile kaynatıp saçıma sürücem..artık yağ bakımı yapamam,çünkü saçlarım boyalı..akıtır ve rengini bozar boyanın çünkü..o yüzden ot bakımı öneriyorum:)ben bu karışımı çok severim..saçların uzamasını sağlar,saç derinizde problem varsa onada iyi gelir..

cicilerimide ekliyimhihoyyyt
papuçlarım çok rahat..indirimden aldımaklinialirimsmile

ayol bu taçlar ne kadar şekerbayanssulusmilededim gördüğümde:lepiapatyalı taçlarzemuszemus
siz tanrıça taç'ıda diyebilsinizlülülülülülü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…