- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #30.401
Yaptım bebeeğem içiyom şimdi:sinifsinif:
Laa ölüyom diyom hayla trip yapıo ya triplerin efendisi:mymeka:
aynaya dön bir bak boshayallersmiledün bana 25'lik veled :) bana göre veled di di ki.
kandırdı sanırsam beni yaşlı hatun sevinsin dedi sanırsam
güzel,çekici ve seksi bi hatunsun ne zaman farkedecen bunu didi.
ben niye kendime güzel gelmiyom ya
tsk ederm canmdemek akitramiz cook güzelmis , Allahim bahtinida güzel etsin canim..
Küstüüm laan deminden berii akitroşdan başka kimse takmadı beniii
Bu gece suskunummm konuşmiicaaam dinLicem sadece. kararLıyımm :dilcikar:
tripliiiyimm iştee nolcakmışş :dilcikar:
ayağına çurap giyyy sıcak tut belinii kaç kere süledim düşük bel giyme diyee kaç keree
seni sevmeyen ölsün besüprizzzzzkaynanam beni seviyormu acaba kanka sempatiksalakcinni
çayımı dadlumu aldım yanına çömdüm kaynatmaya baslayalım sempatiksalakcinni
belki gençliğini anımsatıyodur..ben beğenmedin kadını..göksum çok daha güzel ondanhihoyyyt
belki bal sevmiyosundur diye demiştim aslında islom:)Kanka şeker yerine bal koysam olar mıbilmiyorumkismile
Hiç sevmem bitki çayında şekeri
allah cezanı veresin senin :roflol: :roflol: :roflol: pskopat ya:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:bi defolum gidim de nereye gidim gankaa:tomato: tabi biz yurtdışına geçemiyoz anca muşa yollan niko kaydirigubbakcemile muşa ada vapuruynan gidilir mi patronum aklinialirimsmile eşim de işinde iyi yerlere geldi çok şükür zemuszemus geldi çok şükür?-tatlicadiarzu- :roflol::roflol::roflol::roflol: ne alaka, acan matahara, hiç altta kalmam abla aklinialirimsmile
sen mataharayı anlatasıya kadan ben gogıl amcaya danışırım
ben de hayırnısıyan muşa gidiyom işte:roflol: eşim de işinde iyi yerlere geldi çok şükür :jeyyar: :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
Allahım sen şu günler hürmetine öyle hastalara şifa ver :icecream:
ben geldim danrucaaaamm geç kalmadım bak 5 dk irken geldimm
kk yı bilmem ama.bizim topiktekilerin hepsi çok güzel onu biliyorum tatlım:)He valla kk hatunları çok güzel aklinialirimsmile kendime de pay çıkardım sempatiksalakcinni
sor bakalım akitim:hulya:ayy evet bugün boyalardan konusalım mı ya bnmde soracagım seyler var yav boshayallersmile
doğru diyo:lepi:dün bana 25'lik veled :) bana göre veled di di ki.
kandırdı sanırsam beni yaşlı hatun sevinsin dedi sanırsam
güzel,çekici ve seksi bi hatunsun ne zaman farkedecen bunu didi.
ben niye kendime güzel gelmiyom ya
tanrıcam fotolarıma bakıyo şimci
kritik yapcaz bana saç rengi belirlicez
aynaya dön bir bak boshayallersmile
bi gülümse bi öpücük at aklinialirimsmile
güzelliğinin bi farkına var tosbikim aklinialirimsmile
tsk ederm canmamin amin :Saruboceq:
dön aramıza cabuk kız alsanaalsanasmile
Yaptım bebeeğem içiyom şimdi:sinifsinif:
Laa ölüyom diyom hayla trip yapıo ya triplerin efendisi:mymeka:
islandcım hava sıcak biliyorum ama ağrına iyi gelir ayaklarının altına sıcak su torbası koy çok rahatlarsın
Soğutmalı çurap üretem saana bybeee ayıpsıınn :1closedeyes:Benim yüksek bel donum picamam bile yok:roflol:
İnanmazsınız yazın gobeğinde sabah çorap giydim ama 5 dakka dayanabildim
Tıp bana çare bulamıyo laasempatiksalakcinni
ohh meyvelerde göksumdanhihoyyytkesene bereket aga:icecream: Şeniz eh artık dondurmayıda birileri getirir gelirken bayanssulusmile
belki gençliğini anımsatıyodur..ben beğenmedin kadını..göksum çok daha güzel ondanhihoyyyt
afferin çiçeğim benim..üstün hizmet madalyasını hakettin:hooray:
Ebrum benim de aklıma geldi ama cesaret edemedim bu sıcaktaakannehir
Yatana kadar geçmezse mecbur yapcam uyutmaz çünkü sağolasın bitanemolumunekankayizsmile
oğluşun oyunlarındangamyoncuiremsu, ancak pc sırası bana geldi oh beeee..hihoyyyt:icecream:
göksu amma zıpırsınbe annem..bu enerciii. .gençlik emareleri naparsın de mi?:ecrin_bebek:
afferin öyle gezersen tıp sana çare bulamaz tabiBenim yüksek bel donum picamam bile yok:roflol:
İnanmazsınız yazın gobeğinde sabah çorap giydim ama 5 dakka dayanabildim
Tıp bana çare bulamıyo laasempatiksalakcinni
sen gel bakayım yamacım lalipap aklinialirimsmileResmini bana da güsterirseen dönerrriimm
oğluşun oyunlarındangamyoncuiremsu, ancak pc sırası bana geldi oh beeee..hihoyyyt:icecream:
:roflol: burdaki gacılar benim manyaklıklarıma alışkın siz de alışırsınız bebeğemallahhh deminden beri aysenin kim ne oldugu icin mantik yürütüyorum ayse geldi gelmedi ayse topu atti ali tuttu ....
aklima ilk gelen seymis bunuda yeni ögrenmis oldum
gecmis olsun islandim ,hava sicaktir ama beline sicak su lastigi falan koysan
Tatlım inanır mısın o bile tam geçirmiyor benim sancımı kışın sürekli yapardım.valla hava sıcak diye yapmamazlık etme geçenlerde ben idrar yolu enfeksiyonu geçirdim tam kpss öncesiydi sıcak su torbasıyla kendime geldim dene bak rahatlarsın ağrın geçer rahat uyursun tatlım geçmiş olsun birde hava sıcak biliyorum ama uyurken ayağına çorap giy ayaklarını sıcak tut iyi gelir
İsLantoşşşşşşş gel hemen yatağa gir bakeeemm
Senn yaat biz tependeee oturuyoruuuzz bebeğiimm zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?