- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #31.821
canım elıne saglık şugolde roseden bende var altınsarısı sanırm kaybettım bde dıger renklerınebakayım.sende neguzel koyu petrolyeşili gbı durmuş.ayarlamak lazım işde..
bayanssulusmile kayar gider dimiCADIARZUdoğru söylüyosunbayanssulusmile(anında havaya giren tanrıça similisempatiksalakcinni)
puhahahahahsırnaşık şey sırnaşık şey bundan sonra niko yoklmaz: editör sekreteryası,danışmanı niko var:1closedeyes: sırnaşık şey
o takmaz,sana taktırır hanfendü-tatlicadiarzu-
ona bi iş buyuruyorum,oda başkalarına buyuruyo bu ara
Ni demek Mirim işine yararsa sevindim.
Golden rose'un ışıltılı toz farları harika bişi ve fiyatları da çok uygundu. Baloda makyajımı onlarla yapmıştım kalıcılığı da süper:lepi:
Ben farları karıştırarak kullanmayı çok severim farklı renkler çıkıyor ortayabayanssulusmile
Flormarın toz farının yarısını vücut losyonuna kattım ışıltılı vücut losyonum oldu çok hoş duriizemuszemus
üzüm+sirke+süt maskesi...şaşırdınızmıCADIARZU anlatıyım öyleysezemuszemussoldaki resimde üzümlerin sıkılmış hali,soldakinde ise sirke ve süt damlatılmış hali var...
elimizle bir kaç tane üzümü sıkıp suyunu elde ediyoruz..ardından biraz elma sirkesi,birazda süt damlatıyoruz..karışımı yüzümüzü ve istersek boynumuza ve dekoltemize sürüyoruz(ben öyle yapıyorum)
al sana anti eycink:smiley-cool:..bunu yüzünüzde ister 1 saat,ister 20 dakika tutun..ben çok memnunum,umarım sizlerde memnun kalırsınız..
çok kolay,zor değil..üşenmeyinde deneyin:hulya:
üzüm+sirke+süt maskesi...şaşırdınızmıCADIARZU anlatıyım öyleysezemuszemussoldaki resimde üzümlerin sıkılmış hali,soldakinde ise sirke ve süt damlatılmış hali var...
elimizle bir kaç tane üzümü sıkıp suyunu elde ediyoruz..ardından biraz elma sirkesi,birazda süt damlatıyoruz..karışımı yüzümüzü ve istersek boynumuza ve dekoltemize sürüyoruz(ben öyle yapıyorum)
al sana anti eycink:smiley-cool:..bunu yüzünüzde ister 1 saat,ister 20 dakika tutun..ben çok memnunum,umarım sizlerde memnun kalırsınız..
çok kolay,zor değil..üşenmeyinde deneyin:hulya:
[]
Anaaa züper maske:lepi:
Bahçeden koparıp yapcam kendi üzümümüzlen organikbayanssulusmile
Süt katiim mi danrıçam malum yağlıyım ben
Pambıkla sürüyon deemi
pınax:jeyyar:
hoşbulduk anamakşama bi hoşgeldin karşılaması bekliyorum senden :jeyyar]
Tanricem geldim yavrummmm seni bekliommmmmm sengözlerimebaksanab[/URL][/IMG]
heh geldı saçı guzelım -tatlicadiarzu- o ne kılık kızzzzzzz kocan gormesın senı dana kıyma yapar vallaohaoldumsmile
senı senı sempatiksalakcinni bende pastelın ışıltılı allıgı vardı muhtesem bırseydı hah buldum
okdr ışıltılıkı nerdeyse bı ruj olarak kullanmadıgım kaldı sırnaşık şey vucuduma suruyordum far yapıodum allık hele en sevdgm bıde burun ucuna surmek bronz olanı yanmış havası verıo kucultuo hemde gamyoncuiremsu
ben farları ıslatarak kullanıyorum.kalıcı oluyor ama işde ben yogun ışıltı ama hafıf renklerı sevıyorum bakır altın sarısı toz pembe vanılya tonlarında -tatlicadiarzu-
ama füme ve koyu yesılı o senın gozundekı gbı surmeyıde severım..hergun olmasada gecelerı falan manyak guzel oluo bu arada metalıc ışıltılı far arıyorum gümüş rengnde
dımek ıyle
bu kilik tanriceme özel sen cekil aradan bakem :icecream:
Işıltılı farları gece makyajında kullanıyorum ben de mirim
Farları da ıslatarak cidden çok farkediyor.
Metallic ışıltılı arıyorsan golden rose tam sana göre foto çektim ama cep teli ile net olmadı pek
[/url][/IMG]
çok sexüüüaklinialirimsmile
dımek ıyle
kizma bizdigim senin icinde aldim bi tane
Tarkanın yeni şarkıyı dinledi miydin
Bak gülüm beğenirsin
dımek ıyle
ay bakım yavrum tesekur ederımalırım bu haftaa:kedi:
Tarkanın yeni şarkıyı dinledi miydin
Gel gel gel güzelim gel hiç acımıcak
Gel gel gel güzelim söz hiç acımicakkkaydirigubbakcemile3
dinlemem mi islom sempatiksalakcinni ilk dinledigimde dedim tamam bu benim sarkim aklinialirimsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?