- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #31.321
bende nerde pembe bişey görsem ona saldırıyorum:kedi:
kokoş diyo cabbar banabayanssulusmilekaydirigubbakcemile3
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
don olaylarına girdik cıkamayıkkk hacı ban yemiyelimineyvahedigeldismile ::jeyyar: aklinialirimsmile aklinialirimsmile
dur dur topigin havasını değiştirmeyelim +18 tasıyıverir bizi arzucan eyvahedigeldismile :roflol:
Danrıcaaaam çadırımı ddel de gell tepedenn düş kucağımaa anaam demek cabbara canın sıkık
haydee gelinn alim sinriinizi stresiniii haauauhaha
Nolduu kız nazlııbebekkk oha denmezz ayıpp sempatiksalakcinni
göksuma
öncelikle
+18 i anlarımm da bu +38 yeni mi türediii oLm :roflol: :roflol:hahaaa içimden başka şeyler geçiyo ama direk +38 oldugu içün yazamıyorumşakkıdı:roflol:
canlar,saçlarımı hiç kesmicem,bu model yapmak istiyorum:asigim:
kahkülde kullanmıcamhihoyyytama rengi kumral olucek
+18 i anlarımm da bu +38 yeni mi türediii oLm :roflol: :roflol:
ahandaa büle yaparım saaa delikafadulden akıl makıl kalmaaz allama delikafadulden delikafaduldensus kız 38 demişsem 38 dir
hemende herşeye atlıyo:roflol::roflol:
ay arzu alem fm radyosunun bas dj yi yaaa :roflol: :roflol:denyocansın olum sen ne diyim başka:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: bulutların üzerinde uyucam,rüzgar çıkmaz işallah diyo yasempatiksalakcinni :roflol: püfffffffff:2: :2: :roflol:
beni sana benzetti bi kerem:mymekayüzden o onerelik bana ait oli:1closedeyes:
hadi kızlar toplaşın..gönderme yapıcaz arzucana..ımmmm ımmmm:Saruboceq: :Saruboceq: allahım,yarın arzunun işleri süpersonik güzel gitsin,ras gitsin ımmmmmm:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
bide reiki yolluyorum sanaopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan yarın dinamik kalk diye
güzel rüyalar tarçınlı rujumfisfisfis
akitomŞeniz
sırtta sivilce olması genelde karaciğer bozukluğu ve stres belirtisidir..
bol su içmeyi unutma,ve biraz diyet yap,yağlı yiyeceklerden kaçın..ve en önemlisi devedikeni tohumu temin et ve içmeye başla..içten tedavi kesin çözüm..
dersenki kanka uğraştırma beni,sabun söylesen yeter,aloe vera lı sabun olabilir,ardıç katranlı sabun olabilir,ısırgan olabiliryerimseniben
ballı sütlerrrhoşbulduk akitram kelebenkimkaydirigubbakcemile2sizde toptan hoşgeldiniz reçelli ekmekler(arzu rüyanda beni gör)
I love pink :asigim: :lepi:bende nerde pembe bişey görsem ona saldırıyorum:kedi:
kokoş diyo cabbar banabayanssulusmilekaydirigubbakcemile3
ulan bi rahat vermiyollar raad raad şaapalımm
ahandaa büle yaparım saaa delikafadulden akıl makıl kalmaaz allama delikafadulden delikafadulden
bnmde sac kesimim böyle cok hoş oıuyor bebetom :asigim:canlar,saçlarımı hiç kesmicem,bu model yapmak istiyorum:asigim:
kahkülde kullanmıcamhihoyyytama rengi kumral olucek
delikafadulden :roflol:ahandaa büle yaparım saaa delikafadulden akıl makıl kalmaaz allama delikafadulden delikafadulden
amaneyyy aklinialirimsmile
rad rad diyo birde sempatiksalakcinni ben seni hizaya sokucam hacı merak etme sen güllacım sempatiksalakcinni
pinax ne kadar güzelsin vuuuuuuu aklinialirimsmile afet mübarek aklinialirimsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?