Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
Mirime söz verdiğim gibin malzemeleri ekliyorum. Dün yaptığım makyajda kullandığım malzemeler

[/url][/IMG]

Pembe kısımda kullandığım farlar:
Maybelline no.105 Rose Tint
Body shop allığın açık pembe kısmısempatiksalakcinni
She'nin pembe-mor terracotası

Kaş altına:
Flormar True colour no.20 (bayıldığım bi far ama ürtilmiyor artık:1no2:)

Siyah gölgelemede kullandığım farlar:

Golden rose Glittering loose no:210 (harika ışıltılı bi far çok severek kullanıyorum. Grisini de aldım.)
Beyu'nun 4lü farı no:92 siyah kısmını kullandım. O da oldukça ışıltılıbayanssulusmile

temmuzda ben de istanbuldaydım tanrıçam bol bol gezdim böle mübarek yerleri
sonra baktım dünya boş,ne warsa öbür tarafta wwarrboshayallersmile
Allah dualarını kabul etsin canım

Son düzenleme:
Edimm saygılarrr buyrunnnnnnnnn buyrunnnnnnnnn buyrunnnnnnnnn
:1closedeyes: :1closedeyes: :1closedeyes:
eyvallah cigerim :roflol: ulan dua edin sitenin sahabı ben olmamışım-tatlicadiarzu-:roflol:
kraldan çok kralcılık bu olsa gerek heheh

bebiş dün açtım,daha bebe yani werem baksositososito

Makyaj Güncem
hayırlı olsun tuçimŞenizincelicem gülüm saolopuyorumnanaktan

:kedi: cansın senŞeniz
sizlerin tatlığı o canoopuyorumnanaktan..allah sabrını verir hayatım,buralar serinledi biraz şükür:Saruboceq:
ben zorlanmıyorum fazla,evde olduğum için geneldesempatiksalakcinniama dışarı çıkınca aman yarabbi diyorumakannehir
4 gün yoktum ama sizleride çok özledim:gitme:misafir olarak bilem giremiyodum biliyünmü:gitme:

Canım tanrıçam çok güzel paylaşmışsın..çeken parmaklarına sağlık.olumunekankayizsmile
hakkaten her sene ramazanda tv ler gösterir cami avlusu resmen piknik alanı görünümünde,
türbe ziyareti bazen maksatını aşıyor.
aynen senin dediklerini diyorum bende, tv de izlerken..:1closedeyes:

Danrıçam fotolar harika ellerine sağlık çok düşüncelisin bitanem çok teşekkürler paylaştığın için olumunekankayizsmile
Çok hoşuma gitti. Allah gönlünün muradını versin inşallah, dularınızı kabul etsin.:Saruboceq:

__TanRIcA__;14835971]:1closedeyes: :1closedeyes: :1closedeyes:
eyvallah cigerim :roflol: ulan dua edin sitenin sahabı ben olmamışım-tatlicadiarzu-:roflol:
kraldan çok kralcılık bu olsa gerek heheh
Valla ben senin topiğine ayrı bi site muamelesi yaptığım için sitenin sahabası sensin baa göre
Padişahım çok yaşa ayy şey Danrıçam çok yaşaa
Tacını da takalım artık dimi bilen var bilmeyen var

nikini hatırlamadığım bir arkadaşımız kahverengi kalemle ilgili soru sormuştu..bende kendi kullandığım kahve rengi emily marka ve adını bilmediğim dandik,
ama bir o kadar başarılı kalemlerimi ekliyorum:smiley-cool:​

kalem traşı bilem varbayanssulusmile(aman ne büyük maharetsempatiksalakcinni)
koluma çizittirdiğim ilk renk emily kaleme ait..alttaki koyu ise kalemtraşlı kalemeboshayallersmile
kaleme o kadar para bayılmaya luzum yok..ben ucuz kalemlerimle harika makyajlar yapabiliyorumbayanssulusmile sizlerede tavsiye ederim canlarım:hulya:

Tanrıçaaa tam benm aradğım renkti buuuakannehir
Allah razı olsun sonunda bulmama wesile oldun:teytey:
canım ben de emily kalemleri çok beğniorum hem yumuşacıklar hem de harika renkler weriolarrzemuszemus

o bendim oopuyorumnanaktan.aa cnm emilynn bu rengini görmemiştm daha önce koyu kahvesini gördmüştüm.baya güzelmiş çok doğal durur gözümde.emilynin numarasını söyleyebilrmisn cnm ya zahmet olmssa eğer bilmiyorumkismile.

