- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #32.141
gelen yoksa silicem ona göreee..sengözlerimebaksanabhttp://www.kadinlarkulubu.com/album.php?albumid=16912
Aga çizittirmişin beni:roflol:
Minikom noldu saa ya balım dikkat et kendini kıyamam ya inşallah toparlarsın bir an önce:Saruboceq:anaaam herkes burda , beim gibi hasta ve yaşlı bir kıza bundan iyi morel olemaz mafoldumbenaklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3
islom bu makyajınıda beğendim ama ben senin gözlerine , daha sorf daha açık renkleri daha çok yakıştırıyorem:smiley-cool:
karalar nasıl yaguşmuş breh breh brehhh
anam hastayım sağa islo kankam boshayallersmile boshayallersmile
Akitim tişekkür ederim bidenemŞenizsusuzluktan ölddümmmmm :a015:
islomm gercekten koyu renk makyaj diyorum süper olmus gözlerinle :lepi:
Gksuyummm bizde seni çok özlüyoz balım şimdik tatil sonrası ağır gelmiştir bünyeye çalışmak alışırsın kuzucum.yiiiiiiihaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :lepi:
oLm bu gözlereee ne sürseeen yakışııırrr zateeeenn :1shok:
gözüm pır pır ediiii bak şimcikkk :1shok:
olm bariii o keskin çizgiyi biraz dağıtsaaaydınnn alkisalkisalkisbuuğulu gibimm olurduu lülülülülülü
aynı emocanlar gibi olmuşuuunn onlara biiiiinn basarsın gerçii :1closedeyes:
Güzel hatunum benimmm Şeniz
Gacımmm bronze hatun tişekkür ederim bebeğim.İslom senin o cücel gözlerine her bi renk yaraşıyor..koyu renk, taaa bi havalı oluyo yannız ona göreeee..yerimseniben
şafaka gitmicem
özel gaziosmanpşaya gidicemde diziye sardım
neyse hazırlanam ben çıkam
erkekse erkek
napalım artık
Gksuyummm bizde seni çok özlüyoz balım şimdik tatil sonrası ağır gelmiştir bünyeye çalışmak alışırsın kuzucum.
Laa gözümü açtım kahvaltı yapmadan siyaha buladım gözleri kalem çekcektim zor geldi 2 saniyede eyeliner sürüvermişim sempatiksalakcinni
İdare edin laa zor gelio kalem çekmek bana
kahvaltı bilem yapmamışşş direk farlara bürünmüüüşş şuna bak helee
Saaaappııhhkk İsLoooo Sappppııhkkk İsLooooo lü lü lü lü lü lü lülülülülülü
oLm kalemi demiyorum farın bittiği noktadan bahsediyorum göz kapağından deLüüü laelaelaelaelae
Amaaa mükemmel ötesiii olmuşşş
Bi günde benim içinn rengaaarengaaarenkkkkk bi makyaj yapar mısınn
İçinde her rennkkk olsunnn beni de kat içinee sempatiksalakcinni
Gksu cadısı da burdaymışŞeniz
Ula ben beceremem ki öle alengirli makkajları palyaçoya benzerim de gülersin yine lü lü lü lü lü lü delikafadulden
Eserler yine bana bi ara denerim fıstığım
:mersi göksucuk..opuyorumnanaktanben gördümmmmm kiiiiiiiiiii kaydirigubbakcemile5
çok şeker yaaa maşallah
oturuşu bilee karizmaa oğlanın sositososito
kendimi saklattırıyom biberitom..Gacım ben de bir hevesle gittim kendini ekledin sandım ama böyle oldum boshayallersmile
Neyse seni de sonra görürüz :icecream: yerim ben senin o prens asaleti olan oğlunu Şeniz
Aga çizittirmişin beni:roflol:
Züpersin anadım gülomsırnaşık şey
Tikkat ediciim balımolumunekankayizsmile
Minikom noldu saa ya balım dikkat et kendini kıyamam ya inşallah toparlarsın bir an önce:Saruboceq:
Siyah yap die tutturdu hatunlar koyu daha çok yakışıyo die ben her telden çalarım ama
Hasretinden karalar bağladım kanakaasempatiksalakcinni
Akitim tişekkür ederim bidenemŞeniz
Gksuyummm bizde seni çok özlüyoz balım şimdik tatil sonrası ağır gelmiştir bünyeye çalışmak alışırsın kuzucum.
Laa gözümü açtım kahvaltı yapmadan siyaha buladım gözleri kalem çekcektim zor geldi 2 saniyede eyeliner sürüvermişim sempatiksalakcinni
İdare edin laa zor gelio kalem çekmek bana
Gacımmm bronze hatun tişekkür ederim bebeğim.
Albüme yetiştim şükür Doruk paşanı yiyim erkeğim benim yaaaklinialirimsmile hey maşallah
Onu doğuran anayı da görseydik
Çabbık kalk git doğtora iyi haberlerle dön meleem:Saruboceq:
:mersi göksucuk..opuyorumnanaktan
kendimi saklattırıyom biberitom..nazar felan değer diri fücütüma..sempatiksalakcinni
menekşe gözleri hülyalı isloşum..teşekkür ederiz..sınavda başarılar,inşallah başarılı olursun:Saruboceq:.bol şanş..Şeniz
Geldim ben doktordan
meryem değilmişim maalesef.
rahmin sol tarafında 3 cm lik kist varmış.
ilaç verdi yarın alcam 5 gün kullancam
7 gün beklicem regl olmam gerekiyo temizlenince kontrola gidicem.
olmazsam gene gidicem
bide test yaptı her ihtimali karşı rahim ağzı kanseri içün
Hoşgeldin tospikim.
Hiç sıkma canını bitanem. İlaçla eriyip gitcek o namıssız kist.
Düzenli kullan ilaçlarını şifa olsun meleem.
Çok çok geçmiş olsun.a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?