- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #31.801
eyüp sultan hz.lerinin türbesinden kareler
geçen gün annemle ziyaret edip,duamızı edelim dedik..anamm resmen izdiham!millet piknik yapmaya gidiyor cami avlusuna..abartanlar var olayı,maksat oruç açmak,ziyaret yapmak değil,avlu içinde sohpete,lak lak'a dönüşmüş:enbuyukkk:
herşeye rağmen o atmosferi yaşamak muhteşemdi..ben her zaman türbe ziyareti yaparım,ama hem ramazan dolayısı ile sizlerle paylaşmak istedim,hemde göremeyenler ve merak edenler varsa diye düşündüm:kedi:umarım beğenirsiniz..opuyorumnanaktan
dışarıdan kareler
:1closedeyes: :1closedeyes: :1closedeyes:Edimm saygılarrr buyrunnnnnnnnn buyrunnnnnnnnn buyrunnnnnnnnn
hayırlı olsun tuçimŞenizincelicem gülüm saolopuyorumnanaktan
Tanrıçam bebem hayatımda hiç oruç tutmakta bu kadar zorlanmamıştımbilmiyorumkismile
sıcaklarlan boğuşup duruom canım,sen nasılsın?mafoldumben
4 gündür yoktun aramızdasenağlama
gidişin suskun oldu ama dönüşün muhteşem tatlı editörüm benmaklinialirimsmile
Valla ben senin topiğine ayrı bi site muamelesi yaptığım için sitenin sahabası sensin baa göre__TanRIcA__;14835971]:1closedeyes: :1closedeyes: :1closedeyes:
eyvallah cigerim:roflol: ulan dua edin sitenin sahabı ben olmamışım-tatlicadiarzu-:roflol:
kraldan çok kralcılık bu olsa gerek heheh
nikini hatırlamadığım bir arkadaşımız kahverengi kalemle ilgili soru sormuştu..bende kendi kullandığım kahve rengi emily marka ve adını bilmediğim dandik,
ama bir o kadar başarılı kalemlerimi ekliyorum:smiley-cool:
kalem traşı bilem varbayanssulusmile(aman ne büyük maharetsempatiksalakcinni)
koluma çizittirdiğim ilk renk emily kaleme ait..alttaki koyu ise kalemtraşlı kalemeboshayallersmile
kaleme o kadar para bayılmaya luzum yok..ben ucuz kalemlerimle harika makyajlar yapabiliyorumbayanssulusmile sizlerede tavsiye ederim canlarım:hulya:
kolun nerde ulen fotoda
nikini hatırlamadığım bir arkadaşımız kahverengi kalemle ilgili soru sormuştu..bende kendi kullandığım kahve rengi emily marka ve adını bilmediğim dandik,
ama bir o kadar başarılı kalemlerimi ekliyorum:smiley-cool:
kalem traşı bilem varbayanssulusmile(aman ne büyük maharetsempatiksalakcinni)
koluma çizittirdiğim ilk renk emily kaleme ait..alttaki koyu ise kalemtraşlı kalemeboshayallersmile
kaleme o kadar para bayılmaya luzum yok..ben ucuz kalemlerimle harika makyajlar yapabiliyorumbayanssulusmile sizlerede tavsiye ederim canlarım:hulya:
zalak tospik kocaman kolu göremiyo kaydirigubbakcemile
Kol gibi şeyi göremedin mi tospikim:roflol:
saol mirim,allah razı olsunŞenizhuzur duyduysan ne mutlu..çok guzel içim huzur doldu....elıne ayagına saglık
demek o harika makyajlar bu malzemelerle çıkıyoCADIARZU ee kızaam sen en dandik ürünü bile kullansan harikalar yaratırsın..allah göz vermişMirime söz verdiğim gibin malzemeleri ekliyorum. Dün yaptığım makyajda kullandığım malzemeler
[/url][/IMG]
Pembe kısımda kullandığım farlar:
Maybelline no.105 Rose Tint
Body shop allığın açık pembe kısmısempatiksalakcinni
She'nin pembe-mor terracotası
Kaş altına:
Flormar True colour no.20 (bayıldığım bi far ama ürtilmiyor artık:1no2:)
Siyah gölgelemede kullandığım farlar:
Golden rose Glittering loose no:210 (harika ışıltılı bi far çok severek kullanıyorum. Grisini de aldım.)
