- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #32.061
bebem olurmu öyle şeyalsanaalsanasmileİslantoş'mdan başkası hatırlamaz olmuş beeni :umursamaz:
Kırıldımm şimdi heee siz beni seneye kadar unutuverirsiniz alsanaalsanasmile
İftara az kaldı
Allah'm tuttuğumuz oruçları kabul etsin fisfisfis
Hayırlı iftarlarınız olsun canlarım .
ne güzel işte mataharimvereliniortakdevam et kanka,faydasını göreceksin:hulya:
Afroditim kankam ben hergün saçıma kırk kiliti sürer oldum sempatiksalakcinni
Bugün hastalığımın son günü yarın oruca tekrar başlıcam Allah nasip ederse :dance:
islom demir eksikliği olabilir..b vitamini yada çinko eksikliği olabilir..stres olabilir..allah korusun guatır bile olabilir..çeşitli nedenleri var..
Ya benim bu ara çok saçım dökülüyor nşyeküne ya
Edim ne dersin bu işeCADIARZU
neden cümle kuramıyon canım hayırdıCADIARZUseyrediyom seyrediyom
yazamıyom cümle kuramıyom
ben gidip duş alıp zıbaram
uykusuzluktan keperiyom
öptüm ve mıncırdım sizi
kankam gelmiş,bizi öpüp gitmiş gözünü sevdiğimolumunekankayizsmileopuyorumnanaktan
Kabartma tozuyla siyah saçı açma işlemi varmış siyah boya akıyormuş deneyen var mı kızlar?
beyaz zabun u duydum da kabartma tozunu hiç bilmiyom..:1closedeyes:Hmm olaylar var demek ki islom bilen biri çıkarsa söylerboshayallersmile
Aprilimm Şeniz
Kabartma tozuyla siyah saçı açma işlemi varmış siyah boya akıyormuş deneyen var mı kızlar?
Aneyin saçını boyayıp geliomkaydirigubbakcemile
pınaxım,benimde aklıma yattı..zira bende su ile çok oyanrım(temizliği pek severim)cadı tırnaklarıma gözüm gibi bakarken kırılınca dünyam kararıyosenağlama
güzel bir bıuluş..
peki bu aparatların maliyeti ne kadarCADIARZUmor ışık jel gibi takım taklavat:hulya:
Benimki de karariyodu tanricam, bu teknigi tanimadan önce sositososito ama bu isin bi avantaji daha var yazmayi unutmusum.... istedigin renk ojeyi sürüyosun, siliyosun frenchin oldugu gibi kaliyo...hec bisey olmuyo :jeyyar: maliyetine gelince...ben burdara 100 euro ya falan bütün malzemesini aldim lambasi mambasi törpüsü jeli... ama aldigin jellerle en az 50-60 kez tekrarliyabiliyosun bu islemi...yani parasina degiyo. Türkiyede fiyatlar konusunda bi bilgim yok cigerim -tatlicadiarzu-
ellerde,yüzükte çok hoşuma gitti..yaşasın jel tekniği ile kopmayan tırnaklar:lepi:
ne renge boyuyosunuz islo:hulya:Aneyin saçını boyayıp geliomkaydirigubbakcemile
tuçecim başım ağrıyor üstüne afiyetmirmirmirmirkeyifsizim azcık:2:tanrıça naber kuzum??
he savdım gacım:hulya:Tanrıçam koceyi savmış burayı damlamış galibasııı..aklinialirimsmile
kuzenleri çağırsana gacım aaa:roflol:Bi ton ütü yapçam, :çok üzgünüm:gidiyim artıkın..:a015:
afferim pınax:mymeka:eline sağlıkalsanaalsanasmilebenim kadannnnnnnnnn manyak bi kadin daha yok bu dünyada ohaoldumsmile
sacimi koyu kahve ye boyadim kömür gibiiiiiiiii oldu......... pismanliktan ölebilirimmm kislarklava: ne batti da yedim bu halti bilmiyorum öffffffff
sevgılım benı cagırmışsın tanrıcamboshayallersmile geldımmbugun cok yorgundum agzım acık uyumusum yemekden sonra ablamda hasta yatıo balkonuma çöreklendı onu kıs bunu kıs sınırım bozuldu :umursamaz:
ne renge boyuyosunuz islo:hulya:
[hee özledim aşkumuaklinialirimsmile
kurban olsunlar çokmu yoruldun:teselli: ağzın açık uyuma kız sinek girer:smiley-cool:
ablan çok konuşmasın gelmiyim orayabayanssulusmile
neyse mirim begendi... sorun yok sempatiksalakcinni birazda esmer esmer dolascaz napalim
begenmemmı sen taş bebegımsın benımmm harıka olmuss:jeyyar:
afferim pınax:mymeka:eline sağlıkalsanaalsanasmile
neyse olan olduÇok üzgünüm çoookmirinin dediğinide yap,ayrıca saçına badem yağı gibi bakım yağları sür..oda akıtır boyayıyerimseniben
:kedi: icimi rahatlattin valla yavrum Şeniz simdi sen benim eski sac rengimi aldin ben de seninkini laelaelaelaelae
valla yer değiştık kaydirigubbakcemile2
beyaz zabun u duydum da kabartma tozunu hiç bilmiyom..:1closedeyes:
ne renk? ne renk?:1rolleyes:
Tanrıçam koceyi savmış burayı damlamış galibasııı..aklinialirimsmile
__TanRIcA__;14904244]ne renge boyuyosunuz islo:hulya:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?