Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
tanrıçacık..cicilerini güle güle kullan..opuyorumnanaktan
kırkkilit şeysine gerenk kalmadı be kuzum, 53 e düşmüşüm sıcaklardan..kaydirigubbakcemile2gübecim falan heçbişey kalmadı vallayikaydirigubbakcemile5:teytey:

İviiiiiiiiiiiiiit bakıyorum bugün tanrıça gacısı pek de geç kalmış saylanmass

Kankaa neler almışın öyle insanın içi gidiyi burda delikafaduldenhepiciğini kafama sürüp yıkanasım geldi birden sempatiksalakcinni

Şampuanları kullan bakem iyiyse bende ondan alırım nede olsa büyük bi hayvan dostuyumdur bayanssulusmile

Birde o pabuçlar ne öyle yaa içim gitti valla tam benim tarzım tam benim zevkim yanee güle güle giy kankammm :asigim:

Kızım o papatyaları taktın mı tam tanrıça olcan valla bi taacın eksikti la sositososito

Gksuyumm allah zihin açıklığı versin bidenem 1. sınıflara düşesin inşallah class class okuyasın

Danrıçam bal peteem coşmuşun yine gülüm.akannehir
Çok faideli süpersonik şeyler almışın boshayallersmile
Nergiz yağını nerden buldın uydurdun kanka ya sende gördüm ilk:smiley-cool:
Isırgan+kırkkilit karışımına hastayım zaten biliyonyerimseniben yalnız kırkkilidin oduncuk gibi parçaları nirde gı göremedim:1ninca:
Hatmi çiçeğini çok duymuşluğum var denemek istiyorum.
Bu ara hiç bakım yaptığım yok sudan çıkmadığım için uğraşamıyorum.
Benim saçım yağları hiç sevmez zati:umursamaz: bitki çayları ile son durulama yapıyordum hep yine başlamam lazım.
Geçen gün kırıkları aldırdım çok iyi oldu önlem alak lazım şimdi başıma iş açtın gece gece ama uğraşamiciim şimdimirmirmirmir

tamam kuzum kızma yaa daha sık geleyım seni mi kıracam yaa üzülürüm sornaaŞeniz
vallahada kaldı nedem herifimi o kadar dersanelere gönderdim paralar döktüm ama ıııhh olmadı[/B]-tatlicadiarzu-
ee hani neydesin:2:
arada bloğundan bir iki resim neyin paylaşta adres ver gülomaklinialirimsmilemerak edenler olabilir..tıklasınlar bilgilensinlerzemuszemus..olum kocan dibinde işte daha ne istiyosun:mymeka:benim cabbarım yine yok yanımdamafoldumben

iyidir güzelim ne olsun blog açtım ya onla haşır neşirim bu ara ondan ceee diyip gidiyorum gülüm sen nassın bakem
hayırlı olsun ebrucumhihoyyyt
sıcaklarda dondurma gibi erimekle meşkulum cano:icecream:genel olarak süperim ama:lepi:

Uploaded with ImageShack.us
ahandaa benimmm eeeeeeelll yihahaha sırnaşık şey
tandırıcadan çok bizim topiğee döndüüü burasııııı kafamçokkarıştı
benim senin benimmi var ulakaydirigubbakcemilebenim topik hepimizin kamilolumunekankayizsmile
ne güzel olmuş lahihoyyytçok hoşuma gitti..arada resim koyda gözümüz şenlensin..yakında bende koymayı düşünüyorumboshayallersmile

Cadı yaa tırnaklara bak fevkaladenin fevündeboshayallersmile
sen benim tırnakları görmedin sanırım:icecream:
:roflol: :roflol: :roflol:
ne konular var bomba ya:roflol:abdessiz gizli girenler çok aybutumgenelde topik dışından oluyolar:)mesela yıldızlarımla oynuyolar felan:roflol:hırslarını ordan alıyolar bana kızınca:roflol:
tatlım cabbar bu yazıları bile okusa inan kriz geçiriyo..aha böyle bi nişanlım var..manyaah:mymeka:
sen oku üfür bizleri bebem...güzel enerjini ver bizlereopuyorumnanaktan

aman Allahım yaa ne bok yedim beeeennneyvahedigeldismile

bakacam dur bi çaresine bakyim:hulya:
kanka işinmi yok allasen :roflol: :roflol: :roflol: saçmalama deliii:roflol: :roflol:
Kızlar oldu galibaaaaa :))))))
inanmıyorum sana kuzen:smiley-cool:su katılmamış delisin allama:roflol::roflol:
selam kızlar nasılsınız...
nasıl geçiyo ramazann....
canım hoşgeldinopuyorumnanaktan
ramazan çok güzel geçiyohihoyyytgenelde kk dan çıkmıyorum,kk da geçiyo:))

