- 7 Ağustos 2007
- 5.967
- 1.319
- 173
- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #30.361
arada hafızam yerine geliyooo:lepi::lepi:
dolphin ebrum bloğunu izlemeye aldım canmyerimseniben
dün feyste bi hatunun fotolarına baktım.
dedim aman allahım.
ben güzelim diyorumda ben güzelsem bu ne.
nası tatlı bişi nası güzel
erkek olsam kesin alırdım.
mankenlere taşçıkartır mübarek.
bu topiçte ne cevherler gizli yahu
tü tü tü tü maşalla
kim oldugunu sölemicem
arada hafızam yerine geliyooo:lepi::lepi:
dolphin ebrum bloğunu izlemeye aldım canmyerimseniben
dedim aman allahım.
tü tü tü tü maşalla
kim oldugunu sölemicem
Danrıçam her ayki terane yine aynıyım-tatlicadiarzu-
Yattım uyuyamıyom bari size bakiim biraz kafam dağılsın dedim:gitme:
Kuşburnu da içem bari sallama falan ama işe yarar belki:sinifsinif:
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3ben şu an 59'um
55 e insem kafi.
zira 51 olduğumda kendimden korktum kemiklerim çıkıyo
otobüste dötüm acıyo oturamıyom koltuklara
kuzum profilimde var fotolarım bakıp diyiver tam hangi renk gider.
burda bol bol bloğun adresini verip reklam yapabilirsin gülümaklinialirimsmileilgilenenler olucaktır..misafirde çok olduğu için onlarında ilgisini çeker:)tatlım valla bende kendi makyajlarımı falanda koyayım istiyorum ama dijital foto yok biliyonmu teknolojiye ayak uyduramadık daha kaydirigubbakcemile3 ceple çekem dedim görüntü net çıkmadı bende koymadım o yuzden tatlım
blogu beğenmene sevindim tutar bu blog dedin ya ona daha çok sevindim :teytey: :teytey:
blogu daha çok duyurmam lazım
siyah yapmada ne yaparsan yap selayım..kumral en sevdiğim renk..bencede uzun bi süre kullan bu rengikaydirigubbakcemile5tanricam senin saclari yandan 2 tutam anca gördüm ama kumral güzel renk ben seviyorum belirli bir süre bende karamel kullanacagim artik
deminki gösterdigin parlak farin kalemi var bendede ama herhalde biraz acik ton tam belli olmuyor sadece bir parlaklik oluyor gözümde
daha ne resimler vardı'da ekliyemedim akitimkoyundaki Allah yazısına bi bakın yaa akannehir
Allah en büyük en yüce :Saruboceq:
nasıl güzel seyler paylasmıssın tanrıcam uyy olumunekankayizsmile
benimde cok hoşuma gitti bebikom
cok taze bi görüntüsü var (nasıl oluyorsa osempatiksalakcinni)
:roflol: :roflol:çayın üstüne mi geldim ne boshayallersmile
nasılsınız canlar açlıkta bişey değilmiş hee herne kdr yemeden önce böyle hissetmesemde sempatiksalakcinni
Danrıçam allahına kurban paylaşımlarını seviim çok hoşuma gittiolumunekankayizsmile
dedim aman allahım.
tü tü tü tü maşalla
kim oldugunu sölemicem
hoşbuldum islomm çıtırım aklinialirimsmileAkitom hoşgeldin bebeğimopuyorumnanaktan
Teşekkür ederim gülyüzlümŞeniz
Danrıçam allahına kurban paylaşımlarını seviim çok hoşuma gittiolumunekankayizsmile
dedim aman allahım.
tü tü tü tü maşalla
kim oldugunu sölemicem
Taam açıklıyorum bendimmdelikafadulden
şu anda bu yorumu yazmışsam sence nabirmişimdirnikonum napisin
alengir hoşgeldin cnm opuyorumnanaktan sempatiksalakcinni
şu enfes görüntüye bakar mısınız cokacimcoook aynı pastaneden alınmış gibiaklinialirimsmile
aferim fisfisfis ne demişler yapamadığın soruyu atlayacaksın sempatiksalakcinniSınavdaan haberr veriim sanaa beeenn hemen koçççççuumm
toplam 80 sorudan 20 civarı boşm varr saydım bide sınavdan çıkarkeen hee :roflol:
Ama sallamadan yaptığıım içüüüüün o kadan olduu boşlar lülülülülülü
bi defolum gidim de nereye gidim gankaa:tomato: tabi biz yurtdışına geçemiyoz anca muşa yollan niko kaydirigubbakcemile muşa ada vapuruynan gidilir mi patronum aklinialirimsmile eşim de işinde iyi yerlere geldi çok şükür zemuszemus geldi çok şükür?-tatlicadiarzu- :roflol::roflol::roflol::roflol: ne alaka, acan matahara, hiç altta kalmam abla aklinialirimsmilesöylemesi ayıp değil :smiley-cool: :smiley-cool: deli garı:roflol: meşrubat diyip bana taş atıp durma nikomu
ada vapuru dedi ya :roflol:yandan çarklıaklinialirimsmile :roflol: süpersonik fikirlerine hastayım kanka :lepi:
matahari anlatırım sana bilaharekaydirigubbakcemile5demek nobel hakkında nalattıklarım hoşuna gitti:1rolleyes:
matara.matah CADIARZU :roflol: ya bi defol git kanka ya:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
zalak :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
valla allegriam isyan edicek he:))
bizden çektiğini kimseden çekmemiştir
benimki şehir dışında gülüm..ordan yurt dışına geçicek..bizim biraz allegrialı pardon alengerli işler:icecream:
ben de hayırnısıyan muşa gidiyom iştegurbet bitmiyi nazom
hiç istememe rağmen,bende gidicem bitanem,yaşadığı şehire aşık bir insan olarak pskolojim baya bir bozulucak biliyorum!
