- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #30.341
ay ne güzel olmuş benim kuzum ..
senin agzını yüzünü yirim bentanrıçam barbimizin konusu belli annadın sen:jeyyar:
bi itirafta bulunayımmı
nikom benim köşeli jeton hallerimi çok iyi biliyo
hani sen tosbama nick bakıyom diyodunya
ben onu tembeltospa sandıydım
köfteyi bgn çaktım sempatiksalakcinni
meğerse madam tosbaya nick bakıyomuşunkaydirigubbakcemile3
hatta dünde yazdıydımki bu aralar çok zayıfladı nickini değişmesi gerek (tembeltospamızı diyom)
yaa harbi benim kafa bazen aşure oluyo:bbo:
şu far'ın rengi acayip hoşuma gitti kızlarbayanssulusmile
hatunun kaş göz yapısı müsait, ondan da güzel görüküyo..
ebrucum inan hiç anlamam o işlerden:)gülüm
makyajkeyfi.blogspot.com
mail adresi ile izleyici olabiliyor yorum yazabiliyorsun datlum
ohhh kesene bereket dominik:teytey:tatlı yememiştik iyi oldu:dance:dur sana çay koyam gülümTanrıça'mmmm yimeğimi yidim cokacimcoook çaya geldim sırnaşık şey
Elim boş gelmedim bakın ne getirdim aklinialirimsmile
aman ne güzel tospik iştebayılazammmmmmmmmm
ne iftar ne sahur bişi yemiyom
sanırsam bu ramazanda kilo vercem
yeğeni aldım geldim
kayfe yapcak teyzesine ..
ebrucum inan hiç anlamam o işlerden:)
ama bloğuna baktım,rengi çok güzel.pembiş pembiş sayfanbayanssulusmile
daha çok yeni sanırım..ama anlaşılır olmuş herşey..karışıklık yok..yeni konularla dahada ilgi çekici olucaktır tatlım..
bu arada yay burcuymuşsunaklinialirimsmilebizim topikte yay çokturaklinialirimsmile
ohhh kesene bereket dominik:teytey:tatlı yememiştik iyi oldu:dance:dur sana çay koyam gülüm
kızlar sizde alın bakmayın öyle
hüüüpppp ohhhh
ağızmızda tatlandı cokacimcoook cokacimcoook
aman ne güzel tospik işte
zaten istediğin o değilmigamyoncuiremsu
kayfe keyfi yapıcaksın demekafiyet olsun pamuğumsositososito
ay ne güzel olmuş benim kuzum ..
senin agzını yüzünü yirim ben
zayıflamış tospi heee
Hepinize iftariniz afiyet seker olsun
Tanricam ve tembelim tesekkurler benim saclar 4 seneden beri siyaha boyaniyordu. Kuafor bu sefer gercekten iyi is cikardi siyahtan bu renge.
heee zayıflamış tospii
yaa senin önceki nick neydi yaa corelmiydi:uhm::uhm:
Ayburum teşkür ederim bitanesiopuyorumnanaktanisland kotuna ve kahve gömleğine bayıldım
iyi günlerde kullan:lepi:
Allah kabul etsin ciğerimolumunekankayizsmileayburum,islom,tospikim,göksum gitmiş onada..hepinize hayırlı iftarlar diyor ve çıkıyorum en acilinden opuyorumnanaktan
rabbim oruçlarımı kabul etsin:Saruboceq:iftardan sonra görüşürüz bitanelerkaydirigubbakcemile5
April;14687569]Aşgum ellerine bayıldım ula pambik gibisin maşallah süpanallah...boshayallersmile
çok yaraşmış oce...olumunekankayizsmile
kotun ve mintanların da çok gücel bitanem güle güle giyin...:lepi:
__TanRIcA__;14687650]islom kuşburnu içsene bebem yabilmiyorumkismile hay allah niye böyle olduki yine:teselli:
Saç rengin çok hoş olmuş canımboshayallersmile
zayıflayınca resim isterük amaaklinialirimsmilebalım petem bıldırcınım ..
efet zayıflıcam sanırsam yiyemiyorum çünkü
şimci kayfe keyfi ..
yarın elcaya gidicim ben
adresini bulim ben
aslında kendi çektiğin fotoları koyarsan çok daha iyi olucaktır bitanem..küçük bir öneriŞenizteşekkürler tatlım beğenmene sevindim tabi daha çok yeni elimden geldiğince bişeyler yapıyorum bakalım desene yaylar bayanssulusmile süslü kokoşlar olarak topiği ele geçirmişiz kaydirigubbakcemile3
valla canımda çay istediydi iyi oldu eline sağlık
bende boyatcamda bi cesaret edemiyom
3 yıldır felan boyatmıyom bende .
