- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #30.321
22:30 sularındaaa burada oLiciiimm
ooohhhhh saoalsın gülümzemuszemushadinin çay saati rahatolur diye yer sofrası kuruverdim size
bağdaş kurup otuverin gari
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:tanrıçam barbimizin konusu belli annadın sen:jeyyar:
bi itirafta bulunayımmı
nikom benim köşeli jeton hallerimi çok iyi biliyo
hani sen tosbama nick bakıyom diyodunya
ben onu tembeltospa sandıydım
köfteyi bgn çaktım sempatiksalakcinni
meğerse madam tosbaya nick bakıyomuşunkaydirigubbakcemile3
hatta dünde yazdıydımki bu aralar çok zayıfladı nickini değişmesi gerek (tembeltospamızı diyom)
yaa harbi benim kafa bazen aşure oluyo:bbo:
takoz pc beni yarı yolda bırakmazsa burdayım
hem mübarek gün çarpılcan kızz
hemde senin yaşın daha minnaklmaz: lmaz:
naynnnnn göksu naynnnlmaz: lmaz:
selam kızlar ben geldim bayanssulusmile
bende daha espirili jeton durumları var kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ooohhhhh saoalsın gülümzemuszemus
bende tazeliyim çayları hihihih
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
allah canını almasın kız koptum :roflol: :roflol: :roflol: tiribişon misali(bir demet tiyaroda vardı)haaaaaaaaaaa çekerdi ya uzun uzun:roflol: :roflol: haaaaaaaaCADIARZUbenimde çoktur tiribişon hallerim:))hatta meşhurdur:smiley-cool:
barbinin en ufak bi sorunu bilmiyorum hacıbilmiyorumkismileanlamadım o yüzden:))
cano bişey diyimmi,kk da çok donuyo ama..meğer herkes bu sorunu yaşıyomuş..
bencede biz yannış annadık göksumuz çay partisinden bahsettivereliniortakvereliniortak:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
hacı,o denyo parti ayağına o smili ekledi,oruç başına vurmuş ablası:roflol: su içiyo su :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: offf yaş geldi gözümden:roflol: :roflol: :roflol:
şekerto hoşgeldinbayanssulusmile
selam kızlar ben geldim bayanssulusmile
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: işte şimdi koptum :roflol: :roflol: :roflol: çünkü benim maceralarımın senden farkı yok:roflol:nişanlım olsada anlatsa size:roflol:bende daha espirili jeton durumları var kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hele bi taksim diye sarıyere gitmişliğim varkiiiikaydirigubbakcemile3:roflol::roflol:
bencede biz yannış annadık göksumuz çay partisinden bahsettivereliniortakvereliniortak
hoşbulduk gülüm makyaj tanrıçası bloguma gelmedin hala darılıyorum bak izleyicim neyin bilem olmamışsın valla darıldım işte :umursamaz:
dolphin senin nicki ve avatarı görünce aklıma agua park geliyo a.s.a.s.
dolphin senin nicki ve avatarı görünce aklıma agua park geliyo a.s.a.s.
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: işte şimdi koptum :roflol: :roflol: :roflol: çünkü benim maceralarımın senden farkı yok:roflol:nişanlım olsada anlatsa size:roflol:
bendensin gel yanıma :roflol: :roflol:
ama kır çiçeğim benim bloğum yokkibilmiyorumkismile
bloğunun adresini verde bakalım canım benimhihoyyyt
darılma sakın bana,darılır ha:smiley-cool:gadasını yediğimŞeniz
vardır tatlım a.svalla bu göz makyajında en alttaki turkuaz mavi gibi far cecile terracottada var numarasıda yanılmıyorsam 7 numara olsa gerek aynı bu renk
kaydirigubbakcemile3
tanrıçam biliyonmu ben hep kahve tonlarında far sürerim ur sana yollim fotomu beğencenmi
dolphin dur bende bakıverem bloğuna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?