kankaŞeniz
arap garılarına bende bayılırım biliyosun..ayrıca nancy arzumu anımsatıyo evetCADIARZUhatları benziyo dimi..arzuya bende aşığım la yanıma gelolumunekankayizsmilebende arzuyu beğenmicek bir insan olma ihtimalini bile var sayamıyorumkaydirigubbakcemile5

ben manyak ayşo gecikti ne zaman gelcek aceba
ya da ben göbede junior tospik mi taşıyorum :)
anam topikçek triplerdeyiz:)
benim ayşoda gelmedi :CüvCüv: delikafadulden

burdaki sohbet çok hoşuma gitti :kedi:
tanrıçamı da çok severim zati
tanıdık yüzler de görüyorum tospik de burda ben de gelem mi :kedi:
gelmesen ayıp alişimŞeniz opuyorumnanaktan
hoşgeldin sefalar getirdin biriciğimŞenizyabancı isimleri yazarken kasıyorum:)sana alişim dicemaklinialirimsmile
tanrıçanda seni pek sevdi gülümolumunekankayizsmile

evet herkes çok tatlı ben de yeni keşfettim burayı...
herkes iftara gitti sanırım... ben de yemeğimi aldım geldim burda yiyim de kendimi yanlız hissetmiyim diye...
oyy canım benim:1hug:
seninle fazla konuşamadık,ama sende çok tatlısındır eminim..bu gün iftar vakti yoktum,ama hergün burdayım..kendini yalnız hissetmessin canım,beraber bekleriz:lepi:

island gelirim gelmem mi :kedi:
topik sahibesi tanrıça geliyo di mi onunla da karşılaşmak isterim açıkçası :asigim:
canımın içi,baakma bu gün böyle oldu..bide pc donuyo:mymeka:deli oluyorummafoldumbenzaten burdan başka yere gidersen saçından tutar getirim senikaydirigubbakcemile
bi kere gelip kamak yok..artık bizdensinkötükedihüso aklinialirimsmile

Danrıçamın sapı solu heç belli olmaz bacım ama genelde gece kuşudur zilli
Ortamların hatunusositososito
nası tanıyo kankasını
evet aktarların bir numaralı ployboyu-tatlicadiarzu-:roflol:girl mi oli labenneyaptımki

iyi insan lafının üstüne gelirmiş :asigim:
tanrıça ben de geldim aranıza ayıptır sülemesi :kedi:
geliceksin tabikaydirigubbakcemile :1hug: hele bi gelme

Kanka saa kötü bi haberim var bu ay da teyze olamıyon:sinifsinif:
aaa çok üzüldüm-tatlicadiarzu-
olum tize olmak istiyen kim:mymekah sen yırttın paçayı :teytey: :teytey: darısı tospikle bize :gitme:
sen meraklısın herhal tize olmaya :dilcikar: :CüvCüv: delikafadulden

nalanım,eğer cildin aşırı yağlı ise sana fondoten önermem canım benimbilmiyorumkismileiyice yağlandırır cildini..ama atıyorum düğüne neyin gidiceksen,özel günler için pata krem tarzı ürünler kullanabilirsin..mesela bende body shop'un pata kremi var,gayet iyi.fiyatıda 50 küsür..
ama günlük kullanma onu..günlükte sürmek için pudra kullanmalısın tatlım..
cliniqe(kılinik okunuşu) pudra öneririm,ben şu an mac.kullanıyorum onu önerebilirim,lancome önerebilirim..ama bunlar biraz tuzlu olanlar tabi..
daha ekonomik olsun dersenyerli markalardan cecile olabilir..
tatlım ben yerli markaların farlarından gayet memnunum..yabancı kullanmış olduğum markalardanda önerebilirm..aslında sen bana fiyat aralığını yaz,sana ona göre bişeyler seçelimolumunekankayizsmile

aha daa benimm fotoluuu Rosensee farlaar kaydirigubbakcemile3

anam far diye baktım,ne görüyimaklinialirimsmilekaşına gözüne hayranboshayallersmile
Anaaa rosense'nin yeni yüzü Gksuuu
Zati hiç sevmiyodum o pembe saçlı kızı:umursamaz:
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 bende sevmiyom islom:lepi:
hey maşşalahsüprizzzzz
hacı benim kadar oldun behihoyyytbide çocuk doğurmuş gacı
ayrıca teşekkür ederim iki gözümŞeniz

kanka geç kaldım böğün birazgamyoncuiremsu
beğendinmi papuçlarımıhihoyyytbiriciğim çok rahat olduğu için aldım..uçuyosun sanki yürürken :roflol:
papatyaları evde taktım kaçarmı:smiley-cool: ama cabbarım gelsin onun yanında takçem:smiley-cool:

