- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #32.101
Selam güzellerim
Aşkitomun isteği üzerine yaptığım makkaj kara böcük oldumsempatiksalakcinni
Renk olduğundan açık çıkmış.
[]
topikteki arkadaşlarla aramızda hediyeleşiyoruz canımBayram çekilişi nasıl oluyor yahu?
kaydirigubbakcemile5ben katılırım bayrama çekilişe :)
tabikidetabiki o çekilişte ben de varım hihoyyyt
:1shok: minim neden böyle oldu amamafoldumbenda ben daha kalkamadım ayağa , pazartesi kalkacağım :çok üzgünüm:
omurgamda açıklık büyümüşte
bebeğim aramızda hediyeleşicezzemuszemusbirbirimizden hatıra olucak:lepi:tatı bir anıboshayallersmilemrbb çekiliş hakkında bılgı verırmısınızz benım bılgım yokdaa
olmaz olurmu akitoşum..yeterki rengi tuttursüprizzzzzşu emliy kalemlerin acık renginden kullansak olur galiba tanrıcam aklinialirimsmile
çekilişte bende varımmm
yok olma bide:mymeka:guzelmişş o halde bende vaarım kabul edersenız:icecream:
yüreği güzel kankam gelmişopuyorumnanaktanCanlarımmm napıyormuşsunuz? kaydirigubbakcemile2
Selam güzellerim
[/url][/IMG]
Teşekkürler miricimŞeniz
canımm muthişssinnnnopuyorumnanaktan bayıldım gozlerın makyajın hele o kaş rengıne aşık oldummzemuszemus oglum olsa alcam senı
yüreği güzel kankam gelmişopuyorumnanaktan
hoşgeldin bitaneciğimhihoyyyt
dışardan yeni geldim,ödemelerim vardı,onları hallettim..şu an züğürt ağa modundayım:icecream:
aşkitom derken:smiley-cool:benimi kastettinCADIARZUbu tonlarda yapmanı ben istemiştim:roflol:
harikasın islom,bu tonlar senin tonun işte:lepi
islom,bi önerim olucak,eyeliner çektikten sonra kenarına far taşırma..
eğer buğulu yada panda görünümlü makyaj yapıyorsan eyeliner kullanma..eyeliner çekiceksende buğu yada panda görünümü verme ve gölgeli makyaj yap..
demek istediğimi anladınmı canımın içi bal kutumŞenizolumunekankayizsmile
Anladım bitanem kalem çekcektim aslında bu makyajda ama elim eyelinera gitmişsempatiksalakcinni
Normal kullanım için nasıl diyosun kanka kuyruk mu yapmiim farı mı taşır mıyım ne yapayım aga:smiley-cool:
tabikidelafmı:mymeka:
:1shok: minim neden böyle oldu amamafoldumben
dikkat et kendine nolursun:teselli:
bebeğimmmm Şeniz sen napıosunnnn balım , eve dön artık senağlama
Selam güzellerim
yüreği güzel kankam gelmişopuyorumnanaktan
hoşgeldin bitaneciğimhihoyyyt
dışardan yeni geldim,ödemelerim vardı,onları hallettim..şu an züğürt ağa modundayım:icecream:
bebeğim benim yayerim Şeniz
kanke zaten vardı açıklık , sanırım koca kıçımı taşıyamıor , sarsılınca da baya bi , açılmış 2 mmdi , 3mm olmuş , araya sinir sıkışırsasıçtımdelikafadulden
ayy ben aprilimin cüzdanını hala takıorm , en uzun kullandığım cüzdan oldu resmen olumunekankayizsmileguclubacismile
bide asyalı dimianaaam herkes burda , beim gibi hasta ve yaşlı bir kıza bundan iyi morel olemaz mafoldumbenaklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3
islom bu makyajınıda beğendim ama ben senin gözlerine , daha sorf daha açık renkleri daha çok yakıştırıyorem:smiley-cool:
bebeğim benim yayerim Şeniz
kanke zaten vardı açıklık , sanırım koca kıçımı taşıyamıor , sarsılınca da baya bi , açılmış 2 mmdi , 3mm olmuş , araya sinir sıkışırsasıçtımdelikafadulden
ayy ben aprilimin cüzdanını hala takıorm , en uzun kullandığım cüzdan oldu resmen olumunekankayizsmileguclubacismile
:roflol:anaaaaam kız ben unutmuşum buranın edi topüğü oldunuuuu kıııızzzzzzzz:roflol::sm_cool:
bu arada resim demişken dudişlerini ben görmediydim :çok üzgünüm:
hem asyalı hem italyen hem türkiş , çok uluslu bir insanım:roflol:
:roflol::roflol:kanka , çok para kalmadığı için cüzdan da , tam benlik , minik , hiç ay küçük gelecek paralarım sığmıyor filan derdim yok , fişler faturalar duruyor daha çok :roflol:
kanka sensiz düştüm yataklara , kendime mukayyet olamadım sensiz :çok üzgünüm:lilililililililililililiiidelikafadulden
aprilim zevkli bi hatun olduğu için,bide ev arkadaşın olduğu için,bide memleketlin olduğu için(asyalı ya)severek kullandığına eminim gülüm:smiley-cool:
:roflol:anaaaaam kız ben unutmuşum buranın edi topüğü oldunuuuu kıııızzzzzzzz:roflol::sm_cool:
bu arada resim demişken dudişlerini ben görmediydim :çok üzgünüm:
hem asyalı hem italyen hem türkiş , çok uluslu bir insanım:roflol:
öhüm :2: (bu hapşuruk smili ama idare edin üleyn) sempatiksalakcinni
yaşasın Asyalı kardeşliği :lepi: sempatiksalakcinni
bende de İskandinav geni varmış kanke sempatiksalakcinni :lepi:
benim slav kökenli ev arkadaşım :roflol:
bende onla idare ediyorum ösküremeyince kanka:2: :2: :2:
işin aslı essahtan hapşuruyorum o ayrı:2:şifayı kapmışım bi yerdenohaoldumsmile
kızım sende ne moksun belli değil:roflol: :roflol: :roflol: bi karar ver ulan:tomato:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?