Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
Sizin nasıl haberiniz yok yaa...
şimcik merak ettim tanrıçanın haberi var mı acep...kaydirigubbakcemile3

editör mü oldun fıstıımmm,yakışıırrrolumunekankayizsmile

islom hoşgeldin mavilim Şeniz

tanrıca edi edi edi edi edi edi :teytey:

mini gelsinde bi zılgıt dinleyelim lililililililli :dance:

Akitim rapunzelimŞeniz saçlarını boyayacakmış cankuşumzemuszemus

Patim nerelerdesin sen kuzum yaa neyseki geldin hemi de çok mübarek bi günde Danrıçamın modluğunu kutluyoruk haydin halaya devam:teytey: :teytey: :teytey:

Miniii nerdesin yafrum halay başı boşta:tomato:

BibertommŞeniz

Ayy daha nikomun da habarı yok bombadan çok sevinicik kankam

Vayyyy Tanrıçoreeee moderatoreeeedelikafaduldendelikafadulden, yakışır Tanrıçama tebrinkler kuşum..vereliniortakŞeniz
Ban alan mod nasıl oluyorda oluyor derseniz, ahanda örnek tanrıçaaaaa..sırnaşık şeysırnaşık şey

danrıçomeeeee moddeee çikolatteeeee amanın boooooooo yirim ben onu gızzzzzz

ama hala göremedi,m la

kız bi msn yazısında gördüm hemen atladım canlar yarın iş var çıkacam hemen sabah namazında görüşürük

inanmıyorum editör sekreteryası danışmanı olmuşum delikafaduldendelikafadulden delikafadulden delikafadulden :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
gelir gelmez profiline girdim yeşil olmuş gözlerim bana oyun yapıyor dedim :1shok:
buraya gelince cimciklenmiş gibin oldummmmmmmmmmmmm delikafadulden delikafadulden delikafadulden
Allaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhh şener şen gibin bağırmak istiyorummm delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden
mendilimi bu kez coşkun sevinçten kullanmak istiyorum senağlama senağlama senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…