- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #30.141
yok aga ben özgeyi kullanıcam..sevmem öyle cicişli şeyleri:)illa sempatik yapmak istiyosanız özgiş deyin özgoş deyin
yeniliklere açığım :))
Danrıça denyolindası sen benim tırnaklarımı gormedin galiba diyon neden görmedim acep:mymeka:
Lan olum ayşo nası nazlı azcık bişi geldi noluyo le bizeeyvahedigeldismile
Bi açık çay çek be bacım
TanRIcA__;14680906]sadece o resmi alıntıladım çimeinde yattığım..ama diğer resimler'de daha çok benziyor.a.s
yani hatları anımsatıyovereliniortak..arzumun tabiki eşi benzeri yok:lepi:
kanka,ben çok severim,island,yani islo garısı'da benim tavsiyemle yaptı,hatta ben bıraktım o bırakmadı bakımı:)islomun saçları menşurdur zatin:asigim:
gaza gelin diye ekledim biriğim..valla başkası için süslenme şansım olamaz zaten gülüm:smiley-cool:siz beni kokoş mokoş sanıyonuz ama,acayip paspalımdır ben..eskidendi obayanssulusmile
........................sadece o resmi alıntıladım çimeinde yattığım..ama diğer resimler'de daha çok benziyor.a.s
kanka,ben çok severim,island,yani islo garısı'da benim tavsiyemle yaptı,hatta ben bıraktım o bırakmadı bakımı:)islomun saçları menşurdur zatin:asigim:
gaza gelin diye ekledim biriğim..valla başkası için süslenme şansım olamaz zaten gülüm:smiley-cool:siz beni kokoş mokoş sanıyonuz ama,acayip paspalımdır ben..eskidendi obayanssulusmile
bulalım kankaaa :teytey:
ne tarz bişey istiyosun..espirilimi olsun,pskopat bişeymi?tarz söyle bebem
[/B]
akannehirakannehirakannehir
[B
:roflol: :roflol: :roflol:
ne konular var bomba ya:roflol:abdessiz gizli girenler çok aybutumgenelde topik dışından oluyolar:)mesela yıldızlarımla oynuyolar felan:roflol:hırslarını ordan alıyolar bana kızınca:roflol:
tatlım cabbar bu yazıları bile okusa inan kriz geçiriyo..aha böyle bi nişanlım var..manyaah:mymeka:
sen oku üfür bizleri bebem...güzel enerjini ver bizlereopuyorumnanaktan
se[/B]
yok aga ben özgeyi kullanıcam..sevmem öyle cicişli şeyleri:)
özgemmmm:lepi:
haklısın agabilmiyorumkismilesen geçen gün albümü görmedinmi labilmiyorumkismile ay resimmi eklesem napsam..cabbar nete giremiyo,beni takipte değil..sayfalar kaynarmı acep:kedi:
allah belanı vermesin:roflol: :roflol: :roflol:Benim de 160.000 km. bakımına girmem lazım kanka-tatlicadiarzu- bu sıcaklar fena bozdukafamçokkarıştı
Kırkkilid+ısırgan diyorum başka da bişi demiyorum:lepi:
Ossun kanka yarin varkene okşama maskeleri falan yapmışınızdıraklinialirimsmile ek bakıma ihtiyaç yok:icecream:
:kedi: :asigim:
Paspal haline paspas oliim anammaklinialirimsmile
allah belanı vermesin:roflol: :roflol: :roflol:
ben seni verene kurban olam dümbük:mymeka: :1hug:
valla öyle be aga:tomato:her tarz giyerim ben..spo klasik,şalvar felan..köylü işi çok severim..tek giymediğim şeyler conversedir.ve emo tarzı kıyafetler asla giymem..
eskiden topuklu ayakabı giymeden çıkmazdım:)okulda bile çakkada çakkadabayanssulusmile -tatlicadiarzu-
sonradan hayata bakış açımda,tarzımda çok değişti..bambaşja bir insan oldum tepeden tırnağa..
bunda cabbarın etkisi çok büyük:asigim:
emo tarz ne gııı?örneklerle açıklasana..içinde emo geçiyor ya..heralde bende sevmem..bu saatten soona emo memo olamam..:umursamaz:
tospikim ben normaldir sempatiksalakcinnimillet başını kısaltır çılgın tospik son 3 harfi kısalttı sempatiksalakcinni
sadece o resmi alıntıladım çimeinde yattığım..ama diğer resimler'de daha çok benziyor.a.s
dengesiz hatun ya:roflol: :roflol: :roflol: özge demicem diyo:roflol:
senmi beni şiştim:gitme: aynaya bakıp gebeler gibi yürümeye başladım :CüvCüv: :gitme:
tospik zaten senin memiklerde ımm yaniiaklinialirimsmile aklinialirimsmile
bulalım kankaaa :teytey:
ne tarz bişey istiyosun..espirilimi olsun,pskopat bişeymi?tarz söyle bebem
ahahaah:roflol: :roflol: ee yay burcu,olucak o kadaraklinialirimsmile
bu emo garıları, hep satanikler gibin siyaaa giyiyolar değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?