- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #30.121
Gksuyumm allah zihin açıklığı versin bidenem 1. sınıflara düşesin inşallah class class okuyasınKızlaaarr ben bu gece erken kaçıyoruuuumm
yarın 09:30 da dersaneede sınavımm var dua edinn sınıf belirleme sınavıı çünküü
Ama yarın geceee burdayııımm inş.
Hepinizee iyi gecelerrr diliyoruumm baLparmaklarıımm
ee hani neydesin:2:tamam kuzum kızma yaa daha sık geleyım seni mi kıracam yaa üzülürüm sornaaŞeniz
vallahada kaldı nedem herifimi o kadar dersanelere gönderdim paralar döktüm ama ıııhh olmadı[/B]-tatlicadiarzu-
hayırlı olsun ebrucumhihoyyytiyidir güzelim ne olsun blog açtım ya onla haşır neşirim bu ara ondan ceee diyip gidiyorum gülüm sen nassın bakem
benim senin benimmi var ulakaydirigubbakcemilebenim topik hepimizin kamilolumunekankayizsmile
Uploaded with ImageShack.us
ahandaa benimmm eeeeeeelll yihahaha sırnaşık şey
tandırıcadan çok bizim topiğee döndüüü burasııııı kafamçokkarıştı
sen benim tırnakları görmedin sanırım:icecream:Cadı yaa tırnaklara bak fevkaladenin fevündeboshayallersmile
:roflol: :roflol: :roflol:kimmiş o abdestsiz giren gacılarklava: klava:
aklıma bi topic geldi hatun yazmıp her seferinde gusul gerekmi siz napıyosunuz diye
belki o gusülsüz gacı giriyodursırnaşık şey
ben arada bir okur üflerim topiği:Saruboceq:
ilk cümleleri okuyunca nasıl sevindimzemuszemus bi bilsen taki cabbar faktörünü görene kadar:gitme: bellimi olur birgün cabarıkandırırız kk hatunlaryız biz hallederiz:enbuyukkk:
kanka işinmi yok allasen :roflol: :roflol: :roflol: saçmalama deliii:roflol: :roflol:aman Allahım yaa ne bok yedim beeeennneyvahedigeldismile
bakacam dur bi çaresine bakyim:hulya:
inanmıyorum sana kuzen:smiley-cool:su katılmamış delisin allama:roflol::roflol:Kızlar oldu galibaaaaa :))))))
canım hoşgeldinopuyorumnanaktanselam kızlar nasılsınız...
nasıl geçiyo ramazann....
kankaŞeniz
Ehem ehem
sayın bu topiğin sahibisisibuyrunnnnnnnnn ve topiğe takılan halk -tatlicadiarzu-Müsadenizle bi itirafta bulunup yemek hazırlamaya gidiciyim kızlar
Çoğu kişi bilir Nancy Ajram'ı çok beğenirim ne kadar estetikli olsa da ben beğeniyorum estetik harikası gibi hatun
Fakat şöyle bişey varki bizim sayın makyaj ustamız aynı zamanda editörümüz İlarzu'ya ben bu hatunu çok benzetiyorum
İlarzuyu çok beğenirim hatta güzellik abidesi diyorum bilen bilir. :asigim:
Zaten onu beğenmeyen var mı ki şu koca dünyada merak ediyorum sempatiksalakcinni
Evet ilarzuyu benzetiyorum bu hatuna olay budur
Bak sakın benzetme özürlü demeyin yanakları gamzeleri bile benziyo işte :umursamaz:
anam topikçek triplerdeyiz:)
ben manyak ayşo gecikti ne zaman gelcek aceba
ya da ben göbede junior tospik mi taşıyorum :)
gelmesen ayıp alişimŞeniz opuyorumnanaktanburdaki sohbet çok hoşuma gitti :kedi:
tanrıçamı da çok severim zati
tanıdık yüzler de görüyorum tospik de burda ben de gelem mi :kedi:
oyy canım benim:1hug:evet herkes çok tatlı ben de yeni keşfettim burayı...
herkes iftara gitti sanırım... ben de yemeğimi aldım geldim burda yiyim de kendimi yanlız hissetmiyim diye...
canımın içi,baakma bu gün böyle oldu..bide pc donuyo:mymeka:deli oluyorummafoldumbenzaten burdan başka yere gidersen saçından tutar getirim senikaydirigubbakcemileisland gelirim gelmem mi :kedi:
topik sahibesi tanrıça geliyo di mi onunla da karşılaşmak isterim açıkçası :asigim:
nası tanıyo kankasınıDanrıçamın sapı solu heç belli olmaz bacım ama genelde gece kuşudur zilli
Ortamların hatunusositososito
geliceksin tabikaydirigubbakcemile :1hug: hele bi gelmeiyi insan lafının üstüne gelirmiş :asigim:
tanrıça ben de geldim aranıza ayıptır sülemesi :kedi:
aaa çok üzüldüm-tatlicadiarzu-
Kanka saa kötü bi haberim var bu ay da teyze olamıyon:sinifsinif:
nalanım,eğer cildin aşırı yağlı ise sana fondoten önermem canım benimbilmiyorumkismileiyice yağlandırır cildini..ama atıyorum düğüne neyin gidiceksen,özel günler için pata krem tarzı ürünler kullanabilirsin..mesela bende body shop'un pata kremi var,gayet iyi.fiyatıda 50 küsür..tanrıça canım bişi sorcam benim cildim aşırı derecede yağlı doğru düzgün makyaj yapamıyorum yarni yaptıgım makyaj bir saat bile durmuyor cildimde sinir oluyorum ya ..rica etsem bana alabilecegim fondoten pudra birde far markası verebilirmisin.sevgiler canım ..
