Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
aslında kutudaki saca benziyor ama koyu gelmezmi aklinialirimsmile

Akitracim loreal in sayfasinda Douzen`nin sac renginin 8304 akasya bali oldugu yaziyo kutusuda burda
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]

ama su rengide sacinda biraz fazla bekletsen ayni sonuca varirsin gibime geliyo )

[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]

Son düzenleme:
ayy tsk ederm pinaxcım o renkmiymiş :dance:
yanlız nasıl gecici oluyor anlamadım
zaten suan sacım karamel onuda düşünmem lazım turunculasmadan sarıya gitmem lazımmbilmiyorumkismile

Selam kızlar...Nasılsınız...a.s.
Şimdi forumda gezerken gördüm Tanrıça mod olmuş tebrik etmeye geldim.. a.s.alkisalkisalkisgeçen gün gördüm mapustaydı, şimdi mod olmuş...ama yakışır kendisine tebrik ederim canısı...
henüz hiç karşılaşıp sohbet edemedik ama sen yokken topikinden çok yararlandım canım.. hakkını helal et canısı öpüyorum seniii...

aaaaaaaaaaa evettt yeşillenmişşşaklinialirimsmileşş yihuuuuuuuuu :teytey:
tanrca la la la tanrıca la la la :teytey:

size de müjde oldu ozaman...kaydirigubbakcemile3
kızlar benim de kızıla boyatasım var saçımı ama çok mu demode oldu kızıl saç sizce... esmerim ben hangi renk güzel olur ki... :uhm:

Vallaha da mod olmuş Tanrıçamm:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:

Haydi buyrun halayaaa:teytey: :teytey: :teytey:

Yaraşır bebeğimeealkisalkisalkis

kızlar bu hangi renk :jeyyar:

benım saçım suan bu renk sempatiksalakcinni resımlerde net cıkmıo ama olsun 3 gun oluo ..saç topıgınden yardm edıcemsana msj ttm zatende kendı saçınıda yukle ltfen

Veee Tanrıçamın banı kalkmışşşşşş:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:

yupyyyyyyyyy dımek mapus yatmadan mod olınmieyvahedigeldismile şaka bı yana ozledık gulumuzuturkbayragi

ayy tsk ederm pinaxcım o renkmiymiş :dance:
yanlız nasıl gecici oluyor anlamadım
zaten suan sacım karamel onuda düşünmem lazım turunculasmadan sarıya gitmem lazımmbilmiyorumkismile

tatlim lorealin casting serisi 8 hafta falan dayaniyo ama baska serileri de var kalici olan ama bu mankenin boyasi castingmis. zemuszemus

saclarin karamelse sende bu seriden kullanabilirsin hem renk degisikligi yaratir hemde saclarin yipranmaz amonyak icermedigi icin. sengözlerimebaksanab

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…