teşekkür ederim ballı lokumumŞeniz
islom,sen yağ sürmessin biliyorumyerimsenibenkırrkilit bakımını bırakmadın helal sana..ama faydasınıda gördünevet bebem,o parçaları bende göremedim...şaşırdım:sinifsinif:
yağlarla ilgiliyim bebem bilirsinaklinialirimsmilebu günde nergiz alıyım dedimboshayallersmilehem sizlerede ekledimki,birbirimize gaz verelim diye:)bende nişanlım geldiğinden beri bakım felan yapmıyorum çünkü:sinifsinif:

hoşbuldum tanrıçam :asigim:
alişim bi acayip olmadı mı la alişimin kaşları kara sempatiksalakcinni herif ismi deel mi o
tospik de ria diyo sempatiksalakcinni
ahan da itiraf ediyom adım özge siz bana özge deyin en iyisi :kedi:

Demek benzetme konusunda yanılmamışım kankamda onay virdiğine göre bayanssulusmile
Valla cabbar yaşadı haa hatun cabbarı için süsleniyo resmen ne ballı adammış bu enişte
Kankaa şu kırk kilitten bende aliciyim merak ettim saç derisi için özellikle duymuştum bunu daha önceden ama sayende gaza geldim :hulya:

Ria dicem ben özge demem banane sempatiksalakcinni
e tospim:smiley-cool:
bende seni yiyebilermiyim:icecream:..ikimizin ayşo yok piyasada:sinifsinif:gelsede rahatlasakakannehirsıkıntı yapıyo yeminle ya..ateş basıyo menopozlu garılar gibi-tatlicadiarzu-

şiştim valla bende
göbeemm hamileler gibim oldu
memişlerde sağmalık gelsede rahatlasak
isyankar yapcam bu ayşo beni yazemuszemus

Kankaa bide kızlarla birlik olun bana güzel bi nick bulun sıkıldım bundan herkes laf ediyi nickime mafoldumben
Zaten tosbikler karişiyi :gitme:

oldufisfisfisalişCADIARZU ımmmm:1no2: a.s
riaCADIARZUcıkss:1no2:
özge:lepi:tamamdır :roflol:..işte adamın gerçek adını böyle öğrenirler:1ninca: :teytey: :lepi:

Danrıça denyolindası sen benim tırnaklarımı gormedin galiba diyon neden görmedim acep:mymeka:

Lan olum ayşo nası nazlı azcık bişi geldi noluyo le bizeeyvahedigeldismile

Bi açık çay çek be bacım

Benim de 160.000 km. bakımına girmem lazım kanka-tatlicadiarzu- bu sıcaklar fena bozdukafamçokkarıştı
Kırkkilid+ısırgan diyorum başka da bişi demiyorum:lepi:
Ossun kanka yarin varkene okşama maskeleri falan yapmışınızdıraklinialirimsmile ek bakıma ihtiyaç yok:icecream:

sadece o resmi alıntıladım çimeinde yattığım..ama diğer resimler'de daha çok benziyor.a.s
yani hatları anımsatıyovereliniortak..arzumun tabiki eşi benzeri yok:lepi:
kanka,ben çok severim,island,yani islo garısı'da benim tavsiyemle yaptı,hatta ben bıraktım o bırakmadı bakımı:)islomun saçları menşurdur zatin:asigim:
gaza gelin diye ekledim biriğim..valla başkası için süslenme şansım olamaz zaten gülüm:smiley-cool:siz beni kokoş mokoş sanıyonuz ama,acayip paspalımdır ben..eskidendi obayanssulusmile

Ria dicem ben özge demem banane sempatiksalakcinni
şiştim valla bende
göbeemm hamileler gibim oldu
memişlerde sağmalık gelsede rahatlasak
isyankar yapcam bu ayşo beni yazemuszemus
dengesiz hatun ya:roflol: :roflol: :roflol: özge demicem diyo:roflol:
senmi beni şiştim:gitme: aynaya bakıp gebeler gibi yürümeye başladım :CüvCüv: :gitme:
tospik zaten senin memiklerde ımm yaniiaklinialirimsmile aklinialirimsmile

Kankaa bide kızlarla birlik olun bana güzel bi nick bulun sıkıldım bundan herkes laf ediyi nickime mafoldumben
Zaten tosbikler karişiyi :gitme:
bulalım kankaaa :teytey:
ne tarz bişey istiyosun..espirilimi olsun,pskopat bişeymi?tarz söyle bebem

millet başını kısaltır çılgın tospik son 3 harfi kısalttı sempatiksalakcinni

ahahaah:roflol: :roflol: ee yay burcu,olucak o kadaraklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…