Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
hönkkk:1shok:
mapusta yatmaktan kafayımı sıyırdım acabakafamçokkarıştıben edimi oldum yoksa yanlışmı görüyorum:1shok:delikafadulden ben mesajlarıma bakıp gelicem:roflol:ay heycan yaptımbayanssulusmile :roflol:

aşkımmm gelmişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş heyooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo yatacakdımbaşım cok agrıodu ama ılacım geldı nası yatarım beklıcem senı

patlasın havaifişeklerrr

çalsın davul zurna oynasın köçeklerrr

seril şöyle yatagınaa senın ıcın hazırlattımm

[ ]

Son düzenleme:
seni bilmem ama ben editör yardımcısı, sekreteryası, danışmanı oldum patronum delikafadulden delikafadulden :sm_cool: :sm_cool: :dance::dance:

Kankaaaa terfi ettin gıııdelikafadulden
Çok sevindim edini medini bilmem ama seni gördüm yaa o baa yiter:teytey:
Sen de layığını buldunaklinialirimsmile

Kankaaaa terfi ettin gıııdelikafadulden
Çok sevindim edini medini bilmem ama seni gördüm yaa o baa yiter:teytey:
Sen de layığını buldunaklinialirimsmile
delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden
evet tam anlamıyla layığımızı bulduk :sm_cool::sm_cool: çok sevinçliyim senağlama senağlama
a.sa.sa.sa.sa.sa.sa.sa.s

vereliniortakvereliniortakseni de tebrink edrim nikoşum..
çok teşekkür ederim gacım :roflol::roflol::roflol:
kızlar bakın tebrik edildim utanın :dilcikar: islo :mymeka: :dilcikar:

Can sıkıntısandan gecenin bu saatinde cam sildim arkasından hazır cam silmişkene de makkaj yapiim dedimsempatiksalakcinni bişeyim de normal olsun yaakaydirigubbakcemile3
Fotolar hiç net olmadı senağlamaama danrıçam da gelmiş şerefine ekliim dedim:sm_cool:

[/url][/IMG]

Laa nikoo ağlama artık gözünü sevdiğim zümüklü kankam hasretlik bitti bide terfi aldınız olum ya bak gene ağlattın beni yaasenağlama

kız ne kadan düşüncelisin fala sempatiksalakcinni öpücem alnından seni bırakmam Şeniz

Ayyy bu ne yaa dev gibi çıkmışakannehir
Hemen küçültüyorum lenslerim belli olcakeyvahedigeldismile

ne nispetçisin islom yaaaa gecenin bu vaktinde.aklinialirimsmilekafamçokkarıştı.o ne güzel gözdür,o ne makkac öleeeee..:lepi:

La ben sevinçten ne ettiğimi biliom mu bak hedaye olarak makkaj çizittirdim size:roflol:
Çok çok tebrik ederim nikocumm Siz bu gidişle Kazeni tahtından edersiniz:roflol:

yok ben cidden edi olmuşum:sm_cool: :roflol: şaka değilmiş,halüsünasyondafisfisfisgörmeyrum:smiley-cool:
eee tebriklerinizi bekliyorumbayanssulusmileçiçekleri adresime yollayın lütfen:1closedeyes: :roflol:
hepinizi çok özledim:1hug:içerde vakit geçmek bilmiyo
bol bol düşündümCADIARZU
kitap okudum
gökyüzünü izledim küçücük avludanboshayallersmile
vee cezamı yatıp çıktımhihoyyyt
az soluklanıyım geliyorum:jeyyar:siz çay demleyin bana bi zahmet

kız ne kadan düşüncelisin fala sempatiksalakcinni öpücem alnından seni bırakmam Şeniz
oylemıyımmm gamyoncuiremsu bırakma benı -tatlicadiarzu-
Ayyy bu ne yaa dev gibi çıkmışakannehir
Hemen küçültüyorum lenslerim belli olcakeyvahedigeldismile
bayıldım gozunede makyajınada o farların markalarını hemence yaz kötükedihüso

lensmı senın kendı gozun deılmı gı şefaf lensmı benı umutlandrma lens manyagıyım zate delikafadulden

ba ba ba baaaa havayada girdi iki dakkadaaa..sositosositosositososito:jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…