- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #30.421
afferin öyle gezersen tıp sana çare bulamaz tabi
sanki az önce vantilatörün önünde yellenip karnını agrıtan ben değilim sempatiksalakcinni
sen gel bakayım yamacım lalipap aklinialirimsmile
hoşgeldin gacitom :icecream:
Oluum yüksek bel kot mu kaldı laasempatiksalakcinniAkitra;14689007]afferin öyle gezersen tıp sana çare bulamaz tabi
sanki az önce vantilatörün önünde yellenip karnını agrıtan ben değilim sempatiksalakcinni
Oyy yatağımı da yapmış meleem yatiim sen de karnımı sıvazla gıdıklamadanzemuszemus
:roflol: burdaki gacılar benim manyaklıklarıma alışkın siz de alışırsınız bebeğem
Ayşoyla tanıştırmadım tabi ben sizi ama boşver tanışıp da meemnun olanı görmedimkaydirigubbakcemile3
Tatlım inanır mısın o bile tam geçirmiyor benim sancımı kışın sürekli yapardım.
Dr.a gittim bişey yok diyorbilmiyorumkismile
Valla şaşırdım napacağımı burdakiler de her ay illahlah ediyo benden
Oyy yatağımı da yapmış meleem yatiim sen de karnımı sıvazla gıdıklamadanzemuszemus
1 saate işe yarar umarım bitanem..güzel enerji yolluyorum sana..ımmmmmmmmm:Saruboceq:islomun ağrısı geçsin allam ımmm:Saruboceq: opuyorumnanaktanKanka ballı içtim koca kupa 2 poşet attım hadi ne zaman iyi olcam :sinifsinif:
harikasın tospimolumunekankayizsmilebekliyorum:hulya:balım saç boyumu görmen içün
hemen foto çekiniyom eklicem
az sonrada göz makkajı fotosu eklicem.
canımın içi,bak sana düşündüğüm renklerbalım o fotodaki renk tonundan eccüg daha açığı nası olar
tekrar hoşgeldin gacım o zamanŞenizçay mutfakta..tatlı yada meyve yemek istersen dolaptan al canımbayanssulusmileoğluşun oyunlarındangamyon
cuiremsu, ancak pc sırası bana geldi oh beeee..hihoyyyt:icecream:
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3allahhh deminden beri aysenin kim ne oldugu icin mantik yürütüyorum ayse geldi gelmedi ayse topu atti ali tuttu ....
aklima ilk gelen seymis bunuda yeni ögrenmis oldum
gecmis olsun islandim ,hava sicaktir ama beline sicak su lastigi falan koysan
Meymaa getirdikkde kimse yimeedi geri götürdüümm mutfaaa daha da yok bunlara hiçbişii getirmiceeem aç kalsınlaar benneyaptımki
Daaaaaaaaaaaaaa Danrucaaam beğenmediii Akitroşş
Madalyamı da aldıııımm daha ne isteriim beeeee yubbiiiiiii
sıcak biliyorum ama uyurken ayağına çorap giy ayaklarını sıcak tut iyi gelir
hoşbuldum güzellerim..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ben yiyorum meymalarımı ayıp sana hacı
oğluşunuu uyuttungeldiin dimii seni gidii seniii
ahanda geldimmaklinialirimsmileaklinialirimsmileDaaaaaaa geliyoooruuuuum ama sen hobla kucağımaa üle gideLim
[
canımın içi,bak sana düşündüğüm renkler
a.sa.sa.sa.sa.s
bende size buzzzz gibin cola ikramı yapiim..ancak keser hararetimizi.:içelim::içelim:.
şanssız bedevim benim:smiley-cool:makinenin şarjı bitmiş.
hemen şarja takem ben
Göksuu demek canavar demeek
bnuu haal üretemedim size been delikafadulden
oğluşunuu uyuttungeldiin dimii seni gidii seniii
sen farkında değilsindir ayağını azcık üşüttünmü malum döneme yakın zamanda ağrı çok oluyor tikkat et kendine tatlım geçmiş olsun birde dolorex diye bir ağrı kesici var bu dönemler için ii geliyor fazla yan etkiside yok bir tıpçı arkadasım önerdiydi
şanssız bedevim benim:smiley-cool:
bekliyürük bizboshayallersmile
göksu demek canavarmı demekbenneyaptımkihönkkfisfisfishee analıyorum göksum:teselli: :roflol: :roflol: :roflol: deli garı ya :roflol: :roflol:
nazar değmesin enerjine bitanm
smillere bak deli:))
göksu,,şu an 7 tane misafirimiz var,onlara uygun bi smilin varmı
hosgeldin tatligaci oooh ne güzel oglusun uyumus bizimkiside ha uyudu ha uyuyacak .....ben burda cok kalmadigim icin bilmiyorum yavrusun kac yasinda ??
Dr. da öyle diyor üşütmedendir diye ama hep böyle geçiyor canım.
Buscopon, dolorex,arveles,advil daha bilimum ilaçları içmişliğim vardır cıx hiçbiri kesmiyor:umursamaz:
Geçen internette okudum tesadüfen magnezyum eksilkiği adet sancısı yaparmışbilmiyorumkismile
Bir de onu ölçtürmek lazım
Ben biraz gideyim sonra yine uğrarım güzellerim
Danrıçam Allah razı olsun bebeğim üfürüğünü enercine kurban iyi gelcek çok şükür inşlh innaytana aminsempatiksalakcinni
göksu demek canavarmı demekbenneyaptımkihönkkfisfisfishee anlıyorum göksum:teselli: :roflol: :roflol: :roflol: deli garı ya :roflol: :roflol:
nazar değmesin enerjine bitanm
smillere bak deli:))
göksu,,şu an 7 tane misafirimiz var,onlara uygun bi smilin varmı
4 yaşında ablası:ecrin_bebek:..Allah seninkine de uzun ömür versin..:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?