Beyu'nun 4lü farı no:92 siyah kısmını kullandım. O da oldukça ışıltılıbayanssulusmile
hepimizin duaları kabul olur işallah gülümŞenizsende gezme ve görme şerefine nail olmuşsun ne mutluhihoyyyttemmuzda ben de istanbuldaydım tanrıçam bol bol gezdim böle mübarek yerleri
sonra baktım dünya boş,ne warsa öbür tarafta wwarrboshayallersmile
Allah dualarını kabul etsin canım
beğendiyseniz ne mutlu yeşil eriğimolumunekankayizsmileCanım tanrıçam çok güzel paylaşmışsın..çeken parmaklarına sağlık.olumunekankayizsmile
hakkaten her sene ramazanda tv ler gösterir cami avlusu resmen piknik alanı görünümünde,
türbe ziyareti bazen maksatını aşıyor.
aynen senin dediklerini diyorum bende, tv de izlerken..:1closedeyes:
boncuğum çok saolŞenizbeğenmenize o kadar mutlu oldumkihihoyyytrabbim herkesin gönlüne göre versin:Saruboceq:Danrıçam fotolar harika ellerine sağlık çok düşüncelisin bitanem çok teşekkürler paylaştığın için olumunekankayizsmile
Çok hoşuma gitti. Allah gönlünün muradını versin inşallah, dularınızı kabul etsin.:Saruboceq:
Valla ben senin topiğine ayrı bi site muamelesi yaptığım için sitenin sahabası sensin baa göre
Padişahım çok yaşa ayy şey Danrıçam çok yaşaa
Tacını da takalım artık dimi bilen var bilmeyen var
Mirime söz verdiğim gibin malzemeleri ekliyorum. Dün yaptığım makyajda kullandığım malzemeler
[
Pembe kısımda kullandığım farlar:
Maybelline no.105 Rose Tint
Body shop allığın açık pembe kısmısempatiksalakcinni
She'nin pembe-mor terracotası
Kaş altına:
Flormar True colour no.20 (bayıldığım bi far ama ürtilmiyor artık:1no2:)
Siyah gölgelemede kullandığım farlar:
Golden rose Glittering loose no:210 (harika ışıltılı bi far çok severek kullanıyorum. Grisini de aldım.)
Beyu'nun 4lü farı no:92 siyah kısmını kullandım. O da oldukça ışıltılıbayanssulusmile
olum kol gibi kolumu göremedinmikaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3kolun nerde ulen fotoda
aa ciddimiaklinialirimsmileTanrıçaaa tam benm aradğım renkti buuuakannehir
Allah razı olsun sonunda bulmama wesile oldun:teytey:
canım ben de emily kalemleri çok beğniorum hem yumuşacıklar hem de harika renkler weriolarrzemuszemus
ben çok memnunum her renginden hacıKankaa emilynin rengi ne kadan canlı ölee
pirhotCADIARZUnikini hatırlıyamadım tatlım k.bakma:kedi:o bendim oopuyorumnanaktan.aa cnm emilynn bu rengini görmemiştm daha önce koyu kahvesini gördmüştüm.baya güzelmiş çok doğal durur gözümde.emilynin numarasını söyleyebilrmisn cnm ya zahmet olmssa eğer bilmiyorumkismile.
Kol gibi şeyi göremedin mi tospikim:roflol:
sırnaşık şeykaydirigubbakcemile3
Kanka servet dökmeye ne hacet zemini güzel hazırladın mı perfecto makyajlar çıkıyobayanssulusmilesaol mirim,allah razı olsunŞenizhuzur duyduysan ne mutlu..
demek o harika makyajlar bu malzemelerle çıkıyoCADIARZU ee kızaam sen en dandik ürünü bile kullansan harikalar yaratırsın..allah göz vermiş
saol paylaştığın için islomŞeniz
hepimizin duaları kabul olur işallah gülümŞenizsende gezme ve görme şerefine nail olmuşsun ne mutluhihoyyyt
bu dünya tiyatro sahnesiyerimsenibengerçek olan orası bitanemboshayallersmile
beğendiyseniz ne mutlu yeşil eriğimolumunekankayizsmile
allah razı olsun saol..sizinde bakan gözlerinize allah zeval vermesin:Saruboceq:
aslında başka resimlerde var ama,milletin suratı belli olmasın diye eklemedim:smiley-cool:
düşünsenize,haberleri yok,resimleri burda boy boy
etik olmadığı için eklemedim,görünenleride karaladım gacımkaydirigubbakcemile2
boncuğum çok saolŞenizbeğenmenize o kadar mutlu oldumkihihoyyytrabbim herkesin gönlüne göre versin:Saruboceq:
:kedi: :kedi: :kedi: :kedi:
çok pis utandımkanka mahçup ettin yahu:kedi: estafurullah bitanem,önemli olan burdaki yakaladığımız güzel dostluklar:1hug:
ay takıyım tacımı kız durbayanssulusmile :roflol:
Kanka servet dökmeye ne hacet zemini güzel hazırladın mı perfecto makyajlar çıkıyobayanssulusmile
Teşekkür ederim bebeğim.
Ayy senin ipek saçların tacı tutmaz şimdi kayar gider. Nikoyu bekleyelim ay pardon "editör yardımcısı sekreteryası danışmanı niko" (en yalakasından:roflol:) o taksın gelince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?