Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
o kadar topikten sen gel buraya misafir ol..hemide 5 kişi..sıcakta da hiç çekilmiyolar..Çok üzgünüm çoook:dilcikar:

ortadakine bayıldım balım ..
öle bişe yapabilirim..
fotoları eklicem şimdi

Daaaaaaaanrıcaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa garısııı beni bağladıın buraya kendin yoksun meydandaa

gel artık şu özeeelee geeeeeeell

3. resimdeki winone ryder mi acaba saclari onun hep kisaydi burda ne kadar güzel olmus renkte süper hosuma gitti

Ulan iftardan önce bana biri üzel mesaj yollayacağını sülemiştii..

Bi türlü gelmedii artık o birisi yollasa da okusam diyoruumm nasıl olur :1closedeyes:
süre sıkıntısı yaşıyorum anla göksuyumlaelaelaelaelae
a.sa.sa.sa.sa.s

bende size buzzzz gibin cola ikramı yapiim..ancak keser hararetimizi.:içelim::içelim:.
çaydan sonra iyi oldu gacellam serin serin ohh :içelim:
tanrıça bişey diyecem blogu paylaş dedin ya başka bir blogumu paylaştım diye ceza aldım ondan korkuyorum valla tatlım ne yapsam bi önerin varmidur
tatlım kendi resimlerin olsaydı,onu ekleyip,detaylı bilgi için tıklayın gibilerden bişey yapabilirdin..
blog açıyosan mutlaka resim olmassa olmaz..
o yüzden en kısa zamanda umarım bir makinen olur bebemŞeniz
ama yerinde olsam makine almayı beklemez ve telefon ile idare ederdim..hiç yoktan iyidir:ecrin_bebek:

keyfleri kaçtı gittiler
hee küstüler:gitme: -tatlicadiarzu-
tanrıçam dondurma istemiş
ilk karşıma çıkan bu oldu
nekadar iğrencim dimieyvahedigeldismile

ayburum saolbenneyaptımki o kadar leziz dondurma resmi varken bunu seçmiş olman harikabenneyaptımki hihoyyyt benneyaptımki
:roflol: :roflol: :roflol: estafurullah canım olurmu öyle şey:)) sana 2 espiri patlatırım görürsün iğrenci:))

allegria iiyii geceler tatli rüyalar
ayburum getir yiyelim canim .. aklima getirdin buzluktakini birazdan cikariyorum belki iyilesirim dondurmayi yeyince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…