anam far diye baktım,ne görüyimaklinialirimsmilekaşına gözüne hayranboshayallersmile
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 bende sevmiyom islom:lepi:Anaaa rosense'nin yeni yüzü Gksuuu
Zati hiç sevmiyodum o pembe saçlı kızı:umursamaz:
hey maşşalahsüprizzzzztanrıçacık..cicilerini güle güle kullan..opuyorumnanaktan
kırkkilit şeysine gerenk kalmadı be kuzum, 53 e düşmüşüm sıcaklardan..kaydirigubbakcemile2gübecim falan heçbişey kalmadı vallayikaydirigubbakcemile5:teytey:
İviiiiiiiiiiiiiit bakıyorum bugün tanrıça gacısı pek de geç kalmış saylanmass
Şampuanları kullan bakem iyiyse bende ondan alırım nede olsa büyük bi hayvan dostuyumdur bayanssulusmile
Birde o pabuçlar ne öyle yaa içim gitti valla tam benim tarzım tam benim zevkim yanee güle güle giy kankammm :asigim:
Kızım o papatyaları taktın mı tam tanrıça olcan valla bi taacın eksikti la sositososito
Danrıçam bal peteem coşmuşun yine gülüm.akannehir
Çok faideli süpersonik şeyler almışın boshayallersmile
Nergiz yağını nerden buldın uydurdun kanka ya sende gördüm ilk:smiley-cool:
Isırgan+kırkkilit karışımına hastayım zaten biliyonyerimseniben yalnız kırkkilidin oduncuk gibi parçaları nirde gı göremedim:1ninca:
Hatmi çiçeğini çok duymuşluğum var denemek istiyorum.
Bu ara hiç bakım yaptığım yok sudan çıkmadığım için uğraşamıyorum.
Benim saçım yağları hiç sevmez zati:umursamaz: bitki çayları ile son durulama yapıyordum hep yine başlamam lazım.
Geçen gün kırıkları aldırdım çok iyi oldu önlem alak lazım şimdi başıma iş açtın gece gece ama uğraşamiciim şimdimirmirmirmir
ayakkabılarınla tacını yiyim senin e mi bıldırcnımım
Ria dicem ben özge demem banane sempatiksalakcinnihoşbuldum tanrıçam :asigim:
alişim bi acayip olmadı mı la alişimin kaşları kara sempatiksalakcinni herif ismi deel mi o
tospik de ria diyo sempatiksalakcinni
ahan da itiraf ediyom adım özge siz bana özge deyin en iyisi :kedi:
e tospim:smiley-cool:
bende seni yiyebilermiyim:icecream:..ikimizin ayşo yok piyasada:sinifsinif:gelsede rahatlasakakannehirsıkıntı yapıyo yeminle ya..ateş basıyo menopozlu garılar gibi-tatlicadiarzu-
oldufisfisfisalişCADIARZU ımmmm:1no2: a.shoşbuldum tanrıçam :asigim:
alişim bi acayip olmadı mı la alişimin kaşları kara sempatiksalakcinni herif ismi deel mi o
tospik de ria diyo sempatiksalakcinni
ahan da itiraf ediyom adım özge siz bana özge deyin en iyisi :kedi:
teşekkür ederim ballı lokumumŞeniz
islom,sen yağ sürmessin biliyorumyerimsenibenkırrkilit bakımını bırakmadın helal sana..ama faydasınıda gördünevet bebem,o parçaları bende göremedim...şaşırdım:sinifsinif:
yağlarla ilgiliyim bebem bilirsinaklinialirimsmilebu günde nergiz alıyım dedimboshayallersmilehem sizlerede ekledimki,birbirimize gaz verelim diye:)bende nişanlım geldiğinden beri bakım felan yapmıyorum çünkü:sinifsinif:
sadece o resmi alıntıladım çimeinde yattığım..ama diğer resimler'de daha çok benziyor.a.s
Demek benzetme konusunda yanılmamışım kankamda onay virdiğine göre bayanssulusmile
Valla cabbar yaşadı haa hatun cabbarı için süsleniyo resmen ne ballı adammış bu enişte
Kankaa şu kırk kilitten bende aliciyim merak ettim saç derisi için özellikle duymuştum bunu daha önceden ama sayende gaza geldim :hulya:
dengesiz hatun ya:roflol: :roflol: :roflol: özge demicem diyo:roflol:Ria dicem ben özge demem banane sempatiksalakcinni
şiştim valla bende
göbeemm hamileler gibim oldu
memişlerde sağmalık gelsede rahatlasak
isyankar yapcam bu ayşo beni yazemuszemus
bulalım kankaaa :teytey:
Kankaa bide kızlarla birlik olun bana güzel bi nick bulun sıkıldım bundan herkes laf ediyi nickime mafoldumben
Zaten tosbikler karişiyi :gitme:
millet başını kısaltır çılgın tospik son 3 harfi kısalttı sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?