Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
Akitom hoşgeldin bebeğimopuyorumnanaktan
Teşekkür ederim gülyüzlümŞeniz

Danrıçam allahına kurban paylaşımlarını seviim çok hoşuma gittiolumunekankayizsmile

dün feyste bi hatunun fotolarına baktım.
dedim aman allahım.
ben güzelim diyorumda ben güzelsem bu ne.
nası tatlı bişi nası güzel
erkek olsam kesin alırdım.
mankenlere taşçıkartır mübarek.
bu topiçte ne cevherler gizli yahu
tü tü tü tü maşalla
kim oldugunu sölemicem

kimki tospam :uhm::uhm:
Allah için kk hatunları çok güzel:enbuyukkk::enbuyukkk:

arada hafızam yerine geliyooo:lepi::lepi:
dolphin ebrum bloğunu izlemeye aldım canmyerimseniben

eee tüm güzeller bu topikte toplanmış toplanmış
kimki çok merak ettim valla :sm_confused:

gksum seni anne hathaway'e benzettim bu resminde söylemeden edemedimopuyorumnanaktan :jeyyar:

kendisini cok begenirim basarılı bi oyuncu :jeyyar::jeyyar:

Danrıçam her ayki terane yine aynıyım-tatlicadiarzu-
Yattım uyuyamıyom bari size bakiim biraz kafam dağılsın dedim:gitme:
Kuşburnu da içem bari sallama falan ama işe yarar belki:sinifsinif:

kuşburnu nu 2 tane koy,içine bol şeker koy ve sıcak sıcak iç..soğutma..işallah bir nebze olsun alır ağrını islombilmiyorumkismile
ben şu an 59'um
55 e insem kafi.
zira 51 olduğumda kendimden korktum kemiklerim çıkıyo
otobüste dötüm acıyo oturamıyom koltuklara
kuzum profilimde var fotolarım bakıp diyiver tam hangi renk gider.
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ben kemikli seviyürümaklinialirimsmileo yüzden 50 olsam iyikaydirigubbakcemile2
hemen bakıyorum profiline kestane şekerim

burda bol bol bloğun adresini verip reklam yapabilirsin gülümaklinialirimsmileilgilenenler olucaktır..misafirde çok olduğu için onlarında ilgisini çeker:)
bende tilfonla çekiyorum ebru:lepi:taşınırken kayboldu makinem:gitme:daha yeni almıştım taksitle ühüüü:a015:ah taşınırken nelerim kaybolmadıkialsanaalsanasmile
bloğun tekrar hayırlı olsun canım

siyah yapmada ne yaparsan yap selayım..kumral en sevdiğim renk..bencede uzun bi süre kullan bu rengikaydirigubbakcemile5
sendeki kalem ne marka gülüm?

daha ne resimler vardı'da ekliyemedim akitim
hoşgeldin gülüm..sen yabancı değilsin..çay sıcak,dominik tatlıda getirdi..sofaryı ayburum kurduzemuszemusmutfaktan al çayını tatlını gel yamacıma
ben anladım demek istediğini:icecream:taze evetsempatiksalakcinniaklinialirimsmile

çayın üstüne mi geldim ne boshayallersmile
nasılsınız canlar açlıkta bişey değilmiş hee herne kdr yemeden önce böyle hissetmesemde sempatiksalakcinni
:roflol: :roflol:
yemeğe başladığın an böyle düşünüyosun zaten..amann dayandık çok şükür,nedirki açlık :1closedeyes: diye :smiley-cool:
kaynanan seviyo kankaaklinialirimsmile