korkuyom begenmezsem diyene
zayıflayınca resim isterük amaaklinialirimsmile
bende sanırım bu ay sonunda kilo vericem..49-50 olsam tamamdır..şu anda 53 felan sanırsamzemuszemus
bizim pati çok sever kayfeyi,ama yanındaiçmez :umursamaz: ne anladım be o kahveden o zaman:smiley-cool:
elcaya git,topla orda ne var ne yok tospim:lepi:
aslında kendi çektiğin fotoları koyarsan çok daha iyi olucaktır bitanem..küçük bir öneriŞeniz
baya tutucak bu blog:lepi:
ne güzel işte,bütün kokoşlar burda:hooray:
ne renk düşünüyosun pamuğumCADIARZU
ben sana hep diyorum a rengini diye..çünkü kısa saça açık renkleri çok yakıştırıyorum
zayıflayınca resim isterük amaaklinialirimsmile
bende sanırım bu ay sonunda kilo vericem..49-50 olsam tamamdır..şu anda 53 felan sanırsamzemuszemus
bizim pati çok sever kayfeyi,ama yanındaiçmez :umursamaz: ne anladım be o kahveden o zaman:smiley-cool:
elcaya git,topla orda ne var ne yok tospim:lepi:
aslında kendi çektiğin fotoları koyarsan çok daha iyi olucaktır bitanem..küçük bir öneriŞeniz
baya tutucak bu blog:lepi:
ne güzel işte,bütün kokoşlar burda:hooray:
ne renk düşünüyosun pamuğumCADIARZU
ben sana hep diyorum a rengini diye..çünkü kısa saça açık renkleri çok yakıştırıyorum
uyy begendinmi panterim fıstıkım güle güle kullan tatlımmm Şenizne dıyosun essah mı tabıkıde olar yasasın
hosbulduk bebegımmm ya hıc sorma ancak gelebıldım ck uzu zman oldu ama hedıyeler ıcın tekrar tsk bebısım
ozellıkle yelpaze acaıp ısıme yarıo cnm benım
tatlım özlettin kendini yahu bende buralardayım kaydirigubbakcemile2akıtram sen nasılsın bebenkım de bakem:)
kaynattık tabi..sen nerdesin :mymeka:
gece saışların çook oli ha
ayy beğendinmi bebem:kedi:tişikkir idirimm:kedi:
olum uyma şu nio karısına
evet yaaa off bensiz oıluyor bütün resimler beniz oluyor kaynatmacalar
burdayım işte artık kankitom alengir nerde yahu sempatiksalakcinni
gksum kaç yasındasın bacım sen bilmiyorumkismile :hulya:Kuzzeenn dersaneye gittiydim sabaah :jeyyar:
Artık maraton başlıyoo :çok üzgünüm: YGS-LYS var yaa haniiiona girişimde bulunucaam da bu snee naniknanik
Dersanede sınıf belirleme sınavına girdiydiim işteee sabahın 9buçuğnda
danrucaaamm şekerleme yaparkene Şeniz
hoşgedn domiBen de gelebilir miyim kızlar yer açın zemuszemus
hoşgeldin lacherkeslere selaaammm :)
güle güle islom artık böyle seylere igtiyacın var kuzum aklinialirimsmileHeyoo ben geldimm
Çok fenayım bea ama hakettim tüm gün sürterek ayşo hiç huzur vermiyo nikoo boşuna mı içtim la ben bu haplarıkötükedihüso
Sabah sevdiceğimlen onlara gittik kahvaltı hazırladık kayınanam da yedi:dilcikar: bizi izlemesi daha zevkliymiş bize karışmasınmış diye çekildi kenara vallaguclubacismile
Sonracığıma alışverişe gittik bi sürü ciciler aldık sevdalım bana hanımhanımcık şeyler aldıkafamçokkarıştı iş garısı olunca giycem
Fotolar geliiopuyorumnanaktan
Bu arada siz naparsınız onu anatın:hulya:
koyundaki Allah yazısına bi bakın yaa akannehirallah her yerde :1closedeyes:
benimde cok hoşuma gitti bebikomşu far'ın rengi acayip hoşuma gitti kızlarbayanssulusmile
ve bol rimel..işte makyajda olmazsa olmazım(bu resimdeki takma kirpik ama)
göz makyajı örneğizemuszemus
[/I]
evet balım coreldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?