Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
bişey yok tosba özel bi sorun olursa özelden sorman daha iyi olur böyle insan içinde hoşdeğil. ikinci kez yapıyorsun bunu.

Noluyonuz meleklerim yaa üzmeyin beni valla bugün zaten o kadar yıprandımki kaç mendil eskittim bilmiyommafoldumben
Dostlarımlan şurda 2 gülüşüp kendime geleyim die geldim.
Kırmayalım üzmeyelim birbirimizi

Danrıçaaa nirdesin bi yeşilli mesaj çek şunlara valla üzüntüme üzüntü kattınızmafoldumben
Ne bu gerginlik:umursamaz:

islom koccaman bş melek görüyorum bir de 4-5 tane kısacık yollar görüyorum. bu fal bana çok ruhani geldi gız ayakları yok insanların değişik bişeyler var

cin mi girdi la içine git defacto al çıkar cinini islom.

tamam tembeltosba çok sağol.

yok yok burdan kimseyle alakası yok melankolikliğimin.
üyelik silinmesi için az önce kazen'e mesaj attım
gelmeyeceğim artık kk'ya ..
kendinize davranın bundan sonra iyi bakın.
herşey için teşekkürler ..

üüf yok bişey gülü yaa rahasız olduğum bişey söledim tembembeltosba da sağolsun anlayışla karşıladı bitti gitti konu kapandı bebem

sen ne oldun la? aşkito mu bişey etti saa

Anaa ne diyon laa arzumeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile eyvahedigeldismile
Cin min töbee yarebbim nolcam ben ya tırsıdımeyvahedigeldismile

Hahh şahanesin la moralmanım çökük diyom dediğine bak bu da yeni moda iyi mi
Ben de sildiriyom çizittiriyom kendimi netimi de söktürtüp attırıyom taam mımafoldumben
İçim çürüdü ya gidiom ben
Uzatmaya çalıştığın saçlarını yoliim tek tek:mymeka:
Git kafanı gözünü dinle gel akıllı ol

üüf yok bişey gülü yaa rahasız olduğum bişey söledim tembembeltosba da sağolsun anlayışla karşıladı bitti gitti konu kapandı bebem

sen ne oldun la? aşkito mu bişey etti saa

Anlaşın halledin mübarek gün ne bu ya neyse birazdan gelir Danrıçam

Aşkitoyla harika diyaloglar geçti bugün aramızda şahane bir günün ardından
Valla inanılmaz yırandığımı hissettim ben az gidiim kafa dağıtıp gelcem
ArzummŞeniz

Seeeeelam kızçeleeeer...

Aaaa tospiko nooldu şimdi..üyelik sildirmek filan.:1closedeyes:.senin ayşo senin hormonlarınla oynuyo ondandır melankolikliğin ..sıkma canını..:teselli:

nirdesiniz be gacılar, beni niye yannız bıraktınız.senağlamabakın fuşyaaa mendilime de zümkürdüm..
yav ben bişey sorcam..rep verirkene smil şeysini nasıl yapıyoz da oluyofisfisfis, onu bana bi deyiverin ,tek bilmediğim busırnaşık şeynaniknanik, herşeyi bil bil nereye kadar:1closedeyes:...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…