Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

canım elıne saglık şugolde roseden bende var altınsarısı sanırm kaybettım bde dıger renklerınebakayım.sende neguzel koyu petrolyeşili gbı durmuş.ayarlamak lazım işde..

Ni demek Mirim işine yararsa sevindim.
Golden rose'un ışıltılı toz farları harika bişi ve fiyatları da çok uygundu. Baloda makyajımı onlarla yapmıştım kalıcılığı da süper:lepi:
Ben farları karıştırarak kullanmayı çok severim farklı renkler çıkıyor ortayabayanssulusmile
Flormarın toz farının yarısını vücut losyonuna kattım ışıltılı vücut losyonum oldu çok hoş duriizemuszemus

Doğru diyon kanka Nikoo fena havalarda:1closedeyes:
Ben takarım seve seve ama onun gözetiminde takalım tırsıyom valla oldu bittiye getirdiniz deyip beni banlatabilir.:1ninca: Malum artık o biirrr "editör sekreteryası,danışmanı niko" sositososito

üzüm+sirke+süt maskesi...şaşırdınızmıCADIARZU anlatıyım öyleysezemuszemus​
soldaki resimde üzümlerin sıkılmış hali,soldakinde ise sirke ve süt damlatılmış hali var...
elimizle bir kaç tane üzümü sıkıp suyunu elde ediyoruz..ardından biraz elma sirkesi,birazda süt damlatıyoruz..karışımı yüzümüzü ve istersek boynumuza ve dekoltemize sürüyoruz(ben öyle yapıyorum)
al sana anti eycink:smiley-cool:..bunu yüzünüzde ister 1 saat,ister 20 dakika tutun..ben çok memnunum,umarım sizlerde memnun kalırsınız..
çok kolay,zor değil..üşenmeyinde deneyin:hulya:

senı senı sempatiksalakcinni bende pastelın ışıltılı allıgı vardı muhtesem bırseydı hah buldum

okdr ışıltılıkı nerdeyse bı ruj olarak kullanmadıgım kaldı sırnaşık şey vucuduma suruyordum far yapıodum allık hele en sevdgm bıde burun ucuna surmek bronz olanı yanmış havası verıo kucultuo hemde gamyoncuiremsu

ben farları ıslatarak kullanıyorum.kalıcı oluyor ama işde ben yogun ışıltı ama hafıf renklerı sevıyorum bakır altın sarısı toz pembe vanılya tonlarında -tatlicadiarzu-

ama füme ve koyu yesılı o senın gozundekı gbı surmeyıde severım..hergun olmasada gecelerı falan manyak guzel oluo bu arada metalıc ışıltılı far arıyorum gümüş rengnde

Anaaa züper maske:lepi:
Bahçeden koparıp yapcam kendi üzümümüzlen organikbayanssulusmile
Süt katiim mi danrıçam malum yağlıyım ben

Pambıkla sürüyon deemi

süt mısırım bişe sorcam -tatlicadiarzu- bu yuzde durmuyor dımı bıldıgın sıvı bır antı eycıng guclubacismile

evde tum malzemeler var uzum bldgmz yesıl uzum dımı gıı nenem pek sevıy uzumu sahurda ıftarda ekmeen arasına koyup yıo zaar dişlerı yok sempatiksalakcinni gebertmesın benı uzumlerımı mundar ettın babaayn canına dıye kaydirigubbakcemile

Anaaa züper maske:lepi:
Bahçeden koparıp yapcam kendi üzümümüzlen organikbayanssulusmile
Süt katiim mi danrıçam malum yağlıyım ben

Pambıkla sürüyon deemi

cildın yaglıysa layt sut koy sempatiksalakcinni şaka gız ama neden olmasın-tatlicadiarzu- limonda katabılırsın yagı ceker şerefszmvereliniortak

Işıltılı farları gece makyajında kullanıyorum ben de mirim
Farları da ıslatarak cidden çok farkediyor.

Metallic ışıltılı arıyorsan golden rose tam sana göre foto çektim ama cep teli ile net olmadı pek

[/url][/IMG]

bu kilik tanriceme özel sen cekil aradan bakem :icecream:
dımek ıyle

ay bakım yavrum tesekur ederımalırım bu haftaa:kedi:

Tanricem geldim yavrummmm seni bekliommmmmm sengözlerimebaksanab
[/URL][/IMG]

Tarkanın yeni şarkıyı dinledi miydin
Gel gel gel güzelim gel hiç acımıcak
Gel gel gel güzelim söz hiç acımicakkkaydirigubbakcemile3

dımek ıyle

ay bakım yavrum tesekur ederımalırım bu haftaa:kedi:
Bak gülüm beğenirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…