Danrıçam allahına kurban paylaşımlarını seviim çok hoşuma gittiolumunekankayizsmile

siz beğenin yeterki,her iftar öncesi yapalım böyle paylaşımlar bebeğimŞeniz

Taam açıklıyorum bendimmdelikafadulden

Akitom hoşgeldin bebeğimopuyorumnanaktan
Teşekkür ederim gülyüzlümŞeniz

hoşbuldum islomm çıtırım aklinialirimsmile

a a kim o bende üstüme alınıyım mı tosbikim aklinialirimsmile

gksum seni anne hathaway'e benzettim bu resminde söylemeden edemedimopuyorumnanaktan :jeyyar:

kendisini cok begenirim basarılı bi oyuncu :jeyyar::jeyyar:

eenaaaam kız orda aynadaa daha bi baby face çıkmışşıım nurmalde üle deeğilim :bbo:

sankiii gürmeddiiinn :jeyyar:

teşekkür ederim hayatım bende bu kadını beğeniyorum ..

nikonum napisin

alengir hoşgeldin cnm opuyorumnanaktan sempatiksalakcinni
şu anda bu yorumu yazmışsam sence nabirmişimdir
akitomla senle gene karşılaşamadıkkkkk :a015:
bi haber yaz sen nabıyon nediyon ne alıyon senağlama zemuszemus
şu enfes görüntüye bakar mısınız cokacimcoook aynı pastaneden alınmış gibiaklinialirimsmile
hemen yemekçinin mekanından bu tarifi alıyore, yapıyore, zahurda yeyiyore kaydirigubbakcemile5
aferim fisfisfis ne demişler yapamadığın soruyu atlayacaksın sempatiksalakcinni
bi defolum gidim de nereye gidim gankaa:tomato: tabi biz yurtdışına geçemiyoz anca muşa yollan niko kaydirigubbakcemile muşa ada vapuruynan gidilir mi patronum aklinialirimsmile eşim de işinde iyi yerlere geldi çok şükür zemuszemus geldi çok şükür?-tatlicadiarzu- :roflol::roflol::roflol::roflol: ne alaka, acan matahara, hiç altta kalmam abla aklinialirimsmile
sen mataharayı anlatasıya kadan ben gogıl amcaya danışırım
ben de hayırnısıyan muşa gidiyom işte :roflol: eşim de işinde iyi yerlere geldi çok şükür :jeyyar: :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
Allahım sen şu günler hürmetine öyle hastalara şifa ver :icecream:
bu niko garısı okuyup okuyup gidiyo he.ayar oldum
ben yokkende patronum neydesin:a015: diye aıt yakar ama:mymeka:
niko okurken :a015: aynen böyle :a015: melül melül :a015: okuyor :a015: ve gidiyor patronum :a015:
ah benim de behlülüm gitmişti biliyon mu :a015: belül kaçarrrrrrr :a015::a015: :roflol::roflol::roflol:
niko çatlağı bi yandan iftarlık hazırlıyodur bi yandanda muhabbetten eksik kalmamak için gelip okuyodur
kafasında planlıyodur şimdi kime ne yazsam diyee:roflol::roflol: :roflol:
he aynen üleyimdir kosmerim beya :roflol::roflol::roflol::roflol:
yok aga öyle değil:umursamaz:
geldiğimden beri sürekli iştirak etmedi hiç:umursamaz:arada yazıp kaçıyo..hiç paslaşamadık aynı anda
sen özel mesajlarda 10 dakka arası buraya gel sonra iştirak etmedi de :mymeka: niko zahurlara kadar burda biliyorsun :mymeka:
hay bak sen şu işe aklinialirimsmile gene bu saate kaldım aklinialirimsmile benim yerime kenayi yapsaydı artık aklinialirimsmile

teşekkürler tatlım valla daha önce başka bir blogumun adresini paylaştım diye ceza aldım korkuyom o yuzden :sinifsinif:
kendi makyajımı ceple çektim ama renkler oldugundan farklı çıktı çok hoş bir makyajdı telefonla acayip göründü falan bende koymadım inşallah bi dijital edineyim koyarım herhal tatlım

kaynanam beni seviyormu acaba kanka sempatiksalakcinni
çayımı dadlumu aldım yanına çömdüm kaynatmaya baslayalım sempatiksalakcinni

islom gel seni bi şapurdatayım Şeniz

anaa göksu erken gelmiş
efferin minnağımız:1hug:
vayy dimek o manken görünümlü hatun akitraymış
hele fısılda bakem isminiaklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…