- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #31.961
canım çok teşekkür ederim ,
mini çok geçmiş olsuna.s.
ne olur dikkat et kendine kaza geçirdiğini okuyunca tüylerim diken diken oldumafoldumben
ben daha yeni unutmaya çalışıyorum kazayı
Rabbim kimseye yaşatmasın canım sağlık olsun kendinde belirtmişsin zatenolumunekankayizsmile
demek tan şımarık bir velettilmaz: pantolon durumu inş dedikodudan ibarettir yoksa bomba ohaoldumsmileohaoldumsmile
oyy minim çok geçmiş olsun sevdiceğim yaa inşallah hemen atlatırsın ruhen ve bedenen...
anam da trafik kazası yaptıydı seneler önce, tam güzel alışmıştı 70km falan çıkıyordu bile fegat kazadan sonra binmedi arabaya(( kullanmıyor şimdi... inşallah sende de aynı durum olmaz sanıyorum ki olmaz çünkülüm sen akıllı bir kızsın bi kaza yüzünden direksiyonu bırakmazsın
bu arada ben de ehliyeti almadan araba alacaktık araba pazarında kaza yaptımdı. çok fena bişey. insan çarptığından çok çevreye toplanan insanlardan korkuyor ya...
sapık çocuk kaydirigubbakcemile3yıldızlar da kayar, pantalon indirir olum tan....:roflol:
geçmiş olsun minim:1hug:..sana bişey olmamış ya,canın sağolsun..yerimseniben
Tan ne maksatla pantülünü indiriyormuş aceba,ayucuklu boxer ını göstermek için mi?
:1shok: :1shok: :1shok: :1shok:
ne edemmafoldumbennerelere gidem mafoldumben
büyük geçmiş olsun kankammafoldumben..nazarmı değdi noldu kuzuma:teselli:...değerine mıçamsana bişey olmasınmafoldumbensadakan varmış ucuz atlattınŞeniz..yat dinlen,vee bu olayı unutmaya bak gülüm a.s. opuyorumnanaktan Şeniz
oyy kuzum geçmiş olsun bebeğim:teselli:
canına birşey olmamış ya boşver arabayı
mal canın yongası ama ama sana birşey olmasın
Minimmm :1ninca: kıyamam sana ya verilmiş sadakan varmış sana bir şey olmamış boşver arabayı olan yeter ki arabaya olsun sana olmasın:teselli:
Tan adamım yasırnaşık şey gördün mü gördün mü çabık söleesempatiksalakcinni
Minimmm nazara mı geldin sen gülüm yaasenağlama
Allah beterinden korusun bitanem çok geçmiş olsun. İnşallah bir an önce atlatırsın:teselli:
Kuzum benimmmmmmmmm :1shok: mafoldumben
Geçmiş olsun bitanem...Önemli olan sana zarar gelmemiş olması biriciğim, boşver arabayı...:1hug:
Kocaman sarılıyorum sana kankam benim... :1hug: olumunekankayizsmile
Nasılsınız kesme şekerlerimmm opuyorumnanaktan
aman sana bişi olmamış ya değeri düşerse düşsün aracın
çok geçmiş olsun balım benim
Jel tekniği ne olakibilmiyorumkismilekizlar bende sabah sabah tirnaklarima jel teknigiyle french yaptim, foto cok net degil telefonla cektim... sempatiksalakcinni
[/URL][/IMG]
dün de annem moralim düzelsin diye bana bunları almış:asigim:kaydirigubbakcemile3
bunları da ben almıştım , fırçalar çok güzel yumuş yumuş , samur yazıor da inşallah değildir mafoldumben çok durgusalım bu aralarmafoldumben
[/B]
Kolay gelsin tospikimŞenizyogunum tatlım
hatta kk'yı kapatıyorum şimdi
görüşürüz
İslom tamam kanka ekleyeyim bi ara senin için Şeniz
Ban aldığın gün eklemiştim kanka tmm aşkısı olur salla yarın kuşları böceklerihihoyyyt
Minicım buyuk gecmıs olsun canım ...
pınar ellerın guzelmiş jel tekınıgını anlatsana bakım
islom tsk ederim tatlim.. jel teknigi biraz zahmetli bi is 1.5 -2 saat sürüyo ama en az 1 ay boyunca tirnak böyle kaliyo...ne kiriliyo ne bozuluyo ...
Bu islem protez tirnaklara uygulaniyo genelde..ben kendi tirnaklarimi güclendirmek icin kendi tirnagim üzerine yapiyorum... bi kac kat jel sürüyorum ve ultra viole lambamin icine koyuyorum elimi 2 dakika icinde jel sertlesiyo tirnakla bütünlesiyo....uclara da beyaz jel uyguluyorum sonra yine lamba en sonunda da parlatici jel...ve bitiyooooooooo offffff göbem catladi insallah anlatabilmisimdir sempatiksalakcinni
Minim millet geçmiş olsuna süt neyin götürür sana clinique, ruc, far kapan gelio:roflol:pinax süper olmuş , jel tekniği ney ?
islom son açık renkli olan makyajını çok beğendim , nasıl yaptın bana ayrıntılı anlat , farların şeylerini de söle. hee valla çok şanslıyımdır böle konularda kaydirigubbakcemile3 kayın validem de gelecekmiş beni görmeden içi rahat etmezmiş :CüvCüv:
miricim saol canım.
islom tsk ederim tatlim.. jel teknigi biraz zahmetli bi is 1.5 -2 saat sürüyo ama en az 1 ay boyunca tirnak böyle kaliyo...ne kiriliyo ne bozuluyo ...
Bu islem protez tirnaklara uygulaniyo genelde..ben kendi tirnaklarimi güclendirmek icin kendi tirnagim üzerine yapiyorum... bi kac kat jel sürüyorum ve ultra viole lambamin icine koyuyorum elimi 2 dakika icinde jel sertlesiyo tirnakla bütünlesiyo....uclara da beyaz jel uyguluyorum sonra yine lamba en sonunda da parlatici jel...ve bitiyooooooooo offffff göbem catladi insallah anlatabilmisimdir sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?