- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #31.661
oh temiz havayı ciğerlerine çek patronum :dance::dance:eyyyy özgürlükkkk:lepi: :lepi:
seni bilmem ama ben editör yardımcısı, sekreteryası, danışmanı oldum patronum delikafadulden delikafadulden :sm_cool: :sm_cool: :dance::dance:hönkkk:1shok:
mapusta yatmaktan kafayımı sıyırdım acabakafamçokkarıştıben edimi oldum yoksa yanlışmı görüyorum:1shok:delikafadulden ben mesajlarıma bakıp gelicem:roflol:ay heycan yaptımbayanssulusmile :roflol:
hönkkk:1shok:
mapusta yatmaktan kafayımı sıyırdım acabakafamçokkarıştıben edimi oldum yoksa yanlışmı görüyorum:1shok:delikafadulden ben mesajlarıma bakıp gelicem:roflol:ay heycan yaptımbayanssulusmile :roflol:
seni bilmem ama ben editör yardımcısı, sekreteryası, danışmanı oldum patronum delikafadulden delikafadulden :sm_cool: :sm_cool: :dance::dance:
delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafaduldenKankaaaa terfi ettin gıııdelikafadulden
Çok sevindim edini medini bilmem ama seni gördüm yaa o baa yiter:teytey:
Sen de layığını buldunaklinialirimsmile
çok teşekkür ederim gacım :roflol::roflol::roflol:a.sa.sa.sa.sa.sa.sa.sa.s
vereliniortakvereliniortakseni de tebrink edrim nikoşum..
kız ne kadan düşüncelisin fala sempatiksalakcinni öpücem alnından seni bırakmam Şenizaşkımmm gelmişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş heyooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo yatacakdımbaşım cok agrıodu ama ılacım geldı nası yatarım beklıcem senı
patlasın havaifişeklerrr
çalsın davul zurna oynasın köçeklerrr
seril şöyle yatagınaa senın ıcın hazırlattımm
delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden
evet tam anlamıyla layığımızı bulduk :sm_cool::sm_cool: çok sevinçliyim senağlama senağlama
çok teşekkür ederim gacım :roflol::roflol::roflol:
kızlar bakın tebrik edildim utanın :dilcikar: islo :mymeka: :dilcikar:
oylemıyımmm gamyoncuiremsu bırakma benı -tatlicadiarzu-kız ne kadan düşüncelisin fala sempatiksalakcinni öpücem alnından seni bırakmam Şeniz
bayıldım gozunede makyajınada o farların markalarını hemence yaz kötükedihüsoAyyy bu ne yaa dev gibi çıkmışakannehir
Hemen küçültüyorum lenslerim belli olcakeyvahedigeldismile
yok ben cidden edi olmuşum:sm_cool: :roflol: şaka değilmiş,halüsünasyondafisfisfisgörmeyrum:smiley-cool:
eee tebriklerinizi bekliyorumbayanssulusmileçiçekleri adresime yollayın lütfen:1closedeyes: :roflol:
hepinizi çok özledim:1hug:içerde vakit geçmek bilmiyo
bol bol düşündümCADIARZU
kitap okudum
gökyüzünü izledim küçücük avludanboshayallersmile
vee cezamı yatıp çıktımhihoyyyt
az soluklanıyım geliyorum:jeyyar:siz çay demleyin bana bi zahmet:kahve:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?