çok guzel içim huzur doldu....elıne ayagına saglık
saol mirim,allah razı olsunŞenizhuzur duyduysan ne mutlu..
demek o harika makyajlar bu malzemelerle çıkıyoCADIARZU ee kızaam sen en dandik ürünü bile kullansan harikalar yaratırsın..allah göz vermiş
saol paylaştığın için islomŞeniz

temmuzda ben de istanbuldaydım tanrıçam bol bol gezdim böle mübarek yerleri
sonra baktım dünya boş,ne warsa öbür tarafta wwarrboshayallersmile
Allah dualarını kabul etsin canım
hepimizin duaları kabul olur işallah gülümŞenizsende gezme ve görme şerefine nail olmuşsun ne mutluhihoyyyt
bu dünya tiyatro sahnesiyerimsenibengerçek olan orası bitanemboshayallersmile

beğendiyseniz ne mutlu yeşil eriğimolumunekankayizsmile
allah razı olsun saol..sizinde bakan gözlerinize allah zeval vermesin:Saruboceq:
aslında başka resimlerde var ama,milletin suratı belli olmasın diye eklemedim:smiley-cool:
düşünsenize,haberleri yok,resimleri burda boy boy
etik olmadığı için eklemedim,görünenleride karaladım gacımkaydirigubbakcemile2

boncuğum çok saolŞenizbeğenmenize o kadar mutlu oldumkihihoyyytrabbim herkesin gönlüne göre versin:Saruboceq:

:kedi: :kedi: :kedi: :kedi:
çok pis utandım kanka mahçup ettin yahu:kedi: estafurullah bitanem,önemli olan burdaki yakaladığımız güzel dostluklar:1hug:
ay takıyım tacımı kız durbayanssulusmile :roflol:

canım elıne saglık şugolde roseden bende var altınsarısı sanırm kaybettım bde dıger renklerınebakayım.sende neguzel koyu petrolyeşili gbı durmuş.ayarlamak lazım işde..

kolun nerde ulen fotoda
olum kol gibi kolumu göremedinmikaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Tanrıçaaa tam benm aradğım renkti buuuakannehir
Allah razı olsun sonunda bulmama wesile oldun:teytey:
canım ben de emily kalemleri çok beğniorum hem yumuşacıklar hem de harika renkler weriolarrzemuszemus
aa ciddimiaklinialirimsmile
çok sevindim zaman:teytey:yuppiiihihoyyyt
sendende allah razı olsun tuçim..sürümü yumuşacık ve renkleride gerçekten çok güzelkaydirigubbakcemile5

Kankaa emilynin rengi ne kadan canlı ölee
ben çok memnunum her renginden hacı
pirhotCADIARZUnikini hatırlıyamadım tatlım k.bakma:kedi:
tabiki söylerim,106 numarakaydirigubbakcemile5
umarım memnun kalırsın bebem

Kol gibi şeyi göremedin mi tospikim:roflol:

sırnaşık şeykaydirigubbakcemile3

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: allah almasın seni tospikcan emilülülülülülü :roflol:

Kanka servet dökmeye ne hacet zemini güzel hazırladın mı perfecto makyajlar çıkıyobayanssulusmile
Teşekkür ederim bebeğim.
Ayy senin ipek saçların tacı tutmaz şimdi kayar gider. Nikoyu bekleyelim ay pardon "editör yardımcısı sekreteryası danışmanı niko" (en yalakasından:roflol:) o taksın gelince

bayanssulusmile kayar gider dimiCADIARZUdoğru söylüyosunbayanssulusmile(anında havaya giren tanrıça similisempatiksalakcinni)
puhahahahahsırnaşık şey sırnaşık şey bundan sonra niko yoklmaz: editör sekreteryası,danışmanı niko var:1closedeyes: sırnaşık şey
o takmaz,sana taktırır hanfendü-tatlicadiarzu-
ona bi iş buyuruyorum,oda başkalarına buyuruyo bu ara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…