- 7 Ağustos 2007
- 5.967
- 1.319
- 173
- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #32.201
edi tanrıça, :ecrin_bebek:kok:sm_confused: dittiiiNirde bu topüğün sahibesi nirdeeklava: :icecream:
opuyorumnanaktanBen burdaayımm
Aboo noldu burdaeyvahedigeldismile
şşşşşşşşttttttt nırde bu diwleeetttlmaz: tanrıca gız gel bura duzelt bızı negatflık çökmus bu topıge hanı pamuk gbı töpükdusenağlama
Tospik üyeliğini iptal ettirmiş:1shok: :1shok:
mini gııııızz ceponyaya mı gidiyon reçelli ekmeemm vay anasını sela söle türk canlısın insanlara çok seivyoz biz onları:)) mutlu insanlar
yok yok burdan kimseyle alakası yok melankolikliğimin.
üyelik silinmesi için az önce kazen'e mesaj attım
gelmeyeceğim artık kk'ya ..
kendinize davranın bundan sonra iyi bakın.
herşey için teşekkürler ..
minim..cüle cüle gidesun haçan caponyaya..kimono isteriz heee ona göre..geyşa işi..aklinialirimsmilearzuablam inşallah diyeyim , çünkü tam plan yapıorm , pat bişe çıkıor , Allah nasip ederse gideceğim , ben pek sevmem japonları Allahtan işim onlarla değil aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3
tospim nie böle bişey yaptın anlamadım ama çok üzüldüm mafoldumben
bişeyler seziliyordu zaten ama ...
umarım biran önce toparlanır dönersinmafoldumben
Canlarım çok yoğun bir çalışma programım var
biliyorsunuz Kayseride basketbol günleri yaşanıyor
gece 12den önce gelemiyorum eve
bir süre daha gelemeyeceğim merak etmeyin beni
Çekiliş yaptığımızı okudum ama cevap verememiştim
Tanrıçam kuş üzümüm bende varım canım benide ekle listeye
Züğürt ağa modeliyim kredilerden ötürü ama canlarımdanda ayrı kalamam
Hepinizi seviyorum
Görüşmek üzereŞeniz
yorgun kelebeğem benimŞenizCanlarım çok yoğun bir çalışma programım var
biliyorsunuz Kayseride basketbol günleri yaşanıyor
gece 12den önce gelemiyorum eve
bir süre daha gelemeyeceğim merak etmeyin beni
Çekiliş yaptığımızı okudum ama cevap verememiştim
Tanrıçam kuş üzümüm bende varım canım benide ekle listeye
Züğürt ağa modeliyim kredilerden ötürü ama canlarımdanda ayrı kalamam
Hepinizi seviyorum
Görüşmek üzereŞeniz
burdayım işte matahari garısıeyvahedigeldismile :a015: tırsttım ayol:roflol:Nirde bu topüğün sahibesi nirdeeklava: :icecream:
bi kurşun dökerim,bişeyciğimiz kalmaz mirim..Şenizşşşşşşşşttttttt nırde bu diwleeetttlmaz: tanrıca gız gel bura duzelt bızı negatflık çökmus bu topıge hanı pamuk gbı töpükdusenağlama
sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:islom koccaman bş melek görüyorum bir de 4-5 tane kısacık yollar görüyorum. bu fal bana çok ruhani geldi gız ayakları yok insanların değişik bişeyler var
cin mi girdi la içine git defacto al çıkar cinini islom.
tamam tembeltosba çok sağol.
umarız aldığından karardan pişman olmassın canım..yok yok burdan kimseyle alakası yok melankolikliğimin.
üyelik silinmesi için az önce kazen'e mesaj attım
gelmeyeceğim artık kk'ya ..
kendinize davranın bundan sonra iyi bakın.
herşey için teşekkürler ..
sana kabaran bişey varCADIARZU:smiley-cool:Canım çok sıkkın şuna bi bakıverin sevabına
[/url][/IMG]
ohhhh kendime geldimopuyorumnanaktan-tatlicadiarzu-Tanrıça aplamız, bu sabahki :ecrin_bebek:öpücüklerimin bir miktarı senin içindi..opuyorumnanaktan
amma gezentisiniz be:smiley-cool:biz çok evcimenizdir kanke:smiley-cool:sinemaya gitmeyi hiç sevmeyiz,daralırız ikimizdeakannehirEnişteniz de yeri göğü yimek yaptı sağolsun, benneyaptımki anında müdahale ettim, dezenfekte ettim...yasakkelime
Bu akşam içün de pilav ve zeytinyağlı bir karma yimek yapayım bari.cokacimcoook
Gece gene tutturdu benimki gezelim hadi diye akannehir, gece matinasına sinemaya gettik hihoyyyt
Inception (Başlangıç) muhteşem bir film kankalarım tavsiye olunur.:lepi:
ama 1 kez daha izlemem icap ediyi bi ara beynim sulandı zaar[/B] kafamçokkarıştı
ba ba ba beni yazmamışklava:
'kanka şimdilik bişi demeyim' sempatiksalakcinni
deeermişim ahahahhaha :roflol: sempatiksalakcinni
tamam la vurmasana olum :mymeka: mafoldumben
sen de yaz yaz yaz bi kenarıya yaz Aprilin de isminiiiii sempatiksalakcinni :lepi:
ecnebi memleketkere gidiyosun demek minim:jeyyar:elektronik bişeyler al gelirkennezaman asyalı ciltli ve ispanyol vücutlu olduğumu kanıtlmak için soy ağacına baksam , elmadağdan öteye geçemiorum :roflol::roflol: olsun böle de güzel :roflol:
aprilim hem rus hem romen hem ancelika hem bulgar çok cosmopolitan birisidir :smiley-cool:
bu arada kaza sebebiyle işimi yapamamıştım , şansıma 2 hafta sonra caponyaya gidiyorum ,sonra kore 4 günlük bir iş için delikafadulden
zalaksırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şeysırnaşık şey çok kozmetikan biriyimdir ebet kanka...:1closedeyes: sempatiksalakcinni
heey caponyaya mı gidiyon :teytey:
işte onlar benim öz halkım kanka delikafadulden
hele ki Koreliler amanın amanın -tatlicadiarzu- hihoyyyt
ben 2006 Kore güzeliyim aslında... bayanssulusmile zemuszemus
sempatiksalakcinni
istanbuldan ilarzu geçiyo:teytey:anam anam nurlandı şehir:teytey:beni de yaz bidenem dadilteyim emme heç bişeyden geri galmam çiçeemmm:))
yoldayım kızçeler feribotta seyrediyoz istanbula dooru:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?