ama artık kararımızı verdik,bir nevi mecburuz gitmeye..o yüzden şu an koşuşturmalar başladı..
şu an yurt dışında değil,şehir dışında bebem..istanbul'a gelmeden yurt dışına gidicek..yani biz yine ayrılıcaz:a015:
bende seni öpembayanssulusmileohhŞeniz
niko okurken :a015: aynen böyle :a015: melül melül :a015: okuyor :a015: ve gidiyor patronum :a015:bu niko garısı okuyup okuyup gidiyo he.ayar oldum
ben yokkende patronum neydesin:a015: diye aıt yakar ama:mymeka:
he aynen üleyimdir kosmerim beya :roflol::roflol::roflol::roflol:niko çatlağı bi yandan iftarlık hazırlıyodur bi yandanda muhabbetten eksik kalmamak için gelip okuyodur
kafasında planlıyodur şimdi kime ne yazsam diyee:roflol::roflol: :roflol:
sen özel mesajlarda 10 dakka arası buraya gel sonra iştirak etmedi de :mymeka: niko zahurlara kadar burda biliyorsun :mymeka:yok aga öyle değil:umursamaz:
geldiğimden beri sürekli iştirak etmedi hiç:umursamaz:arada yazıp kaçıyo..hiç paslaşamadık aynı anda
hay bak sen şu işe aklinialirimsmile gene bu saate kaldım aklinialirimsmile benim yerime kenayi yapsaydı artık aklinialirimsmileO Nikonntoşş bi gelsiiin bak ne işler yaptırcaaam onaaa aklinialirimsmile
iftardan soora bulaşıklar ona aiit
Bide işkencee diee halı felan da sildidiirriiriz delikafadulden
sana iftardaaan sonraaa gösterceem been snaaaa unutmaa bunu baakk aklinialirimsmile
Niyetimm bozuukk kafamm bozuuukkk delikafadulden açımmm beeaah :1closedeyes:
Hadiiiyin mukabele okuyaak
Hoşgeldiiinn niyeti bozukk birinin kucağına düştünn ama hadi bakalım neysee aklinialirimsmile
kuşburnu nu 2 tane koy,içine bol şeker koy ve sıcak sıcak iç..soğutma..işallah bir nebze olsun alır ağrını islombilmiyorumkismile
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ben kemikli seviyürümaklinialirimsmileo yüzden 50 olsam iyikaydirigubbakcemile2
hemen bakıyorum profiline kestane şekerim
burda bol bol bloğun adresini verip reklam yapabilirsin gülümaklinialirimsmileilgilenenler olucaktır..misafirde çok olduğu için onlarında ilgisini çeker:)
bende tilfonla çekiyorum ebru:lepi:taşınırken kayboldu makinem:gitme:daha yeni almıştım taksitle ühüüü:a015:ah taşınırken nelerim kaybolmadıkialsanaalsanasmile
bloğun tekrar hayırlı olsun canım
siyah yapmada ne yaparsan yap selayım..kumral en sevdiğim renk..bencede uzun bi süre kullan bu rengikaydirigubbakcemile5
sendeki kalem ne marka gülüm?
daha ne resimler vardı'da ekliyemedim akitim
hoşgeldin gülüm..sen yabancı değilsin..çay sıcak,dominik tatlıda getirdi..sofaryı ayburum kurduzemuszemusmutfaktan al çayını tatlını gel yamacıma
ben anladım demek istediğini:icecream:taze evetsempatiksalakcinniaklinialirimsmile
:roflol: :roflol:
yemeğe başladığın an böyle düşünüyosun zaten..amann dayandık çok şükür,nedirki açlık :1closedeyes: diye :smiley-cool:
kaynanan seviyo kankaaklinialirimsmile
siz beğenin yeterki,her iftar öncesi yapalım böyle paylaşımlar bebeğimŞeniz
[
daha ne resimler vardı'da ekliyemedim akitim
hoşgeldin gülüm..sen yabancı değilsin..çay sıcak,dominik tatlıda getirdi..sofaryı ayburum kurduzemuszemusmutfaktan al çayını tatlını gel yamacıma
ben anladım demek istediğini:icecream:taze evetsempatiksalakcinniaklinialirimsmile
:roflol: :roflol:
yemeğe başladığın an böyle düşünüyosun zaten..amann dayandık çok şükür,nedirki açlık :1closedeyes: diye :smiley-cool:
kaynanan seviyo kankaaklinialirimsmile
senin gözlerine,sacına,fizüğüne kurban olim ben ..
tü tü tü maşallah sanada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?