Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

amanda kızanım gelmiş hoşgelmiş
Şeniz

eprılım kuşuuuum.Şeniz.niredesin çekik gözlü kızan..-tatlicadiarzu-
gecelere akıyonus demek..yoksa her gece cami cami dolaşıp, dua mı edersiniz:Saruboceq::Saruboceq: damyat beynen?

Gacellaammm çekik gözlerim çizgi halinde şuan uykusuzluktan mafoldumben sempatiksalakcinni
Hee cami cami geziyoz yıvrım, töbe töbe, çarpılcaz beya...
sempatiksalakcinni

amanda kızanım gelmiş hoşgelmiş
Şeniz

Nazocanım bitanem Şeniz

Akşama yimeğe pilavlan türlü yaptuk sevdalumla...cokacimcoook sempatiksalakcinni
Birazdan kayınvalideciğim gelir yavru kuşlarım :hulya:
kaçıyorum şimdicik
opuyorumnanaktan

güle güle çekik göz..olumunekankayizsmile

vereliniortakhayırlı olsun canım..nassı yakaladım seni acan?aklinialirimsmileaklinialirimsmile

Saol bebeem aklinialirimsmile senden korkulur tabisi gacım yakalarsın valla:kedi:

ohh be sonunda hadi gözün aydın
kazen sesini duydukaydirigubbakcemile3

artık tospikleri karıştırmıycamopuyorumnanaktan

Önceden tembel tospiği bilseydim almazdım zaten nicki beğenmediğimden değil karışıyor yoksa çok severim tospikleri :asigim:

Artık ben tekim bi tane matahari var kk'da:lepi:

başınıza editör oldum itinaynan
hoşgeldin ve güle güle kanka:mymeka: 2 kelam edemeden kaçtın gittin yineğğmafoldumben
bizde seni çok özledik:gitme:denyocan enişte az rahat bıraksın senikötükedihüsoapril bizimdir bizim kalacak:enbuyukkk:

eprılım kuşuuuum.Şeniz.niredesin çekik gözlü kızan..-tatlicadiarzu-
gecelere akıyonus demek..yoksa her gece cami cami dolaşıp, dua mı edersiniz:Saruboceq::Saruboceq: damyat beynen?
:roflol: :roflol: :roflol:
sorma gacım:Saruboceq:itinaynan her gece o cami senin,bu türbe benim ziyaret ederler:1closedeyes: :Saruboceq: allah kabul eylesinsempatiksalakcinni:roflol:

Abovvvv ben Matahari oluveedimm :lepi:
Nickimin anası afroma teşekkürlerr
oovv yeeaklinialirimsmile
hayırlı olsun mataharim:lepi:isim annen olmakta ayrı bi gurur:lepi:beğenip değiştirmende beni mutlu etti:kedi:
şu maymunella garıyı değiştirde,yanar dönerli bir matahari avatarı yapalım sana:jeyyar:

Allah ına gurban,sexi editörüm benimopuyorumnanaktanzemuszemus

eyvallah gözüm:jeyyar:
tuçi tuçi tuçiiizemuszemusnaber cano
ben ve sexilik-tatlicadiarzu- :roflol: o sizin sexiliğiniz bacım:lepi:

island makkajın süper olmuş

Ayburum tişekkür ederim hatunumopuyorumnanaktan

islom beni öpmedin hiç :dilcikar:
Du bi daha öpcemmŞeniz
nazalp;14830610]İslo kız ne yeni gelini kız 14 aylık oldum doğuraydım 5 aylık kızanım olurdu hala yeni gelin diyo deli kızohaoldumsmile
Yeni gelinimsin tabebayanssulusmile su gibi körpecik allamaaklinialirimsmile

Yoh islo belli olmamıştır cinsiyet
geçen ay ayşo geldi
daha 1,5 aylıktır bebem :)
c.tesi kesin gidicem dohtora kızlar hakkınızı helal edin bayanssulusmile
İkiz olma ihtimali nedir tospikimCADIARZU

Abovvvv ben Matahari oluveedimm :lepi:
Nickimin anası afroma teşekkürlerr
Hayırlı olsun güzel gözlüm yakışmış allama cuk oturmuş

Tanrıçam bebem hayatımda hiç oruç tutmakta bu kadar zorlanmamıştımbilmiyorumkismile
sıcaklarlan boğuşup duruom canım,sen nasılsın?mafoldumben
4 gündür yoktun aramızdasenağlama
gidişin suskun oldu ama dönüşün muhteşem tatlı editörüm benmaklinialirimsmile

eyüp sultan hz.lerinin türbesinden kareler
geçen gün annemle ziyaret edip,duamızı edelim dedik..anamm resmen izdiham!millet piknik yapmaya gidiyor cami avlusuna..abartanlar var olayı,maksat oruç açmak,ziyaret yapmak değil,avlu içinde sohpete,lak lak'a dönüşmüş:enbuyukkk:
herşeye rağmen o atmosferi yaşamak muhteşemdi..ben her zaman türbe ziyareti yaparım,ama hem ramazan dolayısı ile sizlerle paylaşmak istedim,hemde göremeyenler ve merak edenler varsa diye düşündüm:kedi:umarım beğenirsiniz..opuyorumnanaktan​

dışarıdan kareler​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…