- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #31.361
sen dudak makyajı resimlerimi gördünmü bitanem?
hadi ya bu aradauyy çok saol bal kaşığım:smiley-cool:
hayırdır sevgilim??noldu?:1ninca:
sağo l akitom
üniversteye hazırlanırkene 17 yaşlarında siz o zaman muhtemelen ilkokulda mavi önlük giyiyodunuz mafoldumben
bizim dershane çıkışında gittiğimiz bi kafe vardı
etüdleri orda yapardık kaydirigubbakcemile3
orda canlı müzik söliyen bi cocuk vardı
arkadas gecen tesadüfen bi çay bahcesinde denk gelmiş
pierlotii :)
gittik onu dinnedik gençliğimizi yad ettik sempatiksalakcinni
doğru söylüyorsun pinax, gören göze göre değişir olumunekankayizsmile ama sen hakkaten maşallah çok güzel ve bakımlısın bu da bi gerçek bayanssulusmile Şeniz
Selam canlarımmopuyorumnanaktan
Ojgeldinnn bee kızanımm :1closedeyes:
islooooooooooo poponu sevsinler emi:roflol: hosgeldünnnn
Hoşbulduk laa suratsız:dilcikar:
1. oldun die havalara girme hadi yarışma zamanı bozmiim dedim seni ama photoshop var senin fotolarda:1closedeyes: ivet ivet burdan sölüyorum herkes duysun haksız bir yarışma oldu gksuya verilen çikelatalar geri alınsınnn:mymeka:
islom hoşgeldin mavikim Şeniz
yanlız ben kaçar başım cok agrıyor ya dayanamıcam yatıyorum :a015:
herkese iyi geceler sekerli sohbetler :1rolleyes:
sositososito sositososito sositososito
Niko karısı beni eskiden totdan tanıyomuş smilenı sevdiğim gacıkaydirigubbakcemile3
Oyy akitim 2 koklaşamadık gülyüzlüm geçmiş olsun nazarlara mı geldin:teselli:islom hoşgeldin mavikim Şeniz
ulaaaann seni halıylaa sarar sokakta at arabasının peşinee takar toz duman süründürürüm allamaa delikafadulden yaparıııııııııımm kötükedihüso caniyiimmmmmmmmmmmm kötükedihüso
islo miricanu gördün mü gi, fallara baka baka kiza fenaluk mu geldi yosam?
Oyy akitim 2 koklaşamadık gülyüzlüm geçmiş olsun nazarlara mı geldin:teselli:
Yat dinlen bakalım kuzum tatlı rüyalaropuyorumnanaktan
:1shok: :1shok: :1shok:
Cani mii biraz hafif kaçmadı mı
Photoshop olsa ne yazar gülüm senin ruhun çingenedelikafadulden
ağrı kesici iç tatlım..ayşo deli etti beni
kasıklarda ağrıyo ama gelmiyo bi türlü
uyuz ayşo cuma gelir dellendirir beni erzuma gidiyom cuma
ya bende istiyorummBenim kamera arkasıııı görüntülerimmm sırnaşık şey sırnaşık şey
en komikleriiii delikafadulden
konu kitli zaten bebemyerimsenibenkavgaya baktim geldim eccik ama kavga mavga yokkineeee
nerde benim pankartım:roflol:bana piskilet demeee :sinifsinif: benim hiç piskiletim olmadı abla :gitme: hep bisikletlerin başında durur babama bakardım :gitme:
ulan o günlerimi düşünüyorum da ne safım bana bisiklet alcak diye melül melül babamın gözüne bakıyorum :roflol::roflol:
ya yok :umursamaz: şimdi boşuna minimin içine kurt düşürücen olayın başka biriyle alakasını bilmiyo kızacak bana :umursamaz: sen 20tllik ayakkabıyı 20tlye alıyon ama mini öyle mi bilmem kaç tllik ayakkabıyı ucuza alıyo naberben de mi ayakkabılarımı almak için muştan adanaya gitsem sositososito
dolivenin acısını çıkartıp aramızı bozmaya çalışıyon di minerde benim pankartım :enbuyukkk:
doğru söylüyorsun pinax, gören göze göre değişir olumunekankayizsmile ama sen hakkaten maşallah çok güzel ve bakımlısın bu da bi gerçek bayanssulusmile Şeniz
hemen ekliyorumipınaxta görsün o zaman..albüme gelinkaydirigubbakcemile5yok yaa nisanımın kulagı çınlasın ben denyolinda kaçırdım onları yav bilmiyorumkismile
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3heccc yok bisi askum, kavga var dinince heyacan yaptim biras laelaelaelaelaesositososito
canımmmmSelam canlarımmopuyorumnanaktan
ben yazıcaktım şimdi..mirianam yok bu gece yabilmiyorumkismile bilmiyorumkismilekizlar mirim nerde ya :çok üzgünüm: msnde de yok burda da yok alla alla
Sömürdüler pinaxım miri tövbe etti zaar inzivaya çekildi heralde hatunbilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?