Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
mini gııııızz ceponyaya mı gidiyon reçelli ekmeemm vay anasını sela söle türk canlısın insanlara çok seivyoz biz onları:)) mutlu insanlar

arzuablam inşallah diyeyim , çünkü tam plan yapıorm , pat bişe çıkıor , Allah nasip ederse gideceğim , ben pek sevmem japonları Allahtan işim onlarla değil aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3

tospim nie böle bişey yaptın anlamadım ama çok üzüldüm mafoldumben
bişeyler seziliyordu zaten ama ...
umarım biran önce toparlanır dönersinmafoldumben

Canlarım çok yoğun bir çalışma programım var
biliyorsunuz Kayseride basketbol günleri yaşanıyor
gece 12den önce gelemiyorum eve
bir süre daha gelemeyeceğim merak etmeyin beni
Çekiliş yaptığımızı okudum ama cevap verememiştim
Tanrıçam kuş üzümüm bende varım canım benide ekle listeye
Züğürt ağa modeliyim kredilerden ötürü ama canlarımdanda ayrı kalamam
Hepinizi seviyorum
Görüşmek üzere
Şeniz

minim..cüle cüle gidesun haçan caponyaya..kimono isteriz heee ona göre..geyşa işi..aklinialirimsmile

oyyyy..ne kadan yoğunsun nazom, sende mi oynuyon basket,neden geç kalıyorsun o kaaa..

aaa dimi onlar oranın giysisi , dur bulursam alim , bi de japon kız olayım , inşallah :Saruboceq:
Artık herşeye inş. maş. diyecem , öle çok uzun vadeli planda yapmayacağım hihoyyyt

yorgun kelebeğem benimŞeniz
allah sana zeval vermesin 2 gözümün nuru..güzeller güzeli polisim benimolumunekankayizsmile
bende züğürt ağanın hasıyım bebem olsun:smiley-cool:yarım elma,gönül alma..bi milyoncular ne güne duruyo:lepi:kaydirigubbakcemile3

Nirde bu topüğün sahibesi nirdee klava: :icecream:
burdayım işte matahari garısıeyvahedigeldismile :a015: tırsttım ayol:roflol:
şşşşşşşşttttttt nırde bu diwleeetttlmaz: tanrıca gız gel bura duzelt bızı negatflık çökmus bu topıge hanı pamuk gbı töpükdusenağlama
bi kurşun dökerim,bişeyciğimiz kalmaz mirim..Şeniz
kk nın en pozitif topiği bizizbayanssulusmileaile içinde olur öyle şeyler..kol kırılır,yen içinde kalır:1closedeyes:

sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
ne manyak bi garısın sen ya :roflol: :roflol:koptum :roflol:
umarız aldığından karardan pişman olmassın canım..
bizlerde sana mutluluklar dileriz:a015:

Canım çok sıkkın şuna bi bakıverin sevabına

[/url][/IMG]
sana kabaran bişey varCADIARZU:smiley-cool:
kızz sıkımışsın bacım senşişmiş işin..bende yollar gördüm kısa kısa..iş görüşmeleri zaarCADIARZU
tıkanmış ama hepsi..senin şurda 1 ay kadar sıkıntın var..feraha çıkıcaksınız yarinle sabretŞeniz

-tatlicadiarzu-Tanrıça aplamız, bu sabahki :ecrin_bebek:öpücüklerimin bir miktarı senin içindi..opuyorumnanaktan
ohhhh kendime geldimopuyorumnanaktan
amma gezentisiniz be:smiley-cool:biz çok evcimenizdir kanke:smiley-cool:sinemaya gitmeyi hiç sevmeyiz,daralırız ikimizdeakannehir
evde izleriz filmimizizemuszemuscips-kola-kilit:smiley-cool:
kızım belki katılmassın dedim kıro ne bilemalsanaalsanasmileama katılıcaksın demekki:sm_cool:çok mutluyum:dance:

ecnebi memleketkere gidiyosun demek minim:jeyyar:elektronik bişeyler al gelirken
elmadağdan öteye gidemiyorum:roflol: :roflol: :roflol:
kanka şu sendeki fondotenlerden getirseneaklinialirimsmilesatarsın bize burdaaklinialirimsmile

zalaksırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
beni de yaz bidenem dadilteyim emme heç bişeyden geri galmam çiçeemmm:))

yoldayım kızçeler feribotta seyrediyoz istanbula dooru:)))
istanbuldan ilarzu geçiyo:teytey:anam anam nurlandı şehir:teytey:
temem kanka yazıyorum:dance:

Son düzenleme:
kankam yaa nasıl beni teşvik ediyor , teşvikiyem benim Şeniz
merak etme kanka , adımı altın harflerle yazdıracağım ticaret camiasına buyrunnnnnnnnn

:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…