Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
canım çok teşekkür ederim ,
Amin Allahım kimseye yaşatmasın , tüm kemiklerimin sızladığını hissettim resmen , Allahtan insanlar hemen koştular , Allah razı olsun:Saruboceq:
yaa okulda çok öle vukuatı vardı , hergün bişey yapardı , öle bir dedikodu çıkmıştı okulda , olabilir , yapabilitesi yüksek bir çocuktukaydirigubbakcemile3

ablacım teşekkür ederim , yok ayol nie bırakim arabamı , bu kaza ne ki ooohhhoooohhooooo neler yaşadım aklinialirimsmile, ablacım hergün ordan oraya gidiyorum arabasız in bin deli olurum
araba pazarındamı kaydirigubbakcemile3 bomba yakaydirigubbakcemile3

yıldızlar da kayar, pantalon indirir olum tan....:roflol:
sapık çocuk kaydirigubbakcemile3

geçmiş olsun minim:1hug:..sana bişey olmamış ya,canın sağolsun..yerimseniben

Tan ne maksatla pantülünü indiriyormuş aceba,ayucuklu boxer ını göstermek için mi?

gacıablam teşekkür ederim , Allah herkesi korusun,
heralde donunu göstermek içindir kaydirigubbakcemile3

bebeğimmm benimmm , çok saol gülüm , yok senin nazarın değmez gülüm benim olumunekankayizsmile
iyim şimdi gülüm , annem yat gitme işe dinlen deyip duruordu , başına kaldım şimdi kaydirigubbakcemile3

oyy kuzum geçmiş olsun bebeğim:teselli:
canına birşey olmamış ya boşver arabayı
mal canın yongası ama ama sana birşey olmasın

çok saol nazomm , iyim şimdi çok şükürr :Saruboceq:

Minimmm :1ninca: kıyamam sana ya verilmiş sadakan varmış sana bir şey olmamış boşver arabayı olan yeter ki arabaya olsun sana olmasın:teselli:

biberimmm teşekkür ederim balım , mala gelsin , Allah sağlık versin herkese :Saruboceq:

balım amin , Allahım korsusun herkesi :Saruboceq:

eve gelmedin ondan oldu :1closedeyes:
iyim meleğim şimdi çok şükür , yatıyorum kazık gibin :lepi:

aman sana bişi olmamış ya değeri düşerse düşsün aracın
çok geçmiş olsun balım benim

çok saol bebeğim benim olumunekankayizsmile

dün de annem moralim düzelsin diye bana bunları almış:asigim:kaydirigubbakcemile3

bunları da ben almıştım , fırçalar çok güzel yumuş yumuş , samur yazıor da inşallah değildir mafoldumben çok durgusalım bu aralarmafoldumben

miniiiiiii cok gecmis olsun canim benim melekler korumus seni. Benimde iki kez basima geldi ölümlerden döndüm.. Allah bi daha yasatmasin canim :teselli:

kizlar bende sabah sabah tirnaklarima jel teknigiyle french yaptim, foto cok net degil telefonla cektim... sempatiksalakcinni

[/URL][/IMG]

Jel tekniği ne olakibilmiyorumkismile
Çok harika olmuşkaydirigubbakcemile5

Minim bu işten gene sen karlı çıkmışın hassas meleğimmsempatiksalakcinni
İyi günlede sağlıkla sürüştür kullan cicilerini süper parçalar

yogunum tatlım
hatta kk'yı kapatıyorum şimdi

görüşürüz
Kolay gelsin tospikimŞeniz
İslom tamam kanka ekleyeyim bi ara senin için Şeniz

Ban aldığın gün eklemiştim kanka tmm aşkısı olur salla yarın kuşları böceklerihihoyyyt

Kankaa ekle ama olumunekankayizsmile

islom tsk ederim tatlim.. jel teknigi biraz zahmetli bi is 1.5 -2 saat sürüyo ama en az 1 ay boyunca tirnak böyle kaliyo...ne kiriliyo ne bozuluyo ...

Bu islem protez tirnaklara uygulaniyo genelde..ben kendi tirnaklarimi güclendirmek icin kendi tirnagim üzerine yapiyorum... bi kac kat jel sürüyorum ve ultra viole lambamin icine koyuyorum elimi 2 dakika icinde jel sertlesiyo tirnakla bütünlesiyo....uclara da beyaz jel uyguluyorum sonra yine lamba en sonunda da parlatici jel...ve bitiyooooooooo offffff göbem catladi insallah anlatabilmisimdir sempatiksalakcinni

pinax süper olmuş , jel tekniği ney ?
islom son açık renkli olan makyajını çok beğendim , nasıl yaptın bana ayrıntılı anlat , farların şeylerini de söle. hee valla çok şanslıyımdır böle konularda kaydirigubbakcemile3 kayın validem de gelecekmiş beni görmeden içi rahat etmezmiş :CüvCüv:
miricim saol canım.

okurken ben yoruldum kaydirigubbakcemile3 ben ilkel yöntemlere devam ederim kaydirigubbakcemile3

haklisin minikim cok zahmetli gercekten ama iste 1 ay boyunca tirnaklarimla alakayi kesiyorum bütün gün ellerim suyun icinde...(pek severim temizlik yapmayi) ve tirnaga hic bisey olmuyo toynak gibi kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
Minim millet geçmiş olsuna süt neyin götürür sana clinique, ruc, far kapan gelio:roflol:
Kayınannen ne getircek bakalımkaydirigubbakcemile3
Tişekkür ederim bebeğim şimdik şölee yaptım:hulya:
[/url][/IMG]

Önce Beyu far bazını sürdüm arkasından fotoda ilk sıradaki Flormar 015 nolu farı göz kapağıma sürüp dağıttım.
Sonra fotoda 2. sıradaki Flormar True colour 20 nolu farla göz yuvarlağımın üstü ile kaş altı arasında kalan bölümü fırçayla geçtin. Ten renginde ışıltılı bir far.
Kaş altına Flormar 77 nolu farlı sürdüm.
Eyeliner, göz içine kalm üst göz kapağa da Flormar ultra black kullandım. Rimel tamamdır:lepi:nnız bedavaya anlatım yok deneyince foto isterim

Anaa ne cahal kalmışım ilk kez duyuyorumbilmiyorumkismile
Güzel bişeymiş ama bana göre deel:umursamaz:
Sana da çok yakışmış pınaxım

Son düzenleme:
Minom hediyelerin harikaymış canum ev arkadaşım benim :lepi: Şeniz

pinax'ın da firençine bayıldum
bayanssulusmile

islom ben de onu dicektim ışıltılı olan ney die , çok güzel duruyor , doğrulunca bi deneyim :kedi:
aprilim bebeğim olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…