- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #31.341
göksummm sana ciddi anlamda bi teprik koymak istiyorum, hayirli ugurlu olsun 1.ligin gel burayaaaaaaa öpcem Şeniz
hadi öp bareeee
teşekkür ederimmm taş hatuunn :jeyyar:
dalgalı,hatta bukleli bebemtanrıçam sacların dalgalımı yivrum senin valla süperto olur bence hatta pörfetto olur
senin saçlara bitiyorum aga zatenoLmm benim saç modelim la buu delikafadulden
çok kullanışlıı eğer saçların dalgalıysaa danrıcaam katlı oldğu içün züpper duruyoo :lepi:
reçel kavanozum:smiley-cool:akitra sana söylüyorum,sevgilisi sen işit hesabı:icecream:
tanrıcam kadayıf üstü dondurmamm (AH arzu fındık ne ettiğini görebilion dimi yıvrış sempatiksalakcinni) ya kendim için değilde bnm cengaver için arastırıyordum
bundan sikayetcide hiç bana bakım yapmıosun diyor sempatiksalakcinni
ne bakımıysa sempatiksalakcinni
ballı sütlerrr
I love pink :asigim: :lepi:
ohhhhhhhcokacimcoookbi tarif daha..harikasın sen harikaaasüprizzzzzellerine sağlık diyor ve damlıyorum tarife...
su perisiŞenizzarif meleğim,allah rahatlık versin..güzel ballı rüyalarHepinizi öpüyorum canlarım
Allah'a emanet olun
görüşmek üzereŞenizŞeniz
ayol senin saçlarada geberiyorum zaten suss:asigim:bnmde sac kesimim böyle cok hoş oıuyor bebetom :asigim:
yanlız bu sac rengini nasıl elde ettin
kumraldan acık gibi bu kuzum CADIARZU
delikafadulden :roflol:
guclubacismile
valla ya çekiyo işte napalım
kokoş mokoşbayanssulusmile
kavga var bakın hele
http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/385003-larisa-okypete.html
Şeniz moaaaaaaaaaaaaaaaaaaah bi de surdan opuyorumnanaktan
kiz nerden buldun o biyikli similiyi? Bende istiom :roflol:
gksummmmmmmmmmmmm tebrikler cinganammmmmmm
bu pembik güller senin :jeyyar:
çiçeklerini evemi yolluyalım yoksa elden istermisin bebeim :jeyyar: Şeniz Şeniz Şeniz
senin saçlara bitiyorum aga zatenişallah uzatırımda böyle kullanabilirim bebeğim
ayol senin saçlarada geberiyorum zaten suss:asigim:
benimkisi önce röfle ile sapsarı oldu,üzerine kumral sürüldü bebemŞeniz
göksum,kaçırmışım sanırım,neyi kutluyoruz lolipopumbilmiyorumkismile
büle olll
sen dudak makyajı resimlerimi gördünmü bitanem?bende seninkilere bitiyorum capcanlı masallah:asigim:
minim cok yakımıstır bebei,m yaa cok hoş bi renk
röfle + kumral mirak ettim CADIARZU
danrıcaaaa danrıcaa kendini kaldırıp gelemedin topiğe kaçırdın resimlerriii delikafadulden
hayırdır sevgilim??noldu?:1ninca:yine noluyo ya
ben geldiiiiiiiii
ama az duricem
bi magnum duble çuklat götürdüm :ecrin_bebek:
kaydirigubbakcemile3 kapıya bırakır kaçarım hacıoLm beni kargoynan felan uğraştırmaa şimdiii sengözlerimebaksanab
gel eve ne veriyosaaan ver ama gelirkene haber veeer de evi ayarliiimm
ben geldiiiiiiiii
ama az duricem
bi magnum duble çuklat götürdüm :ecrin_bebek:
sen dudak makyajı resimlerimi gördünmü bitanem?
hadi ya bu aradauyy çok saol bal kaşığım:smiley-cool:
hangi resmi kızCADIARZUbu arada birici oldun demek..aaaa çok şaşırdım senmiydin o güzel çingenesengözlerimebaksanab
yaşasın göksumun birinciliği :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :hooray: :hooray: :hooray: :hooray: :hooray:
bana piskilet demeee :sinifsinif: benim hiç piskiletim olmadı abla :gitme: hep bisikletlerin başında durur babama bakardım :gitme:ablası yesin onuŞeniz
sağol bitanem
amin canısı cümlemizin inşallah ağız tadı bozulmasın
ben saatsiz asla yapamam
oyle bir alışkınım ki boşluk oluyor resmen
ilkokulum bittiğinden beri saat takarım. saatlerime birde değişik kordonlar alırdım pembeli kırmızılı mavili değiştirir takardım
babamın kuyumcu arkadasından alırdık saatleri
şimdi bu incecik saatlere oyle bir alıştım ki baskasını takamıyorum
oy kıyamam sana yaa kız bende hep babamdan bi zamanlar vardı ya BMX piskiletler onlardan isterdim
hergun okuldan gelirken bahcede babamın aldıgı bisikleti hayal eder dururdum
ama göremeyınce hayal kırıklıgı tabi
ahanda bundan isterdim ilk piskiletimde boyle sarı kırmızıydı
ya yok :umursamaz: şimdi boşuna minimin içine kurt düşürücen olayın başka biriyle alakasını bilmiyo kızacak bana :umursamaz: sen 20tllik ayakkabıyı 20tlye alıyon ama mini öyle mi bilmem kaç tllik ayakkabıyı ucuza alıyo naberbenim en pahalı ayakkabım 20 tl olduğu için kankafisfisfisEMİNÖNÜYERALTI biliyosunfisfisfis:roflol:
dalga geçtin ustabırak bu ayakları
şahane ya kaydirigubbakcemile2 patronum saçları da güzel seçiyosun allamacanlar,saçlarımı hiç kesmicem,bu model yapmak istiyorum:asigim:
kahkülde kullanmıcamhihoyyytama rengi kumral olucek
ne güzel demiş kaçıyorum diye :mymeka: alacağım olsun komserim :CüvCüv:
doğru söylüyorsun pinax, gören göze göre değişir olumunekankayizsmile ama sen hakkaten maşallah çok güzel ve bakımlısın bu da bi gerçek bayanssulusmile Şeniz:kedi::kedi::kedi: sagol nikonum canim opuyorumnanaktan güzel bakan en cirkin gaciyi bilem güzel görür Şeniz
kaydirigubbakcemile3 kapıya bırakır kaçarım hacı
hoşgeldin tosbikim afiyet olsunn boshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?